ggazas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ξέρουμε ποτέ θα κυκλοφορήσει? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412938 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Απο σήμερα διαθεσιμο στα καταστηματα Πλαισιο για επιδειξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Με 64 ώρες μπαταρία πιο λίγο απο το S4 και χωρίς εξτρά μπαταρία ποιος θα το πάρει? http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6-6849.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Πάντως στο review ο τύπος λέει αρκετά καλά λόγια για την μπαταρία. https://recombu.com/mobile/article/samsung-galaxy-s6-review-in-depth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Samsung Galaxy S6 review http://mobilesyrup.com/2015/03/18/samsung-galaxy-s6-review/ SOT κάπου ανάμεσα στις 3 με 4 ώρες ανάλογα τη χρήση. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Πάντως και να θες να το πάρεις, η τιμή είναι αποτρεπτική. Δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 769 ευρω η επισημη τιμη στην Ελλαδα..και 899 για το edge...:blink: Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Πολυ καλη τιμη,το περιμενα τουλαχιστον 200-300 ευρω παραπανω, Μπραβο στην samsung greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Τρεχτε να το πάρετε με δώρο τον ασύρματο φορτιστή!!! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Τρεχτε να το πάρετε με δώρο τον ασύρματο φορτιστή!!! Ουρά ο κόσμος μην έχουμε και θύματα ...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εγώ θα πάω αύριο για να μην με ποδοπατήσουν σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Έχει κανείς καμιά πληροφορία για το πόσο θα είναι η τιμή εκκίνησης στα σκρουτζομαγαζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Θα είναι το πρώτο Galaxy της σειράς που δεν θα αγορασω...Τα είδα και τα δύο χθες στα Public και παρόλο που η οθόνη τους είναι από άλλο πλανήτη και πραγματικά είναι πανάλαφρα,δεν μου "γεμισαν" το μάτι.Ίσως σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση τους τα τιμησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Θα είναι το πρώτο Galaxy της σειράς που δεν θα αγορασω...Τα είδα και τα δύο χθες στα Public και παρόλο που η οθόνη τους είναι από άλλο πλανήτη και πραγματικά είναι πανάλαφρα,δεν μου "γεμισαν" το μάτι.Ίσως σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση τους τα τιμησω. Σε ποιο PUBLIC της Θεσσαλονίκης τα έχουν προς επίδειξη? Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Σε ποιο PUBLIC της Θεσσαλονίκης τα έχουν προς επίδειξη? Για Public δεν ξέρω αλλά στο Πλαίσιο υπάρχει παντού. Το έχω δει και στο κέντρο και στην Καλαμαριά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Σε ποιο PUBLIC της Θεσσαλονίκης τα έχουν προς επίδειξη?Στο κατάστημα της Τσιμισκή τα είδα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Σας έχουν πει πότε θα έρθει; Το έκανα προπαραγγελία σε Κωτσόβολο, και μου είπαν για 17/4. Κάπως αισιόδοξο το βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 επισημη ημερομηνια αφιξης των κινητων ειναι στις 17 για Ελλαδα..οποτε εισαι κομπλε..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 απο αλλο πλανητη το τηλεφωνο! Respect στην Samsung που εβαλε μυαλο! State of the Art Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Το είδα και εγώ στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης. Στην αίσθηση στο χέρι, το s5 είναι φτωχός συγγενής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Παιδιά να ρωτήσω κάτι led ειδοποίησης έχει μπροστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ναι έχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ευτυχώς τα είδα κι εγώ και τα δυο αυτά κινητά από κοντά,γιατί είχα άκρη να φέρω 32αρι σε σχετικά καλύτερή τιμή από τις ανακοινωθέν,οπότε είπα να πάω να τα μελετήσω,κι ευτυχώς δηλαδή,φρένο. Το edge ενώ από τις φωτογραφίες μου άρεσε από κοντά δεν με ενθουσίασε,και ναι,η οθόνη μου φαίνεται μικρότερη λόγω των καμπυλών,οπότε δεν θα με βόλευε. Η samsung βέβαια είχε γι άλλη μία φορά δάσκαλό την apple,περιμετρικά λοιπόν η ομοιότητά είναι εμφανής. Ποιοτικά όμως καμία σχέση με iphone 6,έτσι?καμία όμως,το iphone είναι σε άλλη κλάση,ανώτερό. Το s6 δεν μου έδωσε την πειθώ του αλουμινίου,την υφή του,πολύ διαφορετική,σίγουρα κι άλλα υλικά μέσα κι όχι καθαρό αλουμίνιο. Σίγουρα πάντως δεν είναι s5,σαφώς ανώτερό.επίσης το γυαλί πίσω,το ανακοινωθέν γυαλί μάλλον,δεν ξέρω κατά ποσό γυάλινο είναι,δεν θα ήθελα να μάθω βέβαια.<br /> Restart τώρα για να κλείσουν τα πάντα κι όταν ανοίξει να το δουλέψω και να δω πως πάει,το ui σαφώς ανανεωμένο και πιο ωραίο οπτικά,το lag έστω και λίγο παρόν φυσικά.<br /> Η οθόνη ωραία,λογικό αυτό,λίγα κινητά πλέον δεν έχουν εντυπωσιακές οθόνες. Η κάμερα δείχνει να τα πηγαίνει πολύ πολύ καλά. Ήχος καλός,υποφερτός ποιοτικά,σε πολύ καλό επίπεδο μάλλον,είχε και κόσμο και δεν μπορούσα να εστιασω καλά στον ήχο. Τα λεφτά βέβαια πού ζητάνε δεν δικαιολογούνται με τίποτα,μόνο κολλημένοι θα πάνε να τα σκάσουν,για το edge δε???άστο,ουδέν σχόλιον καλύτερα. Προσωπικά εξ αρχής θα πήγαινα για το κανονικό.και σε αυτό θα πάω,όχι όμως τώρα,δεν τα αξίζει.ούτε καν 6πράσινα.έτσι κι αλλιώς θα κατρακυλήσει γρήγορα η τιμή του οπότε εν αναμονή. τουλάχιστον απέκλεισα από κοντά το edge. Σε όλα όσα αναφέρεις συμφωνώ μαζί σου.Πήγα σε ένα Mediamarkt πριν κλείσει κ επειδή ήμουν σχεδόν μόνος είχα αρκετό χρόνο με την ηρεμία μου..Ενώ από τις φωτογραφίες έλεγα μπράβο στην samsung που έκανε ριζική αλλαγή στο s6 με το που είδα και τα δύο από κοντά δεν με συγκίνησε κανένα ώστε να πω ουαου. Δεν μου εκαναν το κλικ να μπω στον πειρασμό για να δώσω το note4. Όσο για την τιμή δεν σχολιάζω..Ίσως μετά το καλοκαίρι να πάρω ένα απ τα δύο έτσι για αλλαγή αν έχουν λογική τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Σε όλα όσα αναφέρεις συμφωνώ μαζί σου.Πήγα σε ένα Mediamarkt πριν κλείσει κ επειδή ήμουν σχεδόν μόνος είχα αρκετό χρόνο με την ηρεμία μου..Ενώ από τις φωτογραφίες έλεγα μπράβο στην samsung που έκανε ριζική αλλαγή στο s6 με το που είδα και τα δύο από κοντά δεν με συγκίνησε κανένα ώστε να πω ουαου. Δεν μου εκαναν το κλικ να μπω στον πειρασμό για να δώσω το note4. Όσο για την τιμή δεν σχολιάζω..Ίσως μετά το καλοκαίρι να πάρω ένα απ τα δύο έτσι για αλλαγή αν έχουν λογική τιμή Έτσι κι εγώ παιδιά, τα είδα σήμερα. Τίποτα σπουδαίο από ποιότητα κατασκευής όταν συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό. Το δε design του μια από τα ίδια. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Το lag ακόμη είναι εκεί, κι ας έχει μειωθεί. Πιστεύω ότι η samsung κέρδισε τον εαυτό της, αλλά όχι τον ανταγωνισμό σε αυτά τα δύο σημεία. Htc One δεν πρόκειται να γίνει ποτέ το κινητό σε θέμα design, αλλά και σε εμπειρία χρήσης. Προφανώς έχει θετικά σε άλλους τομείς οι οποίοι δεν είναι διόλου ασήμαντοι. Ο καθένας αποφασίζει ποιες είναι οι προτεραιότητες του και ανάλογα πράττει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Έτσι κι εγώ παιδιά, τα είδα σήμερα. Τίποτα σπουδαίο από ποιότητα κατασκευής όταν συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό. Το δε design του μια από τα ίδια. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Το lag ακόμη είναι εκεί, κι ας έχει μειωθεί. Πιστεύω ότι η samsung κέρδισε τον εαυτό της, αλλά όχι τον ανταγωνισμό σε αυτά τα δύο σημεία. Htc One δεν πρόκειται να γίνει ποτέ το κινητό σε θέμα design, αλλά και σε εμπειρία χρήσης. Προφανώς έχει θετικά σε άλλους τομείς οι οποίοι δεν είναι διόλου ασήμαντοι. Ο καθένας αποφασίζει ποιες είναι οι προτεραιότητες του και ανάλογα πράττει. Δεν την έχω τη συσκευή , αλλά ίσως είσαι ο μοναδικός που διαβάζω να έχει αυτή την εντύπωση........ Ο δε φίλος παραπάνω το σύγκρινε με το note4 ένα από τα καλύτερα κινητά που έχουν βγει γενικώς και είναι λογικό να προβληματίζεται για το s6 & s6 edge, εσύ με ποιο έχεις και το συγκρίνεις, γιατί μου κάνουν πολύ εντύπωση όλα αυτά που λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts