pakitis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 ΝοBrand - Romania κι εγώ ακόμα στην αναμονή.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 και εγω με germany dbt δεν πηρα τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Πάντως η διαφορά μεταξύ L και Μ είναι η μικρότερη που έχω ποτέ σε εκδόσεις android. Δεν χρειάζεται να ανυπομονείτε τόσο πολύ εκτός αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα και περιμένετε να σας το λύσει η Μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 αυτο ειναι το doze της google του android 6.το αλλο optimization πιο πριν ειναι της σαμσουνγκ που το ειχε βγαλει επι λολλιποπ.ετσι πιστευω.. Το σκέφτηκα και γω, αλλα παιζει και η περιπτωση το doze mode με αυτο της Samsung να χουν γίνει ένα. Μ εχει φαει λίγο η περιέργεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Επειδη πολλοι ρωτατε πως να αλλαξετε το csc (αν και για μενα η BTU ειναι η καλυτερη ρομ στο S6,αλλα απο την στιγμη που δεν εχει βγει ακομα 6.0.1 BTU, ο συνδυασμος XEF με BTU ειναι ο καλυτερος) σε XEF λογω του Γαλλικου firmware που ειναι διαθεσιμο αυτη την στιγμη,υπαρχει ενας τροπος αλλα δεν τον εχω δοκιμασει στην 6.0.1. Το χω δοκιμασει ομως στην 5.1.1 που ηθελα να αλλαξω το csc μου σε BTU. Το samfirmware μας δινει το firmware σε 1 αρχειο και λογω multicsc δεν μας το αλλαζει. Αν ομως το κατεβασουμε σε 4 αρχεια και κανουμε πριν και μετα το φλασαρισμα wipe data,λογικα θα αλλαξει. Για να βρουμε τα 4 αρχεια και να τα βαλουμε στο odin κατεβαζουμε στο PC μας το samfirm.exe (google it!) και του οριζουμε να κατεβασει το επιθυμητο firmware,αφου τσεκαρουμε την επιλογη "Binary Nature". Τοτε το firmware που θα κατεβει θα ειναι σε 4 αρχεια.Βαζουμε στο odin το AP στο AP κτλ. Και φλασαρουμε. Λογικα θα πετυχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Πάντως η διαφορά μεταξύ L και Μ είναι η μικρότερη που έχω ποτέ σε εκδόσεις android. Δεν χρειάζεται να ανυπομονείτε τόσο πολύ εκτός αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα και περιμένετε να σας το λύσει η Μ. Διαφωνώ απόλυτητα. Είναι ίσως η μεγαλύτερη και καλύτερη αναβαθμιση από πλευράς σάμσουνγκ. Εξαφανίστηκαν χαζολαγκς σε ρυθμίσεις και dialer. Σαφώς καλύτερο και πιο γρήγορο multitasking. Και το σμουθ σε άλλη διάσταση πλέον. Το σκρόλινγκ στις εφαρμογές μέσα και γενικά στο κινητό έχει ανέβει τόσο πολύ που για εμένα ξεπερνάει πλέον και το iphone. Οπότε στήριξε αυτά που λες με επιχείρηματα και μην γειώνεις τους άλλους που ανυπομονούν. Πραγματικά αν δεν έχεις δει διαφορές τότε δεν ξέρω τι περίμενες ακριβώς. Εκτός κι αν ήθελες να δεις το TW να γίνεται εμφανησιακά sense ή οποιοδήποτε άλλο skin. Η σάμσουνγκ έχει την ταυτότητλα της και πλέον την βρήκε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το note 4 που έχω παράλληλα με 5.1.1 εξαιτίας του παλιού TW είναι μέσα στο λαγκ και στο stuttering ενώ τα s6 και τα s6 edge έγιναν βούτυρο και επιτέλους τρέχουν όπως τα s7 και s7 edge. Προσωπικά έχω το s6 edge και κάθε μέρα το λατρεύω όλο και περισσότερο. ;) Edited March 1, 2016 by Theo_Pech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Διαφωνώ απόλυτητα. Είναι ίσως η μεγαλύτερη και καλύτερη αναβαθμιση από πλευράς σάμσουνγκ. Εξαφανίστηκαν χαζολαγκς σε ρυθμίσεις και dialer. Σαφώς καλύτερο και πιο γρήγορο multitasking. Και το σμουθ σε άλλη διάσταση πλέον. Το σκρόλινγκ στις εφαρμογές μέσα και γενικά στο κινητό έχει ανέβει τόσο πολύ που για εμένα ξεπερνάει πλέον και το iphone. Οπότε στήριξε αυτά που λες με επιχείρηματα και μην γειώνεις τους άλλους που ανυπομονούν. Πραγματικά αν δεν έχεις δει διαφορές τότε δεν ξέρω τι περίμενες ακριβώς. Εκτός κι αν ήθελες να δεις το TW να γίνεται εμφανησιακά sense ή οποιοδήποτε άλλο skin. Η σάμσουνγκ έχει την ταυτότητλα της και πλέον την βρήκε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το note 4 που έχω παράλληλα με 5.1.1 εξαιτίας του παλιού TW είναι μέσα στο λαγκ και στο stuttering ενώ τα s6 και τα s6 edge έγιναν βούτυρο και επιτέλους τρέχουν όπως τα s7 και s7 edge. Προσωπικά έχω το s6 edge και κάθε μέρα το λατρεύω όλο και περισσότερο. ;) συμφωνω απολυτα στα παντα.αυτη η αναβαθμιση ειναι η καλυτερη ισως που εχει δωσει ποτε η σαμσουνγκ.χωρις κανενα προβλημα και αλλαζοντας εντελως την λειτουργια του κινητου προς το πολυ καλυτερο.και καλα κανουν ολοι και γκρινιαζουν,αυτο το συστημα με update ανα χωρα της σαμσουνγκ ειναι πολυ σπαστικο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 συμφωνω απολυτα στα παντα.αυτη η αναβαθμιση ειναι η καλυτερη ισως που εχει δωσει ποτε η σαμσουνγκ.χωρις κανενα προβλημα και αλλαζοντας εντελως την λειτουργια του κινητου προς το πολυ καλυτερο.και καλα κανουν ολοι και γκρινιαζουν,αυτο το συστημα με update ανα χωρα της σαμσουνγκ ειναι πολυ σπαστικο Καλησπερα,ρε παιδια,το update,με ΟΤΑ ποτε θα,ερθει http://prntscr.com/a9wylg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Σημερα δεν εχει κανενα update λογω του οτι ειναι επισημη αργια στην Ν.Κορεα. απο αυριο βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Διαφωνώ απόλυτητα. Είναι ίσως η μεγαλύτερη και καλύτερη αναβαθμιση από πλευράς σάμσουνγκ. Εξαφανίστηκαν χαζολαγκς σε ρυθμίσεις και dialer. Σαφώς καλύτερο και πιο γρήγορο multitasking. Και το σμουθ σε άλλη διάσταση πλέον. Το σκρόλινγκ στις εφαρμογές μέσα και γενικά στο κινητό έχει ανέβει τόσο πολύ που για εμένα ξεπερνάει πλέον και το iphone. Οπότε στήριξε αυτά που λες με επιχείρηματα και μην γειώνεις τους άλλους που ανυπομονούν. Πραγματικά αν δεν έχεις δει διαφορές τότε δεν ξέρω τι περίμενες ακριβώς. Εκτός κι αν ήθελες να δεις το TW να γίνεται εμφανησιακά sense ή οποιοδήποτε άλλο skin. Η σάμσουνγκ έχει την ταυτότητλα της και πλέον την βρήκε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το note 4 που έχω παράλληλα με 5.1.1 εξαιτίας του παλιού TW είναι μέσα στο λαγκ και στο stuttering ενώ τα s6 και τα s6 edge έγιναν βούτυρο και επιτέλους τρέχουν όπως τα s7 και s7 edge. Προσωπικά έχω το s6 edge και κάθε μέρα το λατρεύω όλο και περισσότερο. ;) Συμφωνώ και εγω. Γενικα πλεον η εμπειρία σε smoothness και scroll που υπαρχει αυτη τη στιγμή με αυτη την ενημέρωση, δε τη βλέπω ουτε σε nexus ουτε πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα .. Ερώτηση .. Παράγγειλα το s7 και από ότι με ενημέρωσαν θα το έχω τη Παρασκευή .. για να μεταφέρω ότι έχω από το s6 στην άλλη συσκευή απλά κατεβάζω και στις 2 συσκευές το smart switch και τα περνάω από την μία συσκευή στη άλλη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 @Theo_Pech: Όταν λέω ότι έχει τη μικρότερη διαφορά , εννοώ τη διαφορά όσο αφορά το UI , όσο αφορά νέα features και όσο αφορά τη λειτουργία του κινητού. Εσύ επικεντρώθηκες στο 3ο μόνο, τη λειτουργία. Στα άλλα πιστεύω να συμφωνείς. Τώρα όσο αφορά τη λειτουργία : Επιμένω λοιπόν ότι δεν είδα καμία διαφορά στο smoothness στην κύλιση ούτε στις home screens (nova launcher) , ούτε στον external dialer ( true phone) , ούτε στην external εφαρμογή μηνυμάτων (chomp) , ούτε στο browsing (chrome) , ούτε στο external πληκτρολόγιο ( swype), ούτε στα gestures, γενικά πουθενά. Την ίδια πολύ καλή εμπειρία χρήσης που είχα πριν, έχω και τώρα. Μάλλον το lag ή το stuttering υπήρχε με stock launcher και stock εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. Έχω βοηθήσει τόσο κόσμο όλα αυτά τα χρόνια στο forum που πίστεψέ με δεν νιώθω ότι κάνω κακό σε κάποιον αν πω ότι προσωπικά δεν βρίσκω σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε L και Μ. Έπαιζαν οι γνωστοί μου με το κινητό με L αυτές τις μέρες και μου έλεγαν πόσο smooth είναι, έβαλα την M, έπαιξαν μαζί της και αναρωτιόνταν τι άλλαξε. Αν ο stock launcher και οι stock apps λειτουργούσαν μέτρια στην L, ζητώ συγνώμη, δεν το γνώριζα γιατί δεν τα χρησιμοποιούσα και τροποποιώ αυτό που είπα λέγοντας το εξής: "Προσωπικά δεν βρίσκω μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε L και Μ για τους χρήστες που χρησιμοποιούν 3rd party launchers και apps, για τους χρήστες που περιμένουν σημαντικά νέα features και για τους χρήστες που περιμένουν σημαντικές αλλαγές εμφάνισης στο UI. Όλοι οι υπόλοιποι κατεβάστε την Μ άμεσα γιατί βελτιώνει κατά πολύ το smoothness στον stock launcher και στις stock εφαρμογές". Συμφωνούμε κάπως τώρα ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Διαφωνώ απόλυτητα. Είναι ίσως η μεγαλύτερη και καλύτερη αναβαθμιση από πλευράς σάμσουνγκ. Εξαφανίστηκαν χαζολαγκς σε ρυθμίσεις και dialer. Σαφώς καλύτερο και πιο γρήγορο multitasking. Και το σμουθ σε άλλη διάσταση πλέον. Το σκρόλινγκ στις εφαρμογές μέσα και γενικά στο κινητό έχει ανέβει τόσο πολύ που για εμένα ξεπερνάει πλέον και το iphone. Οπότε στήριξε αυτά που λες με επιχείρηματα και μην γειώνεις τους άλλους που ανυπομονούν. Πραγματικά αν δεν έχεις δει διαφορές τότε δεν ξέρω τι περίμενες ακριβώς. Εκτός κι αν ήθελες να δεις το TW να γίνεται εμφανησιακά sense ή οποιοδήποτε άλλο skin. Η σάμσουνγκ έχει την ταυτότητλα της και πλέον την βρήκε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι το note 4 που έχω παράλληλα με 5.1.1 εξαιτίας του παλιού TW είναι μέσα στο λαγκ και στο stuttering ενώ τα s6 και τα s6 edge έγιναν βούτυρο και επιτέλους τρέχουν όπως τα s7 και s7 edge. Προσωπικά έχω το s6 edge και κάθε μέρα το λατρεύω όλο και περισσότερο. ;) Οντος θα συμφωνησω και εγω μαζι σου φιλε Θεο σε αυτο που λες οτι ειναι η καλυτερη αναβαθμιση που εκανε η Samsung ποτε το Marshmallow 6.0.1 το εχω περασει στο S6 μου ψες με χιλια βασανα και αγωνιες την γαλλικη εκδοση φυσικα και ολα ειναι εντελος διαφορετικα η μπαταρια φορτιζει γρηγοροτερα , κανενα προβλημα δεν αντικρισα στην λειτουργεια του ολα πανε ομαλα οπως και στην εκδοση 5.1.1 που ειχε πανω αλλα προς το καλυτερο επειδη ειναι νεοτερη η εκδοση. Οπτικη αλλαγη στο NOTE 4 που το ειδα στα καταστηματα δεν εχω δει και ας εχει την 5.1.1 ολα ειναι ιδια με την KitKat 4.4.4 που ειχε πανω σε εικονιδεια στις ρυθμισεις τωρα εχει καποιες αλλαγες αλλα επειδη δεν το ειχα ποτε μου το NOTE 4 δεν μπορω να εφρασω γνωμη την εφραζω για το πως το ειδα στα καταστηματα ΑΛΛΑ ΤΟ S6 για μενα ειναι ανωτερο οχι και απο το LG G4 φυσικα μην υπερβαλω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αρχισανε παλι οι ενημερωσεις σημερα. Αντε να ερθει στους περισσοτερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Οντος θα συμφωνησω και εγω μαζι σου φιλε Θεο σε αυτο που λες οτι ειναι η καλυτερη αναβαθμιση που εκανε η Samsung ποτε το Marshmallow 6.0.1 το εχω περασει στο S6 μου ψες με χιλια βασανα και αγωνιες την γαλλικη εκδοση φυσικα και ολα ειναι εντελος διαφορετικα η μπαταρια φορτιζει γρηγοροτερα , κανενα προβλημα δεν αντικρισα στην λειτουργεια του ολα πανε ομαλα οπως και στην εκδοση 5.1.1 που ειχε πανω αλλα προς το καλυτερο επειδη ειναι νεοτερη η εκδοση. Οπτικη αλλαγη στο NOTE 4 που το ειδα στα καταστηματα δεν εχω δει και ας εχει την 5.1.1 ολα ειναι ιδια με την KitKat 4.4.4 που ειχε πανω σε εικονιδεια στις ρυθμισεις τωρα εχει καποιες αλλαγες αλλα επειδη δεν το ειχα ποτε μου το NOTE 4 δεν μπορω να εφρασω γνωμη την εφραζω για το πως το ειδα στα καταστηματα ΑΛΛΑ ΤΟ S6 για μενα ειναι ανωτερο οχι και απο το LG G4 φυσικα μην υπερβαλω. Γιατί δεν έπαιρνες το g4 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδια καλησπερα. Εγινε επιτελους το Update (DDE-DTM). Μια ερωτηση γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου. Στον default browser αν πατησουμε πανω μας βγαζει την λιστα γρηγορης προσβασης , παλιοτερα αν παταγα συνεχομενα εκει σε ενα λινκ μπορουσα να το σβησω και γενικα να αλλαξω την σειρα. Τωρα αυτο πως γινεται? Αν βαλω κατι εκει απλα πατωντας το συνεχομενα δεν με αφηνει να κανω επεξεργασια. Αν καποιος ξερει ας μου πει. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδια ερωτηση,πως βλεπουμε απο ποια περιοχη ειναι το κιν(σημερα αγορασα ενα απο skroutz)και θα ηθελα να ξερω ρε παιδι μου την προελευση του,και το ποτε να περιμενω την αναβαθμηση.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδια καλησπερα. Εγινε επιτελους το Update (DDE-DTM). Μια ερωτηση γιατι εχω σπασει το κεφαλι μου. Στον default browser αν πατησουμε πανω μας βγαζει την λιστα γρηγορης προσβασης , παλιοτερα αν παταγα συνεχομενα εκει σε ενα λινκ μπορουσα να το σβησω και γενικα να αλλαξω την σειρα. Τωρα αυτο πως γινεται? Αν βαλω κατι εκει απλα πατωντας το συνεχομενα δεν με αφηνει να κανω επεξεργασια. Αν καποιος ξερει ας μου πει. Ευχαριστω εκ των προτερων αν κρατήσεις κάποιο εικονίδιο πατημένο, μπορείς να το μεταφέρεις, αν θέλεις να σβήσες κάποιο πήγαινε επάνω δεξιά στο "ΠΕΡΙΣ", και σου δίνει την επιλογή εκεί Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδια ερωτηση,πως βλεπουμε απο ποια περιοχη ειναι το κιν(σημερα αγορασα ενα απο skroutz)και θα ηθελα να ξερω ρε παιδι μου την προελευση του,και το ποτε να περιμενω την αναβαθμηση.Ευχαριστω. Κατεβαζεις την εφαρμογή Phone info από το play store, στην καρτέλα csc code λέει για ποια χώρα προορίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Κατεβαζεις την εφαρμογή Phone info από το play store, στην καρτέλα csc code λέει για ποια χώρα προορίζεται. OK,σ'ευχαριστω πολυ.Θα το κοιταξω μολις φωρτισει πληρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 αν κρατήσεις κάποιο εικονίδιο πατημένο, μπορείς να το μεταφέρεις, αν θέλεις να σβήσες κάποιο πήγαινε επάνω δεξιά στο "ΠΕΡΙΣ", και σου δίνει την επιλογή εκεί στην 6 δεν με αφηνει να το μεταφερω. το παταω κρατημενο και δεν μετακινειται. οπως και δεν βγαζει πανω δεξια διαγραδη. Αναφερομαι μεσα στον Browser μηπως και δεν το εξηγησα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλησπέρα .. Ερώτηση .. Παράγγειλα το s7 και από ότι με ενημέρωσαν θα το έχω τη Παρασκευή .. για να μεταφέρω ότι έχω από το s6 στην άλλη συσκευή απλά κατεβάζω και στις 2 συσκευές το smart switch και τα περνάω από την μία συσκευή στη άλλη ? Ναι. Έτσι έκανα εγώ δηλαδή από σ6 σε σ6. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρχισανε παλι οι ενημερωσεις σημερα. Αντε να ερθει στους περισσοτερους. Μόλις είδα το ποστ σου είπα να δοκιμάσω. Unbranded Romania και κατεβαίνει τώρα η 6. όοολλλεεε. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αυτή η Unknown που έχει ποιος ξέρει τι τρολορόμ θα είναι. Ποιος έχει τη διάθεση να την κατεβάσει και να την περάσει; Κάτι άκοσα ότι δίνει 100 ώρες οθόνη και φτιάχνει καφέ Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Επιτέλους, τώρα δε χρειάζεται να πατάω κάθε φορά επιβεβαίωση για να απενεργοποιήσω τα δεδομένα. Τι σπαστικό που ήταν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αρχισανε παλι οι ενημερωσεις σημερα. Αντε να ερθει στους περισσοτερους. Πορτογαλία εμένα τίποτα ακόμα ... μα γιατί? ????:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts