Jump to content

Microsoft Lumia 640 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επεσε στα χερια μου ένα LUMIA 640 XL LTE DUAL. Εκ 1ης επαφηε σε σχεση με το απλο 640 μου, βρηκα καποιες διαφορες, και ενημερωνω.

1 η καμερα φουσκωνει πιο πολύ (καρουμπαλακι) από το απλο

2. το ηχειο είναι διπλα στην καμερα και όχι κατω σε σχεση με το απλο

3. όταν θες να βαλεις προστασια με κωδικο (όχι πιν σιμ αλλα password για ανοιγμα οθονης) δινει επιλογή μονο για αριθμούς, όχι

γραμματα δηλαδή βγαζει μια οθονη στυλ dialer μονο με νουμερα ενώ δεν βρηκα επιλογή να δειχνει και γραμματα.

το 1 & 2 οκ, αλλα το 3 μηπως ρυθμίζεται καπως?..δηλ να μπορω να βαλω και γραμματα η ακομα καλυτερα και ελληνικα? πχ 3πιπιnia

κάθε συμβουλη ευπροσδεκτη

Για το 1, το καρουμπαλάκι γίνεται ίσως γιατί εχει μεγαλύτερη κάμερα και φακό απ' το απλό (13mp με Zeiss έναντι 8mp απλό).

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προς το παρον το φορτιζω με εναν Samsung που γραφει οτι εξαγει ρευμα εντασης 0,7Α ενω της Microsoft 750mA.υπαρχει προβλημα με αυτο????λετε να βιαζει τη μπαταρια???επισης το εχω αγορασει απο σκρουτζ αν παω στα Nokia care εχω καποια εγγυηση?μαλλον οχι εεε??? Edited by tsakmar

Προς το παρον το φορτιζω με εναν Samsung που γραφει οτι εξαγει ρευμα εντασης 0,7Α ενω της Microsoft 750mA. υπαρχει προβλα με αυτο???? λετε να βιαζει τη μπαταρια??? επισης το εχω αγορασει απο σκρουτζ αν παω στα Nokia care εχω καποια εγγυηση? μαλλον οχι εεε???

Η εγγύηση ισχύει κανονικά σε όλα τα Nokia Care. Απλά οι φορτιστές και οι μπαταρίες έχουν εγγύηση 6 μηνών. Δοκίμασες να φορτίσεις κάποια άλλη συσκευή με αυτόν τον φορτιστή για να είσαι σίγουρος ότι δεν δουλεύει;

Όχι μην ανησυχείς δεν παθαίνει κάτι η μπαταρία με τα λιγότερα Ampere που θα παίρνει από τον άλλο φορτιστή. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά άλλωστε. Συνήθως τα περισσότερα είναι το πρόβλημα!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Η εγγύηση ισχύει κανονικά σε όλα τα Nokia Care. Απλά οι φορτιστές και οι μπαταρίες έχουν εγγύηση 6 μηνών. Δοκίμασες να φορτίσεις κάποια άλλη συσκευή με αυτόν τον φορτιστή για να είσαι σίγουρος ότι δεν δουλεύει;

Όχι μην ανησυχείς δεν παθαίνει κάτι η μπαταρία με τα λιγότερα Ampere που θα παίρνει από τον άλλο φορτιστή. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά άλλωστε. Συνήθως τα περισσότερα είναι το πρόβλημα!

ναι δοκιμασα και σε αλλες συσκευες.ο φορτιστης εχει προβλημα.το κινητο το φορτισα μια χαρα.οποτε και να αργησω να το αντικαταστησω δεν υπαρχει πτοβλημα εεε???δεν εχω κοντα μου καταστημα nokia care και δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να τον αντικαταστησω :confused:

Επικοινώνησε με το κοντινότερο και να συνεννοηθείς να τους το στείλεις...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Επικοινώνησε με το κοντινότερο και να συνεννοηθείς να τους το στείλεις...

οταν λεω συντομα εννοω μεσα σε αυτην την εβδομαδδα,πιθανοτατα την επομενη να μπορεσω να επισκεφτω ενα καταστημα και να το αλλαξω.μεχρι τοτε πειραζει να το φορτιζω με αυτον που εχω???

Αααα όχι ρε συ... τα 0,7Α του Samsung είναι 700mA που είναι σχεδόν ίδος με της ΜΣ... Απλά στο έγραψα μήπως δεν έχει δυνατότητα να πας...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Αααα όχι ρε συ... τα 0,7Α του Samsung είναι 700mA που είναι σχεδόν ίδος με της ΜΣ... Απλά στο έγραψα μήπως δεν έχει δυνατότητα να πας...

οκ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!!:) το ειχα ενα αγχος γι' αυτο ρωτησα ;)

Διαφωνώ ως προς το τελευταίο κομμάτι (ότι τα περισσότερα αμπέρ κάνουν κακό στην μπαταρία)

copy/paste από πόστ μου σε άλλο θρεντ

Διάβασα με ενδιαφέρον αυτά τα πόστς και μου κέντρισαν το ενδιαφέρον μιας και όλα τα κινητά μου (των οποίων ο original φορτιστής βγάζει 1A) τα φορτίζω μέσω USB adapter αγορασμένο από eBay που "βγάζει" 2Α. Ψάχνοντας λίγο είδα τους περισσότερους να συμφωνούν ότι το κινητό δεν παθαίνει απολύτως τίποτε αν το φορτίσεις με φορτιστή που βγάζει περισσότερα αμπέρ (αλλά ίδια volt π.χ 5V-1A με 5V-2A), κι αυτό γιατί κατά τη φόρτιση το κινητό "τραβάει" όσα αμπέρ είναι σχεδιασμένο να τραβάει, τα οποία εξαρτώνται από την αντίσταση του κυκλώματος (πλακέτας) του κινητού και μόνον.

http://forums.androidcentr...a-charger.html

https://www.reddit.com/r/a...hat_uses_a_1a/

https://www.quora.com/What...ge-the-battery

http://superuser.com/quest...e-device-needs

That being said, ομολογουμένως το κινητό φορτίζει γρηγορότερα στα 2Α, αλλά σύμφωνα με αυτό που λένε τα παλικάρια στα λινκς που παρέθεσα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ανοικτός σε συζήτηση βέβαια (δεν έχω καμία σχέση με το αντικείμενο) εδώ ή σε καποιο άλλο θρεντ μιας και μάλλον είμαστε αρκετά οφφ τοπικ και είναι κάτι το οποίο θα με ενδιέφερε να μάθω.

Εξαρτάται από την μπαταρία. Αν έχει σχεδιαστεί να τραβάει π.χ 0.7A όσο μεγαλύτερος και να είναι ο φορτιστής 0.7 θα δώσει. Υπάρχει, υποθέτω τουλάχιστον :lol: , δικλειδα ασφαλείας. Ίσως να είχε πρόβλημα ο φορτιστής αν ήταν μικρότερος. π.χ αν ήταν 0.5 ο φορτιστής θα δούλευε στο 100% όλη την ώρα και θα είχε μεγαλύτερη καταπόνηση με αποτέλεσμα να χαλάσει πιο γρήγορα(αν χαλάσει).

Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο(αρκετά για να είμαστε ειλικρινής) αλλά αν η διαφορά είναι μόνο στα A τότε κατά πάσα πιθανότητα ισχύουν τα παραπάνω.

Έχει κανείς καταφέρει να δουλέψει live images με το 640 (απλό ή XL) ? Στο παρακάτω βιντεάκι δείχνει να γίνεται αλλά εγώ δεν μπορώ να τα καταφέρω.

Στο xl , καταλαθος. Οταν το ειδα ,το γυρισα. Εχει επιλογη στις ρυθμισεις.

Στις ρυθμίσεις της κάμερας όμως!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Στις ρυθμίσεις της κάμερας όμως!

Στις ρυθμίσεις της Lumia Camera, στις γενικές ρυθμίσεις στο πεδίο 'Παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κάμερας' επιλέγουμε 'απενεργοποιήθηκε', και στην καρτέλα φωτογραφία στο πεδίο 'Ζωντανές εικόνες', επιλέγουμε 'ενεργό'. Μετά το κόλπο είναι ότι δεν πατάμε παρατεταμένα το κουμπί αλλά μόνο μια φορά και έχουμε τη ζωντανή μας εικόνα / live image.

Edited by harrispas

που μπορω να βρω στο ελλαντα 640 xl lte dual sim?...και ποσο?...i need it

Γεγονός είναι ότι το 640XL LTE dual sim δεν πολύ κυκλοφόρησε γενικά. Μπορείς να το παραγγείλεις από το microsoft store της Γαλλίας και μάλιστα μπορείς να ζητήσεις βοήθεια για την παραγγελία από εδώ, από την microsoft Ελλάδας.

Παιδια καλημέρα, ερχομαι από Android και ψαχνω να βρω ένα app για τα sms μου κατι σαν το go sms.

Αν εχει καποιος κατι στο μυαλο του....Η συσκευή είναι 640 Dual XL

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

που μπορω να βρω στο ελλαντα 640 xl lte dual sim?...και ποσο?...i need it

Φιλε πρεπει να εχει ένα στο Public στην Γλυφαδα.

Φιλε πρεπει να εχει ένα στο Public στην Γλυφαδα.

ΔΕΝ υπάρχει αυτό το κινητό στην Ελλάδα ! Αυτά που κυκλοφορούν στη χώρα μας είναι είτε dual sim 3G είτε 4G με 1 μόνο SIM. Ημουν στο συγκεκριμένο κατάστημα προ εβδομάδας.

Γεγονός είναι ότι το 640XL LTE dual sim δεν πολύ κυκλοφόρησε γενικά. Μπορείς να το παραγγείλεις από το microsoft store της Γαλλίας και μάλιστα μπορείς να ζητήσεις βοήθεια για την παραγγελία από εδώ, από την microsoft Ελλάδας.

Αυτο ακιβώς που λέει ο φίλος. Θα σε βοηθήσει ο Χριστόφορος από το support της Ελληνικής MS αν και την προηγούμενη εβδονάδα το είχαν μόνο σε μπλε και πορτοκαλί. Επίσης λίγα ποστ πιο πάνω υπάρχει φίλος που το πουλάει καινούριο γιατί δεν τον βόλεψε. Στείλτου πμ.

Edited by iparout

Παιδια οταν το κινητο ειναι κλειστο και με παιρνει καποιος τηλεφωνο μετα δεν στελνει με μήνυμα τις αναπαντητες.ξερετε γιατί συμβαινει αυτο???

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by niotheros
Γραφή SMS

Παιδια οταν το κινητο ειναι κλειστο και με παιρνει καποιος τηλεφωνο μετα δεν στελνει με μήνυμα τις αναπαντητες.ξερετε γιατί συμβαινει αυτο???

Παρε τηλεφωνο την εταιρια κινητης να στο ενεργοποιησει

Edited by niotheros
Διόρθωση παράθεσης
:)

Δηλαδη να παρω τηλέφωνο την εξυπηρετηση πελατων της κοσμοτε ????

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by niotheros
Γραφή SMS

Ψάξε και στο ίντερνετ, λογικά γίνεται και με κάποιο μήνυμα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• The title was changed to Microsoft Lumia 640 XL