sakisgrand Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δεν χρειάζεται να εισαι ρουτ (χάσεις εγγύηση) για να βάλεις οποιαδήποτε "γνήσια" έκδοση λογισμικού. Την περνάς κατευθείαν. Απλά κατεβάζουμε μία έκδοση λογισμικού από το sammobile και τη flashάρουμε με το Odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδια δυστοιχως εκανα το λαθος και το ειχα απο κατω στον νεροχητη για να το πληνω για τεστ οπως αυτα που εβλεπα στο youtube. Το μονο θεμα μου ειναι οτι δεν φορτιζει και μ εμφανιζει απο κατω ενα κυκλικακι και λεει φορτηστη αλλα δεν. τι να κανω ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παιδια δυστοιχως εκανα το λαθος και το ειχα απο κατω στον νεροχητη για να το πληνω για τεστ οπως αυτα που εβλεπα στο youtube. Το μονο θεμα μου ειναι οτι δεν φορτιζει και μ εμφανιζει απο κατω ενα κυκλικακι και λεει φορτηστη αλλα δεν. τι να κανω ; Φίλε δεν είναι αδιάβροχο. Και πάλι καλά να λες που δεν χάλασε τελείως. Δεν πρέπει να το δουλεύεις κλείσ'το αμέσως και βάλ'το μερικές μέρες στο ρύζι να απορροφήσει την υγρασία. Στην πρίζα ούτε να το διανοηθείς να το βάλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας πριν κατι μηνες το κινητο μου χαλασε απο υγρασια το πηγα σμαρτεκ και το εβγαλαν αχρηστο το φυλαξα και μετα απο 2 μηνες ανοιξε το πηγα σε αλλο σερβις και μου ειπαν οτι επιβιωσε απο θαυμα το προβλημα ειναι το δεν λειτουργουν τα πληκτρα αφης το ρεμοτ κοντρολ ο αισθητηρας που γυρναει η οθονη και οι παλμοι σημερα ξαφνικα εφτιαξαν ολα μετα απο ρεσταρτ χαλασαν παλι γνωριζει καποιος κατι παραπανω εχω περασει αλλη ρομ ΒΤU και τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Φίλε δεν είναι αδιάβροχο. Και πάλι καλά να λες που δεν χάλασε τελείως. Δεν πρέπει να το δουλεύεις κλείσ'το αμέσως και βάλ'το μερικές μέρες στο ρύζι να απορροφήσει την υγρασία. Στην πρίζα ούτε να το διανοηθείς να το βάλεις. Δυστοιχως ηταν 50% και το εβαλα για να φορτηση λιγο και δουλευει ακομα μπορει στις επομενες μερες να δω οτι δεν θα δουλευει εντελος ; Να το βαλω στο ρυζι για ποσες μερες ; Φίλε δεν είναι αδιάβροχο. Και πάλι καλά να λες που δεν χάλασε τελείως. Δεν πρέπει να το δουλεύεις κλείσ'το αμέσως και βάλ'το μερικές μέρες στο ρύζι να απορροφήσει την υγρασία. Στην πρίζα ούτε να το διανοηθείς να το βάλεις. http://s4.postimg.org/tmi7ydj99/13007138_944336612354762_5411791046919863178_n.jpg Για ποσες μερες ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλημέρα. Κάτοχος και εγώ απο σήμερα και θέλω να μου πείτε πια rom να κατεβάσω απο sammobile μιας και το κινητό που ήρθε στα χέρια μου απο σκουτζομάγαζο είναι Ιταλικό απο tre.it . Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Δυστοιχως ηταν 50% και το εβαλα για να φορτηση λιγο και δουλευει ακομα μπορει στις επομενες μερες να δω οτι δεν θα δουλευει εντελος ; Να το βαλω στο ρυζι για ποσες μερες ; http://s4.postimg.org/tmi7ydj99/13007138_944336612354762_5411791046919863178_n.jpg Για ποσες μερες ; To ρύζι είναι λίγο, πρέπει να είναι εντελώς σκεπασμένο το κινητό, και βάλε άλλο ρύζι που έχει μεγαλύτερη απορροφητικότητα, π.χ. καρολίνα η νυχάκι (όχι, ΔΕΝ κάνω πλάκα....) αστό εκεί 2-3 μέρες και στο μεταξύ ανανέωνε τακτικά ρο ρύζι Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 To ρύζι είναι λίγο, πρέπει να είναι εντελώς σκεπασμένο το κινητό, και βάλε άλλο ρύζι που έχει μεγαλύτερη απορροφητικότητα, π.χ. καρολίνα η νυχάκι (όχι, ΔΕΝ κάνω πλάκα....) αστό εκεί 2-3 μέρες και στο μεταξύ ανανέωνε τακτικά ρο ρύζι Καλησπερα Δημητρη το στερνωσα καλα με πεσενταν και μετα το τοποθεσισα στο ριζι θα το αφησω εκει για τρεις μερες. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπερα Δημητρη το στερνωσα καλα με πεσενταν και μετα το τοποθεσισα στο ριζι θα το αφησω εκει για τρεις μερες. ρε φιλε δεν το πας καλητερα σε ενα σερβις μην σου οξειδωθεί να στο καθαρίσουν και ασε τα ρύζια ετσι το εκανα και εγω και τωρα ειναι μεσα χαλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Αυτό με το ρύζι ισχύει για κινητά τα οποία έχουν αποσπώμενη μπαταρία. Βγάζεις το καπάκι την μπαταρία και το τοποθετείς μέσα σε μπολ με ρύζι για να τραβήξει την υγρασία, τώρα δεν κάνει δουλειά γιατί το κινητό είναι κλειστό από παντού, κοινή λογική ρε παιδιά.. Καλύτερα να το πάει στο service όσο πιο γρήγορα μήπως σώσει τίποτα. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Αυτό με το ρύζι ισχύει για κινητά τα οποία έχουν αποσπώμενη μπαταρία. Βγάζεις το καπάκι την μπαταρία και το τοποθετείς μέσα σε μπολ με ρύζι για να τραβήξει την υγρασία, τώρα δεν κάνει δουλειά γιατί το κινητό είναι κλειστό από παντού, κοινή λογική ρε παιδιά.. Καλύτερα να το πάει στο service όσο πιο γρήγορα μήπως σώσει τίποτα. Το ίδιο πράγμα είναι δεν είναι κλειστό αεροστεγως το κινητό. Όπως μπήκε μέσα η υγρασία έτσι θα βγει. Είναι μια λύση για να μην πληρώνει ο φίλος αν θέλει να πληρώσει μπορεί να το πάει στο service Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 ρε φιλε δεν το πας καλητερα σε ενα σερβις μην σου οξειδωθεί να στο καθαρίσουν και ασε τα ρύζια ετσι το εκανα και εγω και τωρα ειναι μεσα χαλια Καλημερα γιατι να το παρω στο services για να με χρεωσουν ; σημερα θα το βγαλω απο το ριζι το απογευμα να δω πως θα λειτουργησει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Για ανεξήγητο λογο τo Gallery έχει παξει να βλέπει αρχεία και φακέλους. Δεν βλεπει τις φωτογραφιες απο την καμερα αλλά και απο αλλες εφαρμογες πχ snapchat, viber ,screenshots κλτ. Τα αρχεια αυτα υπαρχουν μεσα στη συσκευη με μια αναζητηση με ES explorer. Το παραδοξο ειναι οτι βλεπει μόνο οτι του πεταξω μέσα στο φακελο Pictures και όχι όλη την μνημη συνολικά . Εχω κανει clear thumbnails, wipe cache απο το recovery mode , reset default applications αλλά τιποτα .. Τι μπορει να συμβαινει εχει τυχει σε καποιον απο εσάς? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Για ανεξήγητο λογο τo Gallery έχει παξει να βλέπει αρχεία και φακέλους. Δεν βλεπει τις φωτογραφιες απο την καμερα αλλά και απο αλλες εφαρμογες πχ snapchat, viber ,screenshots κλτ. Τα αρχεια αυτα υπαρχουν μεσα στη συσκευη με μια αναζητηση με ES explorer. Το παραδοξο ειναι οτι βλεπει μόνο οτι του πεταξω μέσα στο φακελο Pictures και όχι όλη την μνημη συνολικά . Εχω κανει clear thumbnails, wipe cache απο το recovery mode , reset default applications αλλά τιποτα .. Τι μπορει να συμβαινει εχει τυχει σε καποιον απο εσάς? Δοκίμασε κάποια άλλη εφαρμογή να δεις αν το κάνει κι εκείνη Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Πρεπει να βγηκε η 6 για ολες τις χωρες εκτος απο την Ελβετια(AUT). Ακομα δεν εχω βαλει αλλη ρομ μονο και μονο για να δω ποτε θα αξιωθει η samsung να μας δωσει την 6. Δεν με χαλαει η εκδοση που εχω και απλα απο περιεργεια και μονο αναμένω. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Πρεπει να βγηκε η 6 για ολες τις χωρες εκτος απο την Ελβετια(AUT). Ακομα δεν εχω βαλει αλλη ρομ μονο και μονο για να δω ποτε θα αξιωθει η samsung να μας δωσει την 6. Δεν με χαλαει η εκδοση που εχω και απλα απο περιεργεια και μονο αναμένω. Μια απο τα ιδια,αλλα αφου δουλευει ρολοι ελβετικο κιολας ας ειναι να την παρουμε δουλεμενη και χωρις προβληματα μιας και θα παρουμε την πιο βελτιωμενη απ'ολους. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nistikman Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλημερα γιατι να το παρω στο services για να με χρεωσουν ; σημερα θα το βγαλω απο το ριζι το απογευμα να δω πως θα λειτουργησει. εσυ ξερεις φιλε... αλλα για 40 ευρο δεν αξιζει να το ρισκαρεις .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Πρεπει να βγηκε η 6 για ολες τις χωρες εκτος απο την Ελβετια(AUT). Ακομα δεν εχω βαλει αλλη ρομ μονο και μονο για να δω ποτε θα αξιωθει η samsung να μας δωσει την 6. Δεν με χαλαει η εκδοση που εχω και απλα απο περιεργεια και μονο αναμένω. Γιατί δεν περνάς κάποια άλλη ρομ ? Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Καλησπέρα σας, Επισυνάπτω την παρακάτω φωτογραφία και θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς είναι οι αισθητήρες 2 και 3. Ξέρω πως είναι για καρδιακούς παλμούς αλλά είναι και οι 2; Ρωτάω γιατί μόλις παρατήρησα πως υπάρχει ένα γδάρσιμο όπως αυτό που έχω ζωγραφίσει με άσπρο στη φωτογραφία και διαπερνάει τον αισθητήρα 2. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει κάποια λειτουργία αυτό το γδάρσιμο; Ευτυχώς όπως το παρατηρώ δεν είναι σπάσιμο και ούτε η κάμερα έχει κάτι.. Το έχω σε θήκη και προσέχω όταν το αφήνω και μου έκανε εντύπωση που γδάρθηκε εκεί. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ.. Edited April 20, 2016 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Καλησπέρα σας, Επισυνάπτω την παρακάτω φωτογραφία και θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς είναι οι αισθητήρες 2 και 3. Ξέρω πως είναι για καρδιακούς παλμούς αλλά είναι και οι 2; Ρωτάω γιατί μόλις παρατήρησα πως υπάρχει ένα γδάρσιμο όπως αυτό που έχω ζωγραφίσει με άσπρο στη φωτογραφία και διαπερνάει τον αισθητήρα 2. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει κάποια λειτουργία αυτό το γδάρσιμο; Ευτυχώς όπως το παρατηρώ δεν είναι σπάσιμο και ούτε η κάμερα έχει κάτι.. Το έχω σε θήκη και προσέχω όταν το αφήνω και μου έκανε εντύπωση που γδάρθηκε εκεί. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ.. αισθητήρας καρδιακών παλμών πηγαινε στο s Health και δοκιμασε Edited April 20, 2016 by tasos1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα σας, Επισυνάπτω την παρακάτω φωτογραφία και θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς είναι οι αισθητήρες 2 και 3. Ξέρω πως είναι για καρδιακούς παλμούς αλλά είναι και οι 2; Ρωτάω γιατί μόλις παρατήρησα πως υπάρχει ένα γδάρσιμο όπως αυτό που έχω ζωγραφίσει με άσπρο στη φωτογραφία και διαπερνάει τον αισθητήρα 2. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει κάποια λειτουργία αυτό το γδάρσιμο; Ευτυχώς όπως το παρατηρώ δεν είναι σπάσιμο και ούτε η κάμερα έχει κάτι.. Το έχω σε θήκη και προσέχω όταν το αφήνω και μου έκανε εντύπωση που γδάρθηκε εκεί.Παρακαλώ όποιος μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ.. Μήπως στο κάνει η ζελατίνα ; Στο λέω γιατί πολλοί δεν παρατηρούν καν την ύπαρξη της ζελατίνας σε εκείνο το σημείο ( αφαιρείται και σχετικά δύσκολα η άτιμη αν δεν έχεις νύχια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 αισθητήρας καρδιακών παλμών πηγαινε στο s Health και δοκιμασε Μήπως στο κάνει η ζελατίνα ; Στο λέω γιατί πολλοί δεν παρατηρούν καν την ύπαρξη της ζελατίνας σε εκείνο το σημείο ( αφαιρείται και σχετικά δύσκολα η άτιμη αν δεν έχεις νύχια) Και οι 2 αισθητηρες για τους καρδιακους παλμους ειναι? Το s health δουλεύει αποτι δειχνει.. τη ζελατίνα την εβγαλα απο οταν το πηρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris163 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλησπέρα σας, Επισυνάπτω την παρακάτω φωτογραφία και θα ήθελα να ρωτήσω τι ακριβώς είναι οι αισθητήρες 2 και 3. Ξέρω πως είναι για καρδιακούς παλμούς αλλά είναι και οι 2; Ρωτάω γιατί μόλις παρατήρησα πως υπάρχει ένα γδάρσιμο όπως αυτό που έχω ζωγραφίσει με άσπρο στη φωτογραφία και διαπερνάει τον αισθητήρα 2. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζει κάποια λειτουργία αυτό το γδάρσιμο; Ευτυχώς όπως το παρατηρώ δεν είναι σπάσιμο και ούτε η κάμερα έχει κάτι.. Το έχω σε θήκη και προσέχω όταν το αφήνω και μου έκανε εντύπωση που γδάρθηκε εκεί. Παρακαλώ όποιος μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ.. Οι δυο αισθητηρες κατω απο το φλας ειναι για τους καρδιακους παλμους και την μετρηση του οξυγονου στο αιμα. Για τους παλμους λειτουργει ο ενας αισθητηρας στο ορατο (κοκκινο) ενω για το οξυγονο και ο δευτερος που εκπεμπει στο υπερυθρο. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Οι δυο αισθητηρες κατω απο το φλας ειναι για τους καρδιακους παλμους και την μετρηση του οξυγονου στο αιμα. Για τους παλμους λειτουργει ο ενας αισθητηρας στο ορατο (κοκκινο) ενω για το οξυγονο και ο δευτερος που εκπεμπει στο υπερυθρο. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..Μάλλον δεν επηρεάζει τίποτα αλλα σε καινούριο κινητό λιγο σε χαλάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Τι update ήταν πάλι αυτό για BTU πρωινιατικα?? Πάνω που είχε στρώσει η μπαταρία πάλι άνω κάτω θα μας τα κάνει.. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts