sokolataki Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ο υπολογιστής το βλέπει;;;; Όταν πας να το ανοίξεις τι ακριβώς κάνει;; Η δεν κάνει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rho88 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ο υπολογιστής το βλέπει;;;; Όταν πας να το ανοίξεις τι ακριβώς κάνει;; Η δεν κάνει τίποτα; Κοίταξε μερικές φορές το βάζω στον υπολογιστή και μου δείχνει πόλους δίσκους δεν ξέρω τι είναι αυτό μερικές φορές πάλι δεν το βλέπει... τώρα αν πατήσω του κουμπί για ενεργοποίηση δείχνει ότι κάνει instalzing και μετά από δέκα δεύτερα σβηνει.αν δεν πατήσω να απενεργοποιηθεί κάνει instalzing σβήνει και ξανά πάλι το ίδιο συνεχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Κοίταξε μερικές φορές το βάζω στον υπολογιστή και μου δείχνει πόλους δίσκους δεν ξέρω τι είναι αυτό μερικές φορές πάλι δεν το βλέπει... τώρα αν πατήσω του κουμπί για ενεργοποίηση δείχνει ότι κάνει instalzing και μετά από δέκα δεύτερα σβηνει.αν δεν πατήσω να απενεργοποιηθεί κάνει instalzing σβήνει και ξανά πάλι το ίδιο συνεχεία Μου φαίνονται παράξενα όλα αυτά. Τεσπα αν δεν βγάλεις άκρη στείλε μου προσωπικό μήνυμα να δούμε μήπως και κάνουμε κάτι. Αλλά δύσκολο μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rho88 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μου φαίνονται παράξενα όλα αυτά. Τεσπα αν δεν βγάλεις άκρη στείλε μου προσωπικό μήνυμα να δούμε μήπως και κάνουμε κάτι. Αλλά δύσκολο μου φαίνεται Ενταξει.ευχαριστω πολυ νασε καλα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_eco Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 (edited) Πολυ καλη διαχείρηση, την εχω 6 μηνες μετα απο αντικατασταση της κινεζικης. Μια χαρα, ουτε ενα κολημα Μιλαω για την Z90A40 S208 ROW Edited July 31, 2017 by mike_eco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westy21 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) Καλημέρα, έχω τo συγκεκριμένο Κιν. με την s118 rom και εδώ και 5 μέρες μου κάνει bootloop όταν δεν είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα. Έχετε καμία ιδέα ? Edited October 2, 2017 by westy21 Παράθεση Xiaomi redmi note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Πολυ καλη διαχείρηση, την εχω 6 μηνες μετα απο αντικατασταση της κινεζικης. Μια χαρα, ουτε ενα κολημα Μιλαω για την Z90A40 S208 ROW Και πως μπαινει ετουτη? :rolleyes: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiss79 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Γνωριζει καποιος μαγαζι που να το επισκευαζει; Αποκλειστικα το Lenovo Vibe Shot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 (edited) To οτι ενα μεσημερι στα ξαφνικα δεν εβλεπε και τις καρτες ΣΙΜ και ειχε Χ στις μπαρες με το σήμα,που μπορεί να οφείλεται? Βασικα το ρωτησε κι ενα αλλο παλικαρι πριν καιρό... -Εχω 1 ολοκληρη μερα που δν μου βγαζει σημα στην ΣΙΜ μου και οταν με περνουν λεει κλειστο, ωστοσο το κινητο αναγνωριζει οτι υπαρχει μεσα σιμ!! Μολις παρατηρησα οτι οταν παω να κανω κληση μου λεει οτι πρεπει πρωτα να απενεργοποιησω τη λειτουργια πτησης (τσεκαρα και δεν την εχω ενεργοποιημενη). Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?? :cry::cry::cry: Μήπως βρήκες λύση τελικά? Edited November 11, 2017 by Zafpinto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos878 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 εσβησε ξαφνικα το τηλ και δεν ανοιγει. τι να κανω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1k8 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ξαφνικα δεν μπορω να αλλαξω wallpaper και να ορισω διαφορετικο ringtone για καποια επαφη. Τι κανω; Στάλθηκε από το Lenovo Z90-7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Έχω ένα πρόβλημα ξαφνικά, κολλάει το κινητό δεν λειτουργεί το touch. Λειτουργεί όταν είναι κλειδωμένο. Σε recovery λειτουργεί κανονικά. Όλα λύνονται αν απενεργοποιήσω τις εφαρμογές της google. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts