Jump to content

myphone ASK: Ποια συσκευή περιμένετε περισσότερο από το φετινό MWC;


charlie_pace4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις σχετικές με την κινητή τηλεφωνία θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες, και ο λόγος φυσικά για το Mobile World Congress 2015, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, από τις 2 μέχρι τις 6 Μαρτίου. Η «ελίτ» των κατασκευαστών (με εξαίρεση την Apple) και όχι μόνο θα βρεθεί εκεί και έτσι αναμένεται να έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις και παρουσίασες νέων συσκευών.

 

Είναι ήδη γνωστό ότι Samsung και HTC θα παρουσιάσουν τις νέες τους ναυαρχίδες στην κατηγορία των smartphones μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη. Έτσι, την πρώτη μέρα του Μαρτίου θα μπει ένα τέλος στις φήμες για τα Samsung Galaxy S6 και HTC One (M9), αφού θα έχουμε και την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους.

 

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η Sony φαίνεται πως αποφάσισε να μην αποκαλύψει το Xperia Z4 σε αυτήν την έκθεση, εκτός αν μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Η ιαπωνική εταιρεία θα δώσει κανονικά το παρόν στο MWC, όμως δεν θα έχει κάποιο επίσημο event εκεί. Πάντως, στο περίπτερο της αναμένεται να υπάρχουν νέες συσκευές, όπως η αναβάθμιση του tablet Xperia Z2, 10,1 ιντσών και ενδεχομένως νέα wearables, όπως το SmartWatch 3.

 

Παρόμοια τακτική θα ακολουθήσει και η LG, η οποία επίσης δεν θα αποκαλύψει το LG G4. Αντίθετα, θα δούμε τα καινούρια της έξυπνα ρολόγια, με το LG Watch Urbane, να κάνει εκεί την παρθενική του εμφάνιση.

 

Η Microsoft θα πάρει το περίπτερο της Nokia και θα το γεμίσει με Lumia smartphones. Φήμες κάνουν λόγο και για νέα wearables, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η συνέντευξη Τύπου του αμερικάνικου κολοσσού έχει προγραμματιστεί για τις 2 Μαρτίου και τότε περιμένουμε να δούμε αρκετές Windows 10 συσκευές και ίσως και κάποια νέα ναυαρχίδα.

 

Και η κινέζικη Huawei θα δώσει το παρόν στο φετινό MWC, με την παρουσία της να επικεντρώνεται στα tablets και στα wearables. Η νέα της ναυαρχίδα θα ανακοινωθεί σε ξεχωριστό event στις 15 Απριλίου στο Λονδίνο, οπότε όσοι περιμένουν το Huawei Ascend P8 θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τότε.

 

Η Motorola ανήκει πλέον στη Lenovo και η παρουσία της στο MWC δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα πλούσια και εντυπωσιακή. Βέβαια δεν πρέπει να αποκλείουμε μια νέα έκδοση του Moto 360. Από εκεί και πέρα, η εταιρεία μάλλον θα παρουσιάσει κάποιες βελτιωμένες εκδόσεις των υπαρχόντων μοντέλων της.

 

Από την Google δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια νέα Nexus συσκευή, αλλά σύμφωνα με τις φήμες θα δούμε αποτελέσματα του Ρroject Ara. Μάλιστα, λέγεται ότι θα υπάρχουν προς έκθεση 50 διαφορετικά modules, αλλά και ένα πλήρως συναρμολογημένο και λειτουργικό smartphone.

 

Από την έκθεση δεν θα λείψουν φυσικά και άλλοι δημοφιλείς κατασκευαστές όπως η Meizu, η Oppo, η ZTE, η OnePlus, η Asus ή η Lenovo. Η τελευταία μάλιστα αναμένεται να παρουσιάσει το Vibe Max, το πρώτο phablet της εταιρείας, με οθόνη 6 ιντσών, QHD ανάλυσης και stylus, ενώ δεν θα λείψουν και midrange και low-end smartphones. Η Asus θα παρουσιάσει κατά πάσα πιθανότητα το Zenfone 2 Mini. Τέλος, η Meizu θα παρουσιάσει την Ubuntu έκδοση του MX4.

 

Εσείς ποια συσκευή περιμένετε περισσότερο να δείτε στο φετινό MWC;

Edited by charlie_pace4
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 70
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

S6. Έτσι για να δούμε που θελει να πάει τη σειρά S η Samsung. Βέβαια οι περισσότερες συσκευές που θα παρουσιαστούν μου είναι αδιάφορες.
Link to comment
Share on other sites

προσωπικα μια συσκευη περιμενω να δω φετος.s6.

τωρα αν καταληξω καπου αλλου,δεν ξερω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Galaxy s6 φυσικά.

Θα πέσουν μέσα οι φήμες άραγε.

 

Το m9 έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι πάλι το κορυφαίο android smartphone, εκτός κι αν οι Κορεάτες έχουν άλλη άποψη.

Link to comment
Share on other sites

Ένα καλό 8.0άρι LTE Tablet, πέρα από τη Samsung. Τεράστια έλλειψη σε αυτή την κατηγορία.

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Link to comment
Share on other sites

Samsung Galaxy S6!!!:)
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016
Link to comment
Share on other sites

Το 14 δεν είδαμε σχεδόν από όλες τις εταιρείες το διαφορετικό που περιμέναμε. Πιο πολύ ήταν αντιγραφή των περσινών τους μοντέλων με μικρές διαφοροποιήσεις.

Για φέτος θέλω να δω πως το s6 θα δουλεύει με τους επεξεργαστές της Samsung και τι θα κάνει κάθε εταιρεία για να είναι διαφορετική σε σχέση με τις άλλες. Γιατί φτάσαμε όλες οι συσκευές να είναι λίγο πολύ ίδιες. Καλά που αλλάζουν και το σχέδιο μεταξύ τους για να μην τα μπερδεύουμε.

Practice what you preach
Link to comment
Share on other sites

Με τόσα leak δεν θα έλεγα ότι πεθαινω από αγωνία αλλά περιμένω να δω το s6 μπας και αλλάξω την άσχημη εντύπωση που έχω ως τώρα για τα samsung. Η HTC λογικά θα ακολουθήσει την πετυχημένη συνταγή του One. Μακάρι να παρουσίαζε κινητά και η Sony και να έκανε καμιά έκπληξη με κανένα Z4 Ultra για εμάς που θέλουμε τεράστιες οοθόνες.
Link to comment
Share on other sites

Εσείς ποια συσκευή περιμένετε περισσότερο να δείτε στο φετινό MWC;

Τα νέα Lenovo. Και κάθε mid range συσκευή, έως 5 ίντσες.

 

Ένα κάποιο ενδιαφέρον υπάρχει βέβαια και για το αν η Samsung θα ξεπεράσει τις αγκυλώσεις της, αλλά δε περιμένω εκπλήξεις. Ούτε από το Μ9, που κατά τ'άλλα πιστεύω ότι θα είναι και φέτος η καλύτερη ναυαρχίδα.

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Samsung Galaxy S6... Ελπιζω να μην μας απογοητευσει οπως περισυ η samsung διοτι αυτη θα ειναι και η ταφοπλακα της..
Link to comment
Share on other sites

Πρώτη φορά εδώ και χρόνια που κινεί το ενδιαφέρον μου πρόταση της Samsung. Επίσης ενδιαφέρομαι αρκετά για το HTC One (M9), καθώς και για την παρουσίαση της Intel.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sony Z4 compact και lenovo

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Link to comment
Share on other sites

Αν και σχετικά πρόσφατα απέκτησα το iphone 6, θέλω πραγματικά να δω το s6 , ως κάτοχος όλων το προηγούμενων sgs (πλην φυσικά του s5).

Θα ήθελα βέβαια να δω αν θα πρωτοτυπησει σε κάτι το z4, γιατί οι αρχικές καινοτομίες (π.χ camera - αδιάβροχο ) δεν είχαν συνέχεια .

Το HTC μάλλον μου φαίνεται αδιάφορο

Link to comment
Share on other sites

Xiaomi mi5

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...