geokostas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι σύντομα να αγοράσω το κινητό. Με παρεξένεψε ότι στα περισσότερα σκρουτζομάγαζα γράφουν το "TIM EU". Πρέπει να προσέξω κάτι γι'αυτό; Τι διαφορά έχει από ένα που θα το έπαιρνα πχ από το public; Ευχαριστώ! :) Απ'οσο ξερω η μονη διαφορα ειναι οταν ανοιγει το τηλεφωνο το ενα βγαζει το λογοτυπο της ΤΙΜ ενω το αλλο τιποτα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) 653 Τώρα! κατρακύλα. Edited April 19, 2015 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 653 Τώρα! κατρακύλα. Μια χαρα. Αυριο το παραγγελνω κι εγω ... το κοβω γυρω στα 640 αυριο! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_pap Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπέρα. Σήμερα άνοιξα το Samsung Galaxy S6 και αφού έγιναν όλα τα προβλεπόμενα μερίκες εφαρμογές δεν τις ανοίγει και βγαίνει μηνυμα πως η εφαρμογή διακόπηκε. Για παράδειγμα πάω να ανοίξω το Outlook ή το Zedge και μου γράφει πως η εφαρμογή διακόπηκε. Καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτο; Η συσκευή τρέχει Android 5.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπέρα. Σήμερα άνοιξα το Samsung Galaxy S6 και αφού έγιναν όλα τα προβλεπόμενα μερίκες εφαρμογές δεν τις ανοίγει και βγαίνει μηνυμα πως η εφαρμογή διακόπηκε. Για παράδειγμα πάω να ανοίξω το Outlook ή το Zedge και μου γράφει πως η εφαρμογή διακόπηκε. Καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτο; Η συσκευή τρέχει Android 5.0.2 Δοκίμασε σε πρώτη φάση μέσα από τη Διαχείριση Εφαρμογών στις ρυθμίσεις της συσκευής σου να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων των εφαρμογών αυτών και επανεκκίνηση. Αν δεν δουλέψουν θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις σε Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων. Δεν μπορώ να το εξηγήσω είναι η αλήθεια.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_pap Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Δεν έγινε τίποτα φίλε μου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως κάνει διακοπή σε εφαρμογές που δεν χρειάζονται εγκατάσταση. Δηλαδή πάω να κανώ προσθήκη λογαρισμού e-mail και μου το κάνει διακοπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 650 ακριβώς πλέον... Δεν σταματά η κατρακύλα της τιμής του. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 650 ακριβώς πλέον... Δεν σταματά η κατρακύλα της τιμής του. εχω βαλει οριο τα 600 και να ειναι απο δευτερη παρτιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 650; Αν πέσει 400-450 το καλοκαίρι θα το χτυπήσω. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) 400 το Σεπτέμβριο. Έτσι πήρα και το s4 και το s5. Την έχω δει ότι τα galaxy βγαίνουν Σεπτέμβρη. Βλέπω και το event παρουσίασης μια μέρα πριν και το παίρνω ;) Edited April 19, 2015 by lympero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Στα 600 θα είναι λουκούμι, υπομονή μέχρι τον Μάιο για να αποχαιρετήσω το σκυλί S2 Η έκδοση των 64 giga δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Μια χαρα. Αυριο το παραγγελνω κι εγω ... το κοβω γυρω στα 640 αυριο! 640 είναι τώρα! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 640 είναι τώρα! :-) Χα χα, μια χαρα, οπότε αυριο που θα κανω την παραγγελια τηλεφωνικως θα το παρουμε ακομα παρακατω. :) Αλλα εχω περιεργεια να δω που θα σταματησει αυτη η κατρακύλα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Πριν μια ώρα ήταν 5 ευρώ παραπάνω! Πέφτει παρά πολύ γρήγορα η τιμή, και αυτο είναι καλό για εμάς. Προφανώς κάπου θα αλλάξει η σταματήσει αυτή η τόσο γρήγορη κατρακύλα, και δεν θα είναι τόσο έντονη όπως τώρα. Αυτο βέβαια ισχύει μόνο για το απλό s6 προς το παρόν, καθώς το edge που το θέλουν και οι περισσότεροι σχεδόν δεν το βρίσκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Είναι λογικό να πέφτει η τιμή, λόγω της κρίσης η πωλήσεις εχουν μειωθεί σημαντικά οπότε αυτοί που το έχουν σε stock προσπαθούν να διώξουν , πιστεύω οτι τα 600 θα τα πίασει σχετικά γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Η διαφορά παντως του s6 και του Edge εχει φτάσει σε δισθεωρητα υψη.... στα 265 ευρω αυτή τη στιγμή. Οπότε το δεύτερο δεν συμφέρει με τίποτα την δεδομένη στιγμή. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μια χαρά πέφτει το απλό και λογικά κρατάει το edge. Πέρα από την διαθεσιμότητα του edge που όταν ομαλοποιηθεί και αυτό θα αρχίσει να πέφτει αλλά με πιο αργούς ρυθμούς η Σάμυ σου λέει, θα σου δώσω αρχική τιμή για το απλό S6 τόσο ώστε στα χαρτιά καθαρά για λόγους image να μην είναι φθηνότερο από το υποδεέστερο iphone 6 αλλά θα μπορεί ο καταναλωτής να το αγοράσει από την πρώτη στιγμή πολύ χαμηλότερα και σε 2 μήνες στα 500€-550€ και να συμφέρει ακόμα και έναντι του οποιοδήποτε κινέζικου. Για το Edge που έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το απλό εκεί πληρώνεις το διαφορετικό της οθόνης, το κάτι παραπάνω όπου μπορεί εκεί η εταιρία να στο κοστολογήσει όσο θέλει. Επιλογές για όλες τις τσέπες :cool:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Το διλλημα ειναι ποιο χρωμα να διαλεξεις..Κλεινω σε μαυρο αλλα οποτε βλεπω το λευκο αλλαζω γνωμη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ο ασύρματος φορτιστής φορτίζει στους ίδιους χρόνους; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ο ασύρματος φορτιστής φορτίζει στους ίδιους χρόνους; Όχι. Είναι πιο αργός, αλλά όχι σε βαθμό που να προβληματίζει. Μην ξεχνάς ότι ο κανονικός φορτιστής του s6 είναι ταχείας φόρτισης. Συνήθως η ασύρματη φόρτιση είναι λίγο πιο αργή από την κανονική φόρτιση (όχι την ταχεία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Φίλε ταξιδιώτη, το πήρες;; Πιστεύεις είναι το καλύτερο κινητό σα σύνολο σήμερα;; αυτό εννοείται,από Γερμανία,από φίλο σε σωστή τιμή. Θα πω σίγουρα σε λίγες ήμερες γιατί οι πρώτες απόψεις ίσως να μην είναι κι έγκυρες λόγω ενθουσιασμού,γιατί ναι,προς το παρόν είναι πολύ καλό και κυρίως η κάμερα,μαγεία. Σαν εμπειρία χρήσης όμως,δεν θα πω οτι βλέπω κάτι διαφορετικό σε σχέση με το z3-m8 πού επίσης έχω. Το διλλημα ειναι ποιο χρωμα να διαλεξεις..Κλεινω σε μαυρο αλλα οποτε βλεπω το λευκο αλλαζω γνωμη.. Λευκό φιλέ μου ούτε για χάρισμα. Τα bezel καρφώνουν στο μάτι και πάει άσχημα,το μαύρο είναι πολυτέλεια το άτιμο και χαλάλι οι δαχτυλιες. Το μόνο πού δεν μου αρέσει είναι ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος,σαν του iphone κανένα. Edited April 20, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 αυτό εννοείται,από Γερμανία,από φίλο σε σωστή τιμή. Θα πω σίγουρα σε λίγες ήμερες γιατί οι πρώτες απόψεις ίσως να μην είναι κι έγκυρες λόγω ενθουσιασμού,γιατί ναι,προς το παρόν είναι πολύ καλό και κυρίως η κάμερα,μαγεία. Σαν εμπειρία χρήσης όμως,δεν θα πω οτι βλέπω κάτι διαφορετικό σε σχέση με το z3-m8 πού επίσης έχω. Λευκό φιλέ μου ούτε για χάρισμα. Τα bezel καρφώνουν στο μάτι και πάει άσχημα,το μαύρο είναι πολυτέλεια το άτιμο και χαλάλι οι δαχτυλιες. Το μόνο πού δεν μου αρέσει είναι ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος,σαν του iphone κανένα. Ποια ήτο η σωστη τιμή συν οδοιπόρε? Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπερα στην παρέα, ειμαι κι εγω κατοχος του s6 (και note 4), μηπως ξερει καποιος να μου πει ποση ωρα θελει φορτιση την πρωτη φορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπερα στην παρέα, ειμαι κι εγω κατοχος του s6 (και note 4), μηπως ξερει καποιος να μου πει ποση ωρα θελει φορτιση την πρωτη φορα; Χωρις να εχω ακομα το 6 νομιζω 10 λεπτα πιο νωρις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Χωρις να εχω ακομα το 6 νομιζω 10 λεπτα πιο νωρις Τι εννοεις 10 λεπτα πιο νωρίς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts