Jump to content

Οι διαφημίσεις που δεν μας αρέσουν

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://bit.ly/aM835w :p

Εκεινή που διαφημίζει ένα ringtone, στο οποίο ένα αρκουδάκι μας ενημερώνει τραγουδιστά πως... τα έκανε πάνω του, την έχει πάρει κανείς πρέφα; :down:

καλά οι άνθρωποι είναι ελεεινοί..:X ''συγγνώμη που έκανα κακά μου και βρωμάω, αλλά θέλω αγκαλιά'' or whatever..??:cry::wacko:

Jesus...:blink:

καλά οι άνθρωποι είναι ελεεινοί..:X ''συγγνώμη που έκανα κακά μου και βρωμάω, αλλά θέλω αγκαλιά'' or whatever..??:cry::wacko:

Jesus...:blink:

Χα χα χα πότε δεν πρόσεξα τα λόγια...

Sent from my X10i using Tapatalk

Φτάνει πιά με το.... Η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει..... σήμα καμπάνα και όλη η τρισάθλεια διαφήμιση με τους άσχετους για παραλία διαφήμιση!

Τα αηδιαστικά σημεία, πολλά! Δεν θέλω να γράψω κατεβατό όμως.

________ :) ________

δεν μου αρεσει καθολου η διαφημηση με το γαλλικο cd το καφε ντε παρι...δεν μαρεσουν καθολου τα τραγουδια..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εγώ δεν έχω καταλάβει τη διαφήμιση της Vodafone στην παραλία. Λέει "Και τι δε θα έδινα για να μας αφήσουν ήσυχες οι τύποι με τις ρακέτες" και θα τις αφήσουν ήσυχες με 1 ευρώ.

Πώς;;;; Άμα βάλει internet στο laptop της δε θα τη χτυπάνε πια με το μπαλάκι; Ή θα τους δώσει 1 ευρώ να βάλουν αυτοί internet στο laptop τους και να σταματήσουν να παίζουν ρακέτες;;;;

Πολύ έχω προβληματιστεί με το νόημα... :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ δεν έχω καταλάβει τη διαφήμιση της Vodafone στην παραλία. Λέει "Και τι δε θα έδινα για να μας αφήσουν ήσυχες οι τύποι με τις ρακέτες" και θα τις αφήσουν ήσυχες με 1 ευρώ.

Πώς;;;; Άμα βάλει internet στο laptop της δε θα τη χτυπάνε πια με το μπαλάκι; Ή θα τους δώσει 1 ευρώ να βάλουν αυτοί internet στο laptop τους και να σταματήσουν να παίζουν ρακέτες;;;;

Πολύ έχω προβληματιστεί με το νόημα... :p

Αυτη η διαφημιση με μπερδεψε και μενα..αλλα το δευτερο που ειπες, οτι να τους δωσει ενα ευρω να βαλουν internet, μου φαινεται το πιο λογικο

Οι νεες του 11880 πολυ μαπα διαφημισεις.Ειναι και ακυρες αφου αμα το εχετε προσεξει ο τυπος που εχει ναυαγησει μιλαει με το 11880 χωρις να εχει τηλεφωνο.Πως μιλαει με τηλεπαθεια?:wacko:Αρχισα να νοσταλγω τον λελο με την μπανανα.:lol:

http://bit.ly/aM835w :p

Εκεινή που διαφημίζει ένα ringtone, στο οποίο ένα αρκουδάκι μας ενημερώνει τραγουδιστά πως... τα έκανε πάνω του, την έχει πάρει κανείς πρέφα; :down:

:lol:

αφιερωμενο σε ολους τους haters:ninja:

Αυτη η διαφημιση με μπερδεψε και μενα..αλλα το δευτερο που ειπες, οτι να τους δωσει ενα ευρω να βαλουν internet, μου φαινεται το πιο λογικο

Εγώ παρατήρησα ότι μόλις βάλουν οι τύπισσες το ιντερνετ στο κινητό, ανοίγει (και καλά) μπροστά τους μια οθόνη, πάνω στην οποία χτυπάει το μπαλάκι του χόντρού και έτσι δεν πέφτει πάνω τους. Είδα λάθος;

Εγώ παρατήρησα ότι μόλις βάλουν οι τύπισσες το ιντερνετ στο κινητό, ανοίγει (και καλά) μπροστά τους μια οθόνη, πάνω στην οποία χτυπάει το μπαλάκι του χόντρού και έτσι δεν πέφτει πάνω τους. Είδα λάθος;

Όχι, έτσι γίνεται.. Και μετά ο λεπτός και ο χονδρός κάθονται και κοιτάνε τι σελίδες βλέπουν οι κοπέλες.. :wacko:

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

οτι ναναι....:wacko:

μακράν απο τις χειρότερες το ακρκουδακι,,,,,έλεος δλδ..

μα μας έχουν για τοοοοσο βλάκες?

Ναι γιατι ειμαστε.

Οταν καναμε πλατινενιο τον Κατμαν και τον Πριονη δειξαμε πως οι σαβουρες τους φερνουν λεφτα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ο λόγος της διαφήμισης είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον....

Ακόμα και αυτή που θεωρούμε γελοία τον σκοπό της τον πέτυχε....να την προσέξουμε (για να την συζητάμε.)

Επό εκεί και πέρα,παίζει ρόλο και η παραγωγή,τα σκηνικά κλπ,αν είναι κάτι φθηνό όντως είναι αντιαισθητικό.

Καλα αυτο ειναι οτι πιο ακυρο. Στην ουσια προκειται για in joke. Οι διαφημισεις τις voda εχουν την συνηθεια να δειχνουν τα παραθυρα του browser να ξεπηδανε απο την οθονη και να πλεουν σαν τζαμαριες στον αερα, οποτε και καλα οι γκομενες το χρησιμοποιουν ως ασπιδα. Δηλαδη ο διαφημιστης στην ουσια σατιριζει τον εαυτο του.

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Αυτή στο STAR με τους Νηστικούς Πράκτορες. Πιο μακάκας από τον Πάτρα δε μπορεί να είναι κάποιος. Γλοιώδης και κομπάρσος.

Έχω να ρίξω τόσο γέλιο...από τότε με τον Κάτμαν και τον Πριόνη.

χααχχαχαχαχαχαχα

Ποιά διάνοια τη σκέφτηκε αυτή τη μακακία;;;;; χαχααχαχαχαχα

ΥΠΕΡΟΧΟ

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Καλα αυτο ειναι οτι πιο ακυρο. Στην ουσια προκειται για in joke. Οι διαφημισεις τις voda εχουν την συνηθεια να δειχνουν τα παραθυρα του browser να ξεπηδανε απο την οθονη και να πλεουν σαν τζαμαριες στον αερα, οποτε και καλα οι γκομενες το χρησιμοποιουν ως ασπιδα. Δηλαδη ο διαφημιστης στην ουσια σατιριζει τον εαυτο του.

Τουλάχιστον τώρα βγάζει νόημα.

Αλλά τώρα είναι ακόμα πιο ηλίθιο σαν διαφήμιση :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκείνη η αηδία το καπιλαρίν, τα προϊόντα αδυνατίσματος και η άλλη αηδία με το σάλιο σαλιγκαριού είναι αισχρά...

Από τις χειρότερες διαφημίσεις των telemarketing είναι εκείνα τα βαράκια cardio twister ή όπως αλλιώς τα λένε... Ποιος θα χρησιμοποιούσε κάτι τέτοιο?! :confused: Ακόμη, ΒΑΡΕΘΗΚΑ να βλέπω τη βέλφορμ σάουνα!!

Edited by Pitsikoulina

Aυτή της voda με την φάλαινα που κάνει μούσκεμα όλους τους επισκέπτες στο μουσείο και μετά φυσικά ΟΛΟΙ μαζί, σαν κοπάδι πρόβατα ένα πράμα, παρατάνε το μουσείο για να τρέξουν στο παρακείμενο κατάστημα να αγοράσουν τη νέα συσκευή...

Aυτή της voda με τις γκόμενες και το μπαλάκι.

Πάμε δηλαδή σε μια παραλία, ανάβουμε και μια φωτιά για ποιό ρομαντικά αλλά μετά καθόμαστε να χαζεύουμε ο καθένας στο ίντερνετ από το κινητό του...

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Εκείνη η αηδία το καπιλαρίν, τα προϊόντα αδυνατίσματος και η άλλη αηδία με το σάλιο σαλιγκαριού είναι αισχρά...

Οντως μεγαλη αηδια και οι δυο (και αυτη με το καπιλαρίν και το σαλιο σαλιγκαριου). Φατσα καρτα οι καραφλες και οι χαλασμενες φατσες.

Που να δεις και μια καινουρια για καποιο αντιψωριακο, οπου δειχνει μια να εχει βαλει μια μαϊμου στο κεφαλι της και η μαϊμου να την ψυριζει και να τρωει και τις ψειρες! Μπλιαααχχχχ!!!! Ειχα ακομα την εικονα στο μυαλο μου οταν πηγα να πεσω για υπνο. Και μετα η διαφημιση λεει "αμα θελετε να απαλλαγειτε απο τις ψειρες, υπαρχει πιο ευκολος τροπος" λες και το πρωτο που θα σκεφτονταν καποιος για να απαλλαγει απο τις ψειρες ειναι μια μαιμου. Ελεος!!

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

ρε καρντασια η διαφημιση για το μουντομπασκετ της τουρκιας με τον τουρκο και τα χαλια ειναι λιγο προσβλητικη η εμενα μου φανηκε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ρε καρντασια η διαφημιση για το μουντομπασκετ της τουρκιας με τον τουρκο και τα χαλια ειναι λιγο προσβλητικη η εμενα μου φανηκε??

Εγώ νομίζω ότι είναι.. Ή μάλλον καλύτερα θα την περιέγραφα άκυρη.. Δηλαδή, πραγματικά, τί θέλει να μας πει?:confused:

Εγώ νομίζω ότι είναι.. Ή μάλλον καλύτερα θα την περιέγραφα άκυρη.. Δηλαδή, πραγματικά, τί θέλει να μας πει?:confused:

θέλει να μας πει οτι ο ελληνας ειναι τζαμπατζής και οτι κρύφτηκε στο χαλί για να

πάει κούτρα στην τουρκια??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter