kountoura Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Εγω φοραω την τελευταια Πολωνικη αν σε ενδιαφερει και πιανουν οι κωδικοι.Δεν την αλλαξα,απλα ειναι Πολωνικο το δικο μου S6. Πριν βαλεις ομως αλλη ρομ ξαναπερασε αλλη μια μεσω odin την Γαλλικη. Ευχαριστώ παιδιά. Την πέρασα με Odin, reset πριν και μετά. Και όσοι έχουν την τελευταία γαλλική δεν δουλευουν οι κωδικοί. Άρα τζάμπα αν ξαναπερασω την ίδια ε? Αν ήμουν μοναδική περίπτωση θα την ξανά περνουσα σίγουρα μήπως κάτι δεν πήγε καλά. Για πολωνική μάλλον είμαι η αγγλική. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Στο USB settings πως διαλέγουμε τις επιλογές ώστε να δούμε τι;; ξέρεις κάποιος να διαφωτίσει;;Mην πειράζεις αυτές τις επιλογές. Σε συνάρτηση με το service menu είναι για επικοινωνία με εξειδικευμένα προγράμματα υπολογιστή και για ειδικές καταστάσεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Mην πειράζεις αυτές τις επιλογές. Σε συνάρτηση με το service menu είναι για επικοινωνία με εξειδικευμένα προγράμματα υπολογιστή και για ειδικές καταστάσεις. Παιδια καλησπερα πως μπορω να δω ενα τηλεφ νουμερο σε ποιο παροχο ανηκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Το κινητό έχει ραδιόφωνο, γιατί βλέπω στο gsmarena οτι δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Παιδια καλησπερα πως μπορω να δω ενα τηλεφ νουμερο σε ποιο παροχο ανηκει http://www.foritotita.gr/?page_id=362 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Το κινητό έχει ραδιόφωνο, γιατί βλέπω στο gsmarena οτι δεν έχει. Οχι δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Mην πειράζεις αυτές τις επιλογές. Σε συνάρτηση με το service menu είναι για επικοινωνία με εξειδικευμένα προγράμματα υπολογιστή και για ειδικές καταστάσεις. Ακριβως αυτο που λεει και ο παρης!στο usb settings μπορεις απο εκει να βαλεις ας πουμε καποιες συχνοτητες(lte,3g,) σε λειτουργια modem οταν συνδεθει το τηλ...με το qpst & qdxm Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπερα σε ευχαριστω πολυ FoT1S για την αμεση απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καλημέρα παιδιά. Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του s6. Θα ήθελα να μου πει οποιος ξέρει ποια είναι η επίσημη αγγλική ρομ και από που μπορώ να την κατεβάσω. Με όντιν γίνεται η εγκατάσταση της οπως στο s5? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καλημέρα παιδιά. Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του s6. Θα ήθελα να μου πει οποιος ξέρει ποια είναι η επίσημη αγγλική ρομ και από που μπορώ να την κατεβάσω. Με όντιν γίνεται η εγκατάσταση της οπως στο s5? Καλημέρα. Ακόμα δεν το πήρες αλλαγή ρομ? :) Ναι με Odin 3.10 τις περνάω εγώ. Σαν το s5 η διαδικασία. Sammobile, firmware, διάλεξε μοντέλο g920 στην συγκεκριμένη περίπτωση και μετά χώρα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Διαλλέγω αυτή που λεει United Kingdom (EE) ή αυτή που λέει United Kingdom σκέτο? Θα την έκανα αυτή την διαδικασία οπότε είπα να την κάνω στην αρχή. Θα γράψει τίποτα ο *knox *μέσα?* Καλημέρα. Ακόμα δεν το πήρες αλλαγή ρομ? :) Ναι με Odin 3.10 τις περνάω εγώ. Σαν το s5 η διαδικασία. Sammobile, firmware, διάλεξε μοντέλο g920 στην συγκεκριμένη περίπτωση και μετά χώρα. Edited December 19, 2015 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Διαλλέγω αυτή που λεει United Kingdom (EE)? φιλε αυτην που λεει BTU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 φιλε αυτην που λεει BTU Ωραία μου φαίνεται την βρήκα..Αυτή που δεν έχει επιλογή *Kies σωστα? G920FXXU2COH2 Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ωραία μου φαίνεται την βρήκα..Αυτή που δεν έχει επιλογή *Kies σωστα? G920FXXU2COH2 Φιλε δεν θυμαμαι αν εχει επιλογη kies G920F την τελευταια BTU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ωραία μου φαίνεται την βρήκα..Αυτή που δεν έχει επιλογή *Kies σωστα? G920FXXU2COH2 Νομίζω ότι η ποιο πάνω είναι η ποιο πρόσφατη φίλε μου. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Νομίζω ότι η ποιο πάνω είναι η ποιο πρόσφατη φίλε μου. G920FXXU3COI9? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 G920FXXU3COI9? Ναι αφού σε αυτό η ημερομηνία είναι ποιο πρόσφατη (Σεπτεμβρίου) ενώ η άλλη που ανέφερες πριν είναι Αυγούστου. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Αν το κινητο σου φοραει αυτη την στιγμη COΗ2 μην την πειραξεις.Μπορεις να κανεις και ρουτ χωρις να γραψει ο knox. Αν φορας COI9 τοτε συνεχισε.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Νεα κάτοχος κ εγώ του gold edge κ μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένη (μιας κ τουυς πίνω το αίμα) εκτός το ότι δεν μπορώ να ταξινομήσω τις επαφές μα βάση το όνομα κ όχι το επίθετο! Θα θεωρήσω ότι υπάρχει προφανώς η επιλογή κ απλά εγώ δεν μπορώ να την βρώ....;;;;;;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Επαφες-περισσοτερα-ρυθμισεις-ταξινομηση κατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Επαφες-περισσοτερα-ρυθμισεις-ταξινομηση κατα Δεν υπάρχει!!!! :wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Δεν υπάρχει!!!! :wacko::wacko::wacko: Ψάξε καλύτερα, υπάρχει στις ρυθμίσεις των επαφών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ψάξε καλύτερα, υπάρχει στις ρυθμίσεις των επαφών Ένα screenshot θα με βοηθουσε πολύ! Γιατί δεν βλέπω τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ένα screenshot θα με βοηθουσε πολύ! Γιατί δεν βλέπω τπτ! ρυθμισεις επαφων, προβολη, ταξινομηση κατα. δεν ειναι δυσκολο φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 ρυθμισεις επαφων, προβολη, ταξινομηση κατα. δεν ειναι δυσκολο φιλε Το βρήκα! Απλά πήγαινα στις ρυθμίσεις επαφών από το εικονίδιο 'τηλέφωνο' κ όχι 'επαφες'! Ευχαριστώ πολύ! Ααα κ είμαι φίλη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts