georgb Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Το youtube της microsoft δεν ηταν κανονικη εφαρμογη. Συντομευση που ανοιγε τον ιντερνετ εξπλορερ στην σελιδα m.youtube.com ηταν. Πιστευω γι αυτο το βγαλανε. Αν θελεις να το ανοιγεις ετσι βαλε στον edge την διευθυνση και επελεξε απο το μενου να την καρφιτσωσει στο start screen. Το skype δεν ξερω γιατι δεν στο κατεβαζει. Καντο αναζητηση στο store να σε παει στην σελιδα του skype preview που ειναι η καινουργια εφαρμογη που εβγαλαν στα 10αρια. Αν σου βγαζει μηνυμα λαθους ξαναδοκιμασε σε λιγη ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Το youtube της microsoft δεν ηταν κανονικη εφαρμογη. Συντομευση που ανοιγε τον ιντερνετ εξπλορερ στην σελιδα m.youtube.com ηταν. Πιστευω γι αυτο το βγαλανε. Αν θελεις να το ανοιγεις ετσι βαλε στον edge την διευθυνση και επελεξε απο το μενου να την καρφιτσωσει στο start screen. Το skype δεν ξερω γιατι δεν στο κατεβαζει. Καντο αναζητηση στο store να σε παει στην σελιδα του skype preview που ειναι η καινουργια εφαρμογη που εβγαλαν στα 10αρια. Αν σου βγαζει μηνυμα λαθους ξαναδοκιμασε σε λιγη ωρα. Σε ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 καλημερα, προσπαθω να περασω την αναβαθμιση 14393.67 στο τηλεφωνο μου και μετα απο τξν ληψη και προετοιμασια εγκαταστασης μου απαντα αδυναμια ολοκληρωσης .... κωδικος σφαλματος 0Χ80091007. βλεπω οτι την εχετε ηδη πολλοι περασει . τρεχω την εκδοση 1511 10.0.10586.545 640xl dual sim καμια βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 καλημερα, προσπαθω να περασω την αναβαθμιση 14393.67 στο τηλεφωνο μου και μετα απο τξν ληψη και προετοιμασια εγκαταστασης μου απαντα αδυναμια ολοκληρωσης .... κωδικος σφαλματος 0Χ80091007. βλεπω οτι την εχετε ηδη πολλοι περασει . τρεχω την εκδοση 1511 10.0.10586.545 640xl dual sim καμια βοηθεια ? ειχα παθει και εγω το ιδιο σε παλαιοτερη εκδοση των 10.μετα απο 10 τουλαχιστον προσπαθειες με το ιδιο μυνημα στο τελος οπως το δκο σου ,αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω το recovery tool ωστε να γυρισω στα 8.1 και μετα εκανα την ολη διαδικασια απο την αρχη.ξερω οτι ακουγεται και ειναι χρονοβορο ολο αυτο ,αλλα ετσι πλεον δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα στις αναβαθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Πόσο ελεύθερο χώρο έχει η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 καλημερα, προσπαθω να περασω την αναβαθμιση 14393.67 στο τηλεφωνο μου και μετα απο τξν ληψη και προετοιμασια εγκαταστασης μου απαντα αδυναμια ολοκληρωσης .... κωδικος σφαλματος 0Χ80091007. βλεπω οτι την εχετε ηδη πολλοι περασει . τρεχω την εκδοση 1511 10.0.10586.545 640xl dual sim καμια βοηθεια ? Την πρωτη φορα που εγκατεστησες τα 10αρια εκανες reset στην συσκευη μετα την μεταβαση απο 8.1 σε 10; Αν οχι,καντο και προσπαθησε ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilliput Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλημέρες! Έκανα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη και την φωνητική πλοήγηση δεν την άκουσα καθόλου. Το σήμα τέλειο αλλά φωνούλα δε βγαίνει ότι κι αν κάνω. Το είχα γράψει εδώ και πριν φύγω. Πως θα το κάνω να μιλήσει ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Την πρωτη φορα που εγκατεστησες τα 10αρια εκανες reset στην συσκευη μετα την μεταβαση απο 8.1 σε 10; Αν οχι,καντο και προσπαθησε ξανα. δεν παίζει ρόλο. Πιθανότερο είναι να μην έχει χώρο. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρες! Έκανα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη και την φωνητική πλοήγηση δεν την άκουσα καθόλου. Το σήμα τέλειο αλλά φωνούλα δε βγαίνει ότι κι αν κάνω. Το είχα γράψει εδώ και πριν φύγω. Πως θα το κάνω να μιλήσει ρε παιδιά; έχεις κατεβάσει τους χάρτες; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 δεν παίζει ρόλο. Πιθανότερο είναι να μην έχει χώρο. Πιστεψε με παιζει μεγαλο ρολο να κανεις reset στην συσκευη αμεσως μολις εγκαταστησεις τα 10αρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Πιστεψε με παιζει μεγαλο ρολο να κανεις reset στην συσκευη αμεσως μολις εγκαταστησεις τα 10αρια! Είναι πολύ σχετικό αυτό που λες. Αλλά για την αναβάθμιση ουδεμία σχέση έχει. Αν διαβάζετε συχνότερα,θα δείτε πως υπάρχουν πολλά άτομα που δεν έχουν κάνει ακόμα,χωρίς προβλήματα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Είναι πολύ σχετικό αυτό που λες. Αλλά για την αναβάθμιση ουδεμία σχέση έχει. Αν διαβάζετε συχνότερα,θα δείτε πως υπάρχουν πολλά άτομα που δεν έχουν κάνει ακόμα,χωρίς προβλήματα. Το γνωριζω οτι μεγαλη μεριδα κατοχων της συσκευης ειναι ακομα στην 8.1 & πολλοι επιστρεφουν πισω απο την 10 αλλα για να μην γινομαι κουραστικη δεν το αναφερω ξανα,οταν μεταπηδας απο 8 σε 10 επιβαλλεται! αμεσως μετα να κανεις και reset,αυτη η ενεργεια σε προφυλασει απο πολλα μελλοντικα προβληματα και αστοχιες του λειτουργικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 άλλα έγραψα,άλλα απαντάς. Δεν αναφέρω πουθενά τα 8.1 για να να κάνεις ενημέρωση στα 10 δεν είναι απαραίτητο να γίνει hard reset. Και θα το πω άλλη μία,Οι περισσότεροι(και εγώ)κάναμε hard reset πριν ή και μετά την αναβάθμιση. Υπάρχει και πολύς κόσμος,που δεν έχει κάνει ακόμα,χωρίς προβλήματα,οπότε το επιβάλλεται δεν μου λέει τίποτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilliput Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Φυσικά και έχω κατεβάσει τους χάρτες. Η φωνητική πλοήγηση δεν πρέπει να είναι μαζί; Γιατί δεν έχω κατεβάσει κάτι έξτρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Φυσικά και έχω κατεβάσει τους χάρτες. Η φωνητική πλοήγηση δεν πρέπει να είναι μαζί; Γιατί δεν έχω κατεβάσει κάτι έξτρα! Αν λες τους here χάρτες ή φωνή κατεβαίνει χώρια Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αν μιλάμε για wp10,οι Here δεν υπάρχουν πια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Αφού πέρασε αρκετός καιρός από την ενημέρωση και μετά και από τις τελευταίες ενημερώσεις σε εφαρμογές,φαίνεται πως το κινητό αρχίζει και χωλαίνει μέρα με την μέρα. Οι εφαρμογές ανοίγουν πιο αργά και γενικά σα να χάνει την σπιρτάδα του. ο μικρός επεξεργαστής και το 1gbραμ αρχίζουν να κουράζονται. Edited September 5, 2016 by impreza_sti Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Διαγράφηκαν ποστ. Αφήστε παρακαλώ πολύ τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τις ειρωνείες στην άκρη. Βρισκόμαστε εδώ για να συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Είναι πολύ σχετικό αυτό που λες. Αλλά για την αναβάθμιση ουδεμία σχέση έχει. Αν διαβάζετε συχνότερα,θα δείτε πως υπάρχουν πολλά άτομα που δεν έχουν κάνει ακόμα,χωρίς προβλήματα. upgrade vs update, άλλο το ένα αλλο το άλλο, ολοι δικηο εχουν νομιζω. Στην αναβαθμιση (απγκρεητ) χρειαζεται/προτείνεται ρησετ ενώ στην ενημερωση(απντειτ) δεν είναι must. Ετσι το καταλαβα εγω από την συζητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Cryssostomos, πως δεν επιβάλλεται το hard reset μετά το upgrade σε windows 10, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή και όλα λειτουργούν κανονικά. Εάν όμως κάποιος αντιμετωπίζει σοβαρά κολλήματα μετά την αναβάθμιση, τότε δεν θα αποφύγει μια εργοστασιακή επαναφορά. Στην προκειμένη περίπτωση του φίλου harris67 δεν νομίζω να είναι θέμα χώρου, αλλά θα πρέπει να κάνει ένα hard reset, εάν δεν έχει κάνει και μετά να δοκιμάσει πάλι. Στο δικό μου 640XL LTE, όταν προσπάθησα να κατεβάσω την «επετειακή αναβάθμιση», είχα πρόβλημα με τον χώρο και μου έβγαζε το μήνυμα πως δεν επαρκεί ο χώρος. Έπειτα από «ξηλώματα» κάποιων εφαρμογών, οι οποίες δεν μεταφέρονταν στην SD, κατάφερα να εγκαταστήσω την αναβάθμιση. Προσωπικά έχω κάνει hard reset όταν εγκατέλειψα το insider program, επειδή δεν έβλεπε η συσκευή την SD, αν και τελικά δεν έφταιγε η συσκευή ή τα windows 10, αλλά η κάρτα μνήμης την οποία και άλλαξα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 upgrade vs update, άλλο το ένα αλλο το άλλο, ολοι δικηο εχουν νομιζω. Στην αναβαθμιση (απγκρεητ) χρειαζεται/προτείνεται ρησετ ενώ στην ενημερωση(απντειτ) δεν είναι must. Ετσι το καταλαβα εγω από την συζητηση. Σε ευχαριστω! Γιατι ακρη δεν εβγαινε... ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Cryssostomos, πως δεν επιβάλλεται το hard reset μετά το upgrade σε windows 10, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή και όλα λειτουργούν κανονικά. Εάν όμως κάποιος αντιμετωπίζει σοβαρά κολλήματα μετά την αναβάθμιση, τότε δεν θα αποφύγει μια εργοστασιακή επαναφορά. Στην προκειμένη περίπτωση του φίλου harris67 δεν νομίζω να είναι θέμα χώρου, αλλά θα πρέπει να κάνει ένα hard reset, εάν δεν έχει κάνει και μετά να δοκιμάσει πάλι. Στο δικό μου 640XL LTE, όταν προσπάθησα να κατεβάσω την «επετειακή αναβάθμιση», είχα πρόβλημα με τον χώρο και μου έβγαζε το μήνυμα πως δεν επαρκεί ο χώρος. Έπειτα από «ξηλώματα» κάποιων εφαρμογών, οι οποίες δεν μεταφέρονταν στην SD, κατάφερα να εγκαταστήσω την αναβάθμιση. Προσωπικά έχω κάνει hard reset όταν εγκατέλειψα το insider program, επειδή δεν έβλεπε η συσκευή την SD, αν και τελικά δεν έφταιγε η συσκευή ή τα windows 10, αλλά η κάρτα μνήμης την οποία και άλλαξα. Τα ιδια ειχα & γω για αυτο προτεινα να κανει reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) upgrade vs update, άλλο το ένα αλλο το άλλο, ολοι δικηο εχουν νομιζω. Στην αναβαθμιση (απγκρεητ) χρειαζεται/προτείνεται ρησετ ενώ στην ενημερωση(απντειτ) δεν είναι must. Ετσι το καταλαβα εγω από την συζητηση. Σε καμία από τις 2 περιπτώσεις δεν είναι Must. Εδώ στις πιο πίσω σελίδες είναι γραμμένα όλα. Το προτείνουμε για τυχόν προβλήματα. επίσης μου κάνετε υποδείξεις,ενώ ήμουν από τους πρώτους σε αυτό το θέμα που έλεγα για harde reset και όλοι φωνάζατε τότε.Τι να πεις... ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Cryssostomos, πως δεν επιβάλλεται το hard reset μετά το upgrade σε windows 10, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή και όλα λειτουργούν κανονικά. Εάν όμως κάποιος αντιμετωπίζει σοβαρά κολλήματα μετά την αναβάθμιση, τότε δεν θα αποφύγει μια εργοστασιακή επαναφορά. Στην προκειμένη περίπτωση του φίλου harris67 δεν νομίζω να είναι θέμα χώρου, αλλά θα πρέπει να κάνει ένα hard reset, εάν δεν έχει κάνει και μετά να δοκιμάσει πάλι. Στο δικό μου 640XL LTE, όταν προσπάθησα να κατεβάσω την «επετειακή αναβάθμιση», είχα πρόβλημα με τον χώρο και μου έβγαζε το μήνυμα πως δεν επαρκεί ο χώρος. Έπειτα από «ξηλώματα» κάποιων εφαρμογών, οι οποίες δεν μεταφέρονταν στην SD, κατάφερα να εγκαταστήσω την αναβάθμιση. Προσωπικά έχω κάνει hard reset όταν εγκατέλειψα το insider program, επειδή δεν έβλεπε η συσκευή την SD, αν και τελικά δεν έφταιγε η συσκευή ή τα windows 10, αλλά η κάρτα μνήμης την οποία και άλλαξα. είχες συγκεκριμένο πρόβλημα λόγο χώρου. Δεν σου έσκασε πρόβλημα λόγο αναβάθμισης. ο άλλος φίλος μπορεί λογικά να βρει με μια αναζήτηση το πρόβλημα του βάση κωδικού. Αλλιώς εδώ είμαστε και δεν το γλιτώνει το reset δυστυχώς. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημερα, προσπαθω να περασω την αναβαθμιση 14393.67 στο τηλεφωνο μου και μετα απο τξν ληψη και προετοιμασια εγκαταστασης μου απαντα αδυναμια ολοκληρωσης .... κωδικος σφαλματος 0Χ80091007. βλεπω οτι την εχετε ηδη πολλοι περασει . τρεχω την εκδοση 1511 10.0.10586.545 640xl dual sim καμια βοηθεια ? Προφανώς και μιλάμε για update. Aλλά και πάλι,χώρο έχεις; Edited September 5, 2016 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 μολις μπηκα και αισθανομαι οτι προκαλεσα πανικο !!1 εδω μεσα με εχουν βοηθησει πολλοι φιλοι με απλα εως δυσκολα θεματα μου και αρχικα σας ευχαριστω . απο την εσωτερικη μνημη χρησιμοποιω 5.20 gb απο 7.2 gb. για τον chryssostomos η microsoft αναφερει στο κωδικο σφαλματος οτι η συγκεκριμενη αναβαθμιση ισως δεν κανει για την συσκευη σας οποτε για αυτο το λογο ζητησα την βοηθεια σας μιας και εχω την ιδια και σε εσασ τρεχει.... τωρα εχω μεταφερει οτιδηποτε παιζει να μεταφερετε σε καρτα αλλα θα προσπαθησω και να αφαιρεσω προεγκατεστημενες εφαρμογες και θα ξαναπροσπαθησω. ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον και συγνωμη αν εγινα αιτια αντιπαραθεσεων φιλικα χαρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 δοκίμασε ένα soft reset(πατάς το power,κλείνει,δονείται,αφήνεις) και δες αν τώρα μπορείς να την κάνεις. Αλλιώς hard reset,γιατί φαίνεται ότι κάπου σκαλώνει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) καλημερα αν δεν κανω λαθος υπαρχει μια επιλογη να ρυθμιζεις εαν θελεις και ποτε να ενεργοποιειτε το wi fi αυτοματα επειτα απο απενεργοποιηση του. καποια στιγμη την ειχα βρει , αλλα τωρα δεν μπορω με τιποτα. . το επενεργοποιω και μετα απο μια ωρα ενεργοποιειτε αυτοματα, κατι που δεν θελω. γνωριζει καποιος? .win 10. πολύ μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζω, με τις κλήσεις του τηλεφώνου (640xl dual), από τότε που πήγα σε win 10 (δεν μπορώ να θυμηθώ αν το έκανε και στα 8.1) και σε όλες τις εκδόσεις, και μετά από hr σε κάθε αναβάθμιση, με νέο στήσιμο χωρίς αντίγραφο ασφαλείας, σε ανύποπτο χρόνο το τηλ. νεκρώνει. Ενώ τα εικονίδια πάνω δείχνουν ότι οι sim ειναι ok, το τηλέφωνο δεν δεχετε κλήσεις και φυσικά δεν παιρνει. Το αντιλαμβανομαι μόνο όταν πάω να κάνω μια κλήση , η όταν καποιος μου πει ότι με καλεί και δεν κάνει τίποτα. Με μια επαννεκινηση επανέρχεται , τότε παίρνω και τα sms αναπάντητων, μέχρι την επόμενη φορά , που μπορεί να ειναι μετά από λίγη ώρα ή μετά από 2,3 μέρες. Είναι κουφό, αλλά δυστυχώς συμβαίνει. Παρακαλώ εάν καποιος γνωρίζει κάτι, ας βοηθήσει. Edited September 7, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 έχεις γράψει τα ίδια και σε άλλο θέμα. Τώρα το δικό σου πρόβλημα πρώτη φορά το ακούω. Αφού έχεις κάνει λες,hard reset,και δεν έπιασε,εγώ στην θέση σου,θα δοκίμαζα άλλη μιά φορά και μετά αν τα έβλεπα σκούρα θα το έστελνα στο σέρβις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts