freemind11 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες Πήγα να κάνω την διαδικασία αλλά όταν πάω στο "Download Agent" και επιλέγω το Logo.bin (επέλεξα ένα από αυτά στο λινκ που έβαλες το techno) μου βγάζει το παρακάτω :( https://imgur.com/a/QZfxS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες Πήγα να κάνω την διαδικασία αλλά όταν πάω στο "Download Agent" και επιλέγω το Logo.bin (επέλεξα ένα από αυτά στο λινκ που έβαλες το techno) μου βγάζει το παρακάτω :( https://imgur.com/a/QZfxS Ελα μου και συγνωμμη ξεχασα να σου πω οτι νωριτερα πρεπει να κατεβασεις την RC5 ROM, ο οδηγος βρισκεται μερικες σελιδες πισω. οταν βρεις το αρχειο σκαττερ και φορτωσει την ρομ στο φλασοεργαλειο, θα κανεις την διαδικασια που ανεφερα. Μεγα λαθος που ξεχασα να στο πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 a ok! πρέπει δηλ να βάλω και την RC5 στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 a ok! πρέπει δηλ να βάλω και την RC5 στο κινητό; θα φορτωσεις μονο την ρομ για να περασουμε το λογοτυπο μεσω αυτης. Στην ουσια ειναι το "πατημα" μας για να περασουμε το λογοτυπο. Τιποτα αλλο δεν θα πειραξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 γεια σας. εχω βαλει τη mad os 7.1 αλλα μου φαινεται οτι εχει ποιο χαμηλο σημα απο τη rc5 που ειχα πριν. ειδικια στο ιντερνετ. υπαρχει καπου το μοντεμ της rc5 σε ζιπ για φλασαρισμα απο ρεκοβερυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε Εχω εδω και 2 εβδομαδες περιπου την mados 7.1.2 και εχω παρατηρησει πως δεν μπορω να κανω live στο facebook.Συγκεκριμενα μου βγαζει μνμ λαθους πως το βιντεο δεν μπορει να συνεχιστει.Επισης δεν μπορω να ανεβασω βιντεο στο facebook γιατι δεν το βλεπει καν.Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει και αν το εχει κι αλλος το προβλημα αλλα θα ηθελα γνωμες σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε Εχω εδω και 2 εβδομαδες περιπου την mados 7.1.2 και εχω παρατηρησει πως δεν μπορω να κανω live στο facebook.Συγκεκριμενα μου βγαζει μνμ λαθους πως το βιντεο δεν μπορει να συνεχιστει.Επισης δεν μπορω να ανεβασω βιντεο στο facebook γιατι δεν το βλεπει καν.Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει και αν το εχει κι αλλος το προβλημα αλλα θα ηθελα γνωμες σας. δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το θέμα περι camera drivers που γενικότερα συζητιέται για το κινητό μας και την έκδοση 7 android... αλλά γενικότερα οι εφαρμογές του FaceBook έχουν γίνει πολύ δυσκίνητες τελευταία. Δοκίμασε κάποια απεγκατάσταση, μετά κάνα clear cache ίσως και να σβήσεις κάνα δυο φακέλους στην εσωτερική μνήμη που φτιάχνει το FaceBook και δοκίμασε να την επανεγκαταστήσεις. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το θέμα περι camera drivers που γενικότερα συζητιέται για το κινητό μας και την έκδοση 7 android... αλλά γενικότερα οι εφαρμογές του FaceBook έχουν γίνει πολύ δυσκίνητες τελευταία. Δοκίμασε κάποια απεγκατάσταση, μετά κάνα clear cache ίσως και να σβήσεις κάνα δυο φακέλους στην εσωτερική μνήμη που φτιάχνει το FaceBook και δοκίμασε να την επανεγκαταστήσεις.Οκ θα τα δοκιμάσω και θα ενημερώσω Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε Εχω εδω και 2 εβδομαδες περιπου την mados 7.1.2 και εχω παρατηρησει πως δεν μπορω να κανω live στο facebook.Συγκεκριμενα μου βγαζει μνμ λαθους πως το βιντεο δεν μπορει να συνεχιστει.Επισης δεν μπορω να ανεβασω βιντεο στο facebook γιατι δεν το βλεπει καν.Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει και αν το εχει κι αλλος το προβλημα αλλα θα ηθελα γνωμες σας. δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το θέμα περι camera drivers που γενικότερα συζητιέται για το κινητό μας και την έκδοση 7 android... αλλά γενικότερα οι εφαρμογές του FaceBook έχουν γίνει πολύ δυσκίνητες τελευταία. Δοκίμασε κάποια απεγκατάσταση, μετά κάνα clear cache ίσως και να σβήσεις κάνα δυο φακέλους στην εσωτερική μνήμη που φτιάχνει το FaceBook και δοκίμασε να την επανεγκαταστήσεις. Οκ θα τα δοκιμάσω και θα ενημερώσω Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημερα στην παρεα.Τα δοκιμασα ολα τα προαναφερθεντα και δοκιμασα να κανω live στο facebook αλλα παλι τπτ.Σιγουρα κατι φταιει με την καμερα μας και τα βιντεο στην συγκεκριμενη εκδοση αλλιως δεν εξηγειται το φαινομενο. Αν το εχει και κανενας αλλος το προβλημα και το αντιμετωπισε με καποιο τροπο ας με ενημερωσει. Δεν ξερω αν χρησιμοποιησω αλλη app καμερας μηπως διορθωθει. Οπως και να εχει ευχαριστω για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Έχω το S3+ και φορτίζοντας τη μπαταρία του τις τελευταίες μέρες βλέπω ότι φτάνει στα 91-92% και από εκεί και πάνω πάει με μεγάλη δυσκολία και μετά από πολλές ώρες, χωρίς να φτάνει το 100%. Άλλαξα μπαταρία (με μια που μου χάρισε καλός συμφορουμίτης) και αυτή πιάνει μέχρι 82-83%. Άλλαξα φορτιστή, άλλαξα καλώδιο usb χωρίς καμία διαφορά. Σε τι οφείλεται αυτό το φαινόμενο και πως διορθώνεται; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Μου το είχε παρουσιάσει tablet πριν από κάποιο καιρό. Είχα ακολουθήσει έναν αρκετά διεξοδικό οδηγό για battery calibration που είχες βρει και ποστάρει εσύ πριν από αρκετές (μάλλον πολλές πλέον) σελίδες, και το πρόβλημα λύθηκε, η μπαταρία φόρτισε πάλι μέχρι το 100% (και εκφορτιζόταν επίσης πολύ πιο γραμμικά, γιατί ούτε αυτό έκανε πριν). Δεν κάνεις μια δοκιμή και αυτό...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ευχαριστώ για την ουσιαστική βοήθεια και σ' αυτή την περίπτωση. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο συγκεκριμένος οδηγός, που πράγματι τον πρότεινα σαν αποτελεσματικό, αφορά σε περιπτώσεις που η μπαταρία αδειάζει απότομα από κάποιο ποσοστό και κάτω και προτείνει μεθόδους για να γίνει calibration, δηλαδή διαγραφή του αντίστοιχου αρχείου αφού η φόρτιση φτάσει στο 100%. Το τωρινό πρόβλημα των μπαταριών είναι ότι σταματάνε τη φόρτιση στη μεν παλιά (αρχική) στο 91-92% και στη νεώτερη στο 83% και δεν φτάνουν στο 100%. Υπάρχει τρόπος να βρω το αρχείο και να το διαγράψω; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 καλημερα στην παρεα μερικες εφαρμογες σε παραπεμπουν στην προσβασιμοτητα για να δωσεις προσβαση προφανως αλλα οταν παω να δωσω προσβαση μου βγαζει το εξης μνμ. "Επειδη μια εφαρμογη αποκρυπτει ενα αιτημα αδειας δεν ειναι δυνατη η επαληθευση της απαντησης σας απο τις ρυθμισεις" και με πεταει εξω.Γιατι γινεται αυτο και πως μπορω να το παρακαμψω και να δωσω την προσβαση? edit:Βρηκα μια "μεσοβεζικη λυση "με επανεκκινηση του τηλ και ανοιγμα της εφαρμογης αμεσως μετα την επανεκκινηση τελικα δινει την προσβαση κανονικα.Αν ομως δοκιμασεις να δωσεις προσβαση σε αλλη εφαρμογη δεν το κανει και θελει παλι επανεκκινηση. Ας βοηθησει καποιος που γνωριζει επι του θεματος ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ευχαριστώ για την ουσιαστική βοήθεια και σ' αυτή την περίπτωση. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο συγκεκριμένος οδηγός, που πράγματι τον πρότεινα σαν αποτελεσματικό, αφορά σε περιπτώσεις που η μπαταρία αδειάζει απότομα από κάποιο ποσοστό και κάτω και προτείνει μεθόδους για να γίνει calibration, δηλαδή διαγραφή του αντίστοιχου αρχείου αφού η φόρτιση φτάσει στο 100%. Το τωρινό πρόβλημα των μπαταριών είναι ότι σταματάνε τη φόρτιση στη μεν παλιά (αρχική) στο 91-92% και στη νεώτερη στο 83% και δεν φτάνουν στο 100%. Υπάρχει τρόπος να βρω το αρχείο και να το διαγράψω;Εφόσον είσαι root, πρέπει να βρεις το αρχείο batterystats.bin μέσα στο /data/system και να το σβήσεις. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 καλημερα στην παρεα μερικες εφαρμογες σε παραπεμπουν στην προσβασιμοτητα για να δωσεις προσβαση προφανως αλλα οταν παω να δωσω προσβαση μου βγαζει το εξης μνμ. "Επειδη μια εφαρμογη αποκρυπτει ενα αιτημα αδειας δεν ειναι δυνατη η επαληθευση της απαντησης σας απο τις ρυθμισεις" και με πεταει εξω.Γιατι γινεται αυτο και πως μπορω να το παρακαμψω και να δωσω την προσβαση? edit:Βρηκα μια "μεσοβεζικη λυση "με επανεκκινηση του τηλ και ανοιγμα της εφαρμογης αμεσως μετα την επανεκκινηση τελικα δινει την προσβαση κανονικα.Αν ομως δοκιμασεις να δωσεις προσβαση σε αλλη εφαρμογη δεν το κανει και θελει παλι επανεκκινηση. Ας βοηθησει καποιος που γνωριζει επι του θεματος ευχαριστω πολυ. Τετοιες εφαρμογες που δεν ειναι 100% ειλικρινης μαζι σου δεν τις ακουμπαω. Καταλαβαινεις οτι ειναι πολυ υποπτο αυτο που σου λεει; Φαντασου τι αδεια κρυβει που θελει να την περασει στην ζουλα. Αλλα και να ηθελες να την παρακαψεις πρεπει να πας πισω στην 4,4 οπου τα πραγματα ειναι αερα πατερα. Μετα τη rc5 και 7 τα πραγματα ειναι πολυ σφιχτα για να παρακαμψεις οτιδηποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ρε παιδια προσπαθω να κανω εγκατασταση την MadOS και γιατι παιρνω αυτη την εικονα???Βγαζει failed οσες φορες και να προσπαθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) Δεν είσαι με τη σωστή recovery. Διάβασε τις οδηγίες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7291916#post7291916 Edited September 29, 2017 by apotsi Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Υπάρχει τρόπος και αν ναι ποιος να αλλάξω γραμματοσειρά στην mados 7.1.2; Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 (edited) Ξαφνικά και χωρίς να κάνω κάτι στο τηλ μου δε λειτουργεί το home button καθώς και στο αναδιπλωμενο μενού ειδοποιήσεων εμφανίζονται μόνο η πρώτη σειρά με τα κουμπιά-διακόπτες όταν το σέρνεις προς τα κάτω και όταν πατάω πάνω στο βελάκι για να ανοίξουν και τα υπόλοιπα δεν κάνει τπτ.Και όλα αυτά στα καλά καθούμενα.το πιο σπαστικό απ' όλα είναι το home button γιατί δεν μπορώ να βγω από τις εφαρμογές και πρέπει να πατάω πολλές φορες το κουμπί πίσω.όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Edit :Μόλις παρατήρησα ότι δεν κάνει ούτε τις ενημερώσεις από το play store. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 6, 2017 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Ξαφνικά και χωρίς να κάνω κάτι στο τηλ μου δε λειτουργεί το home button καθώς και στο αναδιπλωμενο μενού ειδοποιήσεων εμφανίζονται μόνο η πρώτη σειρά με τα κουμπιά-διακόπτες όταν το σέρνεις προς τα κάτω και όταν πατάω πάνω στο βελάκι για να ανοίξουν και τα υπόλοιπα δεν κάνει τπτ.Και όλα αυτά στα καλά καθούμενα.το πιο σπαστικό απ' όλα είναι το home button γιατί δεν μπορώ να βγω από τις εφαρμογές και πρέπει να πατάω πολλές φορες το κουμπί πίσω.όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Edit :Μόλις παρατήρησα ότι δεν κάνει ούτε τις ενημερώσεις από το play store. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mηπως επεσε το κινητο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 (edited) Mηπως επεσε το κινητο σου;Μπα όχι.το έκανα και επανεκκίνηση και πάλι τπτ. Δε νομίζω να είναι θέμα hardware.Πιο πολύ για θέμα λογισμικού μου φαίνεται αλλά ας μου πει κάποιος πιο έμπειρος το πρέπει να κάνω; Εdit :Τελικα λυθηκε το προβλημα με εργοστασιακες και ολα μια χαρα Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 6, 2017 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Μετα απο τις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν εχω ροοτ και δυστυχως δεν εχω και ωρα να ψαξω στο φορουμ λογω του οτι ειμαι στη δουλεια.Γι αυτο σας παρακαλω ας μου πει καποιος πωε μπορω να επαναφερω το ροοτ.Εχω την 7.1.2 mados ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpapkones Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Μπορεί να μην έχω γράψει άλλα το φόρουμ σας με έχει βοηθήσει πολύ. Ήμουν και εγώ κάτοχος Jiayu S3 το οποίο δυστυχώς μου έσπασε πριν απο 1 εβδομάδα μετά απο πτώση. (Το αντικατέστησα με ένα Xiaomi 4 Note) Χαρίζω την καινούρια μπαταρία που είχα πάρει καθώς μου είναι άχρηστη πλέον. Η μπαταρία χρησιμοποιήθηκε μια εβδομάδα και αγοράστηκε από τον batariakia. Όποιος σκέφτεται να την αλλάξει, ας μου στείλει ένα PM. (περιοχή Βορειοανατολικά προάστια) Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου και εάν υπάρχει ακόμη η μπαταρία ενδιαφέρομαι. Επίσης, εάν υπάρχει το τηλέφωνο με ενδιαφέρει το ανταλλακτικό της θύρας φόρτισης. Με εκτίμηση Γιάννης Παπαϊωάννου ioannispapaioannoy@gmail.com 6948591229 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Μετα απο τις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν εχω ροοτ και δυστυχως δεν εχω και ωρα να ψαξω στο φορουμ λογω του οτι ειμαι στη δουλεια.Γι αυτο σας παρακαλω ας μου πει καποιος πωε μπορω να επαναφερω το ροοτ.Εχω την 7.1.2 mados ευχαριστω πολυ το κατεβαζεις απο εδω το βαζεις στην καρτα http://www.supersu.com/download και μεσω ρεκοβερυ το περνας Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου και εάν υπάρχει ακόμη η μπαταρία ενδιαφέρομαι. Επίσης, εάν υπάρχει το τηλέφωνο με ενδιαφέρει το ανταλλακτικό της θύρας φόρτισης. Με εκτίμηση Γιάννης Παπαϊωάννου ioannispapaioannoy@gmail.com 6948591229 Δεν νομιζω να σε απαντησει φιλε, του ζητησα την πλακετα και δεν μου απαντησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφώνου και εάν υπάρχει ακόμη η μπαταρία ενδιαφέρομαι. Επίσης, εάν υπάρχει το τηλέφωνο με ενδιαφέρει το ανταλλακτικό της θύρας φόρτισης. Με εκτίμηση Γιάννης Παπαϊωάννου ioannispapaioannoy@gmail.com 6948591229 Εγώ πήρα, από τον καλό συμφορουμίτη,τη συγκεκριμένη μπαταρία επειδή η δική μου είχε προβλήματα. Εάν συνεχίζει να παρακολουθεί το νήμα, ίσως απαντήσει για το άλλο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts