elthis Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλημερα στην παρέα... σήμερα παραλαμβανω κ θέλω να ρωτήσω αν κανονικά ανοίγουμε κατευθείαν και λειτουργουμε την συσκευή... η αν πρέπει να την φορτισουμε αρχικα πριν την πρώτη χρήση της? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση και βοήθεια σας.! Καλημέρα. Αυτά γινόντουσαν πολύ παλιά. Πλέον ανοίγεις κανονικά τη συσκευή σου και την απολαμβάνεις. Καλό είναι να κάνεις 2-3 πλήρης κύκλους φόρτισης. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Καλημέρα .Μια βοηθεια παιδια ...Το εχει μια φιλη και με ένα πρόγραμμα προσπαθω να μεταφερω επαφες κλπ από ένα iPhone Μου ζηταει να το ρυθμισω σαν συσκευη USB αλλα δεν βλεπω από που γινεται από το κινητο αυτό... Και κατι άλλο..Πως προσθέτουμε αρχικες οθονες ? Εγω εχω το S4 Ευχαριστω Edited May 15, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλημέρα. Αυτά γινόντουσαν πολύ παλιά. Πλέον ανοίγεις κανονικά τη συσκευή σου και την απολαμβάνεις. Καλό είναι να κάνεις 2-3 πλήρης κύκλους φόρτισης. Προφανώς εννοείται με το που πέσει η μπαταρία φορτίζω με κλειστή την συσκευή για παραπάνω από το κανονικό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Απο που το πηρες αν επιτρεπεται;Μηπως δεν ειναι original s6 και ειναι κλωνος;Με αυτη την εντολη επρεπε να σου λεει το ap,cp και csc. Καλημέρα. Από kaiserstore. Πως γίνεται να είναι κλώνος αφού έδωσα ιμει στην samsung τηλεφωνικά και μου είπαν ότι είναι όλα ΟΚ και προορίζεται για την αγορά της Αυστρίας και έχω κανονικά εγγύηση.? Με αυτή την εντολή ούτε το s4 της συζύγου εμφανίζει κάτι.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipposmich Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Απο χτες κατοχος ενος μαυρου S6 32GB. Μια χαζη ερωτηση... Στο τραπεζι οταν το αφηνουμε, καλυτερα με τη "μουρη" κατω ή πανω; Δεν ειμαι της θηκης.... Ποτε δε μου αρεσαν οι θηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkeletonWarrior Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλημέρα. Από kaiserstore. Πως γίνεται να είναι κλώνος αφού έδωσα ιμει στην samsung τηλεφωνικά και μου είπαν ότι είναι όλα ΟΚ και προορίζεται για την αγορά της Αυστρίας και έχω κανονικά εγγύηση.? Με αυτή την εντολή ούτε το s4 της συζύγου εμφανίζει κάτι.. τουλάχιστον για το S4 θα έπρεπε να σου έβγαζε με την εντολή *#1234# λογικά και για το S6 η εντολή είναι ίδια βρήκα κι αυτό για το S4, ελπίζω να βοηθήσει : http://androidforums.com/threads/29-galaxy-s4-models-know-yours.760098/ στο "#1.3. Your FIRMWARE" *** If code *#1234# has been disabled on your firmware, you can download and install, free from the Play Store, Phone Info and it will give you, under Firmware Info... PDA, Baseband, CSC, versions. It also has the added advantage of showing your Product code. εκεί που στέκομαι δεν είναι το app από το play store αλλά γιατί να έχει γίνει disabled ο κωδικός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 τουλάχιστον για το S4 θα έπρεπε να σου έβγαζε με την εντολή *#1234# λογικά και για το S6 η εντολή είναι ίδια βρήκα κι αυτό για το S4, ελπίζω να βοηθήσει : http://androidforums.com/threads/29-galaxy-s4-models-know-yours.760098/ στο "#1.3. Your FIRMWARE" *** If code *#1234# has been disabled on your firmware, you can download and install, free from the Play Store, Phone Info and it will give you, under Firmware Info... PDA, Baseband, CSC, versions. It also has the added advantage of showing your Product code. εκεί που στέκομαι δεν είναι το app από το play store αλλά γιατί να έχει γίνει disabled ο κωδικός.. Έχεις δίκιο στο s4 λειτουργεί.. Πατούσα λάθος όπως γραφτεικε παραπάνω #*1234#.αλλα στο s6 δεν λειτουργεί. Για δοκιμάστε λίγο στα δικά σας s6 *#1234#.ευχαριστω Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Προφανώς εννοείται με το που πέσει η μπαταρία φορτίζω με κλειστή την συσκευή για παραπάνω από το κανονικό ??? Δεν έχει σημασία κλειστή ή ανοιχτή η συσκευή. Τώρα Όσο για το παραπάνω ενώ ήδη έχει φτάσει 100%, όχι, δε χρειάζεται. Υπάρχει ειδικό και έξυπνο κύκλωμα μέσα στις συσκευές που μετά τη πλήρη φόρτιση παίρνει ελεγχόμενο ρεύμα, άρα είναι ανούσιο να το αφήνουμε παραπάνω. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Χωρις να θελω να παρεξηγηθω, θα ελεγα να μη κανεις τπτ και να χαρεις την συσκευη σου. Κι εμενα "παιζει" λιγο το κουμπι και σε πολλους αλλους φανταζομαι. Καταλαβαινω οτι πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα και τα θελουμε ολα αψογα και κανεις δεν μπορει να μας το στερησει αυτο, αλλα νομιζω φτανουμε στο αλλο ακρο και στελνουμε doa συσκευες πληρως λειτουργικες και αψογες. Περισσοτερο ψυχολογικο ειναι πλεον. Μπαινεις στα φορουμ και νομιζεις βασικα οτι τα μισα κομματια ειναι ελαττωματικα(αυτο ισχυει για οποιαδηποτε συσκευη, δεν συμβαινει μοναχα στο s6). Παρατηρω δηλαδη οτι αν καποιος δε μας πει οτι το ταδε αν το προσεξεις εχει το δεινα "προβληματακι" ουτε θα το παιρναμε χαμπαρι. Οπως και γω με το κουμπι. 2 μερες μια χαρα δε με ενοχλουσε, μεχρι που διαβασα για τζογο. Λεω για να δω, οντως εχει. Δεν αρνουμαι οτι θα μπορουσε να ειναι πιο στιβαρο μα αν δε μου το ελεγαν δεν θα ασχολιομουν. Τωρα σχεδον σου γινεται εμμονη ιδεα. Τεσπα ξεφυγα. Ο καθενας πραττει προς το συμφερον του, εχεις καθε δικαιωμα να το στειλεις και να ζητησεις αντικατασταση απλα οπως λες ειναι πολυ πιθανο να ειναι παλι ετσι το κουμπι με αποτελεσμα αντι να χαιρεσαι μια ΥΠΕΡΟΧΗ -σε γενικες γραμμες- συσκευη να κανεις υπομονη βδομαδες για αντικαταστασεις. Σορρυ και παλι για το "ξεσπασμα" :p Γιατί να μην ασκήσεις το δικαίωμα που έχεις, ας επιστραφούν όλα πίσω μπας και νοιώσει η Samsung. Ειδικά εφόσον μιλάμε για DOA, απλώς πας στο σημείο αγοράς και το δίνεις πίσω. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Αδέρφια, όσοι το έχετε από ελληνικούς retailers, σας έχει έρθει κάποιο από τα πιο πρόσφατα updates? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkeletonWarrior Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Για δοκιμάστε λίγο στα δικά σας s6 *#1234#.ευχαριστω --> http://samteck.blogspot.gr/2015/03/samsung-galaxy-s6-secret-codes-hidden-menu.html (κάπου στην μέση) Other use full secret codes for android phone tested on galaxy S6 * #1234# to check software version of phone. (έχει κι άλλα) και γενικά https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=samsung+s6+dialer+codes+*%231234%23 εικάζω πως δεν πρόκειται να υπάρχει αλλαγή στο s6 στους dialer codes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Απο χτες κατοχος ενος μαυρου S6 32GB. Μια χαζη ερωτηση... Στο τραπεζι οταν το αφηνουμε, καλυτερα με τη "μουρη" κατω ή πανω; Δεν ειμαι της θηκης.... Ποτε δε μου αρεσαν οι θηκες. Κρίμα,με αυτό το κινητό θα αναθεωρήσεις. Με πλάτη κάτω,η κάμερα ξεβαφει.και το πίσω γυάλινο υποτίθεται καπάκι θα το κάνεις σαγρέ. Αν το βάζεις με την οθόνη κάτω,θα δεις το αχαράκτο gorilla glass να γεμίζει αράχνες... Και προσοχή στο πλαίσιό.την πατάει εύκολα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 --> http://samteck.blogspot.gr/2015/03/samsung-galaxy-s6-secret-codes-hidden-menu.html (κάπου στην μέση) Other use full secret codes for android phone tested on galaxy S6 * #1234# to check software version of phone. (έχει κι άλλα) και γενικά https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=samsung+s6+dialer+codes+*%231234%23 εικάζω πως δεν πρόκειται να υπάρχει αλλαγή στο s6 στους dialer codes Επειδή δεν βγάζω εύκολα άκρη, θα με βοηθουσατε αν μου λέγατε στα δικά σας s6 λειτουργεί το *#1234#?ναι η όχι? Άρχισα να ανησυχώ μήπως έχει κάποιο θέμα το δίσκο μου και πάνε τζάμπα ένα σωρό χρήματα.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Με πλάτη κάτω,η κάμερα ξεβαφει.και το πίσω γυάλινο υποτίθεται καπάκι θα το κάνεις σαγρέ. Με την πλατη κατω δεν ξεβαφει καμια καμερα. :) Εγινε μεμονωμενα σε καποιον. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Με την πλατη κατω δεν ξεβαφει καμια καμερα. :) Εγινε μεμονωμενα σε καποιον. Άμα το αφήνεις από δω και από κει σε σκληρές επιφάνειες πιστεύω αργά ή γρήγορα θα ξεβάψει/χαρακτεί. Προσωπικά στο note επειδή θέλω να το χρησιμοποιώ γυμνό έχω πάρει ένα πουγκί και το ρίχνω μέσα όταν το μεταφέρω ή το ακουμπάω πάνω όταν το αφήνω σε σκληρές επιφάνειες & αυτό θα πρότεινα σε κάποιον που δεν θέλει θήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Επειδή δεν βγάζω εύκολα άκρη, θα με βοηθουσατε αν μου λέγατε στα δικά σας s6 λειτουργεί το *#1234#?ναι η όχι? Άρχισα να ανησυχώ μήπως έχει κάποιο θέμα το δίσκο μου και πάνε τζάμπα ένα σωρό χρήματα.. εμένα παίζει κανονικά αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkeletonWarrior Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Επειδή δεν βγάζω εύκολα άκρη, θα με βοηθουσατε αν μου λέγατε στα δικά σας s6 λειτουργεί το *#1234#?ναι η όχι? Άρχισα να ανησυχώ μήπως έχει κάποιο θέμα το δίσκο μου και πάνε τζάμπα ένα σωρό χρήματα.. κανονικά, αλλά ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. δεν γνωρίζω αν το ότι έχει γίνει disable ή αν δεν υπάρχει καν η εντολή στο τηλέφωνο , σημαίνει πως είναι και μαϊμου. όσοι ξέρουν να μας ενημερώσουν για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipposmich Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Κρίμα,με αυτό το κινητό θα αναθεωρήσεις. Με πλάτη κάτω,η κάμερα ξεβαφει.και το πίσω γυάλινο υποτίθεται καπάκι θα το κάνεις σαγρέ. Αν το βάζεις με την οθόνη κάτω,θα δεις το αχαράκτο gorilla glass να γεμίζει αράχνες... Και προσοχή στο πλαίσιό.την πατάει εύκολα. Ε γι'αυτο δε θα το βγαζω απο τη τσαντα και θα ησυχαζω. ειναι τηλεφωναρα κακα τα ψεματα ομως,ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 κανονικά, αλλά ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. δεν γνωρίζω αν το ότι έχει γίνει disable ή αν δεν υπάρχει καν η εντολή στο τηλέφωνο , σημαίνει πως είναι και μαϊμου. όσοι ξέρουν να μας ενημερώσουν για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Μήπως επειδή είναι αυστριακο με ρωσικη ρομ δεν παίζει? Η δεν έχει σημασία? Σήμερα από το πρωί μιλάω στα τηλέφωνα με samsung hellas και kaiserstore αλλά άκρη δεν βρίσκω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Μήπως επειδή είναι αυστριακο με ρωσικη ρομ δεν παίζει? Η δεν έχει σημασία? Σήμερα από το πρωί μιλάω στα τηλέφωνα με samsung hellas και kaiserstore αλλά άκρη δεν βρίσκω. Περνα οποια ρομ γουσταρεις μεσω odin, και θα εισαι μια χαρα. Τσαμπα αγχονεσαι, οταν υπαρχει λυση. Κανε και ενα check imei στο ιντερνετ να δεις οτι ολα ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkeletonWarrior Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 *#06# και μετά http://www.imei.info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 *#06# και μετά http://www.imei.info Πρόβλημα σύνδεσης η μη έγκυρος κωδικός και με αυτό.. :mad: Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Πρόβλημα σύνδεσης η μη έγκυρος κωδικός και με αυτό.. :mad: Μήπως αν κατεβάσεις το Phone Info της samsung από το play store σου δώσει όλα τα στοιχεία που θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkeletonWarrior Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Πρόβλημα σύνδεσης η μη έγκυρος κωδικός και με αυτό.. :mad: what the hell, μέχρι και σε ένα παλιό μου το έβαλα (Nexus S) και μου έδειξε το IMEI. Δοκίμασε αυτό που είπε ο φίλος πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Μήπως αν κατεβάσεις το Phone Info της samsung από το play store σου δώσει όλα τα στοιχεία που θες; Την έχω είδη κατεβασμενη, μου δείχνει όλα τα στοιχεία, αλλά δεν είναι κάπως παράξενο που δεν λειτουργούν αυτές οι εντολές στο dialer? Και χθες στην Samsung που έδωσα ιμει μου είπαν αυστριακο, σήμερα που ξανά έδωσα ιμει στην samsung μου είπαν γερμανικό. Και έχει λογισμικό Ρωσίας? Πολλά παράξενα πράγματα. Είδη κατεβαίνει το firmware Γερμανίας από sammobile. Με ποια έκδοση οdin na το περάσω και σε ποιο "κουτάκι" να επιλέξω να φορτωθεί το firmware στο odin? Συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά έχω παγώσει από χθες μήπως κάτι συμβαίνει με το s6 μου. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts