Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

της τιμ..

με τον φλωρο,τον "μαρεσει μαρεσει" και με τον "μαγκα"

ααα και η καραμελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Είναι ένας άντρας και μία γυναίκα στο αμάξι και μείνανε απο βενζίνη και κατεβαίνει ο άντρας με το παπούτσι boxer και τον δείχνει να πηγαίνει σε ένα πρατήριο περπατώντας να παίρνει ένα μπετόνι με βενζίνη και επιστρέφει στο αμάξι και της λέει 'δεν άργησα με τα boxer΄ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι γιατί όποτε την βλέπω αλλάζω κανάλι.

:lol: :lol: :lol: thn eida exthes kai thimithika pou tin sxoliasate edw.

sto telos:

andras: eides ta boxer?

gynaika: nai wraia ta boxer alla na bazoume kai benzini pou kai pou... :lol:

Δεν ειδα να εχει σχολιασει κανεις μια απο τις χειροτερες διαφημισεις (απο πλευρας σλογκαν).Δεν θυμαμαι τι διαφημιζει αλλα ειναι ενας μικρος και λεει:

-Yo man!

-Yo μανα!!

και μετα αλλαζω καναλι....Μου θυμιζει δεκαετια 80 (με κουφανες,μου την βγηκε κλπ...).

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Την άλλη με το Γεωργούλη δεν είδα να τη σχολιάζει κανένας.

Δεν είναι τόσο καινούργια, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες την ξαναβάζουνε πάλι, μάλλον σκοπεύουν να μας αποτελειώσουν πλήρως :wacko:

"Δύσκολη η σεζόν φέτος, αλλά όχι για τα μαλλιά μου" :knife:

Για μαλλιά μας είναι σίγουρα δύσκολη η σεζόν, μιας και πλέον μας έχουν πέσει όλα με τόσες ...λαλακίες που βλέπουμε και ακούμε καθημερινά :X

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κατεστραμένος μπροστά σε μαγαζί με κάμερα ασφαλείας :

ΛΟΟΟΛΑ, ΛΑ, ΛΑ, ΛΑ, ...ΛΑ, ΛΟΟΟΟΛΑ

:p

Κατεστραμένος παραγωγός :

(Ενορχυστρωμένο)

Κατεστραμένη Κινεζούλα - trend-όπληκτη που ακολουθεί φανατικά την μόδα!!!

Κατεστραμένο πλήθος που πανηγυρίζει χωρίς κάποιον προφανή λόγο, χρησιμοποιώντας αυτό το ρεφρέν!!!

Ο αρχικός κατεστραμένος - εν αγνοία του, σταρ - που αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, και το απολαμβάνει με μια μικρή πινελιά αμηχανίας!!!

ΠΑΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ :

ολες οι διαφημισεις της mo mad!ειδικα αυτη που εχει το κινητο ως σκουλαρικι ειναι αισχρη!!

PIO YPANAPTIKTES DIAFIMISEIS DEN EXW DEI RE GAMOTO!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

ολες οι διαφημισεις της mo mad!ειδικα αυτη που εχει το κινητο ως σκουλαρικι ειναι αισχρη!!

Δεν είναι τυχαίο που (αν δεν απατώμαι) το Mo-Mad είναι powered by TIM.

Αν λάβεις υπόψη τις γελοίες διαφημίσεις της ΤΙΜ, βγάζεις συμπέρασμα για ποιο λόγο είναι έτσι και οι διαφημίσεις του Mo-Mad.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν είναι τυχαίο που (αν δεν απατώμαι) το Mo-Mad είναι powered by TIM.

Αν λάβεις υπόψη τις γελοίες διαφημίσεις της ΤΙΜ, βγάζεις συμπέρασμα για ποιο λόγο είναι έτσι και οι διαφημίσεις του Mo-Mad.

Powered by TIM ειναι στην καλυψη gsm, αλλα μαλλον μοιραζοντε και την ιδια διαφημιστικη ομαδα για μειωση του κοστους ...και του IQ μας. :lol:

εντλώς άκυρη...απορώ που τους βρίσκουν αυτούς τους παρακμιακούς..

μια ακόμη πανάθλια διαφήμιση που δεν ξέρω αν την έχουν αναφέρει ήταν με κατι καραμέλες.

Ετρεχε ένας τύπος φωνάζοντας

-mammy!!!!

και μια θείτσα πήγαινε να τον αγκαλιάσει λέγοντας:

-ο χαραλαμπος!!!!!!!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Aυτη με το σκουλαρικι δεν ειναι τιποτα μπροστα στη νεα διαφημιση του Μo'mad. Mιλαμε ειναι ΑΘΛΙΑ. Ειναι ενα καμμενο ροκ συγκροτημα της κακιας ωρας ονοματι "600" και τραγουδανε "Τhis is KARTAAAAAAAAAAA (των 3 ευρω)"

Ημαρτον και ελεος μαζι :X :wacko: :mad:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Aυτη με το σκουλαρικι δεν ειναι τιποτα μπροστα στη νεα διαφημιση του Μo'mad. Mιλαμε ειναι ΑΘΛΙΑ. Ειναι ενα καμμενο ροκ συγκροτημα της κακιας ωρας ονοματι "600" και τραγουδανε "Τhis is KARTAAAAAAAAAAA (των 3 ευρω)"

Ημαρτον και ελεος μαζι :X :wacko: :mad:

+1 !!!

Εγώ μόλις την βλέπω απαντώ : "This is ... ΠΑΡΤΑ" (να μη στα χρωστάω).

Ακόμα κι' αν την χρειαζόμυον αυτή την υπηρεσία, την Μo'mad δηλαδή, από αντίδραση και μόνο δεν θα την έπαιρνα...

+1 !!!

Εγώ μόλις την βλέπω απαντώ : "This is ... ΠΑΡΤΑ" (να μη στα χρωστάω).

Ακόμα κι' αν την χρειαζόμυον αυτή την υπηρεσία, την Μo'mad δηλαδή, από αντίδραση και μόνο δεν θα την έπαιρνα...

Πάρτα με μια ανοιχτή παλάμη

+1 λοιπον

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Χτες είδα την καινούργια διαφήμιση της ΤΙΜ, με τους δύο "αγαπημένους" πρωταγωνιστές, ο ένας εκ των οποίων (όχι ο "θέλω...", ο άλλος) παίζει τρεις ρόλους αυτήν τη φορά: έναν τενίστα, έναν χαλαρό τύπο κι έναν ταξιτζή(;).

Τραγική πραγματικά.

εντλώς άκυρη...απορώ που τους βρίσκουν αυτούς τους παρακμιακούς..

μια ακόμη πανάθλια διαφήμιση που δεν ξέρω αν την έχουν αναφέρει ήταν με κατι καραμέλες.

Ετρεχε ένας τύπος φωνάζοντας

-mammy!!!!

και μια θείτσα πήγαινε να τον αγκαλιάσει λέγοντας:

-ο χαραλαμπος!!!!!!!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ahahahahahhaahah τρομερή αυτή. Από τις πιο παρακμιακές ever :lol:

Και η καινούρια της ΤΙΜ. "Μπρικια κολλάμε;" Έλεος

Κατι τετοιες διαφημισεις με κανουν να αναρωτιεμαι 1 πραγμα και να διαπιστωνω ενα αλλο.

1:Δεν εχει λεφτα η Τim να κανει καλυτερες διαφημισεις;(Με μεγαλυτερο budget βρε αδερφε!)

2:Γινε κι εσυ διαφημιστης! Μπορεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατι τετοιες διαφημισεις με κανουν να αναρωτιεμαι 1 πραγμα και να διαπιστωνω ενα αλλο.

1:Δεν εχει λεφτα η Τim να κανει καλυτερες διαφημισεις;(Με μεγαλυτερο budget βρε αδερφε!)

2:Γινε κι εσυ διαφημιστης! Μπορεις!

Για το κοινο στο οποιο απευθεινεται (κομπλεξικα τρεντακια) ειναι μια χαρα.

Για το κοινο στο οποιο απευθεινεται (κομπλεξικα τρεντακια) ειναι μια χαρα.
Δηλαδη κομπλεξικα τρεντακια ειναι το "κοινο" της Τιμ;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη κομπλεξικα τρεντακια ειναι το "κοινο" της Τιμ;

Συμφωνα με τις διαφημισεις ναι. Αντιστοιχα της vodafone σε επαγγελματιες/νεους και της cosmote στους πιο "παραδοσιακους" που νιωθουν την ασφαλεια του δημοσιου πισω απο τη cosmote :p

ΥΓ. ΤΙΜ εχω αλλα οι διαφημισεις της ειναι απαισιες και δεν με αντιπροσοπευουν σε καμια περιπτωση.

• 1 month later...

Κάποτε θυμάμαι υπήρχαν μία άντε δύο διαφημίσεις το χρόνο που ήταν τόσο αντιπαθητικές που με ανάγκαζαν να αλλάξω κανάλι. Τώρα πια, αν καταφέρω να δω ή έστω να ακούσω όλες τις διαφημίσεις σε ένα κανάλι... το γράφω στο ημερολόγιό μου :p

Από τις πλέον τραγικές είναι του πΟΤΕ, το 134 για την ακρίβεια, με τον τύπο που φτερνίζεται και λέει "πείτε μου έναν αριθμό" και όλη η γειτονιά σύσσωμη φωνάζει 134. ΕΛΕΟΣ! Ευτυχώς καταλάβανε πόσο απαράδεκτη είναι και τώρα τελευταία βλέπω ότι τη δείχνει κομμένη.

Δεύτερη σε απέχθεια έρχεται της Vodafone με τις πόρτες που βροντοκοπάνε γιορτάζοντας δεν ξέρω κι εγώ τι, το αλλάζω πολύ πριν πει. Και μάλλον από την εταιρία το βρήκαν πολύ καλό και έξυπνο και είπαν να το διαιωνίσουν με την ακόμα πιο σπαστική και ηλίθια Βροντοκόπημα Νο2, με τον τύπο που όποτε βάζει το καλώδιο στο modem της Vodafone χτυπάνε οι δικές του πόρτες. Αν αυτό δε σε κάνει να καταλάβεις φίλε ότι το ίδιο σου το σπίτι δεν τη θέλει αυτή τη εταιρία τότε δε σε σώζει τίποτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην "μόδα", τώρα τελευταία, είναι το τρέξιμο!!!

:D

Έχετε παρατηρήσει ότι σε μία διαφήμηση της Voda και σε μία άλλη, της cosmote έχουν πλήθος που τρέχει;

Για να προλάβει τις "καταπληκτικές προσφορές".

Ειδικά εκείνη της Voda θα την θυμάστε περισσότερο γιατί δείχνει έναν πλανώδιο πωλητή να τρέχει στην κατηφόρα σαν "χεσμ...νος" με το καροτσάκι, έναν άλλο τύπο να βάζει διαχωρηστικούς ιμάντες, έναν securita να κάνει testing στην ενδοεπικοινωνία του και το πλήθος να αφηνιάζει!:blink:

Στην cosmote δεν θυμάμαι το "σενάριο" αλλά είμαι σίγουρος ότι και αυτοί έχουν κόσμο που τρέχει!!!

Νομίζω οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν τα πρωτία σε βλαμμένες διαφημίσεις. Να πιάσουμε τη Vodafone? Τα είπατε ήδη. Η Cosmote τα ίδια! Η Wind? Έχει βρει και αυτή έναν βλαμμένο που μοιάζει να μην έχει κοιμηθεί τα τελευταία 5 χρόνια, και μας τον κοπανάει σε κάθε διαφήμιση!