lalatoel Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 οχι δεν το πηρα απο Ελλαδα απο Αλη εξπρες και στο more contact features, μου βγαζει για μενου τις διο τελευτεες φωτογραφιες :devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 οχι δεν το πηρα απο Ελλαδα απο Αλη εξπρες και στο more contact features, μου βγαζει για μενου τις διο τελευτεες φωτογραφιες :devil:κατάλαβα, τότε μάλλον πρόκειται για κάποια από τις πολλές εκδόσεις του ίδιου βασικά κινητού, το οποιό κυκλοφορεί στο εξωτερικό και ίσως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείς σε φόρα του εξωτερικού μήπως και βγάλεις άκρη αφού εδώ δεν βλέπω να σου απαντά κανείς άλλος μια και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim0127 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 κατάλαβα, τότε μάλλον πρόκειται για κάποια από τις πολλές εκδόσεις του ίδιου βασικά κινητού, το οποιό κυκλοφορεί στο εξωτερικό και ίσως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείς σε φόρα του εξωτερικού μήπως και βγάλεις άκρη αφού εδώ δεν βλέπω να σου απαντά κανείς άλλος μια και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο Καλησπέρα αν βγαλεις άκρη ανεβασετο γιατί έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα κι από μένα. Πριν από 5 μέρες έλαβα κι εγώ το Vibe Shot από GeekBuying με 308 δολλάρια...αλλά! Μου ήρθε φορτωμένο με Κινεζιές, παρόλο που τους επισήμανα να τις αφαιρέσουν. Τέσπα, ψάχνοντας για θήκη τον πλανήτη Ελλάδα, βρήκα μόνο στο Dikarto.gr (και δεν το αναφέρω ως διαφήμιση), όπου τα παιδιά εκεί με εξυπηρέτησαν με το παραπάνω και αγόρασα μια Mofi, στα 14,80€, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο. Και το αναφέρω γιατί στο Skrountz έπαιζαν θήκες για το συγκεκριμένο μοντέλο από 5,80€ αλλά με διαφορετική οπή πλάτης για φακό και leds (οριζόντια αντί κάθετα). Βλέποντας λοιπόν το κινητό μου απόρησαν που είναι με Κινέζικη rom και μου είπαν ότι και οι ίδιοι το φέρνουν από Κίνα και του περνάνε την Ευρωπαϊκή. Το κόστος ανέρχεται στα 20€ και σκέφτομαι να τους το πάω να μου το "καθαρίσουν" και να το ξανασετάρουν με το Ευρωπαϊκό λογισμικό. Θα παρακαλέσω, αν υπάρχει κάποιος γνώστης της κατάστασης να μου επιβεβαιώσει ότι δεν θα έχω προβλήματα μετά το ρουτάρισμα, γιατί αφενός είναι καινούργιο αφετέρου δε θα μου το κρατήσουν γαι δύο μέρες. Καλησπερα το εκανες ρουτ? τα προβλήματα λυθηκανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 http://www.needrom.com/download/lenovo-z90-7-rom-update-android-5-1-multilingual-google-service-root/ έτοιμη,ρουταρισμένη και με τον οδηγό της.την 208 φοράω τώρα.σου προτείνω να φλασάρεις με QFIL.το miflash είναι κωλοπρόγραμα,δεν στο συστήνω.εγώ τα φλασαρίσματα του πάντα με QFIL τα κάνω.καταπληκτική stock rom,χωρις το παραμικρό ίχνος lag, 5.1.1 και χωρίς να τρώει μπαταρία. Βασιλη η καποιος αλλος φιλος μηπως μπορεις να μας βοηθησεις λιγο αναλυτικά πως να του αλλαξουμε τη ρομ με το QFIL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 κατάλαβα, τότε μάλλον πρόκειται για κάποια από τις πολλές εκδόσεις του ίδιου βασικά κινητού, το οποιό κυκλοφορεί στο εξωτερικό και ίσως θα ήταν καλύτερα να απευθυνθείς σε φόρα του εξωτερικού μήπως και βγάλεις άκρη αφού εδώ δεν βλέπω να σου απαντά κανείς άλλος μια και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο Επειδή και το δικό μου δεν έχει πλήρως ελληνοποιήμενο μενού μπορείς να μου πεις την έκδοση που φοράει στην Ελλάδα για να το κατεβάσω. Εχει τα πάντα στα ελληνικά το δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim0127 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Βασιλη η καποιος αλλος φιλος μηπως μπορεις να μας βοηθησεις λιγο αναλυτικά πως να του αλλαξουμε τη ρομ με το QFIL Βασίλη βοήθειααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jebeyl Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καινούριος εδώ, καλώς σας βρήκα. Μου ήρθε και μένα το κινητό από Κίνα και είχε malware μέσα. Οπότε μιας και δεν μπορούσα να ρουτάρω με τίποτα, το φλάσαρα σήμερα, πρώτα την S226 και μετά την S240 (όταν είδα ότι υπήρχε νεότερη έκδοση). Κάποιος που έχει δοκιμάσει τις S226 και S240 τι προτείνει?? Γιατί κάπου διάβασα ότι η S240 του ανεβάζει τη θερμοκρασία (που έχει έτσι και αλλιώς ένα θεματάκι η συσκευή). Αν δεν αξίζει να πάω στην προηγούμενη, την 226. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καινούριος εδώ, καλώς σας βρήκα. Μου ήρθε και μένα το κινητό από Κίνα και είχε malware μέσα. Οπότε μιας και δεν μπορούσα να ρουτάρω με τίποτα, το φλάσαρα σήμερα, πρώτα την S226 και μετά την S240 (όταν είδα ότι υπήρχε νεότερη έκδοση). Κάποιος που έχει δοκιμάσει τις S226 και S240 τι προτείνει?? Γιατί κάπου διάβασα ότι η S240 του ανεβάζει τη θερμοκρασία (που έχει έτσι και αλλιώς ένα θεματάκι η συσκευή). Αν δεν αξίζει να πάω στην προηγούμενη, την 226. για δωσε οδηγιες και για μας πως το φλασαρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jebeyl Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Με miflash το έκανα. Πρώτο μου φλασάρισμα γενικά οπότε δεν ξέρω τι διαφορές έχουν. 3-4 λεπτά διαδικασία είναι το πολύ. Εδώ https://boycracked.com/2016/02/07/stock-rom-frimware-lenovo-vibe-shot-z90/ νομίζω έχει όλες τις εκδόσεις εκτός από την S240 ρουταρισμένη την οποία την βρίσκετε εδώ. Οι ρουταρισμένες από το πρώτο λινκ είναι του τυπά (okencjusz) που έχει κάνει και την S240. Για οδηγίες για miflash/qfil τα λέει αναλυτικά εδώ https://boycracked.com/2016/02/07/how-two-unbrick-lenovo-vibe-shot-z90/ . Εγώ έκανα ακριβώς τα βήματα για miflash, έγινε κατευθείαν και δεν είχα πρόβλημα και τις 2 φορές. Αν προκύψει κάτι στην πορεία θα ενημερώσω αν και για να ειμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι να τσεκάρω. Την παραπάνω διαδικασία μπορείτε να την βρείτε και εδώ http://forum.xda-developers.com/android/general/lenovo-z90-7-vibe-shot-international-t3148018. Είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία απλά το boycracked μου άρεσε περισσότερο σαν site γιατί έχει όλες τις δυνατές ROM και κατεβάζεις όποια θέλεις ρουταρισμένη ή όχι. Όπως λέω παραπάνω 3-4 λεπτά είναι όλη η διαδικασία. Και άλλα 5-10 λεπτά θα πάρει να μπουτάρει η συσκευή. Ότι άλλο ξέχασα, ρωτήστε και αν μπορώ να βοηθήσω θα σας απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 το κακο ειναι οτι το miflash θελει 34 αρη υπολογιστη .Στον 64 αρη δεν κανει σωστη εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim0127 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Με miflash το έκανα. Πρώτο μου φλασάρισμα γενικά οπότε δεν ξέρω τι διαφορές έχουν. 3-4 λεπτά διαδικασία είναι το πολύ. Εδώ https://boycracked.com/2016/02/07/stock-rom-frimware-lenovo-vibe-shot-z90/ νομίζω έχει όλες τις εκδόσεις εκτός από την S240 ρουταρισμένη την οποία την βρίσκετε εδώ. Οι ρουταρισμένες από το πρώτο λινκ είναι του τυπά (okencjusz) που έχει κάνει και την S240. Για οδηγίες για miflash/qfil τα λέει αναλυτικά εδώ https://boycracked.com/2016/02/07/how-two-unbrick-lenovo-vibe-shot-z90/ . Εγώ έκανα ακριβώς τα βήματα για miflash, έγινε κατευθείαν και δεν είχα πρόβλημα και τις 2 φορές. Αν προκύψει κάτι στην πορεία θα ενημερώσω αν και για να ειμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι να τσεκάρω. Την παραπάνω διαδικασία μπορείτε να την βρείτε και εδώ http://forum.xda-developers.com/android/general/lenovo-z90-7-vibe-shot-international-t3148018. Είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία απλά το boycracked μου άρεσε περισσότερο σαν site γιατί έχει όλες τις δυνατές ROM και κατεβάζεις όποια θέλεις ρουταρισμένη ή όχι. Όπως λέω παραπάνω 3-4 λεπτά είναι όλη η διαδικασία. Και άλλα 5-10 λεπτά θα πάρει να μπουτάρει η συσκευή. Ότι άλλο ξέχασα, ρωτήστε και αν μπορώ να βοηθήσω θα σας απαντήσω.[ Καλά όλα αυτά που λες αλλά εμένα μου μπετοσε και δεν ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jebeyl Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 @lalatoel : 64bit έχω και δεν είχα θέμα. Αυτό που λέει Disable driver signature enforcement σαν πρώτο στάδιο το έκανες???ετρεξες το command prompt σαν διαχειριστής?? Νομίζω αυτό ίσως δεν πέτυχε. @dim0127 : Δεν ξέρω τι μπορεί να μην έκανες σωστά ή τι δεν πέτυχε. Έκανα την διαδικασία που περιγράφω 2 φορές και δεν είχα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Καλησπέρα στη παρέα (αν και λιγοστοί στο παρόν θέμα,πιθανώς λόγο της αρχικής του τιμής), θα ήθελα την άποψη-βοήθειά σας μιάς και είμαι λίγα κλικ πριν τη παραγγελία του ......λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ στη ΤΙΜΗ που κυκλοφορεί πλέον με το Snapdragon 615 θα το ξανΑΓΟΡΑΖΑΤΕ?????:rolleyes: παραβλέποντας τα μειονεκτήματα που αναφέρετε στις προηγούμενες σελίδες περί μέτριας κάμερας-φινιρίσματος-κατανάλωσης μπαταρίας-malware.....????:blink: να σημειώσω πως <<βρίσκομαι>> μεταξύ του Lenovo Vibe Shot Z90-7 και του Xiaomi mi 4c 3GB/32RAM, το οποίο μειονεκτεί στην έλειψη 800αρας μπάντας στο 4G,απουσίας ραδιοφώνου τα οποία χρειάζομαι και είναι και ακριβότερο κατά 40 ευρώ (υπερτερερεί μόνο στις επιδόσεις επεξ/στή και στη κοινότητα υποστήριξης:X)........οπότε τι λέτε????:help: Edited June 20, 2016 by georx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Καλησπέρα στη παρέα (αν και λιγοστοί στο παρόν θέμα,πιθανώς λόγο της αρχικής του τιμής), θα ήθελα την άποψη-βοήθειά σας μιάς και είμαι λίγα κλικ πριν τη παραγγελία του ......λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ στη ΤΙΜΗ που κυκλοφορεί πλέον με το Snapdragon 615 θα το ξανΑΓΟΡΑΖΑΤΕ?????:rolleyes: παραβλέποντας τα μειονεκτήματα που αναφέρετε στις προηγούμενες σελίδες περί μέτριας κάμερας-φινιρίσματος-κατανάλωσης μπαταρίας-malware.....????:blink: να σημειώσω πως <<βρίσκομαι>> μεταξύ του Lenovo Vibe Shot Z90-7 και του Xiaomi mi 4c 3GB/32RAM, το οποίο μειονεκτεί στην έλειψη 800αρας μπάντας στο 4G,απουσίας ραδιοφώνου τα οποία χρειάζομαι και είναι και ακριβότερο κατά 40 ευρώ (υπερτερερεί μόνο στις επιδόσεις επεξ/στή και στη κοινότητα υποστήριξης:X)........οπότε τι λέτε????:help:Σε αυτά τα χρήματα πάντως έχεις πολλές επιλογές, huawei g8, lg g4, lenovo p1, xiaomi mi4c και note, κοντά είναι και το samsung a5 2016, δεν γνωρίζω να σου πω αν έχουν την ίδια απόδοση με το vibe shot γιατί δεν έχω κανένα απ' αυτά, σε specs όμως όλα έχουν κάτι καλύτερο απ' το lenovo, όλα έχουν μεγαλύτερη οθόνη και ίσως και καλύτερη σε απόδοση, άλλα έχουν καλύτερη κάμερα, νομίζω όλα αυτά είναι και dual, είναι πιο πρόσφατα στην αγορά, τι να σου πω θέλει λίγη σκέψη το πράγμα Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τις προτάσεις μόνο που........ το xiaomi mi4c δεν με καλύπτει πλήρως για τους λόγους που ανέφερα... όσο για τα huawei g8, lg g4,lenovo p1,xiaomi note έχουν 5,5 ιντσών οθόνη (άρα και μεγαλύτερες διαστάσεις που θέλω να αποφύγω) και κυρίως είναι AΡKETA ακριβότερα ... εναλακτικά το μοναδικό 5 ιντσο που με καλύπτει (δηλ. 5ιντσο FHD,800αρα μπάντα στο 4G,ραδιόφωνο,δίκαρτο,ικανοποιητικές για μέσο χρήστη επιδόσεις επεξεργαστή-κάμερα-GPS,τιμή γύρω στα 150 ευρώ) είναι το oneplus X το οποίο όμως κινείται και αυτό στα 250 ευρώ......100 ευρώ παραπάνω από το Lenovo και 50 ευρώ παραπάνω από το xiaomi mi4c :worry: και για να επανέλθω στο αρχικό ερώτημα φίλε kast1727 ,εσύ σήμερα θα αγόραζες το Lenovo στα 150 ευρώ με τα γνωστά πλέον <<προβληματάκια>>του????:rolleyes: Edited June 20, 2016 by georx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τις προτάσεις μόνο που........ το xiaomi mi4c δεν με καλύπτει πλήρως για τους λόγους που ανέφερα... όσο για τα huawei g8, lg g4,lenovo p1,xiaomi note έχουν 5,5 ιντσών οθόνη (άρα και μεγαλύτερες διαστάσεις που θέλω να αποφύγω) και κυρίως είναι AΡKETA ακριβότερα ... εναλακτικά το μοναδικό 5 ιντσο που με καλύπτει (δηλ. 5ιντσο FHD,800αρα μπάντα στο 4G,ραδιόφωνο,δίκαρτο,ικανοποιητικές για μέσο χρήστη επιδόσεις επεξεργαστή-κάμερα-GPS,τιμή γύρω στα 150 ευρώ) είναι το oneplus X το οποίο όμως κινείται και αυτό στα 250 ευρώ......100 ευρώ παραπάνω από το Lenovo και 50 ευρώ παραπάνω από το xiaomi mi4c :worry: και για να επανέλθω στο αρχικό ερώτημα φίλε kast1727 ,εσύ σήμερα θα αγόραζες το Lenovo στα 150 ευρώ με τα γνωστά πλέον <<προβληματάκια>>του????:rolleyes:Καμμία αντίρρηση αν είναι αυτές οι προτεραιότητές σου οκ παω πάσο εξάλλου το κινητό είναι εξαιρετικό δεν το συζητάμε, απλά αν εγώ τώρα πήγαινα για κινητό δεν θα ξανααγόραζα το ίδιο αλλά θα προτιμούσά κάποια από τις άλλες επιλογές που σου προανέφερα για όλους αυτούς τους λόγους που σου είπα και για πολλούς άλλους ακόμή, τώρα για το θέμα της 800 μπάντας που λες είναι ένας τομέας που δεν τον κατέχω και δεν έχω άποψη, 150 ευρώ που το βρήκες όμως μεταχειρισμένο ή από το εξωτερικό? Η φθηνότερη τιμή που έχω βρει στο σκρουτζ ειναι λίγο κάτω από 300 Edited June 20, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) :oops: .......δίκαρτο,ικανοποιητικές για μέσο χρήστη επιδόσεις επεξεργαστή-κάμερα-GPS,τιμή γύρω στα 150 ευρώ) είναι το oneplus X το οποίο όμως κινείται και αυτό στα 250 ευρώ......100 ευρώ παραπάνω από το Lenovo και 50 ευρώ παραπάνω από το xiaomi mi4c :worry: και για να επανέλθω στο αρχικό ερώτημα φίλε kast1727 ,εσύ σήμερα θα αγόραζες το Lenovo στα 150 ευρώ με τα γνωστά πλέον <<προβληματάκια>>του????:rolleyes: διόρθωσα το μισοτελειωμένο μύνημά μου ...ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός:wacko: Edited June 20, 2016 by georx ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 :oops: .......δίκαρτο,ικανοποιητικές για μέσο χρήστη επιδόσεις επεξεργαστή-κάμερα-GPS,τιμή γύρω στα 150 ευρώ) είναι το oneplus X το οποίο όμως κινείται και αυτό στα 250 ευρώ......100 ευρώ παραπάνω από το Lenovo και 50 ευρώ παραπάνω από το xiaomi mi4c :worry: και για να επανέλθω στο αρχικό ερώτημα φίλε kast1727 ,εσύ σήμερα θα αγόραζες το Lenovo στα 150 ευρώ με τα γνωστά πλέον <<προβληματάκια>>του????:rolleyes: διόρθωσα το μισοτελειωμένο μύνημά μου ...ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός:wacko:οχι αν τωρα εψαχνα για κινητό δεν θα το αγοραζα όχι για τα όποια προβληματάκια όπως λες, αλλά γιατί απλά υπάρχουν κατ' εμέ καλύτερες προτάσεις πλέον στην αγορά, αλλά να σε ρωτήσω βρε παιδί μου, ίσως να μην παρακολούθησα καλά τα ποσταρίσματά σου, που το βρήκες εσύ 150 ευρώ, εδώ Ελλάδα ή εξωτερικό, μεταχειρισμένο ή καινούριο? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) http://m.everbuying.net/product1091800.html Edited June 20, 2016 by georx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 http://m.everbuying.net/product1091800.htmlόλα καλά με την τιμή αλλά όχι και με την εγγύηση, οκ είναι ένα ρίσκο θα μου πεις που λόγω χαμηλής τιμής αξιζει ίσως να πάρει κανείς, αν όμως το φέρει η κακιά η ώρα και χρειαστείς κάτι να ξέρεις ότι κανείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα στο δεχτεί καν για έλεγχο, τουλάχιστον αυτοί στην Κίνα καλύπτουν τίποτα η όχι? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Τελικά η έκδοση z90-3 είναι td lte δλδ μόνο για κινα μεριά; το έχει το mini deal αλλά δν λέει κάτι σχετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Τελικά η έκδοση z90-3 είναι td lte δλδ μόνο για κινα μεριά; το έχει το mini deal αλλά δν λέει κάτι σχετικό.. Edit.. Ευτυχώς πρόλαβα κ ακύρωσα.. Είχα άπειρο καιρό να παραγγείλω από από mini deal.. Etotalk κ πάλι Etotalk.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 έχει double tap to wake η συσκευή? επίσης τα buttons είναι φωτιζομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 (edited) υπαρχει και εδω στο minideal , ειναι το Z90-7.. σ'αυτη την τιμη 179,99$ -> 158 ευρω περιπου, πιστευετε οτι αξιζει ? Edited June 22, 2016 by Komis Drakulas Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Xiaomi Redmi 3 Pro ή Lenovo Vibe Shot Z90-7 το lenovo έχει καλύτερη ανάλυση και μικρότερη μπαταρία συνεπώς πολύ μικρότερη αυτονομία αξίζει να θυσιάσω την αυτονομία του redmi 3 pro για την κάμερα του lenovo? έχω το redmi note 2 αλλά με χαλάει η μεγάλη οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts