Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρουμε ποτέ θα κυκλοφορήσει?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412938

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με 64 ώρες μπαταρία πιο λίγο απο το S4 και χωρίς εξτρά μπαταρία ποιος θα το πάρει?

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s6-6849.php

Πάντως στο review ο τύπος λέει αρκετά καλά λόγια για την μπαταρία.

https://recombu.com/mobile/article/samsung-galaxy-s6-review-in-depth

Samsung Galaxy S6 review

http://mobilesyrup.com/2015/03/18/samsung-galaxy-s6-review/

SOT κάπου ανάμεσα στις 3 με 4 ώρες ανάλογα τη χρήση.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Τρεχτε να το πάρετε με δώρο τον ασύρματο φορτιστή!!!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Τρεχτε να το πάρετε με δώρο τον ασύρματο φορτιστή!!!

Ουρά ο κόσμος μην έχουμε και θύματα ...:lol:

Θα είναι το πρώτο Galaxy της σειράς που δεν θα αγορασω...Τα είδα και τα δύο χθες στα Public και παρόλο που η οθόνη τους είναι από άλλο πλανήτη και πραγματικά είναι πανάλαφρα,δεν μου "γεμισαν" το μάτι.Ίσως σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση τους τα τιμησω.

Θα είναι το πρώτο Galaxy της σειράς που δεν θα αγορασω...Τα είδα και τα δύο χθες στα Public και παρόλο που η οθόνη τους είναι από άλλο πλανήτη και πραγματικά είναι πανάλαφρα,δεν μου "γεμισαν" το μάτι.Ίσως σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση τους τα τιμησω.

Σε ποιο PUBLIC της Θεσσαλονίκης τα έχουν προς επίδειξη?

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Για Public δεν ξέρω αλλά στο Πλαίσιο υπάρχει παντού. Το έχω δει και στο κέντρο και στην Καλαμαριά.

Φιλικά Γιώργος

Στο κατάστημα της Τσιμισκή τα είδα εγώ.

Σας έχουν πει πότε θα έρθει; Το έκανα προπαραγγελία σε Κωτσόβολο, και μου είπαν για 17/4. Κάπως αισιόδοξο το βλέπω!

Το είδα και εγώ στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης. Στην αίσθηση στο χέρι, το s5 είναι φτωχός συγγενής.

Ευτυχώς τα είδα κι εγώ και τα δυο αυτά κινητά από κοντά,γιατί είχα άκρη να φέρω 32αρι σε σχετικά καλύτερή τιμή από τις ανακοινωθέν,οπότε είπα να πάω να τα μελετήσω,κι ευτυχώς δηλαδή,φρένο.

Το edge ενώ από τις φωτογραφίες μου άρεσε από κοντά δεν με ενθουσίασε,και ναι,η οθόνη μου φαίνεται μικρότερη λόγω των καμπυλών,οπότε δεν θα με βόλευε.

Η samsung βέβαια είχε γι άλλη μία φορά δάσκαλό την apple,περιμετρικά λοιπόν η ομοιότητά είναι εμφανής.

Ποιοτικά όμως καμία σχέση με iphone 6,έτσι?καμία όμως,το iphone είναι σε άλλη κλάση,ανώτερό.

Το s6 δεν μου έδωσε την πειθώ του αλουμινίου,την υφή του,πολύ διαφορετική,σίγουρα κι άλλα υλικά μέσα κι όχι καθαρό αλουμίνιο.

Σίγουρα πάντως δεν είναι s5,σαφώς ανώτερό.επίσης το γυαλί πίσω,το ανακοινωθέν γυαλί μάλλον,δεν ξέρω κατά ποσό γυάλινο είναι,δεν θα ήθελα να μάθω βέβαια.<br />

Restart τώρα για να κλείσουν τα πάντα κι όταν ανοίξει να το δουλέψω και να δω πως πάει,το ui σαφώς ανανεωμένο και πιο ωραίο οπτικά,το lag έστω και λίγο παρόν φυσικά.<br />

Η οθόνη ωραία,λογικό αυτό,λίγα κινητά πλέον δεν έχουν εντυπωσιακές οθόνες.

Η κάμερα δείχνει να τα πηγαίνει πολύ πολύ καλά.

Ήχος καλός,υποφερτός ποιοτικά,σε πολύ καλό επίπεδο μάλλον,είχε και κόσμο και δεν μπορούσα να εστιασω καλά στον ήχο.

Τα λεφτά βέβαια πού ζητάνε δεν δικαιολογούνται με τίποτα,μόνο κολλημένοι θα πάνε να τα σκάσουν,για το edge δε???άστο,ουδέν σχόλιον καλύτερα.

Προσωπικά εξ αρχής θα πήγαινα για το κανονικό.και σε αυτό θα πάω,όχι όμως τώρα,δεν τα αξίζει.ούτε καν 6πράσινα.έτσι κι αλλιώς θα κατρακυλήσει γρήγορα η τιμή του οπότε εν αναμονή.

τουλάχιστον απέκλεισα από κοντά το edge.

Σε όλα όσα αναφέρεις συμφωνώ μαζί σου.Πήγα σε ένα Mediamarkt πριν κλείσει κ επειδή ήμουν σχεδόν μόνος είχα αρκετό χρόνο με την ηρεμία μου..Ενώ από τις φωτογραφίες έλεγα μπράβο στην samsung που έκανε ριζική αλλαγή στο s6 με το που είδα και τα δύο από κοντά δεν με συγκίνησε κανένα ώστε να πω ουαου. Δεν μου εκαναν το κλικ να μπω στον πειρασμό για να δώσω το note4. Όσο για την τιμή δεν σχολιάζω..Ίσως μετά το καλοκαίρι να πάρω ένα απ τα δύο έτσι για αλλαγή αν έχουν λογική τιμή

Σε όλα όσα αναφέρεις συμφωνώ μαζί σου.Πήγα σε ένα Mediamarkt πριν κλείσει κ επειδή ήμουν σχεδόν μόνος είχα αρκετό χρόνο με την ηρεμία μου..Ενώ από τις φωτογραφίες έλεγα μπράβο στην samsung που έκανε ριζική αλλαγή στο s6 με το που είδα και τα δύο από κοντά δεν με συγκίνησε κανένα ώστε να πω ουαου. Δεν μου εκαναν το κλικ να μπω στον πειρασμό για να δώσω το note4. Όσο για την τιμή δεν σχολιάζω..Ίσως μετά το καλοκαίρι να πάρω ένα απ τα δύο έτσι για αλλαγή αν έχουν λογική τιμή

Έτσι κι εγώ παιδιά, τα είδα σήμερα. Τίποτα σπουδαίο από ποιότητα κατασκευής όταν συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό. Το δε design του μια από τα ίδια. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Το lag ακόμη είναι εκεί, κι ας έχει μειωθεί.

Πιστεύω ότι η samsung κέρδισε τον εαυτό της, αλλά όχι τον ανταγωνισμό σε αυτά τα δύο σημεία. Htc One δεν πρόκειται να γίνει ποτέ το κινητό σε θέμα design, αλλά και σε εμπειρία χρήσης.

Προφανώς έχει θετικά σε άλλους τομείς οι οποίοι δεν είναι διόλου ασήμαντοι. Ο καθένας αποφασίζει ποιες είναι οι προτεραιότητες του και ανάλογα πράττει.

Έτσι κι εγώ παιδιά, τα είδα σήμερα. Τίποτα σπουδαίο από ποιότητα κατασκευής όταν συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό. Το δε design του μια από τα ίδια. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Το lag ακόμη είναι εκεί, κι ας έχει μειωθεί.

Πιστεύω ότι η samsung κέρδισε τον εαυτό της, αλλά όχι τον ανταγωνισμό σε αυτά τα δύο σημεία. Htc One δεν πρόκειται να γίνει ποτέ το κινητό σε θέμα design, αλλά και σε εμπειρία χρήσης.

Προφανώς έχει θετικά σε άλλους τομείς οι οποίοι δεν είναι διόλου ασήμαντοι. Ο καθένας αποφασίζει ποιες είναι οι προτεραιότητες του και ανάλογα πράττει.

Δεν την έχω τη συσκευή , αλλά ίσως είσαι ο μοναδικός που διαβάζω να έχει αυτή την εντύπωση........

Ο δε φίλος παραπάνω το σύγκρινε με το note4 ένα από τα καλύτερα κινητά που έχουν βγει γενικώς και είναι λογικό να προβληματίζεται για το s6 & s6 edge, εσύ με ποιο έχεις και το συγκρίνεις, γιατί μου κάνουν πολύ εντύπωση όλα αυτά που λες;

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)