bas13 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 και εκει που ελεγες οτι η τιμη του s6 στο skroutz παιρνει την κατιουσα σε ενα βραδυ πηρε επανω 20-30 ευρωπουλα...απο την αλλη το note 4 επεσε κανα 20ευρω Τσέκαρε bestprice. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 όσον αφορά τη τελευταια αναβάθμιση και εγώ να σημειώσω ότι στη διαχείριση της ram η χρήση συστήματος πλέον έχει πέσει στο 1.1gb από 1.4-1.5gb που ήταν πριν Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragarys Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Παιδια οποιος πηρε την τελευταία αναβάθμιση (COI9) να κάνει hard reset.Αφου εκανα κ μετα το κιν παει σφαιρα, η μνημη καλύτερη και η μπαταρία καλυτερη στο standby. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Με hard reset θα χαθουν ολα παλι, αμαρτια ειναι... Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Δυστυχώς θα αναγκαστώ και εγώ να κάνω γιατί μάλλον δεν έκατσε σωστά και η δόνηση ακούγεται σαν κλ@νι@... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonios81 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αν κάνουμε αντίγραφο στο smart switch και μετά hard reset δεν μπορούμε να κάνουμε ανάκτηση μετά το αντίγραφο και να επανέλθει όπως ήταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αν κάνουμε αντίγραφο στο smart switch και μετά hard reset δεν μπορούμε να κάνουμε ανάκτηση μετά το αντίγραφο και να επανέλθει όπως ήταν? Θα σε επαναφέρει wifikey , photo , ηχους , επαφές κλπ. Αλλά τις εφαρμογές χωρις data Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Πραγματικά ένα σοβαρό out-of-the-box backup χωρίς rooting, αλχημείες κλπ να δω πότε θα δώσουν... Πιο πολύ σπόντα για google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Πραγματικά ένα σοβαρό out-of-the-box backup χωρίς rooting, αλχημείες κλπ να δω πότε θα δώσουν... Πιο πολύ σπόντα για google Πονεμένη ιστορία φίλε μου Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 όσον αφορά τη τελευταια αναβάθμιση και εγώ να σημειώσω ότι στη διαχείριση της ram η χρήση συστήματος πλέον έχει πέσει στο 1.1gb από 1.4-1.5gb που ήταν πριν Παιδια οποιος πηρε την τελευταία αναβάθμιση (COI9) να κάνει hard reset.Αφου εκανα κ μετα το κιν παει σφαιρα, η μνημη καλύτερη και η μπαταρία καλυτερη στο standby. Αυτή η μεγαλύτερη free ram παιδιά μεταφράζεται και σε καλο multitasking; Ή είναι μόνο για τα "μάτια"; Σε γενικές γραμμές με τα update έχει φτιάξει το θέμα του multitasking; Με ενδιαφέρει η συσκευή εδώ και πολύ καιρό αλλά με είχε φρενάρει λίγο αυτό το θέμα, καθότι διάβαζα παράπονα από αρκετά παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 εμενα παντως μετα την αναβαθμιση ολα δουλευουν καλa χωρις να κανω hard reset Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Και σε εμένα το ίδιο. .αλλά ίσως ένα Hard reset να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Και σε εμένα το ίδιο. .αλλά ίσως ένα Hard reset να το κάνω. το ξανα-στησιμο ειναι που με κολλαει...:lol::lol::lol::p Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 το ξανα-στησιμο ειναι που με κολλαει...:lol::lol::lol::p Όντως. Πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk6 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Άλλο το hard reset και άλλο η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Παράθεση H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Άλλο το hard reset και άλλο η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? για το ιδιο πραγμα μιλαμε Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το greenify κολλησε παιδιά τωρα με το τελευταίο update σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αυτή η μεγαλύτερη free ram παιδιά μεταφράζεται και σε καλο multitasking; Ή είναι μόνο για τα "μάτια"; Σε γενικές γραμμές με τα update έχει φτιάξει το θέμα του multitasking; Με ενδιαφέρει η συσκευή εδώ και πολύ καιρό αλλά με είχε φρενάρει λίγο αυτό το θέμα, καθότι διάβαζα παράπονα από αρκετά παιδιά! Τώρα που το είπες το τσέκαρα Παρ'όλο που έχει αυξηθεί σημαντικά η ελεύθερη μνήμη στα χαρτιά, νομίζω ότι έχει σχετικά επιθετική διαχείριση όσον αφορά το κλείσιμο των εφαρμογών Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έχουν ρυθμίσει έτσι Ενώ πχ έχει 800mb ελεύθερα πιάνει και κλείνει προηγούμενες εφαρμογες που είχα ανοικτές Προσωπικά για μένα είναι ικανοποιητικο το multitasking του αλλά ίσως από συσκευή με 3gb ram να περιμένει κάνεις κάτι παραπάνω Από άποψη λαγκαρισματος δεν έχω δει το παραμικρό Ταχύτατο και πολύ ομαλό στις μεταβιβασεις των μενου Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το greenify κολλησε παιδιά τωρα με το τελευταίο update σε μενα. Νομίζω στον τελευταίο update έχει φτιάξει η Samsung κάτι σαν δικό της greenify Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Νομίζω στον τελευταίο update έχει φτιάξει η Samsung κάτι σαν δικό της greenify Και εγω αυτο ειδα δεν ξερω πως μπερδευονται μεταξυ τους τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Και εγω αυτο ειδα δεν ξερω πως μπερδευονται μεταξυ τους τωρα! Παιδιά, το πρόβλημα με την επαναφόρτωση εφαρμογών στο multitasking έχει λυθεί απο ενημέρωση λογισμικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Κι εγω παιδια θα παραλαβω το κινητο σε χρυσο,γερμανικο μετα απο τηλ που πηρα στην samsung και με ενημερωσαν! Μπορει να μου πει καπιος πως θα περασω επαφες κ.λ.π στο s6, εχω κατεβασει την εφαρμογη smart shitch,απλα θα εχω κανονικα το τηλ που εχω τωρα ανοιχτο με την καρτα οπως ειναι θα κλικαρω οτι θελω,και μετα στο s6 που δεν θα εχω ακομα την καρτα μεσα θα μπορουν να περαστουν κανονικα εφοσων θα εχω περασει και το προγραμμα.?λιγο τα φωτα σας!! Ευχαριστω πολυ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 αν θες να μάθεις από κλειστό κουτί, χώρα προέλευσης, αν είναι branded/unbranded, και ημερομηνία κατασκευής, απλά παίρνεις το ΙΜΕΙ που γράφει πάνω το κουτί, και παίρνεις τηλέφωνο τη σάμσουγκ. δεν χρειάζεται ούτε να πληρώνεις τις διάφορες υπηρεσίες στο ίντερνετ που το εκμεταλλεύονται. καλησπέρα σε όλους! όχι ότι δεν σας πιστεύω αλλά είπα να πάρω τη σαμυ να ρωτήσω αν τους δώσω ένα imei αν μπορούν να μου πουν αν είναι branded ή όχι! Προς έκπληξη μου, μου είπαν ότι μπορούν να μου πουν μόνο χώρα προέλευσης, όχι αν είναι branded ή όχι! Να πω την αλήθεια μου φάνηκε πολύ παράξενο γιατί όπου εχω διαβάσει αυτή την πληροφορία σου την δίνουν ! Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Παιδιά, το πρόβλημα με την επαναφόρτωση εφαρμογών στο multitasking έχει λυθεί απο ενημέρωση λογισμικού; κάποιος καλός σαμαρείτης να μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 καλησπέρα σε όλους! όχι ότι δεν σας πιστεύω αλλά είπα να πάρω τη σαμυ να ρωτήσω αν τους δώσω ένα imei αν μπορούν να μου πουν αν είναι branded ή όχι! Προς έκπληξη μου, μου είπαν ότι μπορούν να μου πουν μόνο χώρα προέλευσης, όχι αν είναι branded ή όχι! Να πω την αλήθεια μου φάνηκε πολύ παράξενο γιατί όπου εχω διαβάσει αυτή την πληροφορία σου την δίνουν ! Παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο; Παιδια πριν λιγο εκανα αγορα κι εγω την κινηταρα απ το καιζερ ολα καλα!πριν παω στο καταστημα πηρα τηλ την samsung για δευτερη φορα για να μαθω αν ειναι branded η οχι,εδωσα ιμει μου απαντησαν οτι ειναι γερμανικο,αλλα δεν γνωριζουν αν ειναι ι οχι branded,στο καταστημα μου ειπαν οτι δεν πρεπει να ειναι!! Στο κουτι παντος με ενα αυτοκολητο μικρο γραφει:Το ιμει κανονικα,απο κατω MADE IN VIETNAM BY SAMSUNG COROR:Gold platium Aυτα απο μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts