sokratisk91 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 ρε παιδια μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ απο ιταλική ρομ ΟΜΝ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Στην btu 5.1.1 αλλα σε edge plus με αφηνει να κανω στο facebook βελτιστοποιηση..ισως να ειναι μονο στην αγγλικη Και στο απλό s6 με btu marshmallow beta μπαίνει το Facebook σε βελτιστοποιηση. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 http://www.sammobile.com/firmwares/download/62145/G920FXXU3QOKN_G920FVFG3QOKN_OMN/ Πέρασα με odin την παραπάνω έκδοση αλλά αντί για OMN έχει αλλάξει σε SIM και το CSC Country εχει γινει Slovenia γιατί ρε παιδιά αφού OMN λέει και Italy (vodafone) όταν την κατεβάζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 και καλά έγινε smooth με την 6.0.1 περιορίζοντας το scroll και φτιάχνοντας τα animations... πραγματικά αυτή η samsung όλο χαζομάρες.... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 http://www.sammobile.com/firmwares/download/62145/G920FXXU3QOKN_G920FVFG3QOKN_OMN/ Πέρασα με odin την παραπάνω έκδοση αλλά αντί για OMN έχει αλλάξει σε SIM και το CSC Country εχει γινει Slovenia γιατί ρε παιδιά αφού OMN λέει και Italy (vodafone) όταν την κατεβάζω? Εκανες factory reset πριν και μετά την εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ναι κανονικά και πριν και μετα. Τι να κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ναι κανονικά και πριν και μετα. Τι να κανω τωρα? Βάλε την ITV Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Παιδια και μενα ολως τυχαιως απο αποψε αρχισε να μου πεταει μηνυμα για ιο Στο chrome το εχω παρατηρησει αλλα δεν μου το κανει σε ολες τις σελιδες Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Δοκίμασα και εγώ πριν λίγο και όντως μου έβγαλε κάτι για ιούς και διαφημίσεις ότι να ναι. Θα χρησιμοποιώ τον μαμά από εδώ και πέρα. Edited February 23, 2016 by filkatsxlt Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Σχετικα με το original CSC Code στο Samsung Info μετά το φλασαρισμα αλλης ρομ επίσημης, δεν εχει κανεις ιδεα? πρεπει να παρει κάποια τιμή μετα τα wipe η αναγκαστικα μενει κενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλημέρα, μετά από αλλαγή σε XEF και πέρασμα με OTA της 6.0.1 έκδοσης, δεν υπάρχει η εφαρμογή SpO2. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Βάλε την ITV Γιατί έχει τόσες ΟΜΝ διαθέσιμες? Μήπως παίζει κατι με αυτό ? Μήπως δεν κατέβασα τη σωστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Η Vodafone το έδωσε σε Ιταλία Ισπανία και Γερμανία. Μπράβο Vodafone ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια και μενα ολως τυχαιως απο αποψε αρχισε να μου πεταει μηνυμα για ιο Στο chrome το εχω παρατηρησει αλλα δεν μου το κανει σε ολες τις σελιδες Το παρατήρησα όταν έχω ενεργή την τοποθεσία. Για κλείστε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Η Vodafone το έδωσε σε Ιταλία Ισπανία και Γερμανία. Μπράβο Vodafone ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παρατήρησα όταν έχω ενεργή την τοποθεσία. Για κλείστε την Εγώ με VOD IT δεν μου έχει έρθει τίποτα και λέει ότι έχω την τελευταία ενημέρωση 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ρε παιδιά,καλημέρα,αυτή http://www.sammobile.com/firmwares/download/65754/G920FXXU3DPAD_G920FOXA3DPAE_XEF/ δεν είναι unbranded? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εγώ με VOD IT δεν μου έχει έρθει τίποτα και λέει ότι έχω την τελευταία ενημέρωση 5.1.1 Σήμερα το πολύ αύριο λογικά θα την έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Επειδή προσπαθώ από χθες, θέλω να περάσω την ιταλική ρομ μου είχε από την αρχή το κινητό, πέρασα χθες μια αλλά το CSC άλλαξε σε Slovenia αντί για Ιταλία, μπορεί κάποιος που γνωρίζει να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Invoked Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Γιατί έχει τόσες ΟΜΝ διαθέσιμες? Μήπως παίζει κατι με αυτό ? Μήπως δεν κατέβασα τη σωστή? Factory reset ενοοω κρατώντας πατημένο τα Power+Volume Up+Menu button μπαίνεις στο recovery menu και από εκεί wipe data. Όχι από το μενού ρυθμίσεων επαναφορά. Και εμενα μου έκανε κάτι περίεργα αλλά με τέτοιο wipe και φλασαρισμα 2 φορες έφτιαξε. Πρέπει όλα να λένε το ίδιο Product Code, Csc. http://s18.postimg.org/y2ahbfb79/Screenshot_2016_02_23_09_24_22.jpg' alt='Screenshot_2016_02_23_09_24_22.jpg'> Edited February 23, 2016 by Invoked Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Factory reset ενοοω κρατώντας πατημένο τα Power+Volume Up+Menu button μπαίνεις στο recovery menu και από εκεί wipe data. Όχι από το μενού ρυθμίσεων επαναφορά. Και εμενα μου έκανε κάτι περίεργα αλλά με τέτοιο wipe και φλασαρισμα 2 φορες έφτιαξε. Πρέπει όλα να λένε το ίδιο Product Code, Csc. http://s18.postimg.org/y2ahbfb79/Screenshot_2016_02_23_09_24_22.jpg' alt='Screenshot_2016_02_23_09_24_22.jpg'> Είχα ιταλική ρομ περνάω την BTU κάνω factory reset 2 φορές με την διαδικασία που περιγράφεις όχι από το μενού αλλάζουν όλα σε BTU όμως έλα που θέλω να το πάω στο service, κατεβάζω την ιταλική ρομ την περνάω με odin αφού έχω κάνει factory reset πρώτα όχι από το μενού, και ανοίγω το Phone info βλέπω ότι το CSC αντί για OMN γράφει SIM και η χώρα έχει αλλάξει σε Slovenia, κάνα περνάω την BTU και άλλαξαν όλα πάλι σε BTU πως πρέπει να γίνει, το θέμα μου εμένα είναι γιατί δεν παίρνει την ιταλική Vodafone που είχε στην αρχή μήπως κατέβασα λάθος? Γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Σήμερα το πολύ αύριο λογικά θα την έχεις Μόλις ήρθε, 1.3 giga και την κατεβάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Μόλις ήρθε, 1.3 giga και την κατεβάζω Σωστός..αντε με το καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoukos Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Μόλις μου ήρθε update Marshmallow σε Galaxy S6 VODAFONE Γερμανίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλοριζικη σε οσους την εχουν παρει!!! (vodafonakhdes) Οι υπολοιποι μαλλον θα περιμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Βγηκε η Γαλλικη XEF στο samfirmware για κατεβασμα για οποιον βιαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Βγηκε η Γαλλικη XEF στο samfirmware για κατεβασμα για οποιον βιαζεται. αυτη που εχω βαλει στο παραπανω Link? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts