kountoura Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά.. Μετά από μια μικρή περίοδο απουσίας από την Samsung, Αύριο περιμένω το αγαπημένο s6 από kaiserstore. Πρέπει να προσέξω κάτι μόλις το ανοίξω? Το έχει πάρει κανένας πρόσφατα από το συγκεκριμένο κατάστημα? Ανυπομονώ να παραλάβω!! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hid3tosi Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παρέλαβα το s6 μετά την αντικατάσταση λόγω προβληματικού start button . Πραγματικά καμμία σχέση τα δύο κουμπιά . Ισως είναι λίγο ακεντραριστη η πίσω κάμερα αλλά ελάχιστα και δε νομίζω πως δημιουργεί πρόβλημα. Οι αισθητήρες μπρος και πίσω είναι isοcell αλλά οι φωτογραφίες τα μάτια μου φαίνονται τρομερές . Το μόνο που δεν ξέρω, είναι γιατί μου δείχνει Η + κ όχι 4G. Εκτός αν είναι το ίδιο και λέω βλακείες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παρέλαβα το s6 μετά την αντικατάσταση λόγω προβληματικού start button . Πραγματικά καμμία σχέση τα δύο κουμπιά . Ισως είναι λίγο ακεντραριστη η πίσω κάμερα αλλά ελάχιστα και δε νομίζω πως δημιουργεί πρόβλημα. Οι αισθητήρες μπρος και πίσω είναι isοcell αλλά οι φωτογραφίες τα μάτια μου φαίνονται τρομερές . Το μόνο που δεν ξέρω, είναι γιατί μου δείχνει Η + κ όχι 4G. Εκτός αν είναι το ίδιο και λέω βλακείες . Αλλο το H και άλλο το 4G (HSDPA & LTE αντίστοιχα). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παρέλαβα το s6 μετά την αντικατάσταση λόγω προβληματικού start button . Πραγματικά καμμία σχέση τα δύο κουμπιά . Ισως είναι λίγο ακεντραριστη η πίσω κάμερα αλλά ελάχιστα και δε νομίζω πως δημιουργεί πρόβλημα. Οι αισθητήρες μπρος και πίσω είναι isοcell αλλά οι φωτογραφίες τα μάτια μου φαίνονται τρομερές . Το μόνο που δεν ξέρω, είναι γιατί μου δείχνει Η + κ όχι 4G. Εκτός αν είναι το ίδιο και λέω βλακείες . Θα πρεπει να εχεις και ενεργοποιημενη την υπηρεσια 4G για να μπορεις να πιασεις και εννοειται ενεργοποιημενη και την επιλογη για 4G απο τις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hid3tosi Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Θα πρεπει να εχεις και ενεργοποιημενη την υπηρεσια 4G για να μπορεις να πιασεις και εννοειται ενεργοποιημενη και την επιλογη για 4G απο τις ρυθμισεις. Πριν είχα είχα το g2 και με το που το πήρα αυτό άλλαξα και sim. Δεν ενεργοποιήθηκε αυτοματα? Στις ρυθμίσεις LTE γράφει. Αν βλέπω το σωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Πριν είχα είχα το g2 και με το που το πήρα αυτό άλλαξα και sim. Δεν ενεργοποιήθηκε αυτοματα? Στις ρυθμίσεις LTE γράφει. Αν βλέπω το σωστο. Συσκευη 4g-υπηρεσια 4G ενεργοποιημενη στην γραμμη σου και να ειναι ενεργοποιημενη η λειτουργια lte απο την συσκευη χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 καλησπερα παρελαβα το s6 και το εστειλα πισω γιατι επαιζε το home button τι να κανω να ζητήσω καινούργιο κινητό η να μου φτιάξουν αυτό γιατί αν πω να μου στείλουν καινούργιο και ειναι πάλι ετσι το κουμπί πρέπει να περιμένω παλι τόσο καιρό ξανά μέχρι να το στείλω πίσω τι λέτε να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 καλησπερα παρελαβα το s6 και το εστειλα πισω γιατι επαιζε το home button τι να κανω να ζητήσω καινούργιο κινητό η να μου φτιάξουν αυτό γιατί αν πω να μου στείλουν καινούργιο και ειναι πάλι ετσι το κουμπί πρέπει να περιμένω παλι τόσο καιρό ξανά μέχρι να το στείλω πίσω τι λέτε να κάνω Εχεις DOA. Δικαιουσε καινουργια συσκευη μεσα σε 7 ημερολογικες ημερες. Γιατι το προβλημα ειναι εργοστασιακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) καλησπερα παρελαβα το s6 και το εστειλα πισω γιατι επαιζε το home button τι να κανω να ζητήσω καινούργιο κινητό η να μου φτιάξουν αυτό γιατί αν πω να μου στείλουν καινούργιο και ειναι πάλι ετσι το κουμπί πρέπει να περιμένω παλι τόσο καιρό ξανά μέχρι να το στείλω πίσω τι λέτε να κάνω Χωρις να θελω να παρεξηγηθω, θα ελεγα να μη κανεις τπτ και να χαρεις την συσκευη σου. Κι εμενα "παιζει" λιγο το κουμπι και σε πολλους αλλους φανταζομαι. Καταλαβαινω οτι πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα και τα θελουμε ολα αψογα και κανεις δεν μπορει να μας το στερησει αυτο, αλλα νομιζω φτανουμε στο αλλο ακρο και στελνουμε doa συσκευες πληρως λειτουργικες και αψογες. Περισσοτερο ψυχολογικο ειναι πλεον. Μπαινεις στα φορουμ και νομιζεις βασικα οτι τα μισα κομματια ειναι ελαττωματικα(αυτο ισχυει για οποιαδηποτε συσκευη, δεν συμβαινει μοναχα στο s6). Παρατηρω δηλαδη οτι αν καποιος δε μας πει οτι το ταδε αν το προσεξεις εχει το δεινα "προβληματακι" ουτε θα το παιρναμε χαμπαρι. Οπως και γω με το κουμπι. 2 μερες μια χαρα δε με ενοχλουσε, μεχρι που διαβασα για τζογο. Λεω για να δω, οντως εχει. Δεν αρνουμαι οτι θα μπορουσε να ειναι πιο στιβαρο μα αν δε μου το ελεγαν δεν θα ασχολιομουν. Τωρα σχεδον σου γινεται εμμονη ιδεα. Τεσπα ξεφυγα. Ο καθενας πραττει προς το συμφερον του, εχεις καθε δικαιωμα να το στειλεις και να ζητησεις αντικατασταση απλα οπως λες ειναι πολυ πιθανο να ειναι παλι ετσι το κουμπι με αποτελεσμα αντι να χαιρεσαι μια ΥΠΕΡΟΧΗ -σε γενικες γραμμες- συσκευη να κανεις υπομονη βδομαδες για αντικαταστασεις. Σορρυ και παλι για το "ξεσπασμα" :p Edited May 14, 2015 by Sheik Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Χωρις να θελω να παρεξηγηθω, θα ελεγα να μη κανεις τπτ και να χαρεις την συσκευη σου. Κι εμενα "παιζει" λιγο το κουμπι και σε πολλους αλλους φανταζομαι. Καταλαβαινω οτι πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα και τα θελουμε ολα αψογα και κανεις δεν μπορει να μας το στερησει αυτο, αλλα νομιζω φτανουμε στο αλλο ακρο και στελνουμε doa συσκευες πληρως λειτουργικες και αψογες. Περισσοτερο ψυχολογικο ειναι πλεον. Μπαινεις στα φορουμ και νομιζεις βασικα οτι τα μισα κομματια ειναι ελαττωματικα(αυτο ισχυει για οποιαδηποτε συσκευη, δεν συμβαινει μοναχα στο s6). Παρατηρω δηλαδη οτι αν καποιος δε μας πει οτι το ταδε αν το προσεξεις εχει το δεινα "προβληματακι" ουτε θα το παιρναμε χαμπαρι. Οπως και γω με το κουμπι. 2 μερες μια χαρα δε με ενοχλουσε, μεχρι που διαβασα για τζογο. Λεω για να δω, οντως εχει. Δεν αρνουμαι οτι θα μπορουσε να ειναι πιο στιβαρο μα αν δε μου το ελεγαν δεν θα ασχολιομουν. Τωρα σχεδον σου γινεται εμμονη ιδεα. Τεσπα ξεφυγα. Ο καθενας πραττει προς το συμφερον του, εχεις καθε δικαιωμα να το στειλεις και να ζητησεις αντικατασταση απλα οπως λες ειναι πολυ πιθανο να ειναι παλι ετσι το κουμπι με αποτελεσμα αντι να χαιρεσαι μια ΥΠΕΡΟΧΗ -σε γενικες γραμμες- συσκευη να κανεις υπομονη βδομαδες για αντικαταστασεις. Σορρυ και παλι για το "ξεσπασμα" :p Συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ κατάλαβα ένα μικρό 'παίξιμο' όταν το διάβασα εδώ! :blink: Δεν νομίζω ότι είναι άξιο λόγου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 τι να κάνω τελικα το εχω στείλει στο service να παρω καινούργιο η να φτιάξουν αυτο απλα φοβάμαι αν πω να μου στείλουν καινούργιο μην εχει παλι θέμα το κουμπι ενω στο service θα το φτιάξουν σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Παιδιά στην εφαρμογή phone info μου γράφει csc country rusia. Ρωσικό είναι? Όχι από Ευρώπη? https://www.dropbox.com/s/2459elk4ksyksvc/Screenshot_2015-05-14-16-27-41.png?dl=0 Μηλησα με την samsung, έδωσα το ιμει και μου είπε ότι η συσκευή μου προορίζεται για την αγορά της Αυστρίας και έχω κανονικά εγγύηση. Τι πληροφορίες είναι όμως αυτές από το phone info? Μήπως κάτι δεν πάει καλά? Edited May 14, 2015 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 τι να κάνω τελικα το εχω στείλει στο service να παρω καινούργιο η να φτιάξουν αυτο απλα φοβάμαι αν πω να μου στείλουν καινούργιο μην εχει παλι θέμα το κουμπι ενω στο service θα το φτιάξουν σίγουρα Αφου ειναι μονο αυτο το προβλημα και φτιαχτει και ειναι κομπλε, μην αγχονεσαι. Απολαυσε την αφου την παρεις και εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παιδιά στην εφαρμογή phone info μου γράφει csc country rusia. Ρωσικό είναι? Όχι από Ευρώπη? https://www.dropbox.com/s/2459elk4ksyksvc/Screenshot_2015-05-14-16-27-41.png?dl=0 Μηλησα με την samsung, έδωσα το ιμει και μου είπε ότι η συσκευή μου προορίζεται για την αγορά της Αυστρίας και έχω κανονικά εγγύηση. Τι πληροφορίες είναι όμως αυτές από το phone info? Μήπως κάτι δεν πάει καλά? η αυστριακη ειναι σωστη..αλλα εχει ρωσικη rom μεσα..μπορεις να την κατεβασεις απο το sammobile και να ρην περασεις με odin Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 η αυστριακη ειναι σωστη..αλλα εχει ρωσικη rom μεσα..μπορεις να την κατεβασεις απο το sammobile και να ρην περασεις με odin Αυτό σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί και άλλαξαν ρομ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Για πατησε #*1234 # τι σου βγαζει cp csc ap Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Παιδια ενα θεματακι εχω. Στα google maps δε μπορει να μου βρει την τοποθεσια βασιζομενο ΜΟΝΟ σε δεδομενα δικτυου(σε οτι αλλο κινητο ειχα δουλευε σωστα). Μου βγαζει συνεχως προτροπη να ανοιξω wifi ή gps για μεγαλυτερη ακριβεια. Κατι που ισχυει αλλα εγω θελω απλα να βρει την τοποθεσια βασει δικτυου. Μολις πατησω ΟΧΙ, δεν βρισκει τπτ(στις γενικες ρυθμισεις τοποθεσιας το εχω στο "wifi και δικτυα τηλεφωνιας"). Σημειωτεον οτι αν μπω απο browser ειτε google maps ειτε bing maps με εντοπιζουν κανονικα χωρις wifi & gps, μονο μεσω δικτυου. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Για πατησε #*1234 # τι σου βγαζει cp csc ap Δεν λειτουργεί κάτι σε αυτόν τον κώδικα.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Για πατησε #*1234 # τι σου βγαζει cp csc ap *#1234# Θελεις να πεις, μαλλον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ρε παιδιά είναι τώρα 3 εβδομάδες περίπου που έχω το galaxy s6 από την αρχή παρατηρώ πως η οθόνη του έχει υψηλή ευαισθησία στην αφή... και δεν είναι και τόσο smooth... με 5.0.2 είμαι... :/ προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο... τελικά το iPhone δεν θα τον φτάσει τπτ.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ρε παιδιά είναι τώρα 3 εβδομάδες περίπου που έχω το galaxy s6 από την αρχή παρατηρώ πως η οθόνη του έχει υψηλή ευαισθησία στην αφή... και δεν είναι και τόσο smooth... με 5.0.2 είμαι... :/ προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο... τελικά το iPhone δεν θα τον φτάσει τπτ.... :worry: η αληθεια ειναι οτι και εγω παρατηρω αδικαιολογητο lag/shatter στο scrolling, κυριως σε chrome αλλα και στον native browser της συσκευης. και ειναι αρκετα ενοχλητικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 η αληθεια ειναι οτι και εγω παρατηρω αδικαιολογητο lag/shatter στο scrolling, κυριως σε chrome αλλα και στον native browser της συσκευης. και ειναι αρκετα ενοχλητικο... τι build number εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 *#1234# Θελεις να πεις, μαλλον. :) ουτε με αυτη την επιλογη εμφανιζει κατι..:confused: Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 ουτε με αυτη την επιλογη εμφανιζει κατι..:confused: Απο που το πηρες αν επιτρεπεται;Μηπως δεν ειναι original s6 και ειναι κλωνος;Με αυτη την εντολη επρεπε να σου λεει το ap,cp και csc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλημερα στην παρέα... σήμερα παραλαμβανω κ θέλω να ρωτήσω αν κανονικά ανοίγουμε κατευθείαν και λειτουργουμε την συσκευή... η αν πρέπει να την φορτισουμε αρχικα πριν την πρώτη χρήση της? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση και βοήθεια σας.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts