Jump to content

lilliput

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lilliput

  1. Ναι , τίποτα!! το ίδιο μήνυμα και δε λειτουργεί τίποτα! Τώρα είμαι στο λάπτοπ που είναι κι αυτό συνδεδεμένο στον ίδιο λογαριασμό, δεν υπάρχει κανένα θέμα, όλα δείχνουν να είναι καλά! Κατήργησα την συσκευή του τηλεφώνου από τον λογαριασμό μήπως και ξεμπλοκάρει αλλά πάλι τα ίδια.
  2. Παιδιά βοηθείστε με! Ξαφνικά εξαφανίστηκαν apps, μενού , όλα και βγαίνει ένα μήνυμα... you need to fix your microsoft account for apps on your other devices to be able to launch apps and continue experiences on this device. και περιμένω σοβαρό τηλεφώνημα!!!!!
  3. Ευχαριστούμε πολύ για τον υπέροχο διαγωνισμό και την ευκαιρία που μας δίνετε! <3 Μακάρι η τύχη να μου χαμογελάσει! <3
  4. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον υπέροχο διαγωνισμό! <3 Εύχομαι να είναι η τύχη με το μέρος μου! <3 Καλό Σαββατοκύριακο!
  5. Φυσικά και έχω κατεβάσει τους χάρτες. Η φωνητική πλοήγηση δεν πρέπει να είναι μαζί; Γιατί δεν έχω κατεβάσει κάτι έξτρα!
  6. Καλημέρες! Έκανα ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη και την φωνητική πλοήγηση δεν την άκουσα καθόλου. Το σήμα τέλειο αλλά φωνούλα δε βγαίνει ότι κι αν κάνω. Το είχα γράψει εδώ και πριν φύγω. Πως θα το κάνω να μιλήσει ρε παιδιά;
  7. Όντως! Τώρα είδα ότι το θέμα εξαρτάται από το gps και το κλείδωμα! Έκανα προσπάθεια και έπιασε!
  8. Α! Να και τι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω! Μιας και είστε καλά παιδάκια να με βοηθήσετε ξανά! Γιατί στην εφαρμογή Χάρτες δεν έχω φωνητική πλοήγηση, οεο; Τι πρέπει να κάνω;
  9. Ναι αμέ! Λοιπόν, εγώ πήγα Ρυθμίσεις-προστασία προσωπικών δεδομένων-εφαρμογές παρασκηνίου και ενεργοποίησα τα μηνύματα. Μετά μπήκα μέσα στην εφαρμογή μηνύματα και πάτησα το home button και έστειλα μήνυμα από άλλο κινητό! Στο 2ο μήνυμα ήρθε ειδοποίηση και όλα πλέον λειτουργούν ρολόϊ. Για κάνε το να δούμε!
  10. Γεια σας! Επιτέλους, λύθηκε το πρόβλημα! Καταρχάς ήταν απενεργοποιημένα τα μηνύματα στις εφαρμογές παρασκηνίου και τα ενεργοποίησα! Έπειτα έκανα αυτό που έγραψε ο φίλος dkat, έστελνα μηνύματα από άλλο νούμερο μέχρι που μετά από 2-3 φορές ξεμπλόκαρε και ήρθε η πρώτη ειδοποίηση! Όλε! Ευχαριστώ πολύ!
  11. Όχι, τα μηνύματα δε τρέχουν στο παρασκήνιο. Θα έπρεπε; Ξαναλέω, στο ειδοποιήσεις κι ενέργειες δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή Μηνύματα. Γι αυτό σας έγραψα κιόλας. Κάτι συμβαίνει αλλά δε μπορώ να το βρω! Σημαντικό - Έχω κάνει reset, δεν έχει αλλάξει κάτι. Να σκεφτείτε όταν πρωτομπήκα στα μηνύματα, λίγο πριν συνειδητοποιήσω το πρόβλημα, είχα 23 αδιάβαστα! Για τα οποία δεν ειδοποιήθηκα ποτέ...
  12. Στην τελευταία, την επετειακή! Το πρόβλημα το έχω πολύ καιρό όμως.
  13. Αυτό είναι το θέμα! Στη σελίδα ειδοποιήσεις και ενέργειες δεν υπάρχει πουθενά η λέξη Μηνύματα, βρίσκω εφαρμογές, τηλέφωνο και άλλα... Αλλά όχι μηνύματα! Το διαβάζω ξανά και ξανά, δεν υπάρχει.
  14. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλα είναι τσεκαρισμένα όπως πρέπει στις ρυθμίσεις. Παρόλα αυτά δεν δέχομαι ειδοποιήσεις. Την ηλεκτρονική αλληλογραφία μου την λαμβάνω κανονικά. Τους ήχους των μηνυμάτων που τους βρίσκω; Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει!
  15. Καλησπέρα παιδιά! Βοηθήστε με γιατί έχω θεματάκι! Γιατί δεν ειδοποιούμαι όταν έχω μήνυμα; Ούτε ήχος, ούτε εμφάνιση στο πλακίδιο, ούτε τίποτα. Για να δω αν έχω κάποιο πρέπει να μπω μέσα στα μηνύματα. Αν θέλετε απαντήστε μου! Έχω Windows 10. Ευχαριστώ, Ιωάννα.
  16. Το hard reset είναι η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, σωστά; Να την κάνω αφού εγκαταστήσω τα 10; Χρειάζεται; Γιατί διαβάζω κάποιοι κάνουν και κάποιοι άλλοι όχι! Συγγνώμη αν σας ζαλίζω!
  17. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Με φοβίζει το θέμα της μπαταρίας που διαβάζω εδώ και πρέπει να σκεφτώ καλά πριν προχωρήσω...!
  18. Καλησπέρα παιδιά! Σας είχα γράψει αγχωμένη πριν 2 εβδομάδες όταν μετά από πέρασμα στα 10αρια το κινητό έσβησε και δεν άνοιξε ξανά. Σήμερα το πήρα στα χέρια μου αφού η αντιπροσωπία μου το γύρισε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Επειδή φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος ποιο καλό παιδί θα μου πει τα βήματα για μια σωστή αναβάθμιση; Θέλω να προσπαθήσω ξανά αλλά έχω μπερδευτεί με το hard reset και λοιπά! Κάντε έναν κόπο πλιζ!
  19. Φίλη είμαι :P και ναι, είμαι πολύ άτυχη. Έχω αλλάξει 3 συσκευές σε μισό χρόνο! Εύχομαι να το πάρω σώο στα χέρια μου, μόνο αυτό!
  20. Καλημέρες! Είπα κι εγώ να περάσω τα w10 χθες το μεσημέρι. Μου πήρε 2 ώρες. Ενθουσιάστηκα μόλις τα δούλεψα αν και παρατήρησα ότι κολλούσαν λίγο. Μέχρι που ήρθαν κάτι ενημερώσεις. Έκλεισε για επανεκκίνηση και δεν άνοιξε ποτέ ξανά. Έβγαζε μια λυπημένη φατσούλα. Ντύθηκα, πήρα τα μωρά και έτρεξα στο σερβις του καταστήματος απ ´όπου το πήρα κι από ´κει έφυγε για την αντιπροσωπία. Πίσω θα το έχω σε δύο εβδομάδες. Τι να έπαθε ρε παιδάκια;
×
×
  • Create New...