athl1 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 παιδια καλησπερα το θέμα μου είναι το εξής.η μπαταρία κρατάει μολις μια ημέρα και αν μιλήσω το πολύ 5 λεπτα ( 2-3 κλησεις συνολικά).. καθε βραδυ θελει φόρτιση.εννοειται οτι αν σερφάρω καταναλώνεται πιο σύντομα. τι μπορώ να κάνω? Σα ςευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 παιδια καλησπερα το θέμα μου είναι το εξής.η μπαταρία κρατάει μολις μια ημέρα και αν μιλήσω το πολύ 5 λεπτα ( 2-3 κλησεις συνολικά).. καθε βραδυ θελει φόρτιση.εννοειται οτι αν σερφάρω καταναλώνεται πιο σύντομα. τι μπορώ να κάνω? Σα ςευχαριστώ πολύ. αν μπορεις μη χρησιμοποιείς 3g η 4g.εκει ειναι η μεγαλη καταναλωση.προτιμησε οπου μπορεις wifi.εγω μονο με wifi ολη μερα,πολυ σερφαρισμα, πολλα τορρεντ,streaming στο chromecast,το βραδυ ειμαι στο 40%. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Φτιάχνει η μπαταρία και το λειτουργικό Android έχει πολύ λιγότερη κατανάλωση από πριν .Όλα καλά προς το παρόν το συστημα android τελικα πρωτο ειναι στην καταναλωση ξανα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 το συστημα android τελικα πρωτο ειναι στην καταναλωση ξανα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Εμένα το πρόβλημα με το android system εδώ και 4-5 μέρες δεν υφίσταται, ενώ πρώτα έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση μετά την φόρτιση για να μην έχω θέμα τώρα πια δεν χρειάζεται ούτε αυτό, το android system είναι μόνιμα κάτω από 8%. Δεν έκανα καμία αναβάθμιση μόνο του έφτιαξε γιαυτό πιστεύω ότι δεν είναι θέμα samsung αλλά google services. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπερα, εχω ενα θεμα με το s6 μου, κατα διαστηματα ενω δεν το χρησιμοποιω σβηνει μονο του η κανει επανεκινηση..Εχω κανει wipe cache partition αλλα κ παλι τα ιδια..εχετε να προτεινετε τπτ? Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Δοκιμασε ενα hard reset και αν δεν φτιαξει δοκιμασε με odin να περασες την ρομ σου παλι.. http://dl.sammobile.com/Odin3-v3.11.1.zip Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν, ένας φίλος μου σκέφτεται να πάρει το συγκεκριμένο κινητό. Εσείς τι λέτε, στα 378€ που είναι τώρα αξίζει; Γιατί είναι ανάμεσα σε αυτό και το G4. Αξίζει τα 100€ παραπάνω; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν, ένας φίλος μου σκέφτεται να πάρει το συγκεκριμένο κινητό. Εσείς τι λέτε, στα 378€ που είναι τώρα αξίζει; Γιατί είναι ανάμεσα σε αυτό και το G4. Αξίζει τα 100€ παραπάνω; δεν χρειαζεται να σου πουμε τιποτα εμεις,απλα πηγαινε εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430256 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Το s6 σίγουρα φίλε! Βέβαια αν υπάρχει η δυνατότητα για +150 ευρώ θα πάει στο 7άρι το οποίο είναι Ν.1 android! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Ουυυυπς, αμάν, αυτό είναι σοβαρό θέμα. Κάτι διάβασα για bootloop, αλλά δεν φαντάστηκα ότι μπορεί να είναι τόσο διαδεδομένο το πρόβλημα, και να οφείλεται και σε hardware ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το s6 σίγουρα φίλε! Βέβαια αν υπάρχει η δυνατότητα για +150 ευρώ θα πάει στο 7άρι το οποίο είναι Ν.1 android! Μπα, και στο S6, με το ζόρι, καθώς ήθελε το G4, γιατί 100€ είναι αυτά, αλλά όταν του είπα για τα θέματα των προηγούμενων LG, και τώρα που του είπα και για το bootloop, άλλαξε γνώμη Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapap Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν, ένας φίλος μου σκέφτεται να πάρει το συγκεκριμένο κινητό. Εσείς τι λέτε, στα 378€ που είναι τώρα αξίζει; Γιατί είναι ανάμεσα σε αυτό και το G4. Αξίζει τα 100€ παραπάνω; S6 δαγκωτό. Και για το s7 δεν χρειάζεται πολύ στεναχωρια γιατί το s6 πετάει. Προσωπικά η sd και το αδιάβροχο δεν μου λείπουν. Αντίθετα θεωρώ χρήσιμο το ir. Η κάμερα του s7 όμως δεν παίζεται. Edited May 20, 2016 by stapap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ηρθε αναβάθμιση 220 μβ σε BTU. Για να δούμε τι αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Εμενα μου ηρθε αναβαθμιση 434mb σε PB3 Μεγαλη μου φαινεται, μακαρι να διορθωθει και το θεμα με τη μπαταρια Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Ηρθε αναβάθμιση 220 μβ σε BTU. Για να δούμε τι αλλάζει. Την έκανα κι εγώ. Να αξίζει factory reset λέτε; Για όποιον έχει NOVA launcher και χρησιμοποιει το double tap, δεν ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα πλεον! Οι τύποι είναι τραγικοί, σου αχρηστεύουν το πιο δημοφιλές feature του NOVA! Άλλο. Χάθηκε η λίστα με τις πιο συχνά καλούμενες επαφές. Edited May 21, 2016 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Την έκανα κι εγώ. Να αξίζει factory reset λέτε; Για όποιον έχει NOVA launcher και χρησιμοποιει το double tap, δεν ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα πλεον! Οι τύποι είναι τραγικοί, σου αχρηστεύουν το πιο δημοφιλές feature του NOVA! Άλλο. Χάθηκε η λίστα με τις πιο συχνά καλούμενες επαφές. Μπα σε μένα σφαίρα παει. Κανενα θεμα. Για το αποτύπωμα δεν ξέρω δεν το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Την έκανα κι εγώ. Να αξίζει factory reset λέτε; Για όποιον έχει NOVA launcher και χρησιμοποιει το double tap, δεν ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα πλεον! Οι τύποι είναι τραγικοί, σου αχρηστεύουν το πιο δημοφιλές feature του NOVA! Άλλο. Χάθηκε η λίστα με τις πιο συχνά καλούμενες επαφές. Οι τυποι τελικα ειναι τραγικοι!! Και η μπαταρια απο κακο στο χειροτερο...!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Την έκανα κι εγώ. Να αξίζει factory reset λέτε; Για όποιον έχει NOVA launcher και χρησιμοποιει το double tap, δεν ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα πλεον! Οι τύποι είναι τραγικοί, σου αχρηστεύουν το πιο δημοφιλές feature του NOVA! Άλλο. Χάθηκε η λίστα με τις πιο συχνά καλούμενες επαφές. ποιοι είναι τραγικοί? το double tap στο nova δουλεύει μια χαρά αρκεί να είσαι ρουτ, δεν έχει σχέση ούτε με την Samsung ούτε με την εφαρμογή του nova, είναι θέμα android και το έχουν όλα ακόμη και τα nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/9441d0ed1249db8b57a6c21e2f119fe5.jpg Έκανα την αναβάθμιση σε γερμανικό. Περιμένω να δω αποτελέσματα από την μπαταρία. Ελπίζω να δω το σύστημα Android χαμηλά. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 ρε αμαν πια με τις αναβαθμισεις,η οθονη edge κρασαρει,το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν δουλευει,τι αλλο θα συμβει μετα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Την έκανα κι εγώ. Να αξίζει factory reset λέτε; Για όποιον έχει NOVA launcher και χρησιμοποιει το double tap, δεν ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα πλεον! Οι τύποι είναι τραγικοί, σου αχρηστεύουν το πιο δημοφιλές feature του NOVA! Άλλο. Χάθηκε η λίστα με τις πιο συχνά καλούμενες επαφές. βρηκα τι εγινε με το αποτυπωμα.ειναι μια βλακεια της google που ειχα συναντησει και πιο παλια.αν κλειδωσεις την οθονη με οτιδηποτε αλλο εκτος απο το hardware button σου ζηταει κωδικο.δεν δουλευουν ουτε οι ασφαλεις τοποθεσιες ουτε το δαχτυλικο αποτυπωμα.δηλαδη να χαλασουμε το κουμπι με το ζορι.πως τους ηρθε αυτο τωρα....:mad: Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 βρηκα τι εγινε με το αποτυπωμα.ειναι μια βλακεια της google που ειχα συναντησει και πιο παλια.αν κλειδωσεις την οθονη με οτιδηποτε αλλο εκτος απο το hardware button σου ζηταει κωδικο.δεν δουλευουν ουτε οι ασφαλεις τοποθεσιες ουτε το δαχτυλικο αποτυπωμα.δηλαδη να χαλασουμε το κουμπι με το ζορι.πως τους ηρθε αυτο τωρα....:mad: Το επαθα κι εγω χθες μετα την αναβαθμιση που εκανα σε S7. Εντελως χαζο αυτο ομως. Μαλλον θα τους ξεμειναν πολλα απούλητα κουμπια και ειπαν να τα ξεφορτωθουν. :lol: Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 ποιοι είναι τραγικοί? το double tap στο nova δουλεύει μια χαρά αρκεί να είσαι ρουτ, δεν έχει σχέση ούτε με την Samsung ούτε με την εφαρμογή του nova, είναι θέμα android και το έχουν όλα ακόμη και τα nexus Βλέπεις να είμαστε στην ενότητα τροποποιήσεις; Εδώ μιλάμε για stock καταστάσεις. Πολύς κόσμος έχει ενοχληθεί από αυτό. Έβγαλα το double tap γιατί από συνήθεια το κλείδωνα έτσι και ζητάει πλέον κωδικό κι όταν έχεις βάλει ένα σιδηρόδρομο δε γίνεται τρεις την ώρα αυτό το πράγμα... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Βλέπεις να είμαστε στην ενότητα τροποποιήσεις; Εδώ μιλάμε για stock καταστάσεις. Πολύς κόσμος έχει ενοχληθεί από αυτό. Έβγαλα το double tap γιατί από συνήθεια το κλείδωνα έτσι και ζητάει πλέον κωδικό κι όταν έχεις βάλει ένα σιδηρόδρομο δε γίνεται τρεις την ώρα αυτό το πράγμα... όπως ήδη έγραψα δεν έχει να κάνει με την Samsung ή την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Οσοι εχετε προβλημα με battery drain δοκιμαστε να απενεργοποιησετε το αυτοματο backup στην google και samsung στις ρυθμισεις αντιγραφων ασφαλειας και μετα καντε ενα restart. Λενε οτι τρωει καποιο κολλημα το τηλεφωνο γιαυτο και το συστημα android ειναι τοσο ψηλα. Εγω το εκανα σημερα και παει πολυ καλα η μπαταρια, ελπιζω να ειναι αυτο που φταιει και να το διορθωσουν γρηγορα.:worry::cool: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Οσοι εχετε προβλημα με battery drain δοκιμαστε να απενεργοποιησετε το αυτοματο backup στην google και samsung στις ρυθμισεις αντιγραφων ασφαλειας και μετα καντε ενα restart. Λενε οτι τρωει καποιο κολλημα το τηλεφωνο γιαυτο και το συστημα android ειναι τοσο ψηλα. Εγω το εκανα σημερα και παει πολυ καλα η μπαταρια, ελπιζω να ειναι αυτο που φταιει και να το διορθωσουν γρηγορα.:worry::cool: Θύμισε μας από το μενού πως πάμε να απενεργοποιησουμε το back up? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts