zerow Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Καλησπέρα, θα θέσω την εξής ερώτηση για ένα φίλο. Θέλει να περάσει δικό του ringtone. Πετάει λοιπόν το mp3 στο phone/music/ringtone αφού βρει το τηλέφωνο στον υπολογιστή και όχι μέσω ειδικού software (περιπου δε το θυμαμαι και απέξω) αλλά ύστερα δε το βλέπει στη λίστα των ήχων. Κάνει κάτι λάθος ή υπάρχουν περιορισμοί στο αρχείο ; Διάρκεια; Μέγεθος ; κάτι άλλο ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Χαχαχαχα :lol: Μην αγχώνεσαι. Κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα, που δε νομίζω, εδώ είμαστε. Mια χαρά θα είσαι.Και αν δεν σου αρέσει,εύκολα πας πίσω στα 8.1 ομορφα,ωραιο περιβαλλον ψαχνομαι σιγα σιγα αυριο που δεν θα δουλευω να τα στησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Καλησπέρα, θα θέσω την εξής ερώτηση για ένα φίλο. Θέλει να περάσει δικό του ringtone. Πετάει λοιπόν το mp3 στο phone/music/ringtone αφού βρει το τηλέφωνο στον υπολογιστή και όχι μέσω ειδικού software (περιπου δε το θυμαμαι και απέξω) αλλά ύστερα δε το βλέπει στη λίστα των ήχων. Κάνει κάτι λάθος ή υπάρχουν περιορισμοί στο αρχείο ; Διάρκεια; Μέγεθος ; κάτι άλλο ; File manager έχει στη συσκευή του; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Καμιά βοήθεια για ασύρματη εκτύπωση και το που πηγαίνουν τα mail του yahoo??? Από όσον γνωρίζω δεν γίνεται αυτό, δηλαδή να τυπώσεις ασύρματα. Όσον αφορά τα συνημμένα δες με ενα file manager τον φάκελο downloads. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Καμιά βοήθεια για ασύρματη εκτύπωση και το που πηγαίνουν τα mail του yahoo??? Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές για ασύρματη εκτύπωση. Υπάρχει η PrintHand πχ που είναι με πληρωμή αλλά δεν τις εχω δοκιμάσει αυτές τις εφαρμογές και δεν ξέρω πόσο καλά λειτουργούν. Για το μειλ που ρωτάς εννοείς που κατεβάζει τα attachment ή που αποθηκεύει η εφαρμογή του mail το inbox (εισερχόμενα). Τα attachment συνηθως τα κατεβάζει στα downloads της κάρτας ή της συσκευής (ανάλογα που έχεις επιλέξει). Με ποια εφαρμογή έκανες το download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Κι όμως.... Δεν είναι ούτε στο downloads του τηλεφώνου ούτε σε αυτόν της SD.... Καλώς ήρθες και πάλι στα Windows Phone..! Νομίζω ότι τα αρχεία τα βλέπεις μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Αν είναι PDF άνοιξε το adobe reader, αλλιώς Office. Αν πρόκειται για PDF, μέσω του adobe reader, κάνε το κοινοποίηση στο adobe cloud.. Αλλά το να τα πάρεις με copy paste, απλά ξεχνα το.. ΥΓ. Ελπίζω ΚΑΙ αυτό να λυθεί με την έλευση των WP10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλημέρα σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα σε γερμανικό lumia είχε κατεβάσει το 10αρια. Επανεκίνηση και hard reset και όλα οκ έχω επίσημα 10αρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Eυχάριστα νέα. Λέτε να τα πάρουμε και εμείς μέσα στη βδομάδα;:cry: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ποια εκδοση σου κατεβασε; την 29; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ποια εκδοση σου κατεβασε; την 29;[ATTACH][ATTACH]64988[/ATTACH][/ATTACH] Σας ανεβάζω screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 [ATTACH][ATTACH]64988[/ATTACH][/ATTACH] Σας ανεβάζω screenshot Αν μπορείς, ανέβασε ακόμα ένα screenshot από το About. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλημέρα σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα σε γερμανικό lumia είχε κατεβάσει το 10αρια. Επανεκίνηση και hard reset και όλα οκ έχω επίσημα 10αρια γερμανικο εχω και εγω και χτες εβαλα preview!!!:( τωρα γινεται να τα παρω επισημα η πρεπει να γυρισω σε 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Αν μπορείς, ανέβασε ακόμα ένα screenshot από το About. :) δεν το ανεβαζει γιατι είμαι εκτος και η ταχυτητα ειναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 γερμανικο εχω και εγω και χτες εβαλα preview!!!:( τωρα γινεται να τα παρω επισημα η πρεπει να γυρισω σε 8.1? μου εβγαλε και κανει τωρα!τα 10 επισημα να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 δεν το ανεβαζει γιατι είμαι εκτος και η ταχυτητα ειναι..... Δεν πειράζει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλημέρα σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα σε γερμανικό lumia είχε κατεβάσει το 10αρια. Επανεκίνηση και hard reset και όλα οκ έχω επίσημα 10αρια Χωρίς να είσαι insider; Αυτά είναι καλά νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Χωρίς να είσαι insider; Αυτά είναι καλά νέα. ήμουν insider αλλα ήρθαν τα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 [ATTACH][ATTACH]64988[/ATTACH][/ATTACH] Σας ανεβάζω screenshot Εγω που είμαι με την ΤΡ (τελευταια εκδοση) εχω ακριβως τα ιδια στοιχεια με το screenshot που ανεβασες Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εγω που είμαι με την ΤΡ (τελευταια εκδοση) εχω ακριβως τα ιδια στοιχεια με το screenshot που ανεβασες Sent from mTalk δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 και εμενα απο insider που εβγαλε μια αναβαθμιση και νομιζω τα ιδια με το screenshot του φιλου εχει πλεον!τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 δεν είναι ακριβώς τα ίδια. Εκτός από το ΙΜΕΙ, δεν αλλαζει κατι σε άλλο σε μενα. ΟΛΑ τα υπολοιπα νουμερα είναι τα ιδια. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εκτός από το ΙΜΕΙ, δεν αλλαζει κατι σε άλλο σε μενα. ΟΛΑ τα υπολοιπα νουμερα είναι τα ιδια. Sent from mTalk εμένα αλλάζουν και άλλα νούμερα,στην τελευταία πάντα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 παιδια που εχετε πλεον τα επισημα 10 αν ειναι ευκολο να μου πειτε αν οι εφαρμογες στο store βελτιωθηκαν και αν μπηκαν καινουριες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Σε Ελληνική (?) συσκευή δεν έχουν έρθει ακόμα.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) ήμουν insider αλλα ήρθαν τα κανονικά Δεν θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά πώς το συμπέρανες αυτό; μήπως δεν είχες κάνει leave program από το insider, και όταν γύρισες στα 8.1 σου έβγαλε πάλι το update; Κι εγώ που είμαι insider μου γράφει Lumia Windows 10. Κι όταν πατήσω δίπλα στις πληροφορίες μου ανοίγει το site για Lumia Denim. Edited January 31, 2016 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts