Chryssostomos Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 ε ναι χαίρω πολύ. Επειδή δε ψήνομαι να μείνω πάλι χωρίς τηλέφωνο,θα συμβιβαστώ.:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Ένα θεματάκι πάντως με το jack του για τα handsfree το βρήκα. Αν σφίξω το κινητό από την αριστερή του πλευρά,σταματάει να παίζει το ένα ακουστικό. Το ίδιο αν το αφήσω κάτω απότομα. Γιατί να το κάνεις αυτό; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Γιατί να το κάνεις αυτό; :confused: το σφίξιμο πες το και αναγκαστικό,αν θέλω να το κλειδώσω πχ και το κρατάω με ένα χέρι. Γενικά γιατί σου κάνει εντύπωση,το θεωρείς λογικό να χάνετε ο ήχος;out of the box το κάνει. Είχα γράψει ότι τα iLuv ακουστικά δεν είναι συμβατά.Μάντεψε γιατί δεν ήταν...:X Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Μολις ανακαλυψα κατι το οποιο με κανει να μην το αγορασω... εσεις που ειστε κατοχοι μηπως μου κανετε την ανατροπη... εφαρμοφη για το Hangouts της Google δεν υπαρχει... υπαρχει καποιος χρηστης που να βρηκε την λυση με αλλο app? (ειναι τροπος επικοινωνιας στην δουλεια μου απαραιτητος) τι κριμμα ρε ****το και το λατρεψα αυτο το κινητο Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 το σφίξιμο πες το και αναγκαστικό,αν θέλω να το κλειδώσω πχ και το κρατάω με ένα χέρι. Γενικά γιατί σου κάνει εντύπωση,το θεωρείς λογικό να χάνετε ο ήχος;out of the box το κάνει. Είχα γράψει ότι τα iLuv ακουστικά δεν είναι συμβατά.Μάντεψε γιατί δεν ήταν...:X Δεν πιστεύω ότι τα iLuv δεν είναι συμβατά. Έχω τα συγκεκριμένα και δεν έχω κανέναν πρόβλημα με Microsoft 535 κι άλλες Windows Phone συσκευές (το τονίζω λόγω του ότι η συσκευασία αναφέρει ότι είναι συμβατά μόνο με Android & iOS). Καλύτερα να δοκιμάσεις και άλλα ακουστικά ή να πας σε Nokia Care, τέτοια συμπεριφορά Out of the box δεν είναι φυσιολογική. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Μολις ανακαλυψα κατι το οποιο με κανει να μην το αγορασω... εσεις που ειστε κατοχοι μηπως μου κανετε την ανατροπη... εφαρμοφη για το Hangouts της Google δεν υπαρχει... υπαρχει καποιος χρηστης που να βρηκε την λυση με αλλο app? (ειναι τροπος επικοινωνιας στην δουλεια μου απαραιτητος) τι κριμμα ρε ****το και το λατρεψα αυτο το κινητο Χρησιμοποιώ το IM+... δεν είναι Hangouts αλλά την δουλεία του την κάνει, στα βασικά... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 το σφίξιμο πες το και αναγκαστικό,αν θέλω να το κλειδώσω πχ και το κρατάω με ένα χέρι. Γενικά γιατί σου κάνει εντύπωση,το θεωρείς λογικό να χάνετε ο ήχος;out of the box το κάνει. Είχα γράψει ότι τα iLuv ακουστικά δεν είναι συμβατά.Μάντεψε γιατί δεν ήταν...:X Μήπως είναι μεμονωμένο περιστατικό; Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Πώς πιέζεις; Από την πλευρά της οθόνης και την "πλάτη" της συσκευής; Μολις ανακαλυψα κατι το οποιο με κανει να μην το αγορασω... εσεις που ειστε κατοχοι μηπως μου κανετε την ανατροπη... εφαρμοφη για το Hangouts της Google δεν υπαρχει... υπαρχει καποιος χρηστης που να βρηκε την λυση με αλλο app? (ειναι τροπος επικοινωνιας στην δουλεια μου απαραιτητος) τι κριμμα ρε ****το και το λατρεψα αυτο το κινητο Μα, εφαρμογή hangouts στα WP; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Μολις ανακαλυψα κατι το οποιο με κανει να μην το αγορασω... εσεις που ειστε κατοχοι μηπως μου κανετε την ανατροπη... εφαρμοφη για το Hangouts της Google δεν υπαρχει... υπαρχει καποιος χρηστης που να βρηκε την λυση με αλλο app? (ειναι τροπος επικοινωνιας στην δουλεια μου απαραιτητος) τι κριμμα ρε ****το και το λατρεψα αυτο το κινητο IM+ δουλεύει μόλις το δοκίμασα. edit: με πρόλαβαν :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Δεν πιστεύω ότι τα iLuv δεν είναι συμβατά. Έχω τα συγκεκριμένα και δεν έχω κανέναν πρόβλημα με Microsoft 535 κι άλλες Windows Phone συσκευές (το τονίζω λόγω του ότι η συσκευασία αναφέρει ότι είναι συμβατά μόνο με Android & iOS). Καλύτερα να δοκιμάσεις και άλλα ακουστικά ή να πας σε Nokia Care, τέτοια συμπεριφορά Out of the box δεν είναι φυσιολογική. είναι συμβατά,απλά στην αρχή που τα έβαλα έπαιζε μόνο το ένα. τα ίδια σε άλλο χρώμα είχα πάρει και δουλεύουν και στο s3 που έχω. Και κάποια στιγμή που ακούμπησα με δύναμη το κινητό στο γραφείο έπαιξε και το άλλο. Έχω πάρει και τα samsung που έχετε προτείνει εδώ και κάνει πάλι τα ίδια. Προφανώς και πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Λέω να πάω άυριο σε ένα Nokia Care,καθώς δε πέρασε ακόμα εβδομάδα. Βέβαια το πήρα απο Κοτσώβολο αν παίζει κάποιο ρόλο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως είναι μεμονωμένο περιστατικό; Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Πώς πιέζεις; Από την πλευρά της οθόνης και την "πλάτη" της συσκευής; Μα, εφαρμογή hangouts στα WP; δε χρειάζεται ιδιαίτερη πίεση.Στο καπάκι γύρω από την οθόνη,στα αριστερά όπως το κοιτάμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 είναι συμβατά,απλά στην αρχή που τα έβαλα έπαιζε μόνο το ένα. τα ίδια σε άλλο χρώμα είχα πάρει και δουλεύουν και στο s3 που έχω. Και κάποια στιγμή που ακούμπησα με δύναμη το κινητό στο γραφείο έπαιξε και το άλλο. Έχω πάρει και τα samsung που έχετε προτείνει εδώ και κάνει πάλι τα ίδια. Προφανώς και πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Λέω να πάω άυριο σε ένα Nokia Care,καθώς δε πέρασε ακόμα εβδομάδα. Βέβαια το πήρα απο Κοτσώβολο αν παίζει κάποιο ρόλο. Τσέκαρε αν ο Κωτσόβολος δίνει DOA κι αν ναι, πόσες ώρες ώστε να ζητήσεις αντικατάσταση επιτόπου χωρίς να μπλέκεις με service κτλ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Τσέκαρε αν ο Κωτσόβολος δίνει DOA κι αν ναι, πόσες ώρες ώστε να ζητήσεις αντικατάσταση επιτόπου χωρίς να μπλέκεις με service κτλ. Και Doa να δίνει νομίζω ήταν τελευταίο κομμάτι.:lol:στις πόσες είναι στις 7 μέρες; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ωραίοι οι τύποι στον Κωτσόβολο Κορυδαλλού. Χωρίς πολλά πολλά,μόλις τους είπα το πρόβλημα του κινητού και πότε το πήρα,μου πρότειναν μόνοι τους αλλαγή. Σε 5 λεπτά είχα φύγει απο το Κατάστημα.:) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ωραίοι οι τύποι στον Κωτσόβολο Κορυδαλλού. Χωρίς πολλά πολλά,μόλις τους είπα το πρόβλημα του κινητού και πότε το πήρα,μου πρότειναν μόνοι τους αλλαγή. Σε 5 λεπτά είχα φύγει απο το Κατάστημα.:) Αυτά είναι καλό να γράφονται. :) Οι επαγγελματίες είναι όλο και λιγότεροι στην Ελλάδα. Προσπάθησα και με τα ακουστικά και την πίεση γύρω απ' την υποδοχή και δε χάθηκε σε κανένα ακουστικό ο ήχος. Άρα, η συσκευή σου είχε θέμα και πολύ σωστά σου έκαναν αντικατάσταση. P.S.: Τα ακουστικά που δοκίμασα ήταν της Microsoft. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ναι παράπονο δεν έχω,οπότε τα καλά να λέγονται. Πάει και το tempered glass μαζί:lol: Πάμε τώρα για σετάρισμα πάλι.:ninja: Ένας φίλος είχε αναφέρει εδώ πως έχει βρει στο Nokia Care Κορυδαλλού Πίσω καπάκια με 6-7 ευρώ.Ισχύει ακόμα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Καλησπερα εχω το 640 και μου εχη κολιση στα γραναζια δεν μου τελειωνη το προγραμα επειτα απο μια ενημερωση που περασα τι κανουμε τωρα παιδια πως το επαναφερω καποα βοηθεια? Τα παραπάνω σε εμένα έγιναν με το 830! Ποια ενημέρωση; Το 640 της έχει όλες νομίζω, μέχρι και το update 2! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ναι παράπονο δεν έχω,οπότε τα καλά να λέγονται. Πάει και το tempered glass μαζί:lol: Πάμε τώρα για σετάρισμα πάλι.:ninja: Ένας φίλος είχε αναφέρει εδώ πως έχει βρει στο Nokia Care Κορυδαλλού Πίσω καπάκια με 6-7 ευρώ.Ισχύει ακόμα; Όχι το tempered glass.. :( Α, θέλω κι εγώ καπάκια με 7€! :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ναι παράπονο δεν έχω,οπότε τα καλά να λέγονται. Πάει και το tempered glass μαζί:lol: Πάμε τώρα για σετάρισμα πάλι.:ninja: Ένας φίλος είχε αναφέρει εδώ πως έχει βρει στο Nokia Care Κορυδαλλού Πίσω καπάκια με 6-7 ευρώ.Ισχύει ακόμα; Και εγώ παλιότερα, κινητό που αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα σε 2 μέρες το πήγα πίσω γιατί είχε πρόβλημα στην οθόνη και αμέσως έγινε αντικατάσταση χωρίς καν να το ελέγξουν αν όντως είχε πρόβλημα. Στην ταξιαρχών(δεν θυμάμαι αριθμό) υπάρχει NOKIA CARE το οποίο δεν υπάρχει στο site της Microsoft αλλά είναι παράρτημα του επίσημου στο Αιγάλεω(Θηβών 487). Αν δεν βρω κάτι από το κατάστημα της ταξιαρχών καλεί στο Αιγάλεω να δει αν υπάρχει και το παραγγέλνει αλλιώς πάω εγώ και το παίρνω αν ο δρόμος μου είναι από εκεί. Έχει τα μαύρα και άσπρα καπάκια 7€ και τα πορτοκαλί και μπλε 9€ τα γνήσια. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Όχι το tempered glass.. :( Α, θέλω κι εγώ καπάκια με 7€! :p ε τι να κάνουμε....:cry: Θα πάω την δευτέρα μιας και είμαι κοντά να τσεκάρω αν παίζει ακόμα. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ παλιότερα, κινητό που αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα σε 2 μέρες το πήγα πίσω γιατί είχε πρόβλημα στην οθόνη και αμέσως έγινε αντικατάσταση χωρίς καν να το ελέγξουν αν όντως είχε πρόβλημα. Στην ταξιαρχών(δεν θυμάμαι αριθμό) υπάρχει NOKIA CARE το οποίο δεν υπάρχει στο site της Microsoft αλλά είναι παράρτημα του επίσημου στο Αιγάλεω(Θηβών 487). Αν δεν βρω κάτι από το κατάστημα της ταξιαρχών καλεί στο Αιγάλεω να δει αν υπάρχει και το παραγγέλνει αλλιώς πάω εγώ και το παίρνω αν ο δρόμος μου είναι από εκεί. Έχει τα μαύρα και άσπρα καπάκια 7€ και τα πορτοκαλί και μπλε 9€ τα γνήσια. τέλεια,θα πάρω ένα μπλέ για να γουστάρω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Και εγώ παλιότερα, κινητό που αγόρασα από το συγκεκριμένο κατάστημα σε 2 μέρες το πήγα πίσω γιατί είχε πρόβλημα στην οθόνη και αμέσως έγινε αντικατάσταση χωρίς καν να το ελέγξουν αν όντως είχε πρόβλημα. Στην ταξιαρχών(δεν θυμάμαι αριθμό) υπάρχει NOKIA CARE το οποίο δεν υπάρχει στο site της Microsoft αλλά είναι παράρτημα του επίσημου στο Αιγάλεω(Θηβών 487). Αν δεν βρω κάτι από το κατάστημα της ταξιαρχών καλεί στο Αιγάλεω να δει αν υπάρχει και το παραγγέλνει αλλιώς πάω εγώ και το παίρνω αν ο δρόμος μου είναι από εκεί. Έχει τα μαύρα και άσπρα καπάκια 7€ και τα πορτοκαλί και μπλε 9€ τα γνήσια. Νομίζω ένα μαύρο ή λευκό θα το τιμήσω! :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Νομίζω ένα μαύρο ή λευκό θα το τιμήσω! :D Εγώ πήρα το κινητό σε άσπρο και επιπλέον το καπάκι το μπλε. Το άσπρο είναι πολύ πιο ωραίο γιατί κάνει αντίθεση με το μαύρο της οθόνης και δίνει μια πολυτέλεια στην συσκευή. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 το ίδιο ακριβώς έχω και γω στο μυαλό μου!:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Εγώ πήρα το κινητό σε άσπρο και επιπλέον το καπάκι το μπλε. Το άσπρο είναι πολύ πιο ωραίο γιατί κάνει αντίθεση με το μαύρο της οθόνης και δίνει μια πολυτέλεια στην συσκευή. Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει με το 820. Το μαύρο είναι για πιο πρακτικούς λόγους. Βέβαια, το πορτοκαλί δεν ξέρω πώς θα το αποχωριστώ.. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εγώ πήρα το κινητό σε άσπρο και επιπλέον το καπάκι το μπλε. Το άσπρο είναι πολύ πιο ωραίο γιατί κάνει αντίθεση με το μαύρο της οθόνης και δίνει μια πολυτέλεια στην συσκευή. Το άσπρο λερώνεται πιο εύκολα όμως! ;) Το μπλε ενώ φαίνεται ωραίο στο μάτι, ενώ όταν το πιάσεις νομίζεις ότι είναι ψεύτικο! Το μαύρο έχει τη καλύτερη υφή πίσω και δείχνει πιο στιβαρό και δυναμικό! Προσωπική μου άποψη! Τα είδα και τα άγγιξα και τα τρία χρώματα εκτός του πορτοκαλι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το άσπρο λερώνεται πιο εύκολα όμως! ;) Το μπλε ενώ φαίνεται ωραίο στο μάτι, ενώ όταν το πιάσεις νομίζεις ότι είναι ψεύτικο! Το μαύρο έχει τη καλύτερη υφή πίσω και δείχνει πιο στιβαρό και δυναμικό! Προσωπική μου άποψη! Τα είδα και τα άγγιξα και τα τρία χρώματα εκτός του πορτοκαλι!μονο μαυρο σ αυτο το τηλ..το ασπρο δεν μου αρεσε καθολου.....Παντα προσωπικη γνωμη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εντάξει παίδες,τα γούστα είναι προσωπικά και υποκειμενικά. Δε γίνεται να έχουμε όλοι τα ίδια στα χρώματα!Να υπάρχει ποικιλία ρε παιδί μου!:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts