alkis_7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Οι νέες της Q. Τι νόημα έχουν;; Ποιός άνθρωπος σκέφτεται αυτές τις διαφημίσεις άραγε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Γιατί αυτες με το 11 8 88? Ποσο χάλια. Που κολλάνε και λένε το 8 8 8.......ποιο το νόημα? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Γιατί αυτες με το 11 8 88? Ποσο χάλια. Που κολλάνε και λένε το 8 8 8.......ποιο το νόημα? Αν σου πω ότι όταν τη βλέπω κάθομαι μετά και προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να εννοεί, τι θα πεις;; :p Στο μόνο πιθανό σενάριο που έχω καταλήξει είναι ότι ο παίκτης που τραυματίζεται δεν έχει τον αριθμό 11 αλλά τον αριθμό 8 και διορθώνει το διαιτητή ο οποίος στην αρχή λέει 11.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Αν σου πω ότι όταν τη βλέπω κάθομαι μετά και προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να εννοεί, τι θα πεις;; :p Στο μόνο πιθανό σενάριο που έχω καταλήξει είναι ότι ο παίκτης που τραυματίζεται δεν έχει τον αριθμό 11 αλλά τον αριθμό 8 και διορθώνει το διαιτητή ο οποίος στην αρχή λέει 11.. Έχεις δίκιο. Δεν κάθισα να το σκεφτώ καθόλου. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Έχεις δίκιο. Δεν κάθισα να το σκεφτώ καθόλου. Κι εμένα τυχαία μου ήρθε μια μέρα που την είδα. Άμα έχεις παίξει χρόνια μπάλα ξέρεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Κι εμένα τυχαία μου ήρθε μια μέρα που την είδα. Άμα έχεις παίξει χρόνια μπάλα ξέρεις :p Χαχαχχα ναι ετσι όπως τα λες. Πλύση εγκεφάλου κανονικά. Τρλος πάντων. Με τους γέρους δηλαδή που το λένε τι παίζει? Κόλλησαν και καλα? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Aυτή του Ρουβα με τα πατατάκια τι είναι τέλως παντων μου τσίτωσαν τα νεύρα για ακόμη μια φορά. Την είδα χθες. Αναγούλιασα. "Τραγανή μου φρυγανίτσα θα σε δαγκώσω";;; Είμαστε σοβαροί; :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτή που δεν αντέχεται, που παίρνει το Οσκαρ ανοησίας, είναι του Κωτσόβολου! Που επαναλαμβάνουν την ίδια λέξη σαν προβληματικοί παπαγάλοι "ψυγείο, ψυγείο, ψυγείο, ψυγείο, ψ..." Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Χαχαχχα ναι ετσι όπως τα λες. Πλύση εγκεφάλου κανονικά. Τρλος πάντων. Με τους γέρους δηλαδή που το λένε τι παίζει? Κόλλησαν και καλα? Γέροι;; Δεν έχω πετύχει κάποια με γέρους :confused: Όταν τη δω θα την αναλύσω και θα ενημερώσω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν σου πω ότι όταν τη βλέπω κάθομαι μετά και προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να εννοεί, τι θα πεις;; :p Στο μόνο πιθανό σενάριο που έχω καταλήξει είναι ότι ο παίκτης που τραυματίζεται δεν έχει τον αριθμό 11 αλλά τον αριθμό 8 και διορθώνει το διαιτητή ο οποίος στην αρχή λέει 11.. Eγώ έχω καταλάβει ότι πέφτει κάτω μόνος του και μετά παίζει θέατρο ότι και καλά τραυματίστηκε, γιαυτό και η διαφήμιση καταλήγει με το συμπέρασμα για θέατρα,σινεμά κτλ καλούμε το συγκεκριμένο νούμερο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Eγώ έχω καταλάβει ότι πέφτει κάτω μόνος του και μετά παίζει θέατρο ότι και καλά τραυματίστηκε, γιαυτό και η διαφήμιση καταλήγει με το συμπέρασμα για θέατρα,σινεμά κτλ καλούμε το συγκεκριμένο νούμερο Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει . Γενικά σαυτή η σειρά διαφημίσεων απλά αντικαθιστούν τα λόγια με τους αριθμούς 11 8 8 8 . Μην ψάχνετε υψηλά νοήματα ! Απλά να ακούγεται ο αριθμός ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Eγώ έχω καταλάβει ότι πέφτει κάτω μόνος του και μετά παίζει θέατρο ότι και καλά τραυματίστηκε, γιαυτό και η διαφήμιση καταλήγει με το συμπέρασμα για θέατρα,σινεμά κτλ καλούμε το συγκεκριμένο νούμερο Ναι έχει μια λογική και αυτό που λες. Τι να πω, δεν ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Απομίμηση Καραγκούνη.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Την καινουρια εξυπναδα του jumbo για το Πασχα με τα χαρτινα αρνια την εχετε δει?Απο χτες προβαλλεται μανιωδως απο ολα τα καναλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Την καινουρια εξυπναδα του jumbo για το Πασχα με τα χαρτινα αρνια την εχετε δει?Απο χτες προβαλλεται μανιωδως απο ολα τα καναλια. Οπ! Δεν την είδα!! απαίσια όπως πάντα η διαφήμιση?? edit: Την είδα που να μην την έβλεπα... φυσικά απαίσια, σιγά που να μην χαλάσουν το έθιμο σπασίματος νεύρων απέναντι στους πελάτες. Edited March 23, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Την καινουρια εξυπναδα του jumbo για το Πασχα με τα χαρτινα αρνια την εχετε δει?Απο χτες προβαλλεται μανιωδως απο ολα τα καναλια. Δυστυχώς την είδα κι εγώ. Κι ήμουν απροετοίμαστη, έπιασα με την άκρη του ματιού μου τους φουστανελάδες και νόμισα ότι ήταν αφιέρωμα στην επερχόμενη εθνική επέτειο. Μία ο Ρουβάς με τη φρυγανίτσα, δεύτερη το διαλυόμενο χαρτί μπάνιου, τρίτωσε με τη νέα του Jumbo και πάει, έχασα κι εκείνα τα λίγα εγκεφαλικά κύτταρα που με κόπο έσωσα πέρσι το Πάσχα με τη Στανίση. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis1202 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 οταν μια εταιρεια ειναι τοσο σπαστικη δεν προκειται να ψωνισω ποτε απο εκει,οπως και κανω δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul7 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δυστυχώς την είδα κι εγώ. Κι ήμουν απροετοίμαστη, έπιασα με την άκρη του ματιού μου τους φουστανελάδες και νόμισα ότι ήταν αφιέρωμα στην επερχόμενη εθνική επέτειο. Μία ο Ρουβάς με τη φρυγανίτσα, δεύτερη το διαλυόμενο χαρτί μπάνιου, τρίτωσε με τη νέα του Jumbo και πάει, έχασα κι εκείνα τα λίγα εγκεφαλικά κύτταρα που με κόπο έσωσα πέρσι το Πάσχα με τη Στανίση. :( Απογήτευση οι τελευταίες διαφημίσεις του Jumbo ναι. Ειδικά με τη Στανίση αλλά και το φετινό χάλι. :mad: ΟΙ Χριστουγεννιάτικες ειναι καλύτερες. Παράθεση Cry of the Nazgul! Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δυστυχώς την είδα κι εγώ. Κι ήμουν απροετοίμαστη, έπιασα με την άκρη του ματιού μου τους φουστανελάδες και νόμισα ότι ήταν αφιέρωμα στην επερχόμενη εθνική επέτειο. Μία ο Ρουβάς με τη φρυγανίτσα, δεύτερη το διαλυόμενο χαρτί μπάνιου, τρίτωσε με τη νέα του Jumbo και πάει, έχασα κι εκείνα τα λίγα εγκεφαλικά κύτταρα που με κόπο έσωσα πέρσι το Πάσχα με τη Στανίση. :( Πραγματικα δεν καταλαβαινω το νοημα της υπαρξης ενος τετοιου προϊοντος.Οτι και καλα ειναι τοσο δυσκολη και κουραστικη διαδικασια να πεταξει κανεις το ρολο απο το χαρτι υγειας στα σκουπιδια,που ενα χαρτι υγειας με ρολο που διαλυεται στην λεκανη σου προσφερει τεραστεια διευκολυνση.Ποιος ο λογος να δωσει καποιος παραπανω χρηματα για να παρει ενα χαρτι που η μοναδικη του διαφορα με το κανονικο ειναι οτι μπορεις να πεταξεις τον χαρτοκυλινδρο στην χεστρα? Αν αυτο το χαρτι καθαριζε και την τουαλετα μονο του,τοτε μαλιστα να το αγοραζαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πραγματικα δεν καταλαβαινω το νοημα της υπαρξης ενος τετοιου προϊοντος.Οτι και καλα ειναι τοσο δυσκολη και κουραστικη διαδικασια να πεταξει κανεις το ρολο απο το χαρτι υγειας στα σκουπιδια,που ενα χαρτι υγειας με ρολο που διαλυεται στην λεκανη σου προσφερει τεραστεια διευκολυνση.Ποιος ο λογος να δωσει καποιος παραπανω χρηματα για να παρει ενα χαρτι που η μοναδικη του διαφορα με το κανονικο ειναι οτι μπορεις να πεταξεις τον χαρτοκυλινδρο στην χεστρα? Αν αυτο το χαρτι καθαριζε και την τουαλετα μονο του,τοτε μαλιστα να το αγοραζαμε. Έλα ντε! Βρίσκεσαι ήδη σε ένα χώρο που μπορείς να πετάξεις σκουπίδια, πόσος κόπος είναι να πετάξεις στον κάδο και τον χαρτοκύλινδρο; Θες πραγματικά να φτιάξεις ένα χρήσιμο προϊόν; Φτιάξε τον χαρτοκύλινδρο που γεμίζει χαρτί αυτόματα! Γιατί αυτό είναι το δράμα της τουαλέτας: να ξεμείνεις στα μισά. Όχι πού θα πετάξεις το σκουπίδι. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul7 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Έλα ντε! Βρίσκεσαι ήδη σε ένα χώρο που μπορείς να πετάξεις σκουπίδια, πόσος κόπος είναι να πετάξεις στον κάδο και τον χαρτοκύλινδρο; Θες πραγματικά να φτιάξεις ένα χρήσιμο προϊόν; Φτιάξε τον χαρτοκύλινδρο που γεμίζει χαρτί αυτόματα! Γιατί αυτό είναι το δράμα της τουαλέτας: να ξεμείνεις στα μισά. Όχι πού θα πετάξεις το σκουπίδι. :lol: Τα ίδια έλεγα με φίλους μου χθες που ειδαμε την διαφήμιση. Μετατρέπουν το λάθος (να πετάς στη λεκάνη πράγματα) σε σωστό! Θα μάθουν τα παιδιά να κάνουν έτσι στο μέλλον και θα σου λένε οτι είναι και η σωστή κίνηση. :worry: Παράθεση Cry of the Nazgul! Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Και φοβόμουν ότι οι φωστήρες των Jumbo θα ξεπεράσουν σε κακογουστιά το περσινό καραγκιοζιλίκι με τη Στανίση, αλλά ευτυχώς όχι. Μπορώ να πω ότι γέλασα την πρώτη φορά που είδα τη φετινή. Αν βέβαια σε βομβαρδίζουν οχτακόσιες φορές την ημέρα όλα τα κανάλια, κάπου γίνονται τσατάλια τα νεύρα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul7 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Και φοβόμουν ότι οι φωστήρες των Jumbo θα ξεπεράσουν σε κακογουστιά το περσινό καραγκιοζιλίκι με τη Στανίση, αλλά ευτυχώς όχι. Μπορώ να πω ότι γέλασα την πρώτη φορά που είδα τη φετινή. Αν βέβαια σε βομβαρδίζουν οχτακόσιες φορές την ημέρα όλα τα κανάλια, κάπου γίνονται τσατάλια τα νεύρα. Απαράδεκτη είναι, αν στόχος μιας διαφήμισης είναι να σε κάνουν να συμπαθήσεις κάτι, τοτε απετυχε. :blink: Παράθεση Cry of the Nazgul! Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Πέραν ότι την θεωρώ εντελώς βλακεια διαφήμιση δεν καταλαβαίνω και το νόημα. Αλήθεια τι θέλει να πας πει; Ίσως η πρώτη διαφήμιση jumbo που δεν μου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Απαράδεκτη είναι, αν στόχος μιας διαφήμισης είναι να σε κάνουν να συμπαθήσεις κάτι, τοτε απετυχε. :blink: Μαλλον το αντιθετο προσπαθουν να πετυχουν.Φτιαχνουν τοσο εκνευριστικες διαφημισεις που ολος ο κοσμος συζηταει για το ποσο φρικτες ειναι.Ετσι ομως σου μενουν στο μυαλο υποσυνηδειτα οι διαφημισεις,τα ηλιθια τραγουδακια και το ονομα της εταιρειας και ετσι με το που θα σκευτεις οτι θες να αγορασεις λαμπαδες,σχολικα,παιχνιδια κ.τ.λ. ξεπηδουν απο το μυαλο οι ηλιθιες διαφημισεις και σου ερχεται κατευθειαν στο μυαλο το jumbo. Πέραν ότι την θεωρώ εντελώς βλακεια διαφήμιση δεν καταλαβαίνω και το νόημα. Αλήθεια τι θέλει να πας πει; Ίσως η πρώτη διαφήμιση jumbo που δεν μου αρέσει. Εισαι σιγουρος?Μηπως ξεχασες την αντιστοιχη περσινη(χωρις τζαμπο να ζησωωωωωω δεν μπορω ουτε ωραααααααα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts