bostonian Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Η έκδοση που πουλάει το e-shop ποια ειναι τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Η έκδοση που πουλάει το e-shop ποια ειναι τελικά; Απ' ότι βλέπεις και εδώ, δεν έχει την έκδοση 640XL LTE (4G) DUAL SIM, όλες τις υπόλοιπες τις έχει, δηλαδή και dual sim αλλά 3G και LTE, δηλαδή 4G αλλά με μία κάρτα SIM. Γενικά το 640XL LTE DUAL SIM δεν το βρίσκεις εύκολα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το 640 xl lte dual μόνο από εξωτερικό , πχ Microsoft Γαλλίας στην πόρτα σας ή αμαζον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer181 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γεια σας σημερα παρελαβα και εγω το 640xl και το μαθαινω απλα μια ερωτηση θελω να κανω στους κατοχους. Οταν κανετε manual focus με την καμερα ακουγεται ηχος απο την καμερα ενα tic tic? Δεν αναφερομαι σε ηχο απο το ηχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Καλημέρα σας,στο 640 xl dual, έχει παρουσιαστεί το εξής θεμα:βάζοντας ένα hands free turbo x ή ένταση του ηχείου όταν καλούν πέφτει μόνη της στο ελάχιστο επίπεδο με συνέπεια να χάνω κλήσεις. Αφαιρώντας το hands feee ή ένταση επανέρχεται στο κανονικό επίπεδο ενω το ίδιο ακριβώς κάνει και αν μπει πάνω άλλης εταιρείας hands free. Επίσης το συγκεκριμένο hands free αν μπει σε άλλη συσκευή λειτουργεί κανονικά. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει;είναι κάποιο bug των windows;έχω ψάξει ότι μπορούσα στο μενού των ρυθμίσεων αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Και κάτι ακόμα,στην λήψη email γιατί δεν εμφανίζει κανονικά ολόκληρο το μήνυμα;δηλαδή αναφέρει τον αποστολέα αλλά για εμφάνιση ολοκλήρου του μηνύματος πρέπει να πατήσω λήψη μηνύματος και εικονων. Ή να κάνω κάτι με trusted sites κτλ. Αυτό διορθώνεται κάπως;είναι κάποια ρύθμιση σχετική;διότι στο nexus 5 λαμβάνω κανονικά email και απλά κάνω λήψη εικόνων,αν χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdeli Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Παιδιά καλησπέρα έχω το 640xl dual 3g και έχω το εξής πρόβλημα, έχω μια sim για τηλέφωνο και η άλλη sim έχει μόνο Internet. Όταν μπαίνω στο μετρό η σε υπόγειο και χάνεται το σήμα δεν επανέρχεται. Έχω 10ρια από insider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 USB OTG τελικά υποστηρίζεται με κάποιο τρόπο? Τελικά πήρε το τηλέφωνο win10 και αν ναι, είναι απροβλημάτιστα? Χάθηκε να βάλουν την ίδια κάμερα στο απλό μικρό 640? !@%@#$%&^* Έκανα πίσω σήμερα, όταν το είδα από κοντά. Το σκέφτομαι σοβαρά. Θήκες και Τempered glass υπάρχουν της προκοπής? Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλημέρα σας,στο 640 xl dual, έχει παρουσιαστεί το εξής θεμα:βάζοντας ένα hands free turbo x ή ένταση του ηχείου όταν καλούν πέφτει μόνη της στο ελάχιστο επίπεδο με συνέπεια να χάνω κλήσεις. Αφαιρώντας το hands feee ή ένταση επανέρχεται στο κανονικό επίπεδο ενω το ίδιο ακριβώς κάνει και αν μπει πάνω άλλης εταιρείας hands free. Επίσης το συγκεκριμένο hands free αν μπει σε άλλη συσκευή λειτουργεί κανονικά. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει;είναι κάποιο bug των windows;έχω ψάξει ότι μπορούσα στο μενού των ρυθμίσεων αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Και κάτι ακόμα,στην λήψη email γιατί δεν εμφανίζει κανονικά ολόκληρο το μήνυμα;δηλαδή αναφέρει τον αποστολέα αλλά για εμφάνιση ολοκλήρου του μηνύματος πρέπει να πατήσω λήψη μηνύματος και εικονων. Ή να κάνω κάτι με trusted sites κτλ. Αυτό διορθώνεται κάπως;είναι κάποια ρύθμιση σχετική;διότι στο nexus 5 λαμβάνω κανονικά email και απλά κάνω λήψη εικόνων,αν χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Για τα ακουστικά, ισχύει ότι η μειώνεται η ένταση του ηχείου όταν είναι τοποθετημένα. Δεν έχει σχέση αν είναι Turbox, iLuv ή ό,τιδηποτε άλλο. Σημασία έχει να αφαιρείς τα ακουστικά για να ακούγεται δυνατά. Τώρα, στα email, πρέπει να βάλεις ως έμπιστο τον αποστολέα που σου στέλνει προκειμένου να ανοίγει κανονικά τις εικόνες από μόνο του. Νομίζω έχει ρύθμιση που αν επιλέξεις μια φορά να σου ανοίξει εικόνα, στην ανοίγει συνέχεια αν επιλέξεις ότι δεν είναι spam. Παιδιά καλησπέρα έχω το 640xl dual 3g και έχω το εξής πρόβλημα, έχω μια sim για τηλέφωνο και η άλλη sim έχει μόνο Internet. Όταν μπαίνω στο μετρό η σε υπόγειο και χάνεται το σήμα δεν επανέρχεται. Έχω 10ρια από insider Μπορεί να είναι bug της build. Γύρνα σε 8.1 και δες μήπως είναι hardware θέμα και θέλει επισκευή. USB OTG τελικά υποστηρίζεται με κάποιο τρόπο? Τελικά πήρε το τηλέφωνο win10 και αν ναι, είναι απροβλημάτιστα? Όχι, δεν έχει πάρει ακόμα επίσημα Windows 10, μόνο μέσω Insider. Στο τέλος Φλεβάρη φημολογείται ότι θα ξεκινήσει η διανομή, αλλά μπορεί να το δούμε και νωρίτερα (ή και αργότερα). Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Για τα ακουστικά, ισχύει ότι η μειώνεται η ένταση του ηχείου όταν είναι τοποθετημένα. Δεν έχει σχέση αν είναι Turbox, iLuv ή ό,τιδηποτε άλλο. Σημασία έχει να αφαιρείς τα ακουστικά για να ακούγεται δυνατά. Τώρα, στα email, πρέπει να βάλεις ως έμπιστο τον αποστολέα που σου στέλνει προκειμένου να ανοίγει κανονικά τις εικόνες από μόνο του. Νομίζω έχει ρύθμιση που αν επιλέξεις μια φορά να σου ανοίξει εικόνα, στην ανοίγει συνέχεια αν επιλέξεις ότι δεν είναι spam. Μπορεί να είναι bug της build. Γύρνα σε 8.1 και δες μήπως είναι hardware θέμα και θέλει επισκευή. Όχι, δεν έχει πάρει ακόμα επίσημα Windows 10, μόνο μέσω Insider. Στο τέλος Φλεβάρη φημολογείται ότι θα ξεκινήσει η διανομή, αλλά μπορεί να το δούμε και νωρίτερα (ή και αργότερα). Ευχαριστώ παρά πολύ για τις απαντήσεις,να σαι καλά. Ωστόσο το συγκεκριμένο hands free το δοκιμασα στο 830 ενός φίλου και παίζει κανονικά ή ένταση!!!! Τι να πω,προς το παρόν το αφήνω έτσι και βλέπουμε. Όσον αφορά τα email μήπως γνωρίζεις που ακριβώς είναι ή ρύθμιση που αναφέρει;το έχω κοιτάξει αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλημέρα σας,στο 640 xl dual, έχει παρουσιαστεί το εξής θεμα:βάζοντας ένα hands free turbo x ή ένταση του ηχείου όταν καλούν πέφτει μόνη της στο ελάχιστο επίπεδο με συνέπεια να χάνω κλήσεις. Αφαιρώντας το hands feee ή ένταση επανέρχεται στο κανονικό επίπεδο ενω το ίδιο ακριβώς κάνει και αν μπει πάνω άλλης εταιρείας hands free. Επίσης το συγκεκριμένο hands free αν μπει σε άλλη συσκευή λειτουργεί κανονικά. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει;είναι κάποιο bug των windows;έχω ψάξει ότι μπορούσα στο μενού των ρυθμίσεων αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Και κάτι ακόμα,στην λήψη email γιατί δεν εμφανίζει κανονικά ολόκληρο το μήνυμα;δηλαδή αναφέρει τον αποστολέα αλλά για εμφάνιση ολοκλήρου του μηνύματος πρέπει να πατήσω λήψη μηνύματος και εικονων. Ή να κάνω κάτι με trusted sites κτλ. Αυτό διορθώνεται κάπως;είναι κάποια ρύθμιση σχετική;διότι στο nexus 5 λαμβάνω κανονικά email και απλά κάνω λήψη εικόνων,αν χρειαστεί. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Όσο αφορά το mail, εγώ εχω αυτή τη ρύθμιση στο outlook τουλάχιστον, για να τα δείχνει ολόκληρα! http://i.imgur.com/b6lkKPq.jpg Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Παιδιά καλησπέρα έχω το 640xl dual 3g και έχω το εξής πρόβλημα, έχω μια sim για τηλέφωνο και η άλλη sim έχει μόνο Internet. Όταν μπαίνω στο μετρό η σε υπόγειο και χάνεται το σήμα δεν επανέρχεται. Έχω 10ρια από insider Βιαστηκες να τα περασεις περιμενετε τα επισημα λεμε μετα παραπονιεστε για προβληματα ατιμο μικροβιο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin_77 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Έχω ένα φιλαράκι που ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη συσκευή και πριν είχε ενα iPhone 3 αν δεν κάνω λάθος.Θέλει να πάρει το δικαρτο και Ελλάδα υπάρχει μόνο το 3g.Έχει μεγάλη διαφορά από το 4g?Και πόσο κοστίζει το δικαρτο 4g αν το παραγγείλει από microsoft εξωτερικού?Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλα η συσκευη στα λεφτα της στα 189 ειδικα προσφορα που τρεχει δεν υπαρχει δεν εχω βρει τιμιοτερη και αξιοπρεπεστερη συσκευη σαν αυτη με τις δυνατοτητες της ,καλα τα αντροιντ θες τα διπλα λεφτα για κατι αναλογο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Είδα μόλις ότι δεν υποστηρίζει σώσιμο σε DNG, παρά μόνο με άγριο πείραγμα στο registry... Πάμε για άλλα. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 μερικες ερωτησεις: για μεταβαση απο android σε windows, πως γινεται η μεταφορα sms και επαφων; τι ειδους sim παιρνει το κινητο; αποδοση ηχειου; gps; διαρκεια μπαταριας; αξιζει η αγορα ή θεωρειται παλιο και υπαρχει καποιο αντιστοιχο δικαρτο (αντικαταστατης) σε αυτα τα επιπεδα τιμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 και εγω παωαμεσα σημερα για αγορα. διαβασα στο νημα για προβληματα με τα ακουστικα. για να μην εχω προβλημα ποια ακουστικα πρεπει να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 και εγω παωαμεσα σημερα για αγορα. διαβασα στο νημα για προβληματα με τα ακουστικα. για να μην εχω προβλημα ποια ακουστικα πρεπει να παρω? Ενας λογος που δε το παιρνω εγω,ειναι το θεμα με τ ακουστικα!!Οτι μαρκα και να παρεις,απο τη στιγμη που ειναι κουμπωμενα πανω,ο ηχος οταν σε καλουν,μειώνεται αρκετα...:( Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 μερικες ερωτησεις: για μεταβαση απο android σε windows, πως γινεται η μεταφορα sms και επαφων; τι ειδους sim παιρνει το κινητο; αποδοση ηχειου; gps; διαρκεια μπαταριας; αξιζει η αγορα ή θεωρειται παλιο και υπαρχει καποιο αντιστοιχο δικαρτο (αντικαταστατης) σε αυτα τα επιπεδα τιμης; και εγω θα ηθελα να ξερω πως γινεται η μεταβαση των επαφων που εχω σωσει στο pc απο samsung S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ενας λογος που δε το παιρνω εγω,ειναι το θεμα με τ ακουστικα!!Οτι μαρκα και να παρεις,απο τη στιγμη που ειναι κουμπωμενα πανω,ο ηχος οταν σε καλουν,μειώνεται αρκετα...:( Και στο απλό 640 γίνεται αυτό, αλλα πατώντας το volume up , ανεβάζεις πάλι την ένταση του ήχου πάλι. Ο μόνος ηχος που δεν υπάρχει όταν κουμπώνεις τα ακουστικά, είναι οι ειδοποιήσεις από μηνύματα,Viber κτλ. Έχεις δηλαδή ήχο μόνο σε εισερχόμενες κλήσεις. Το ίδιο συμβαίνει και αν συνδέσεις και ακουστικά Bluetooth. N Να σημειώσω ότι είμαι με τα 10αρια, αν και θυμάμαι ότι το ίδιο σύμβαινε και στα 8.1 Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) μερικες ερωτησεις: για μεταβαση απο android σε windows, πως γινεται η μεταφορα sms και επαφων; τι ειδους sim παιρνει το κινητο; αποδοση ηχειου; gps; διαρκεια μπαταριας; αξιζει η αγορα ή θεωρειται παλιο και υπαρχει καποιο αντιστοιχο δικαρτο (αντικαταστατης) σε αυτα τα επιπεδα τιμης; και εγω θα ηθελα να ξερω πως γινεται η μεταβαση των επαφων που εχω σωσει στο pc απο samsung S4. Με την εφαρμογή Switch to Windows Phone αντίστοιχα στο κάθε κινητό περνάς τα πάντα και κάνεις πολύ εύκολα την μετάβαση από Android σε Windows Phone. https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/switch-to-windows-phone/9wzdncrdtcc2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.cxe.wpbackupclient.android Υπάρχει και η Transfer my Data. https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/transfer-my-data/9wzdncrfj3dr Αξίζει και με το παραπάνω η αγορά του. Το 640 είναι το καλύτερο και πιο οικονομικό Dual Sim με Windows 8.1 ή 10. Παίρνει Micro-SIM. Ήχος δυνατός και έξτρα επιλογές με εκουαλάιζερ. GPS με A-GPS, GLONASS, BDS. Μπαταρία με εξαιρετική διαχείριση και πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια, φορτίζεις ανά 2 ή 3 ημέρες. Edited January 27, 2016 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 μερικες ερωτησεις: για μεταβαση απο android σε windows, πως γινεται η μεταφορα sms και επαφων; τι ειδους sim παιρνει το κινητο; αποδοση ηχειου; gps; διαρκεια μπαταριας; αξιζει η αγορα ή θεωρειται παλιο και υπαρχει καποιο αντιστοιχο δικαρτο (αντικαταστατης) σε αυτα τα επιπεδα τιμης; Μεταφορα επαφων με την εφαρμογή tranfer my data απο το bluetooth της μιας συσκευης στην αλλη ή κανεις συγχρονισμο του λογαριασμου gmail. Εχω την εντυπωση οτι μπορεις να κανεις import και καποιους τυπους αρχειων στις ονλαιν επαφες του hotmail αλλα δεν το εχω ψαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μεταφορα επαφων με την εφαρμογή tranfer my data απο το bluetooth της μιας συσκευης στην αλλη ή κανεις συγχρονισμο του λογαριασμου gmail. Εχω την εντυπωση οτι μπορεις να κανεις import και καποιους τυπους αρχειων στις ονλαιν επαφες του hotmail αλλα δεν το εχω ψαξει. οι επαφές συγχρονίζονται κατά κανόνα μέσω gmail ή hotmail (καλού κακού αν δεν έχεις θέμα κάνε ένα backup). Η transfer my data νομίζω συγχρονίζει και μέσω bluetooth ( τουλάχιστον έτσι λέει στο store ). Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Οι επαφες μεταφερονται απο την σιμ η με μπλε δοντι απο το ενα κινητο στο αλλο εκτος αυτου υπαρχει η μεταφορα δεδομενων που τραβαει απο το παλιο σας τηλεφωνο μεσω μπλε δοντιου πολυ απλα επισης μηνυματα κειμενου και εικονων. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Με την εφαρμογή Switch to Windows Phone αντίστοιχα στο κάθε κινητό περνάς τα πάντα και κάνεις πολύ εύκολα την μετάβαση από Android σε Windows Phone. https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/switch-to-windows-phone/9wzdncrdtcc2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.cxe.wpbackupclient.android Υπάρχει και η Transfer my Data. https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/transfer-my-data/9wzdncrfj3dr Αξίζει και με το παραπάνω η αγορά του. Το 640 είναι το καλύτερο και πιο οικονομικό Dual Sim με Windows 8.1 ή 10. Παίρνει Micro-SIM. Ήχος δυνατός και έξτρα επιλογές με εκουαλάιζερ. GPS με A-GPS, GLONASS, BDS. Μπαταρία με εξαιρετική διαχείριση και πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια, φορτίζεις ανά 2 ή 3 ημέρες. Σημερα το αγόρασα. Επιτέλους. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Απλά εχω πολλα άγνωστα σημεία αφού προέρχομαι απο android. Με ενδιαφέρει αρχικά να μεταφέρω τις επαφές που είχα απο το παλιό τηλέφωνο. Τις επαφές τις εχω σώσει στο PC. Έσπασε η οθονη του τηλεφώνου και εχω τις επαφές στο PC. Διάβασα το link του transfer my data και λέει μεταφορά απο παλιό τηλέφωνο μόνο. Ισχύει; Επίσης η οθονη στο κάτω μέρος εκεί που τελείωνει το γυαλί (ειναι περιπου στο κέντρο) εχει σαν μια μικρη τράπουλα. Ειναι έτσι φτιαγμένο ή παιζει τίποτα σπάσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Σημερα το αγόρασα. Επιτέλους. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Απλά εχω πολλα άγνωστα σημεία αφού προέρχομαι απο android. Με ενδιαφέρει αρχικά να μεταφέρω τις επαφές που είχα απο το παλιό τηλέφωνο. Τις επαφές τις εχω σώσει στο PC. Έσπασε η οθονη του τηλεφώνου και εχω τις επαφές στο PC. Διάβασα το link του transfer my data και λέει μεταφορά απο παλιό τηλέφωνο μόνο. Ισχύει; Επίσης η οθονη στο κάτω μέρος εκεί που τελείωνει το γυαλί (ειναι περιπου στο κέντρο) εχει σαν μια μικρη τράπουλα. Ειναι έτσι φτιαγμένο ή παιζει τίποτα σπάσιμο; Η τρυπουλα μαλλον ειναι το μικροφωνο. Τις επαφες αν τις εχεις σαν αρχειο στο πισι μπορεις να δοκιμασεις να κανεις το εξης, απο τον υπολογιστη σου πας στο live.com του hotmail και μπαινεις με το λογαριασμο microsoft που εχεις. Απο το μενου πανω αριστερα επιλεγεις την εφαρμογη people μετα import και απο τις επιλογες που βγαζει διαθεσιμες επιλεγεις other και κανεις upload τις επαφες σου ως αρχειο csv. Λογικα θα τις αναγνωρισει και θα τις συγχρονισει και στο τηλεφωνο. Αν τις επαφες τις εχεις κανει back up και στον λογαριασμο gmail που χρησιμοποιουσες στο android τοτε μπορει να τις κατεβασει ευκολοτερα απο εκει επιλεγοντας στο import τον λογαριασμο του gmail. Edited January 27, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts