DimitrisAndNiki Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εχω μια θηκη spigen hybrid και ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα για ασυρματη φορτιση. Σκεφτομαι να παρω τον αυθεντικο ασυρματο φορτιστή αλλά έιναι μανουρα βάλε βγάλε την θηκη όταν ειναι για φορτιση. Με την δική μου Spigen και τον αυθεντικό φορτιστή δεν έχω κανένα πρόβλημα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoos21 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καμία βοήθεια? Δεν αλλαζει δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Δεν αλλαζει δυστυχως Καμία βοήθεια? Αυτο που ρωτάς εχει απαντηθεί εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=420970 Στο ποστ #824 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Με την δική μου Spigen και τον αυθεντικό φορτιστή δεν έχω κανένα πρόβλημα... Καλό αυτο . Φορτιστή εχει δικο η συσκευασία ή χρησομοποιείς του κινητου? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Αυτο που ρωτάς εχει απαντηθεί εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=420970 Στο ποστ #824 αν το csc της αρχικής σου rom εμπεριέχεται στο multi csc αυτης που θα φλασαρεις, τότε 3000 reset να κάνεις δεν πρόκειται ν' αλλάξει. Αυτό δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι σημαίνει.. Ποιας χώρας firmware μπορώ να περάσω πλέον για να αλλάξει και το csc. Με ενδιαφέρει αρκετά το ota update που δεν χρειάζεται στήσιμο από την αρχή γι αυτό ρωτάω.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Έστω ότι η μαμα ρομ σου έχει csc "xef". Θέλεις να Φλασαρεις μια ρομ με default csc "btu". Μεσα ομως στο multi csc της, περιέχει και αλλα εκτός του "btu". Αν λοιπόν εκεί μέσα υπάρχει το "xef", μετά τα reset και το configuration, στην εγγραφή που θα κάνει το κινητό, θα το δει ως valid (αφου εμπεριέχεται) και θα κατσικωθεί πλεον στο "xef". 3000 reset και να κάνεις εκει θα ειναι αυτό. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Με την δική μου Spigen και τον αυθεντικό φορτιστή δεν έχω κανένα πρόβλημα... Έχει πλάτη αυτή πίσω ή είναι μόνο bumper? Αν εχει πλατη, καλύπτει γύρω γύρω την κάμερα ή είναι απλο το κοψιμο σε εκεινο το σημειο; Edited November 24, 2015 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλό αυτο . Φορτιστή εχει δικο η συσκευασία ή χρησομοποιείς του κινητου? Δεν έχει η συσκευασία, χρησιμοποιείς του κινητού. Έχει πλάτη αυτή πίσω ή είναι μόνο bumper? Αν εχει πλατη, καλύπτει γύρω γύρω την κάμερα ή είναι απλο το κοψιμο σε εκεινο το σημειο; Έχει πλάτη, είναι κόψιμο για την κάμερα, αλλά η κάμερα είναι πιο μέσα, δεν ακουμπάει κάπου όταν το έχεις στο γραφείο / τραπέζι (μιλάω για την neo hybrid) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι την αγορά του κινητού ... Πιστεύεται ότι αξίζει η αγορά του ;;; Η αλήθεια είναι ότι είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο lg g4 ... Ποιο θα επιλέγατε εσείς ;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 παιδιά πως βλέπουμε αν είναι branding αν το λέω σωστα και τι σημαινει αυτό? οτι δεν είναι κλώνοσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι την αγορά του κινητού ... Πιστεύεται ότι αξίζει η αγορά του ;;; Η αλήθεια είναι ότι είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο lg g4 ... Ποιο θα επιλέγατε εσείς ;;; Υπάρχει κατάλληλο topic για επιλογή συσκευής. Άνοιξε ένα θέμα εκεί, γιατί εδώ είσαι off topic και θα πάρεις αρκετές γνώμες http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι την αγορά του κινητού ... Πιστεύεται ότι αξίζει η αγορά του ;;; Η αλήθεια είναι ότι είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο lg g4 ... Ποιο θα επιλέγατε εσείς ;;; Το θεμα περι Vs εχει απαντηθει απειρες φωρες,αν σε ενδιαφερει ι αγορα ψαξε λιγο και θα βγαλεις τα συμπερασματα περι + και - Διαβεσε και λιγο εδω για να σου λυθουν οι απορειες σου: https://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB/discussion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacktan Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 καλημερα παιδια , θα εκτιμουσα απεριοριστα την βοηθεια σας , μετα απο καποια αυτοματα updates που εκανε σε apps το κινητο , παρατηρησα πως η μπαταρια εξαντλειτε πιο γρηγορα και η μνημη ram πλεον ειναι στο 90% .. γενικα το κινητο εχει γινει πιο αργο και φαινεται πως κατι εχει αλλαξει .. μπορει καποιος να βοηθησει να μου εξηγησει τι θα πρεπει να κανω/διαγραψω ? ευχαριστω θερμα Παράθεση http://www.lotusclub.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Και μενα η ram είναι μονίμως πάνω απο 80%. Παρόλα αυτά δεν έχω δει κάποιο lag στο κινητό, οπότε έχει σταματήσει να με απασχολεί αυτό το θέμα!:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 καλησπερα στην παρεα,καπου στις αρχες διαβασα οτι ειχε ψιλοθεμα με το home button που ειχε τζογο,ισχυει ακομη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το δικο μου δεν εχει καθολου τζογο...Τι εννοεις τζογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Το δικο μου δεν εχει καθολου τζογο...Τι εννοεις τζογο; διαβασα οτι στις αρχες ψιλοεπαιζε το home buton..https://www.youtube.com/watch?v=bXM_Ewt6bcY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Από χρωματα οθονης Πως τα πάει Παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 καλησπερα στην παρεα,καπου στις αρχες διαβασα οτι ειχε ψιλοθεμα με το home button που ειχε τζογο,ισχυει ακομη? Εμενα ειναι 7/2015 και εχει οντως λιγο τζογο το κουμπι. Επισης ειναι λιγο "αναισθητο" απ την αριστερη πλευρα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Από χρωματα οθονης Πως τα πάει Παιδιά; Προσωπικα δεν εχω δει κινητο με καλυτερη οθονη Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παιδιά στον αδερφο μου βγαζει καποτε συνδεθηκε η βαση συνδεσης και κολλαει η περιστροφη. Τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εμενα ειναι 7/2015 και εχει οντως λιγο τζογο το κουμπι. Επισης ειναι λιγο "αναισθητο" απ την αριστερη πλευρα του. Και το δικο μου εχει ενα ελαχιστο,αλλα δεν εχει κανενα θεμα στο πατημα του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Έχει πάρει κανένας φορτιστή; Διαβάζω στο Amazon κριτικές και τρομάζω...! Χριστούγεννα θα είμαι Ελλάδα και αν έχει πάρει κανένας και είναι ευχαριστημένος, να πάρω κι εγώ Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Μια ερώτηση ακομα..... Χωρίς root μπορείς να κατεβάσεις και να αλλάξεις γραμματοσειρές στο κινητο από το play store;;;; Λειτουργούν; ρωτάω γιατί στο g2 που έχω τώρα δεν αλλάζουν οι γραμματοσειρές από το play store αν δεν είσαι root ή αν δεν τις κατεβάσεις από το store Της lg! Δεν τις δεχετε. Και κάτι ακόμα. Το απλό s6 σε τι χρώματα κυκλοφορεί;; Edited November 26, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) κατοχος και εγω s6 gold πλεον ελληνικο!!καλως σας βρηκα παιδια!φοβερο το χρωμα.. Edited November 26, 2015 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts