my_jmail Δημοσιεύτηκε February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2015 Network Technology GSM / HSPA / LTE Launch Announced 2014, September Status Available. Released 2014, November Body Dimensions 142.9 x 72 x 8.5 mm (5.63 x 2.83 x 0.33 in) Weight 160 g (5.64 oz) SIM Micro-SIM Display Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.0 inches (~67.0% screen-to-body ratio) Resolution 720 x 1280 pixels (~294 ppi pixel density) Multitouch Yes - Emotion UI 3.0 Platform OS Android OS, v4.4.2 (KitKat) Chipset Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 GPU Adreno 306 Memory Card slot microSD, up to 32 GB Internal 8 GB, 1 GB RAM Camera Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection Video Secondary 2 MP Sound Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes Comms WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, hotspot Bluetooth v4.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS NFC Yes Radio FM radio USB microUSB v2.0 Features Sensors Accelerometer, proximity Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML Java Yes, via Java MIDP emulator - Active noise cancellation with dedicated mic - MP3/WAV/eAAC+ player - MP4/H.264 player - Document viewer - Photo viewer/editor - Voice memo/dial Battery Li-Po 2000 mAh battery Stand-by Talk time Misc Colors Black, White Το έχει πάρει κανείς; Τι εντυπώσεις έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_jmail Δημ. February 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Τελικά το αγόρασα. Είμαι ευχαριστημένος, εκτός από το GPS. Χάνετε συνεχώς το σήμα. Μοναδικός τρόπος για να μην χάνετε το σήμα είναι να έχω συνδεδεμένο το κινητό συνεχώς στην μπρίζα του αυτοκινήτου. Το λογισμικό navigator που χρησιμηποίησα ήταν το CoPilot και το HERE. Έχει συμβεί σε κανένα; Έστω και με άλλο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με το συγκεκριμένο επεξεργαστή δεν θα έπρεπε να είχες θέμα με το GPS. Βάλε αυτό να δεις την απόδοση του δέκτη σου... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_jmail Δημ. February 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Είχα δοκιμάσει και το GPS Essentials, το οποίο νομίζω ότι είναι παρόμοιο. Αυτό που με προβληματίζει είναι, γιατί όταν φορτίζει από την μπρίζα του αυτοκινήτου δουλεύει μια χαρά, ενώ όταν δεν φορτίζει έχει πρόβλημα. Παλιότερα είχα το SE Neo V και το PDA Mio P350 και δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα εκτός από το αργό λοκάρισμα του P350. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση του στυλ ''εξοικονομηση ενεργειας'' οταν ειναι εκτος πριζας ειτε στο τηλεφωνο ειτε στις εφαρμογες CoPilot και το HERE ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_jmail Δημ. February 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τελικά σήμερα δοκίμασα το GPS Test και έπιασα μέχρι και 27 δορυφόρους on view και 17 in use. Όμως ενώ ήμουν με 3D Fix με accuracy 10feet μου πετάει ένα No Fix παρόλο που είχα καμιά 15αρία δορυφόρους in Use. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση του στυλ ''εξοικονομηση ενεργειας'' οταν ειναι εκτος πριζας ειτε στο τηλεφωνο ειτε στις εφαρμογες CoPilot και το HERE ? Στο CoPilot έχει τέτοια ρύθμιση αλλά το είχε στο "Να μην χρησιμοποιείται η λειτουργία μειωμένης κατανάλωσης". Στο Here δεν έχει τέτοια ρύθμιση. Για τις ρυθμίσεις ενέργειας του android θα τις δοκιμάσω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_jmail Δημ. February 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Τελικά ούτε με τις ρυθμίσεις ενέργειας έγινε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros4248 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 σκεφτομαι να το παρω και εγω. πως ειναι απο μπαταρια, φωτο, κτλ...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 σκεφτομαι να το παρω και εγω. πως ειναι απο μπαταρια, φωτο, κτλ...???? η μπαταρια βγαζει σχεδον 2 μερες με κανονικη χρηση. φωτογραφιες βγαζει αρκετα καλες.wifi εχει πολυ δυνατο,ηχο πολυ δυνατο και καθαρο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyzantas Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 το κινητό το έχω μια εβδομάδα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. γρήγορο απροβλημάτιστο αρκετά καλή οθόνη και στιβαρή κατασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_jmail Δημ. March 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Το κινητό το έδωσα στο Γερμανό για service, και το μόνο που κάνανε ήταν να μου ξαναπεράσουν την ίδια έκδοση software. Παιδιά το GPS του κινητού σας δουλεύει απροβλημάτιστα; Επίσης παρατήρησα ότι στα καλά καθούμενα κάνει επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Αυτό το κινητό είναι ακριβώς το ίδιο με το HUAWEI honor play 4...δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά εκτός ότι το honor play 4 είναι dual SIM ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 καλησπέρα και απο μένα. Μια εβδομάδα τωρα στα χέρια μου και δεν εχω κάποιο πρόβλημα. Ολα λειτουργούν ομαλά και χωρίς κανενα restart. Για τα λεφτά του θα έλεγα ενα τίμιο τηλέφωνο με 4G και 64bit επεξεργαστή. Μια αναβάθμιση απο EMUI 2.3 σε EMUI 3.0 δεν θα ήταν άσχημη. Αναμονή, ποιος ξέρει ίσως μας ξαφνιάσουν και με κανένα Android 5....ίδωμεν. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebron15 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πήρα και εγώ το εν λόγω κινητό. Πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του και λόγω του γεγονότος πως έρχομαι από Windows phone μου φαίνεται σαν να χειρίζομαι διαστημόπλοιο. Πολυ πιο γεμάτο και αχανές λειτουργικό το android. Το'χω τρεις μέρες και όλα μου φαίνονται τέλεια εκτός της μπαταρίας. Του κάνω μπόλικη χρήση με ανοιχτό wifi-δεδομένα και την φωτεινότητα λίγο πιο κάτω από τη μέση, με τέτοια χρήση βγάζει μέρα αλλά όχι παραπάνω. Παράθεση Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam35 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ειστε ευχαριστημενοι απο αυτο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Φιλε μου 2 εβδομάδες τωρα και μπορω να πω (μάλλον να ξαναπώ) οτι ειναι ενα τίμιο τηλέφωνο για τα λεφτά του. Δεν εχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Η μπαταρία με χρήση Wifi, 4G, emails, λιγο παιχνιδάκι το απόγευμα για χαλάρωση, τηλέφωνα (δεν μπορω να προσδιορίσω ακριβως συνολικό χρόνο, στο περίπου.....15-20 λεπτά), χάζει στο google play κλπ κλπ,....μου κρατάει 1 μέρα γεμάτη. Εύχομαι να μας δώσουν την αναβάθμιση σε lollipop για να εχουμε και 64 bit λειτουργικό. Value for money λοιπόν. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livetop Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Εμένα μου ήρθε σήμερα και σε εμένα και εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καλο και αξιόλογο τηλέφωνο. Η κάμερα μου άρεσε αρκετά, η οθόνη πολύ καλή, πολύ γρήγορο και στις λειτουργίες αλλά και στο web. Κανένας οδηγός για ρουτάρισμα υπάρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 εχω παρει κ εγω το εν λογω κινητο. το μονο που εχω βρει για root μεχρι στιγμης ειναι απο εδω http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.htcmania.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D931706 αλλα πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσεις τον bootloader. Εστειλα mail αλλα καμια απαντηση ακομη εδω και 1 εβδομαδα. Αν γνωριζει καποιος αλλος καποιο διαφορετικο τροπο; Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livetop Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) εχω παρει κ εγω το εν λογω κινητο. το μονο που εχω βρει για root μεχρι στιγμης ειναι απο εδω http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=es&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.htcmania.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D931706 αλλα πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσεις τον bootloader. Εστειλα mail αλλα καμια απαντηση ακομη εδω και 1 εβδομαδα. Αν γνωριζει καποιος αλλος καποιο διαφορετικο τροπο; Έστειλα και εγώ μειλ στην Huawei απο το φορουμ που έδωσες, αλλα δεν ξέρω το κατα πόσο ισχύει αυτό το μειλ.. Edited April 16, 2015 by livetop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 δεν εχω βρει κατι αλλο μεχρι στιγμης Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Και γω μια απο τα ιδια. Καμία απάντηση ... σνιφ. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livetop Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μόλις μου ήρθε ο κωδικός ξεκλειδώματος!! Να στείλεται μειλ σε αυτό mobile@mail01.huawei.com το κειμενάκι που τους έγραψα είναι θέμα: Unlock bootloader G620S κείμενο: Mobile Model: G620S-L01 MEID / IMEI: 8************1 S / N: R***********0 Please send code for unlocking bootloader for Huawei Ascend G620S-L01 Looking forward for your answer. Thank you in advance. Σε λίγο ξεκινώ την διαδικασία. Ελπίζω μόνο να μην φορμαριστεί το τηλέφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ευχαριστούμε :up: για την ενημέρωση φίλε μου.... ετοιμαζω mail και το στέλνω. Οτι νεότερο εχεις ενημέρωσε μας πλίιιιζ. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livetop Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μόλις τελείωσα unlock του bootloader ακολουθώντας ακριβώς το βιντεάκι αυτό και όλα πήγαν ρολόι. Το κινητό ξεκλείδωσε και έκανε reset. Όλα δουλεύουν καλά μέχρι στιγμής και κάποια στιγμή αύριο ή το Σαβ/κο θα βάλω custom recovery και root, και θα σας ενημερώσω. Αν κολλήσετε κάπου ρωτήστε ελεύθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ωραίος !!!! :up::up: Περιμένω απάντηση για το unlock code......μολις μου ερθει θα το δοκιμάσω και γω. να υποθέσω οτι έσβησε τα πάντα απο το τηλέφωνο; ωωωω ρε....ολα παλι απο την αρχη.:O Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts