xostel77 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Νομίζω ότι αυτό φταίει, δοκίμασε να τους περάσεις στην εσωτερική μνήμη. Δεν μου δινει αυτήν τη δυνατότητα λογο του προβλήματος που παρουσιάζει. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Διεγραψε την εφαρμογη και τουςαποθηκευμενους χαρτες και ξαναεγκατεστησε τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Δεν μου δινει αυτήν τη δυνατότητα λογο του προβλήματος που παρουσιάζει. Ποιας κλάσης κάρτα μνήμης χρησιμοποιείς; 4 ή 10; Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Διεγραψε την εφαρμογη και τουςαποθηκευμενους χαρτες και ξαναεγκατεστησε τα. Δεν μπορει να διαγραφή αυτή η εφαρμογή.. Ποιας κλάσης κάρτα μνήμης χρησιμοποιείς; 4 ή 10; Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Είναι κλάσης 10 Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 πως μπορω να αφαιρεσω την κατω μπαρα(με το βελακι,την επιστροφη στην αρχικη οθονη,και την αναζητηση); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 πως μπορω να αφαιρεσω την κατω μπαρα(με το βελακι,την επιστροφη στην αρχικη οθονη,και την αναζητηση); Να την κρύψεις; ή να την αφαιρέσεις τελείως; Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 το εκανα και αυτο και η επαφη στο outlook δε φαινεται ενω στο κινητο παρ'ολη τη διαγραφη φαινεται,καμμια ιδεα; Πήγαινε στις επαφές, ρυθμίσεις, φιλτράρισμα επαφών, και εκεί ρύθμισε ότι θέλεις εσύ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως μπορω να αφαιρεσω την κατω μπαρα(με το βελακι,την επιστροφη στην αρχικη οθονη,και την αναζητηση); Πέρασε το χέρι σου από κάτω προς τα πάνω επάνω στην γραμμή και θα φύγει. Το ίδιο ξαναεμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Πήγαινε στις επαφές, ρυθμίσεις, φιλτράρισμα επαφών, και εκεί ρύθμισε ότι θέλεις εσύ. το εχω κανει αυτο και εχω επιλεξει μονο επαφες απο outlook kai ενω δεν υπαρχει αν παω μια-μια στις επαφες μου οταν της κανω αναζητηση μου την εμφανιζει και μου τη δειχνει οτι ειναι επαφη του skype,στον η/υ μου ομως και στις επαφες skype την εχω διαγραψει Πέρασε το χέρι σου από κάτω προς τα πάνω επάνω στην γραμμή και θα φύγει. Το ίδιο ξαναεμφανίζεται. οκ πραγματι ετσι γινεται και αν θελω να την βγαλω τελειως γινεται; Edited May 19, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 οκ πραγματι ετσι γινεται και αν θελω να την βγαλω τελειως γινεται; Δεν γίνεται, και πως θα έχεις πλήκτρα περιήγησης αν τα αφαιρέσεις; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) οκ πραγματι ετσι γινεται και αν θελω να την βγαλω τελειως γινεται; Αν αφαιρεθούν τελείως, μετά δεν μπορείς να χειριστείς το κινητό. Sent from mTalk UWP WTC-7-100 Edited May 19, 2016 by niotheros Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Πάντως το θέμα με την επαφή υπάρχει πάντα φαίνεται στην αναζήτηση εκει που πήγα φιλτραρισμα επαφών μου δείχνει 2 skype γιατί;υπάρχει περίπτωση να βγάλω το ένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Πάντως το θέμα με την επαφή υπάρχει πάντα φαίνεται στην αναζήτηση εκει που πήγα φιλτραρισμα επαφών μου δείχνει 2 skype γιατί;υπάρχει περίπτωση να βγάλω το ένα; Αυτό σημαίνει ότι για κάποιο λόγο έχεις δύο λογαριασμούς skype. Κάνε αυτό: Διέγραψε το skype από το τηλέφωνό σου και μετά έλεγξε εάν η επαφή υπάρχει ακόμα. Εκεί θα καταλάβεις τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Πάντως το θέμα με την επαφή υπάρχει πάντα φαίνεται στην αναζήτηση εκει που πήγα φιλτραρισμα επαφών μου δείχνει 2 skype γιατί;υπάρχει περίπτωση να βγάλω το ένα; Αυτό σημαίνει ότι για κάποιο λόγο έχεις δύο λογαριασμούς skype. Κάνε αυτό: Διέγραψε το skype από το τηλέφωνό σου και μετά έλεγξε εάν η επαφή υπάρχει ακόμα. Εκεί θα καταλάβεις τι γίνεται. Πριν πάρω windows phone συσκευή, είχα android και είχα κάνει εκεί λογαριασμό skype με το gmail. Μετά που πήρα το Lumia 640 XL LTE, έβαλα πάλι το skype, με τον ίδιο λογαριασμό και πήγα στις ρυθμίσεις από σταθερό υπολογιστή, όπου έκανα αλλαγή του email από gmail σε outlook. Εκεί ίσως πρέπει να δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα και έβλεπα δύο λογαριασμούς skype στο Lumia. Διέγραψα τον skype λογαριασμό από την android συσκευή και την έβαλα πάλι και έτσι μου δείχνει έναν λογαριασμό. Τσέκαρε το μήπως έχεις πάθει κάτι παρόμοιο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Έχει 4 μέρες που έκανα ένα πείραμα γιατί άκουσα ότι η 318 εκδοσή σε κάποιους έστρωσε η μπαταρία. Πέρασα τα 10αρια με μια προϋπόθεση όμως...δεν έκανα ούτε hard reset ούτε soft. Έχει 4 μέρες που η μπαταρία έχει τον ατελείωτο. Δεν άλλαξα τίποτα στις ρυθμίσεις, δεν έκλεισα τις εφαρμογές στο παρασκήνιο, ούτε ασχολήθηκα με συγχρονισμούς, ούτε έκλεισα την οθόνη γρήγορης ματιάς και λειτουργεί ανέλπιστα καλά. Μήπως αυτό είναι το κόλπο του για να λειτουργεί άψογα η μπαταρία?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Έχει 4 μέρες που έκανα ένα πείραμα γιατί άκουσα ότι η 318 εκδοσή σε κάποιους έστρωσε η μπαταρία. Πέρασα τα 10αρια με μια προϋπόθεση όμως...δεν έκανα ούτε hard reset ούτε soft. Έχει 4 μέρες που η μπαταρία έχει τον ατελείωτο. Δεν άλλαξα τίποτα στις ρυθμίσεις, δεν έκλεισα τις εφαρμογές στο παρασκήνιο, ούτε ασχολήθηκα με συγχρονισμούς, ούτε έκλεισα την οθόνη γρήγορης ματιάς και λειτουργεί ανέλπιστα καλά. Μήπως αυτό είναι το κόλπο του για να λειτουργεί άψογα η μπαταρία?:blink: Σε εμενα η μπαταρια μου εστρωσε αλλα πολυ ψιλοκολλαει στο 640 XL με την .318 και μαλιστα εκανα 3 hard reset για να στρωσει.... Αν θες περισσοτερη μπαταρια κλεισε την οθονη γρηγορης ματιας και τις εφαρμογες που "υποτιθενται" δουλευουν στο παρασκηνιο. Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Και τα δύο που λέτε είναι υποθέσεις,όπως αυτό που θα πω και εγώ βέβαια. Εγώ πχ έκανα ένα μόνο hard reset,στην 318 γιατί αντί να στρώσει,έπινε την μπαταρία και με όλα ανοιχτά η μπαταρία είναι πολύ καλή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Και τα δύο που λέτε είναι υποθέσεις,όπως αυτό που θα πω και εγώ βέβαια. Εγώ πχ έκανα ένα μόνο hard reset,στην 318 γιατί αντί να στρώσει,έπινε την μπαταρία και με όλα ανοιχτά η μπαταρία είναι πολύ καλή. Εμενα η μπαταρία έστρωσε και δεν καταπίνει......μετά από 3 hard reset... Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εμενα η μπαταρία έστρωσε και δεν καταπίνει......μετά από 3 hard reset... Sent from mTalk Και αυτό υπόθεση δεν είναι; Μάνι μάνι οι τρεις μας έχουμε διαφορετική εμπειρία πάνω στο ίδιο θέμα. Ξέχασα να αναφέρω πριν. Αν το βγάλω από την πρίζα με το που πάει 100% πέφτει σχετικά γρήγορα. Αν το αφήσω μια ωρίτσα ακόμη πάει κανόνι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Και αυτό υπόθεση δεν είναι; Μάνι μάνι οι τρεις μας έχουμε διαφορετική εμπειρία πάνω στο ίδιο θέμα. Ξέχασα να αναφέρω πριν. Αν το βγάλω από την πρίζα με το που πάει 100% πέφτει σχετικά γρήγορα. Αν το αφήσω μια ωρίτσα ακόμη πάει κανόνι. Καλησπέρα...τα ίδια κάνει και σε μένα...αν το βγάλω από την πρίζα μόλις πάει 100% σχεδόν αμέσως πάει στο 97_96% χωρίς να κάνω κάτι, έχοντας απενεργοποιημενες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο και γενικά ότι καταναλώνει πολύ ενέργεια.Αν το αφήσω καμμια ώρα παραπάνω, τα πράγματα πάνε αρκετά καλύτερα με την κατανάλωση! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 εχω καταλήξει να το φορτίζω μόνο το βράδυ που κοιμάμαι. Με αυτόν το τρόπο βγάζει χαλαρά όλη την ημέρα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 εχω καταλήξει να το φορτίζω μόνο το βράδυ που κοιμάμαι. Με αυτόν το τρόπο βγάζει χαλαρά όλη την ημέρα. Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ, για αυτό πάντα κατά τις δώδεκα που το βάζω ξανά για φόρτιση είμαι στο 30%-40%. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ, για αυτό πάντα κατά τις δώδεκα που το βάζω ξανά για φόρτιση είμαι στο 30%-40%. Μου έχει τύχει να βγάζει και το επόμενο 8ωρο,αλλά προφανώς με κανονική χρήση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα...τα ίδια κάνει και σε μένα...αν το βγάλω από την πρίζα μόλις πάει 100% σχεδόν αμέσως πάει στο 97_96% χωρίς να κάνω κάτι, έχοντας απενεργοποιημενες τις εφαρμογές στο παρασκήνιο και γενικά ότι καταναλώνει πολύ ενέργεια.Αν το αφήσω καμμια ώρα παραπάνω, τα πράγματα πάνε αρκετά καλύτερα με την κατανάλωση! Ελπίζω στο επόμενο build να διορθωθεί και επεισης να διορθωθεί το GPS γιατί δεν παίζει καν. Και ψιλοκολλανε οι εφαρμογές......... Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ελπίζω στο επόμενο build να διορθωθεί και επεισης να διορθωθεί το GPS γιατί δεν παίζει καν. Και ψιλοκολλανε οι εφαρμογές......... Sent from mTalk Εγώ με το GPS δεν έχω κανένα πρόβλημα, lockarei ακαριαία ακόμα και μέσα στο σπίτι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ούτε με το gps έχω θέμα,μιας και πιάνει και μέσα στο σπίτι χωρίς δεδομένα,ούτε οι εφαρμογές κολλάνε. Νεράκι πάει το κινητό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts