iPap Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Οοοο με εφτιαξες. Ξεκιναω download thanks EDIT: επιτελους εστρωσε !!!!! μια ερωτηση εκανα factory reset μετα περασμα με odin την rom και μετα αρχισα να το στήνω , ξεχασα να κανω παλι factory reset μετα το περασμα της rom , λετε να εχω κανα θεμα? π.χ. μπαταριας? EDIT2: Εχω φαει φλασια , πως εχουμε ηχο κλησης ΜΑΖΙ με δονηση ? Sounds and notifications > Vibrations Μην στηνεις και ξεστηνεις, κανε 2-3 factory reset για να ειναι clean installed και εχε το κεφαλι σου ησυχο ;) Δες διαφορες και πες. Εχω ιταλικο firmware και ενω δεν εχω παραπονα, φανταζομαι το BTU θα παρει πρωτα την αναβαθμιση στην Ευρωπη Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) Καλημέρα !!! Είχα ρωτήσει παλιότερα θα ρωτήσω ξανά .. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στην συσκευή όταν έχουμε sms να εμφανίζεται το όνομα του αποστολέα αλλά όχι το κείμενο ? Η κάποια εφαρμογή ίσως ???? Μηπως εννοεις : ρυθμισεις -> ηχοι και ειδοποιησεις : στην ενοτητα ειδοποιησεις : ειδοποιησεις στην οθονη κλειδωματος ? Εχω βαλει αποκρυψη περιεχομενου και ετσι οταν ερχεται sms δε λεει το περιεχομενο του μηνυματος :ninja: edit : ακυρο εκανα δοκιμη και δεν δειχνει ονομα αποστολεα ,λεει απλως μηνυμα ... sorry Edited February 2, 2016 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Την τρελα μου μεσα. Ειπα και εγω να βαλω την τελευταια αγγλικη 5.1.1 μπας και γλιτωσω τα προεγκατεστημενα facebook και αλλα αλλα τζιφος τα ειχε μεσα ασε που μου εγκατέστησε και εφαρμογες της 3G. Τωρα κατεβαζω την NEE 5.1.1 αντε να δούμε τζαμπα στισιμο Λογικά όλες τα έχουν προεγκαταστημένα. Μπορείς να τα απενεργοποιήσεις & η μόνη επιβάρυνση που έχεις είναι ο χώρος που καταλαμβάνουν στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Λογικά όλες τα έχουν προεγκαταστημένα. Μπορείς να τα απενεργοποιήσεις & η μόνη επιβάρυνση που έχεις είναι ο χώρος που καταλαμβάνουν στην συσκευή. Όχι, η BTU δεν τα έχει προ εγακατεστημενα.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Όχι, η BTU δεν τα έχει προ εγακατεστημενα.. Υπάρχει και το καλό σε οποια δε τα χει, οτι μπορει να γινεται optimize (app optimization) και στο Facebook πχ οπου στη δικη μου που ειναι ελβετική και ειναι προεγκατεστημενο δεν υπάρχει στη λιστα για optimize. Με ψηνει πολυ να αλλαξω rom οπως εκανα στο s5 που είχα πιο πριν, αλλα κωλωνω μη γίνει καμια στραβή με knox/εγγύηση. Ναι ξερω τυπικα δεν επηρεαζεται αλλα ολο και κάτι ακουγεται.. Εχει κανει κανένας optimize το Facebook app σε rom που δε το χει προεγκατεστημενο; Αξίζει για τη διάρκεια μπαταριας η μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Όχι, η BTU δεν τα έχει προ εγακατεστημενα.. Έγινε φίλε μου, δεν το ήξερα, ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Απο το S5 και μετα μόνο ΒΤU χρησιμοποιώ και είναι ολες αψογες, ούτε εφαρμογές μεσα ούτε drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδιά επειδή τώρα άρχισα να ασχολούμαι με το Android και δεν πολύ καταλαβαίνω. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς εννοεί με το να αλλάξει ρομ να να βάλει BTU? Τι είναι η BTU και τι επιπτώσεις θα έχω στο κινητό? Θα μπορώ να πάρω update κανονικά? Και πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδιά επειδή τώρα άρχισα να ασχολούμαι με το Android και δεν πολύ καταλαβαίνω. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς εννοεί με το να αλλάξει ρομ να να βάλει BTU? Τι είναι η BTU και τι επιπτώσεις θα έχω στο κινητό? Θα μπορώ να πάρω update κανονικά? Και πως γίνεται? Φιλε υπάρχουν καποιοι οδηγοι στο φορουμ ενας που εχει γράψει το μελος truckman ειναι πολυ καλος να διαβασεις για να μπεις στο κλιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδιά επειδή τώρα άρχισα να ασχολούμαι με το Android και δεν πολύ καταλαβαίνω. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς εννοεί με το να αλλάξει ρομ να να βάλει BTU? Τι είναι η BTU και τι επιπτώσεις θα έχω στο κινητό? Θα μπορώ να πάρω update κανονικά? Και πως γίνεται? Το btu είναι η αγγλική έκδοση του Android για το τηλέφωνο μας . Δεν είναι κάτι δύσκολο στην ουσία είναι αρκετά εύκολο . Από το sammobile κατεβάζεις την έκδοση Android με βάση το τηλέφωνο που έχεις από ποια χώρα θέλεις και τι κάνεις εγκατάσταση μέσω ενός προγράμματος που λέγεται Odin. οι περισσότεροί ή μάλλον η πιο ψαγμένοι βάζουν την αγγλική έκδοση Android την btu γιατί είναι από τις πιο καθαρές και ενημερωμένες εκδόσεις επίσης είναι και πιο σταθερή δεν έχει μέσα περιττά προγράμματα της Samsung και έχει πρώτη ενημέρωσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες αν και αυτό θεωρώ πως είναι σχετικό . την σελίδα της sammobile υπάρχει και βίντεο που σου δείχνει ακριβώς πώς να κάνεις εγκατάσταση άλλης χώρας firmaware και πόσο σχετικά εύκολο είναι . Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 (edited) Το btu είναι η αγγλική έκδοση του Android για το τηλέφωνο μας . Δεν είναι κάτι δύσκολο στην ουσία είναι αρκετά εύκολο . Από το sammobile κατεβάζεις την έκδοση Android με βάση το τηλέφωνο που έχεις από ποια χώρα θέλεις και τι κάνεις εγκατάσταση μέσω ενός προγράμματος που λέγεται Odin. οι περισσότεροί ή μάλλον η πιο ψαγμένοι βάζουν την αγγλική έκδοση Android την btu γιατί είναι από τις πιο καθαρές και ενημερωμένες εκδόσεις επίσης είναι και πιο σταθερή δεν έχει μέσα περιττά προγράμματα της Samsung και έχει πρώτη ενημέρωσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες αν και αυτό θεωρώ πως είναι σχετικό . την σελίδα της sammobile υπάρχει και βίντεο που σου δείχνει ακριβώς πώς να κάνεις εγκατάσταση άλλης χώρας firmaware και πόσο σχετικά εύκολο είναι . Αυτή δεν είναι; Γιατί έχει διαφόρων carriers ROM. Αυτή γράφει απλά United Kingdom http://www.sammobile.com/firmwares/download/58195/G920FXXU3COI9_G920FVIR3COJ1_VIR/ Επίσης, για clean install βαράμε κι ένα factory reset έτσι; Χύμα από πάνω το έχει βάλει κάποιος νομίζω και δεν είχε θέματα αλλά καλύτερα clean install? Edited February 2, 2016 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Αυτή δεν είναι; Γιατί έχει διαφόρων carriers ROM. Αυτή γράφει απλά United Kingdom http://www.sammobile.com/firmwares/download/58195/G920FXXU3COI9_G920FVIR3COJ1_VIR/ Επίσης, για clean install βαράμε κι ένα factory reset έτσι; Χύμα από πάνω το έχει βάλει κάποιος νομίζω και δεν είχε θέματα αλλά καλύτερα clean install? Αν δεις καλύτερα στο producte code αυτό που έβαλες λέει vir ενώ θα έπρεπε να λέει btu το σωστό είναι αυτο http://www.sammobile.com/firmwares/download/57680/G920FXXU3COI9_G920FBTU3COJ1_BTU/ αν είμαστε σε λάθος ενότητα για να το συζητάμε αυτό εδώ οπότε ζητώ να μεταφερθούν από τους διαχειριστές στο κατάλληλο νήμα καλό είναι να συζητάμε τέτοια θέματα στην σωστή ενότητα. Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratis91 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Αν δεις καλύτερα στο producte code αυτό που έβαλες λέει vir ενώ θα έπρεπε να λέει btu το σωστό είναι αυτο http://www.sammobile.com/firmwares/download/57680/G920FXXU3COI9_G920FBTU3COJ1_BTU/ αν είμαστε σε λάθος ενότητα για να το συζητάμε αυτό εδώ οπότε ζητώ να μεταφερθούν από τους διαχειριστές στο κατάλληλο νήμα καλό είναι να συζητάμε τέτοια θέματα στην σωστή ενότητα. Αυτή είναι που πρέπει να εγκαταστήσω δλδ ? Αν είναι να ξεκινήσω την εγκατάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Αυτή είναι που πρέπει να εγκαταστήσω δλδ ? Αν είναι να ξεκινήσω την εγκατάσταση! Με βλέπω κι εμένα σύντομα να φλασάρω...! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδιά όποιο wallpaper και να βάλω στην lockscreen έχει μια γκρι απόχρωση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να φαίνεται κανονικά? Όταν το έχω σε τρόπο ξεκλειδώματος "κύλιση" φαίνεται κανονικά ενώ όταν βάζω οποιονδήποτε άλλο τρόπο έχει γκρί απόχρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδιά όποιο wallpaper και να βάλω στην lockscreen έχει μια γκρι απόχρωση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να φαίνεται κανονικά? Όταν το έχω σε τρόπο ξεκλειδώματος "κύλιση" φαίνεται κανονικά ενώ όταν βάζω οποιονδήποτε άλλο τρόπο έχει γκρί απόχρωση. Μόνο αν εισαι ροοτ υπάρχει τροπος αλλιώς περιμένεις την mm 6.0.1 που μπορείς κανονικά Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokratisk91 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Μολις πέρασα την BTU, ο Knox δεν έγραψε όλα φαίνονται τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_xp Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Έχω κάνα μήνα το κινητό!! Δεν έχω ακόμα κάποια ενημέρωση λογισμικού.. Έχω την 5.1.1.. Είναι λογικό? Δεν έχω κάνει τπτ..πιστεύεται με ρουτ θα είναι ακόμα καλύτερο? Υπάρχει κάποια εφαρμογή που όντως να κάνει δουλειά στη ταχύτητα και στο multitasking που με ενδιαφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Μολις πέρασα την BTU, ο Knox δεν έγραψε όλα φαίνονται τέλεια! έκανες factory reset ή το κάνει μόνο του; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μην μασας 3 ρομ offical 5.1.1 αλλαξα εχτες χωρίς πρόβλημα knox το τρελανα το s6 Την διαφορά θα την δεις στο messenger μιας και επειδή τρέχει συνέχεια ειναι κ ενεργοβορο . Επεισης δεν θα σου έρχονται συνέχεια ειδοποίησεις στο Facebook και καλύτερα γιατι με ειχαν ζαλισει Σ ευχαριστώ. Αυτό που δεν εχω καταλαβει ειναι αν κοβει τελείως τις ειδοποιησεις η τις αφήνει ανα κάποιο διαστημα (interval). Το messenger το θέλω, το Facebook είναι που μου τη βαράει πιο πολυ.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι που μου κανει εντυπωση ειναι οτι τους τελευταίους μηνες οι roms που παίρνουν τακτικα ενημερωσεις ασφαλειας ειναι ελάχιστες αν δειτε στο sammobile. Οι περισσότερες εχουν μεινει λιγότερο η περισσοτερο μερικους μηνες πριν. Πχ η aut που εζω εγω, ακομα και η btu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Σ ευχαριστώ. Αυτό που δεν εχω καταλαβει ειναι αν κοβει τελείως τις ειδοποιησεις η τις αφήνει ανα κάποιο διαστημα (interval). Το messenger το θέλω, το Facebook είναι που μου τη βαράει πιο πολυ.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι που μου κανει εντυπωση ειναι οτι τους τελευταίους μηνες οι roms που παίρνουν τακτικα ενημερωσεις ασφαλειας ειναι ελάχιστες αν δειτε στο sammobile. Οι περισσότερες εχουν μεινει λιγότερο η περισσοτερο μερικους μηνες πριν. Πχ η aut που εζω εγω, ακομα και η btu. Μάλλον λογω ΜΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 είναι τυχαίο που όλες η συσκευές S6 και s6 edge αρχίσανε να κολλάνε τρελα??? ακόμα και τα δείγματα που έχουνε στα καταστήματα..... πήρα το nexus 6P και ολα τελεια....!!!!!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 είναι τυχαίο που όλες η συσκευές S6 και s6 edge αρχίσανε να κολλάνε τρελα??? ακόμα και τα δείγματα που έχουνε στα καταστήματα..... πήρα το nexus 6P και ολα τελεια....!!!!!!! :happy: Ορίστε;;; Τι εννοείς?! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 είναι τυχαίο που όλες η συσκευές S6 και s6 edge αρχίσανε να κολλάνε τρελα??? ακόμα και τα δείγματα που έχουνε στα καταστήματα..... πήρα το nexus 6P και ολα τελεια....!!!!!!! :happy: Μόνο σε σένα κολλάνε... Τέλος πάντων, μεγειά το εργαλείο, κοίτα να το χαρείς και άσε μας εμάς με τα καβουρδιστήρια μας ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 είναι τυχαίο που όλες η συσκευές S6 και s6 edge αρχίσανε να κολλάνε τρελα??? ακόμα και τα δείγματα που έχουνε στα καταστήματα..... πήρα το nexus 6P και ολα τελεια....!!!!!!! :happy: Μας πεταξες ιο να φανταστω;Τωρα ουτε να το πουλησουμε δεν θα μπορουμε… Να σαι καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts