vasilis_hd2 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Aνεβηκε και εδω για οποιον θελει να την περασει χειροκινητα. http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/ Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Περιέργως, εμένα μου λέει ότι my system is up to date - δε φαίνεται να βλέπει το update... Μήπως άραγε αυτήν τη 20150205-141543 με περασμένα επάνω τα gapps, που πέρασα με flashtools (από το needrom) τη θεωρεί "πειραγμένη" και όχι "μαμά"...; Το έκανα το update και πηγε στην S3 20150319-073039 αλλά δεν είδα κάποια διαφορά. Να ρωτήσω η μαμα rom έχει root μια εφαρμογη που είναι μονο στα κινέζικα,το εικονίδιο είναι μία μπλε ασπίδα με ένα λιοντάρι την οποια δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση.Πως μπορω να την σβήσω και να βάλω μια αλλη? Εμένα πάλι η απορία μου με τη ROM που έχω (βλ. παραπάνω) είναι ότι δεν έχει κάποια (ορατή τουλάχιστον) εφαρμογή για super user! Τελικά φαίνεται ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα (φαινομενικά τουλάχιστον) όμοια versions που έχουμε εγκατεστημένα (άλλος π.χ. από τον seller, άλλος από needrom και άλλος -ίσως- από τη 'μαμά' με wireless update και gapps περασμένα από πάνω)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Κάποιος ποσταρε στο needrom ότι ενημέρωσε την aosp σε 1.3. Δεν υπάρχει ανεβασμένη σαν.zip όποτε τσεκαρετε μήπως σας την βγάλει σε ota (σε όποιους δουλεύει)..... Edit: Ανέβηκε και σε zip.Και λέει για υποστήριξη smartwake. Edited March 24, 2015 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_AEL Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Ας σβηστεί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφια.... Edited March 24, 2015 by George_AEL Σβησιμο παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 αξιζει να περασουμε την τελευταια official?μετα πρεπει να ξαναπερασουμε gapps? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 αξιζει να περασουμε την τελευταια official?μετα πρεπει να ξαναπερασουμε gapps? Εμένα λειτουργούν κανονικά τα gapps μετά την αναβάθμιση της μαμα ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 πωληθηκε το jiayu s3 σε μαυρο μετα απο μια εβδομαδα παρελαβα το καπακι μπαταριας σε λευκο που ειχα παραγγειλει ειναι κλειστο σφραγισμενο οποιος ενδιαφερεται ας στειλει in box να του πω λεπτομερειες για τιμη Τοσο πολυ σε απογοητευσε βρε αδερφε και το πουλησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 ήρθε σήμερα η ειδοποίηση τελικά αλλά κλαψ αύριο αργία...! Με το καλό τη Πέμπτη λοιπόν θα σας πω πρώτες εντυπώσεις... πριν εγκαταστήσω οποιαδήποτε πρόγραμμα λέτε να κάνω την ενημέρωση την επίσημη αν τη βγάλει το κινητό online? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) καλησπερα.. περασα αποψε την s3w 20150205-141543 με το φλαστουλ. κ εχω χασει το σημα των sim!! μια βοηθεια καποιος? πως μπορω να επαναφερω το imei? Edited March 24, 2015 by simopoulo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markcos71 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Τοσο πολυ σε απογοητευσε βρε αδερφε και το πουλησες? ναι μου εβγαλε προβλημα στη δευτερη μερα....αρχισε να τρεμοπαιζει η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 καλησπερα.. περασα αποψε την s3w 20150205-141543 με το φλαστουλ. κ εχω χασει το σημα των sim!! μια βοηθεια καποιος? πως μπορω να επαναφερω το imei? Προφανως δεν εκανες upgrade η download, πατησες full format και διεγραψες την nvram, εκτος απ τα imei που εχασες τα οποια οκ θα σε βοηθησουμε να επαναφερεις, ισως εχεις καποια θεματακια με την ισχυ του σηματος. anyway, ξεκινα λιγο διαβασμα εδω : http://sheershbansl.blogspot.gr/2014/08/how-to-fix-invalid-imei-3-methods.html και οτι δεν καταλαβαινεις ρωτα, ειτε εδω ειτε με pm. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Το s3 λέει ότι έχει 2 ΙΜΕΙ αλλά είναι ο ίδιος αριθμός.Ενω το προηγούμενο κινητό που είχα ένα thl t11 είχε πάλι 2 ΙΜΕΙ αλλά διαφορετικά.Ξέρεις κάποιος γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetiboy Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM....ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ....ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ,ΟΧΙ <<ΕΠΩΝΥΜΟ>> ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΤΑΜΕΜΝΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ....ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2....ΣΤΟ JIAYU S3 KAI TO KINGZONE Z1.... ΕΓΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 10 ΕΙΜΑΙ 6 ΠΡΟΣ 5 ΥΠΕΡ ΤΟ JIAYU.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!:worry::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM....ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΟΠΩς ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ....ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙΝΗΤΟ,ΟΧΙ <<ΕΠΩΝΥΜΟ>> ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΤΑΜΕΜΝΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ....ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2....ΣΤΟ JIAYU S3 KAI TO KINGZONE Z1.... ΕΓΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 10 ΕΙΜΑΙ 6 ΠΡΟΣ 5 ΥΠΕΡ ΤΟ JIAYU.....ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!:worry::D Μεχρι να δουμε το kingzone στην πραξη δεν νομιζω να υπαρχει καποιος να σου πει με σιγουρια αν ειναι καλυτερο η οχι, απο την εμπειρια με το s3 ομως, ειναι πολυ καλο, αξιοπιστο, γρηγορο, οικονομικο κλπ. τα οποια θεματακια του αντιμετωπιζονται απο τον μεσο χρηστη και φυσικα την υποστηριξη μας. Αν θελεις σιγουρες απαντησεις θα πρεπει να περιμενεις να παραλαβουν τα παιδια στο νημα για το kingzone και να δεις τις εντυπωσεις τους, αν και θελει και καμια εβδομαδα χρηση εντατικη απο Power User για να βγουν σωστα συμπερασματα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetiboy Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Τέτοιου είδους συζητήσεις γίνονται αποκλειστικά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Επίσης η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων απαγορεύεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδια το spemall ειναι αξιόπιστο;; Το εχει στα 179 και είναι μακραν η καλυτερη τιμή βλεπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδια το spemall ειναι αξιόπιστο;; Το εχει στα 179 και είναι μακραν η καλυτερη τιμή βλεπω.. Για δες αν εχει μεταφορικα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetiboy Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Τέτοιου είδους συζητήσεις γίνονται αποκλειστικά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Επίσης η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων απαγορεύεται! ok μην μας παρεις και το κεφαλι....νεο μελος ειμαι!!! δεν τα ηξερα αυτα που μου λες....το greeklish ηξερα οτι απαγορευεται μονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simopoulo Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Προφανως δεν εκανες upgrade η download, πατησες full format και διεγραψες την nvram, εκτος απ τα imei που εχασες τα οποια οκ θα σε βοηθησουμε να επαναφερεις, ισως εχεις καποια θεματακια με την ισχυ του σηματος. anyway, ξεκινα λιγο διαβασμα εδω : http://sheershbansl.blogspot.gr/2014/08/how-to-fix-invalid-imei-3-methods.html και οτι δεν καταλαβαινεις ρωτα, ειτε εδω ειτε με pm. οκ, καταφερα εκανα επαναφορα το imei ειναι λιγο μπερδεμα αλλα γινεται. ειναι διαφορετικη μεθοδος στα 64bit κινητα. η εφαρμογη jiayu.es δεν μπορεσε να κανει επαναφορα το imei κ ας το ειχα αποθηκευσει! εκανα full φορματ γιατι μου ζητουσε κωδικο ασφαλειας μετα την πρωτη εγκατασταση(download). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Μου εβγαλε και μενα ΟΤΑ update η μαμισια ρομ σημερα το πρωι. Το περασα και ειναι ολα οκ. Εχω την εντυπωση οτι τωρα χρησιμοποιει λιγοτερη ρομ... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Παιδες SOS :dizzy: , παραγγειλα προχτες από minideal , με την υποσχεση ότι θα μου το στειλει ρουταρισμενο + mulitilanguage + google playstore κι ο !@#$%^&*() :protest: το ταχυδρομησε λεει με : .... So sorry to tell you that jiayu S3 3GB Ram is new item in the market, and we don't have special ROM to install the play store for you, But install multilingualism, remove Chinese apps, send you EU adapter for charging.... επειδή είμαι ολιγον ασχετος με τα smartphone , ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ? android χωρις google playstore ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ??? Τιιι Κααανω Τωρααα (..... σε ένα μηνα όταν παραλαβω ?) ?????????????????? Edited March 25, 2015 by turbogianos Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) update Και τωρα ειδα στο to2c.com:΅ ότι Free gifts Original Silicon Case + Screen Protector , Free Google Play Install - See more at: http://www.to2c.com/phone/jiayu/jiayu-s3.html#sthash.0xa7u1hJ.uS97tX6f.dpuf Τον ..... Στολισα .... εδώ >>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6036301#post6036301 αλλα τί να το κανω ! ? ! εγω ... τον ηπια ... (είμαι ολος ...... αυτια .... για συμβουλες) :thanks: Edited March 25, 2015 by turbogianos Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris40 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδες SOS :dizzy: , παραγγειλα προχτες από minideal , με την υποσχεση ότι θα μου το στειλει ρουταρισμενο + mulitilanguage + google playstore κι ο !@#$%^&*() :protest: το ταχυδρομησε λεει με : .... So sorry to tell you that jiayu S3 3GB Ram is new item in the market, and we don't have special ROM to install the play store for you, But install multilingualism, remove Chinese apps, send you EU adapter for charging.... επειδή είμαι ολιγον ασχετος με τα smartphone , ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ? android χωρις google playstore ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ??? Τιιι Κααανω Τωρααα (..... σε ένα μηνα όταν παραλαβω ?) ?????????????????? χαλαρωσε και γω ασχετος ειμαι και μια χαρα το εβαλα το google play (ειχα παθει την ιδια φρίκη τοτε και ρωτησα το ιδιο :lol:) μεχρι να σου ρθει θα εχεις μαθει χιλιους δυο τροπους να το κανεις εγκατασταστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeKaso Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλησπέρα σας. Αναροτιόμουν αν αξίζει το Jiayu s3 octacore 1.7 2gb ram 64bit απο κίνα. έχω πάρει και άλλο κινητό και βγήκε καλό απο εδώ Fastcardtech Best Prices!Best Quality!Best Service! ας μου στείλει κάποιος που ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts