Jump to content

Rho88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Rho88

  • Ημ. Γέννησης 30/09/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Rho88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ενταξει.ευχαριστω πολυ νασε καλα.!
  2. Κοίταξε μερικές φορές το βάζω στον υπολογιστή και μου δείχνει πόλους δίσκους δεν ξέρω τι είναι αυτό μερικές φορές πάλι δεν το βλέπει... τώρα αν πατήσω του κουμπί για ενεργοποίηση δείχνει ότι κάνει instalzing και μετά από δέκα δεύτερα σβηνει.αν δεν πατήσω να απενεργοποιηθεί κάνει instalzing σβήνει και ξανά πάλι το ίδιο συνεχεία
  3. Το πήγα σε ένα μαγαζί εδώ στην ρόδο και μου έβγαλε αυτό το πόρισμα όχι δεν ξεκάνει δείχνει ότι κάνει instal και σβήνει στα 10 δεύτερα και ξανά το ίδιο συνεχεία μέχρι να πατήσω να το κλείσω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και όταν συνδεθεί με το υπολογιστή δείχνει ότι έχει δώδεκα σκληρούς δίσκους
  4. Παιδιά καλησπέρα σας ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και να ενημερώσω τους επομένους που κάνουν αγορές από κίνα αγόρασα ένα κινητό από κίνα από τον ahappyprice μέσο abay το λενοβο vibe soht z90 το οποίο από και καινουργιο είχε πρόβλημα το έστειλα μια φορά πίσω σε αυτόν στην κίνα υποτίθεται να το φτιάξει και μου το ξανά έστειλε ξανά με πρόβλημα μέχρι που χάλασε τέλειος και δεν άναβε οπός θα δείτε και παραπάνω σε άλλες συζητήσεις που είχαμε κάνει λοιπόν το ξανά έστειλα αφού δεν ξεκινούσε το λογισμικό λόγο του ότι καήκανε η ραμ και έκανε τρεις μήνες να μου το στείλει με πολλά email και τηλεφωνήματα και το αποτέλεσμα μου έφθασε σήμερα έτσι ακριβός οπός του το έστειλα χαλασμένο έχω δει και άλλα σχολειά για αυτόν είναι απατεώνας άπλα ήθελα να το γράψω γιατί είναι αμαρτία εγώ έχασα 300 εύρο που το πήρα και από 20 εύρω κάθε φορά τα μεταφορικά πήγαν χαμένα τα λεφτά μου και δεν είναι καιροί Γιάννα χάνουμε τόσα λεφτά
  5. ενταξει. σε ευχαριστω!!
  6. καλησπερα το ειχα δοση στον αδερφο μου να δει αν μπορι να κανει κατι και ημουν εκτος γιαυτο δεν εστειλα τιν τριτι θα το εχω και εγω στα χερια μου και αν μπορις με καπιο τροπο να με βοηθησεις καλος!
  7. Υπαρχει τροπος να φτιαχτη??
  8. oxi recovery twrp δεν εχω. τωρα για root να σου πω την αληθεια δεν νομιζω,απο κινα το πηρα και το μονο που καναμε ειχαμε βαλη την ελληνικη ρομ και δουλευε μεχρι που εχασα κατι φωτογραφιες και μπηκα στο μενου που ανοιγη οταν πατας τον συνδιασμο με το πληκτρο που ανοιγη και που δυναμονει μαζι και πατισα κατι που ελεγε λοαντ κατι δεν θυμαμαι καλα με την προιποθεσει να γυρισει στην κατασταση πριν την μεταφορα των φωτογραφειων και απο τοτε εσβησε και κανει αυτα..
  9. γραφει οτι κανει instalizing για δυο δευτερολεπτα και κανει επανακινιση και ξανα το ιδιο συνεχεια.. και δεν το βλεπη ο υπολογιστης γιατι σβηνει συνεχεια,μια δυο φορες που το βρηκε μου εβγαζε 7-8 δισκους..
  10. γραφει οτι κανει instalizing για δυο δευτερολεπτα και κανει επανακινιση και ξανα το ιδιο συνεχεια.. και δεν το βλεπη ο υπολογιστης γιατι σβηνει συνεχεια,μια δυο φορες που το βρηκε μου εβγαζε 7-8 δισκους..
  11. καλησπερα εχω ενα θεμα με το κινητο δεν ξεκιναει καθολου, εχω δοκιμασει οτι λεει το σοκολατακι βημα βημα αλλα δεν βγενη τιποτα δεν το βλεπει καν στον υπολογιστη..μπορει καποιος να βοηθησει σας παρακαλω?
×
×
  • Create New...