Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν 2 ημερες ηρθε μια αναβαθμιση σε τσεχικο (ETL) γυρω στα 70+ mb,

την εκανα ξανανοιξα το google backup που ειχα κλεισει για να αντιμετωπισω το drain

και πλεον ολα καλα μπορω να πω δεν εχω drain και εχει αυξηθει καπως η αποδοση της μπαταριας.:happy:

Δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο ομως.

:ninja:

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ο συγκεκριμενος που θα το αγορασεις δεν εχει σημασια εαν εχει πολλες καλες κριτικες μονο,εχει σημασια αν εχει αλλα δεκα ψευδωνυμα ( και πιστεψε με εχει τετοιους πολλους) γιατι εκει βαζουν τις μπακατελλες τους ή βαζουν τιμες για να παιξουν με την αγοραπωλησια.να πατησεις το *#0*# και να καμεις απο εκει τον πληρη ελεγχο του κινητου.

να ζητησεις την αποδειξη αγορας και να αντιπαραβαλλεις το imei *#06# με το imei της αποδειξης .

να κανεις μια κληση σε ενα φιλο σου και να τον ρωτησεις πως σε ακουει και ταυτοχρονα πως τον ακους και εσυ.Να εχεις bluetooth μαζι σου και να το συνδεσεις για ελεγχο ποιοτικο....να ειστε σε wifi free να δεις αν συνδεεται και να τον βαλεις να κανει επαναφορα αυτος σε εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα να περασεις τους κωδικους σου και να το κανεις σε δικα σου δεδομενα.

να κατεβασεις το samsung phone info και να δεις knox 0x0 και απο το μενου αν ειναι refurbished ή οχι.επισης την rom που φοραει.να το συνδεσεις στο ελεγχος ενημερωσεων και αν δεν συμδεεται κατι δεν παει καλα.

να σου δωσει ενα σταθερο τηλεφωνο να του τηλεφωνησεις και να τηλεφωνησεις καποια στιγμη απροοπτα να δεις οτι ειναι δικο του και οχι απο καποιο στεκι και αντε να τον βρεις μετα.να ελεγξεις την αποδειξη αγορας να εχει υπολοιπο εγγυησης αλλιως μην το παρεις.τελος αν δεις οτι ειναι κατι σε .....γυφτοαθιγγανος ο τυπος φυγε οκτακοσια χιλιομετρα μακρια....μαζι σου εχε δικα σου ακουστικα καλωδιου να ελεγξεις το jack .κατεβασε μια εφρμογη απο το market που ελεγχει το touchscreen ....και τελος κανε και το σταυρό σου μην πεσεις σε επαγγελματις γιατι τοτε......ολα τα παραπανω θα ειναι αχρηστα

Μηπως να παει και με την ομαδα ΔΙΑΣ μαζι? :p

Παιδιά επειδή έχω μείνει λίγο πίσω λόγω ρουτ (5.0.2)

Ποια έκδοση να φλασάρω?

Ψάχνω κάποια με οσο δυνατό λιγότερο bloatware

18.96 MB αναβάθμιση σε BTU. Ο Θεός βοηθός...
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Την έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε but δυστυχώς δεν επιδιωρθωθηκε το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα!

ποιο πρόβλημα?

Την έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε but δυστυχώς δεν επιδιωρθωθηκε το πρόβλημα με το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα!

Για το double tap λες ή για τον κωδικό που ζητάει μετά από επανεκκίνηση;

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μονο 19μβ η btu.. πρεπει να ειναι μονο το security patch του Ιουνιου δυστυχως..

Αν διορθώνει το πρόβλημα με το google backup δε με χαλάει. Μια χαρά ήταν το κινητό και πριν από το update (με το google backup κλειστο βεβαια)

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει ; μου συνέβη το εξής : ξαφνικά και χωρίς να σβήσει το κινητό , πήγα να κάνω μία κλήση και διαπιστώνω ότι η οθόνη έχει αλλάξει design, έχει πάρει ένα χοντροκομμένο στυλ με κάτι μεγάλα τετράγωνα άσχετων εφαρμογών που δεν είχα ορίσει εγώ και αντι 5 αρχικες οθόνες (δεξια και αριστερα) , μείναν 3εις.Επίσης δε δίνει δυνατότητα προσθήκης widgets. Σα να ήταν άλλο κινητό. Ξέρεις κανείς πως μπορεί να συνέβη αυτό και πως διορθώνεται ;:wacko: Edited by Peran

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει ; μου συνέβη το εξής : ξαφνικά και χωρίς να σβήσει το κινητό , πήγα να κάνω μία κλήση και διαπιστώνω ότι η οθόνη έχει αλλάξει design, έχει πάρει ένα χοντροκομμένο στυλ με κάτι μεγάλα τετράγωνα άσχετων εφαρμογών που δεν είχα ορίσει εγώ και αντι 5 αρχικες οθόνες (δεξια και αριστερα) , μείναν 3εις.Επίσης δε δίνει δυνατότητα προσθήκης widgets. Σα να ήταν άλλο κινητό. Ξέρεις κανείς πως μπορεί να συνέβη αυτό και πως διορθώνεται ;:wacko:

κατεβαζεις την μπαρα-ρυθμισεις-ευκολη λειτουργια-τυπικη λειτουργια?

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

κατεβαζεις την μπαρα-ρυθμισεις-ευκολη λειτουργια-τυπικη λειτουργια?

συγνώμη , που βρίσκεται αυτή ?

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

συγνώμη , που βρίσκεται αυτή ?

Στέλλιο το βρήκα , έφτιαξε , ευχαριστώ φίλε μου:)

Για το double tap λες ή για τον κωδικό που ζητάει μετά από επανεκκίνηση;

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν διορθώνει το πρόβλημα με το google backup δε με χαλάει. Μια χαρά ήταν το κινητό και πριν από το update (με το google backup κλειστο βεβαια)

Για το double tap λέω είναι ενοχλητικό να πρέπει να το κλειδώσεις με το power button για να μπορείς μετά να ξεκλειδώσεις με αποτύπωμα.

Για το double tap λέω είναι ενοχλητικό να πρέπει να το κλειδώσεις με το power button για να μπορείς μετά να ξεκλειδώσεις με αποτύπωμα.

Καλησπερα,μια βοηθεια συνεχεια διακοπτετε το,viber,το κανω απεγγατασταση ,το ξαναβαζω,και,σε,δεκα,μερες,παλι τα,ιδια,καμια βοηθεια,κανενας

δεν είναι κάτι για επιδιόρθωση, έτσι δουλεύει πλέον, αν είσαι ρουτ υπάρχει τρόπος

Το έβγαλα εντελώς και ησύχασα. Συνήθεια είναι...

Παιδια εχω το εξης προβλημα. Πηρα χτες τα bluetooth ακουστικα level u (την στεκα) και ενω με τη μουσικη παιζουν κανονικα οταν μιλαω σταματαω να ακουω το συνομιλητη σε ατακτα χρονικα διαστηματα. Οταν ανοιξω και κλεισω το bluetooth στην οθονη των κλησεων επανερχεται. Τι φταιει , υποψιαζεστε τιποτε ? Την συνδεση δεν την χανει.
Ο Επιμένων Νικά

Καλημέρα παιδιά! Οταν πέφτει στο κινητο πολυ φως του ηλιου και εχω την φωτεινοτητα στο Auto αναβει ο φωτισμός της οθονης στο max μετά αν το παω σε χαμηλο φωτισμό η φωτεινότητα αρχιζει να τρεμοπαιζει λες κατι να εχει ο αισθητηρας..στην συνεχεια ξετσεκαρω το auto το βάζω πάλι auto και όλα καλα..τι λετε να φταιει, εχει συμβει και σε σας?
1+ Never Settle

Καλημέρα παιδιά! Οταν πέφτει στο κινητο πολυ φως του ηλιου και εχω την φωτεινοτητα στο Auto αναβει ο φωτισμός της οθονης στο max μετά αν το παω σε χαμηλο φωτισμό η φωτεινότητα αρχιζει να τρεμοπαιζει λες κατι να εχει ο αισθητηρας..στην συνεχεια ξετσεκαρω το auto το βάζω πάλι auto και όλα καλα..τι λετε να φταιει, εχει συμβει και σε σας?

Ναι συμβαινει και σε εμενα μετα το προτελευταιο update που εκανα και επειτα,

καποια π@παριά εχουν κανει εκει στην samsung παλι...:shifty:

:ninja:

Ναι συμβαινει και σε εμενα μετα το προτελευταιο update που εκανα και επειτα,

καποια π@παριά εχουν κανει εκει στην samsung παλι...:shifty:

Οπότε να μην ανησυχω

1+ Never Settle

Και σε εμένα τρεμοπαίζει κάτω από τον ήλιο. Επίσης δε διορθώθηκε το drain μετά τη φόρτιση με το google backup ανοιχτό (BTU).

Τα διέλυσε όλα η σαμμυ μετά το πρώτο update!

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)