Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικά έχει πέσει πολύ μαύρη διαφήμιση από τους παρόχους. Ειρωνεύονται και κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλον. Ενδεικτικό της επαγγελματικότητας και σοβαρότητάς τους. ;)

Εμένα μου τη σπάει απίστευτα η διαφήμιση μπλα μπλα...Μπλα μπλα μπλα εσώρουχα,μπλα μπλα μπλα κρεβάτι μας!!Θεέ μου,ποιος βλάκας τη σκέφτηκε?

Μάλλον δεν έπιασες το νόημα. Προσπαθούν να ειρωνευτούν και να ξευτιλίσουν τους ιδωτικούς παρόχους, καθώς αν έχει τύχει να μιλήσεις μαζί τους, για ότι δεν μπορούν να κάνουν τα ρίχνουν στον ΟΤΕ. Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή πρόβλημα τα ρίχνουν στον ΟΤΕ και καθαρίαζουν. Αυτό ειρωνεύονται. :happy:

Είναι που δεν έχω εμπειρία από το ζήτημα. Τις λίγες φορές που μίλησα με ιδιωτικές εταιρίες δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανείς από Πάτρα εδώ; Μόνο εγώ όταν ακούω το spotaki του Sport-fm patras (αυτό που σπάνε κάτι γυαλιά, περνάνε σειρήνες, ανακατεμένο με ό,τι να 'ναι audio clips και samples) θέλω να βρω και να βασανίσω ένα προς ένα όλους τους συντελεστές του; :rocket:
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

αυτη με τον πουνεντη,που ειναι με το σκουφακι το χριστουγεννιατικο και τα δοντια του ειναι λες και μολις τελειωσε ο γιατρος του την σοδοαμμοβολη...

"και θα ευχεσαι και μερα να ειναι κυριακη"

βρε ουστ!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Σιχαμένη η διαφήμιση της Cosmote που τρώνε ολοι μαζί και ξαφνικά ο wannabe γαμπρός λέει οτι δεν αγαπάει την κοπέλα και την θέλει για τα λεφτά της και τότε του λέεο ο πεθερός: "εχεις cosmote ετσι?"Ακυρίλα τελείως.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Οι διαφημίσεις του ΟΤΕ. Σαν θεματολογία δεν είναι όλες πετυχημένες αλλά σαν ιδέα είναι πολύ καλή. Καιρός ήταν να αντιδράσει κι ο ΟΤΕ. Γιατί οι εναλλακτικοί μας έχουν τάξει λαγούς με πετραχείλια αλλά από ουσία... Τουλάχιστον ο ΟΤΕ δίνει DSL ως 24Μ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και όχι μόνο στην τάδε γειτονιά της Αθήνας και στη δείνα της Θεσσαλονίκης. Και αναλαμβάνει τήν ευθύνη για τα όποια προβλήματα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σιχαμένη η διαφήμιση της Cosmote που τρώνε ολοι μαζί και ξαφνικά ο wannabe γαμπρός λέει οτι δεν αγαπάει την κοπέλα και την θέλει για τα λεφτά της και τότε του λέεο ο πεθερός: "εχεις cosmote ετσι?"Ακυρίλα τελείως.

Εμένα αυτή είναι από τις αγαπημένες μου διαφημίσεις :lol:

γιατι η αλλη της κοσμοτε με τον τατουατζα ειναι καλυτερη?:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή την εποχή οι χειρότερες για μένα είναι χαλαρά αυτές του ΟΤΕ ("μήπως παίζουν με τη νοημοσύνη σας???" κλπ κλπ κλπ) :down:, όπως επίσης αυτή με το "Glurpak" (μπλιάχ!!!! :wacko:).

Επίσης μία παλιότερη που πριν μερικές ημέρες (καμιά βδομάδα περίπου) ξαναεμφανίστηκε: αυτή με τον Αλιάγα/μπάρμαν και το μαφιόζο (Metaxa and tonic - "do you know who you are???").

Αυτός τελικά έχει αποφασίσει τι απ' όλα είναι???

Μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδιστής (θου Κύριε... :X: ), παρουσιαστής ή απλά ένα ακόμα αντιπαθητικό ψώνιο???? :wacko:

Τέλος το 11880 και τα ηλίθια αρκούδια που μας δείχνουν τα οπίσθιά τους... :mad:

Όλο και κάποια ακόμα θα θυμηθώ μόλις τελειώσω το post, αλλά προς το παρόν αυτές θυμάμαι.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εμένα αυτή είναι από τις αγαπημένες μου διαφημίσεις :lol:

Γουάτ γιού ντρίνκιν?

But why?

γιατι η αλλη της κοσμοτε με τον τατουατζα ειναι καλυτερη?:X

Αλλο εκνευριστικό σποτάκι αυτο,ανουσιο τελείως!

p.s Επίσης είναι πολύ άθλιες οι διαφημίσεις με τους εξωγήινους της cote.Απορώ ποιος της εγκρίνει όλες αυτές τις διαφημίσεις...

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Γουάτ γιού ντρίνκιν?

But why?

...

Δεν ξέρω..μ'αρέσει που τους κόβονται τα γέλια όταν τους λέει ότι την παίρνει για την προίκα της..μου φαίνεται πολύ αστεία διαφήμιση :lol:

Μέχρι εκεί έχει γέλιο, αλλά μετά που τον ρωτάει ο πεθερός αν έχει cosmote είναι πολύ άκυρο...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αυτες οι διαφημισεις που με νευριαζουν οσο δεν παει ειναι οι καινουριες του ΟΤΕ που εχουν σαν σλογκαν ''Μηπως παιζουν με τη νοημοσυνη σας?'':wacko:Ειδικα οταν βλεπω εκεινη με την καφετιερα...μου'ρχεται να σπασω την τηλεοραση!!!:p (εχει αναφερθει ξανα νομιζω αυτη η διαφημιση)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτες οι διαφημισεις που με νευριαζουν οσο δεν παει ειναι οι καινουριες του ΟΤΕ που εχουν σαν σλογκαν ''Μηπως παιζουν με τη νοημοσυνη σας?'':wacko:Ειδικα οταν βλεπω εκεινη με την καφετιερα...μου'ρχεται να σπασω την τηλεοραση!!!:p (εχει αναφερθει ξανα νομιζω αυτη η διαφημιση)

θεϊκές διαφημίσεις. Ειδικά αυτή με την καφετέρια. Γροθιά στο στομάχι των καραγκιοζοεναλλακτικών.

giati auth h kainourgia me ta media marks

pou pane duo imo kai me ta malia mprosta den vlepoun tipota kai otan doun ths times leei me tatoies times tha ta deite olla!:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η γιαγιά του 11880 επανήλθε δριμύτερη για τις γιορτές....:chair:

Καλά πριν βγάλουν τη διαφήμιση στον αέρα, κανείς τους δεν πρόσεξε ότι έχει φτάσει η μασέλα μέχρι το αφτί... :lol:

pou pane duo imo kai me ta malia mprosta den vlepoun tipota kai otan doun ths times leei me tatoies times tha ta deite olla!:wacko:

:chair::rocket::knife:

Είδα κι εγώ μια που είναι ένας με μια ψηφιακή φωτογραφική που την κρατάει χαμηλά (σε επίμαχο σημείο;)) και όταν η πωλήτρια του λέει τις λειτουργίες, η ψηφιακή κάνει ζουμ και μεγαλώνει το μήκος του φακού. Και η πωλήτρια του πετάει ένα "Χαρήκατε,ε;"

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Είδα κι εγώ μια που είναι ένας με μια ψηφιακή φωτογραφική που την κρατάει χαμηλά (σε επίμαχο σημείο;)) και όταν η πωλήτρια του λέει τις λειτουργίες, η ψηφιακή κάνει ζουμ και μεγαλώνει το μήκος του φακού. Και η πωλήτρια του πετάει ένα "Χαρήκατε,ε;"

Κι εδώ κολλάει το αποτυχημένο αστείο: "Χάρηκες που με είδες ή κρατάς φωτογραφική;"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mου φαίνονται πολύ κρύες και άνοστες (μέχρι εμετικές) όλες οι διαφημίσεις της Κοσμοτέ, ενώ τις διαφημίσεις του οτε τις βλέπω πολύ πιο ευχάριστα. Μήπως... μητέρα και κόρη έχουν αναθέσει την διαφήμισή τους σε διαφορετικές εταιρείες?

Κι εδώ κολλάει το αποτυχημένο αστείο: "Χάρηκες που με είδες ή κρατάς φωτογραφική;"

:lol::lol::lol: απο το "αυτο που κραταει η γκομενα ειναι χειροφρενο η χαρηκες που την ειδες..":D