jter Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Δοκιμάστηκε και πέτυχε :) Για την ώρα ούτε το "αυθαίρετο" εικονίδιο του playstore δεν επανεμφανίστηκε. Thanks Καλησπερα!!! ρε παιδια αυτο το σπαστικο recent apps που πεταει συνεχεια ξερει καποιος πως φευγει??? Το είχε και το δικό μου αυτό. Δυστυχώς δεν λύνεται οριστικά με την απεγκατάταση... Μετά απο λίγο καιρό εμφανίζεται ξανά. Είναι κάποιο trojan (Spy.Agent.NQ νομίζω μου το έβγαλε το ESET Mobile Security) το οποίο εμφανίζεται σαν εφαρμογή συστήματος με όνομα hunger. Αυτό, σε μένα τουλάχιστον, κάθε φορά που έμπαινα internet ενεργοποιούσε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές και μια άλλη ρύθμιση νομίζω στις επιλογές για προγραμματιστές με αποτέλεσμα να βάζει στη συνέχεια ότι εφαρμογή θέλει. π.χ. το recents app Τελικά κατάφερα να το ξεφορτωθώ με το System App Safe Remover (θέλει να είσαι root) Edited September 2, 2015 by jter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το είχε και το δικό μου αυτό. Δυστυχώς δεν λύνεται οριστικά με την απεγκατάταση... Μετά απο λίγο καιρό εμφανίζεται ξανά. Είναι κάποιο trojan (Spy.Agent.NQ νομίζω μου το έβγαλε το ESET Mobile Security) το οποίο εμφανίζεται σαν εφαρμογή συστήματος με όνομα hunger. Αυτό, σε μένα τουλάχιστον, κάθε φορά που έμπαινα internet ενεργοποιούσε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές και μια άλλη ρύθμιση νομίζω στις επιλογές για προγραμματιστές με αποτέλεσμα να βάζει στη συνέχεια ότι εφαρμογή θέλει. π.χ. το recents app Τελικά κατάφερα να το ξεφορτωθώ με το System App Safe Remover (θέλει να είσαι root) δεν βρηκα ονομα hunger εφαρμογη αλλα πολλες που δεν ξερω σε τι χρησιμευουν και φοβαμαι να τις πειραξω !!!θυμασαι μηπως το εικονιδιο πως ηταν???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jter Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 δεν βρηκα ονομα hunger εφαρμογη αλλα πολλες που δεν ξερω σε τι χρησιμευουν και φοβαμαι να τις πειραξω !!!θυμασαι μηπως το εικονιδιο πως ηταν???? Δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο εικονίδιο. Το ανθρωπάκι του android εμφάνιζε... Δεν θυμάμαι αν φαινόταν στις εφαρμογές απο το μενου του τηλεφώνου. Δοκίμασες το System App Safe Remover? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Θα συμφωνήσω με τον timlaza. Το έχω κι εγώ 5 μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος με όλα εκτός την αργή φόρτιση. Ενώ στην αρχή ήθελε 2-2.5 ώρες 0%-100%, τις τελευταίες 2-3 βδομάδες θέλει 5-6 ώρες! Η μόνη αλλαγή που έκανα είναι ότι έχω βάλει το nova launcher. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Δοκιμασε και με αλλο φορτιστη-καλωδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Θα συμφωνήσω με τον timlaza. Το έχω κι εγώ 5 μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος με όλα εκτός την αργή φόρτιση. Ενώ στην αρχή ήθελε 2-2.5 ώρες 0%-100%, τις τελευταίες 2-3 βδομάδες θέλει 5-6 ώρες! Η μόνη αλλαγή που έκανα είναι ότι έχω βάλει το nova launcher. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Τι μπορεί να φταίει; Δοκιμασε και με αλλο φορτιστη-καλωδιο. Ακριβώς ότι λέει ο @nininikos. Γνωστό πρόβλημα του φορτιστή με την Ευρωπαϊκή πρίζα (αυτός που δε χρειάζεται μετατροπέα για να μπει). Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με τον δικό μου. Όποτε του καπνίσει φορτίζει το κινητό σε κάνα 7ώρο. Με άλλο φορτιστή εξαλείφθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Το είχα δοκιμάσει και με άλλους 2 φορτιστές και πάλι ήθελε 5-6 ώρες. Σήμερα έκανε 7 ώρες να πάει στο 100%! Τι μπορεί άλλο μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Δοκίμασε και ένα καλιμπραροσμα της μπαταρίας με το battery fix θα στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Δοκίμασε και ένα καλιμπραροσμα της μπαταρίας με το battery fix θα στρώσει Μπορείς να μου πεις πως θα το κάνω; Επειδή είμαι ψιλοάσχετος :p Edited September 5, 2015 by g9efthymios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Παιδιά κατάφερε κανείς να κάνει το κινητό με lollipop να παίξει οτεgo γιατί τα κάνω ολα αλλά το βλέπει σαν ρουταρισμενο Edited September 5, 2015 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Δεν βλεπω 4g με τιποτα σε ολη την Θεσσαλονικη, ενω εβλεπα κανονικα τιν πρωτο μηνα που καναν δοκιμες, τον Μαιο νομιζω. Απο τοτε τιποτα. Καρτα η καινουργια, η 10100 (την αλλξα τον Απριλιο). Rom η μαμα 4.4.4 S3S 20150507. Και με lolipop τα ιδια κανει. Cosmote-Vodafone μια χαρα 4g παντου. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μπορείς να μου πεις πως θα το κάνω; Επειδή είμαι ψηλοάσχετος :p Κατέβασε το battery fix and calibrate από το store και ακολούθησε τις οδηγίες.εύκολο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Καλησπερα!!2 θεματακια παρατηρησα εχθες!το πρωτο οτι οταν εχω ανοιχτα δεδομενα και παρω τηλεφωνο η με παρουν κατευθειαν κοβεται το ιντερνετ και το δευτερο οτι στην φωτογραφικη οταν το βαζω στην λειτουργια PIP κολλαει παρα πολυ και με βγαζει μυνημα υπερθερμανσης και να αποσυνδεσω την μπαταρια!επισης μερικες φορες δεν μπορω να κανω εναλλαγη δεδομενων και wifi!εχω την εκδοση S3SW 20150314-141844.....αααα και κλασσικα εχει αρχισει και με εκνευριζει πολυ το recent apps που πλεον πεταγεται συνεχεια...βοηθειααα Edited September 6, 2015 by panos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Καλησπερα!!2 θεματακια παρατηρησα εχθες!το πρωτο οτι οταν εχω ανοιχτα δεδομενα και παρω τηλεφωνο η με παρουν κατευθειαν κοβεται το ιντερνετ και το δευτερο οτι στην φωτογραφικη οταν το βαζω στην λειτουργια PIP κολλαει παρα πολυ και με βγαζει μυνημα υπερθερμανσης και να αποσυνδεσω την μπαταρια!επισης μερικες φορες δεν μπορω να κανω εναλλαγη δεδομενων και wifi!εχω την εκδοση S3SW 20150314-141844.....αααα και κλασσικα εχει αρχισει και με εκνευριζει πολυ το recent apps που πλεον πεταγεται συνεχεια...βοηθειααα Αυτό με τα δεδομένα (μέσω δικτύου κινητής, όχι wifi - για να μην μπερδέψουμε κανέναν) όπου κόβεται η σύνδεση εάν σε καλέσουν (ή καλέσεις κάποιον) το έχω παρατηρήσει και εγώ και είναι σίγουρα bug - και όχι αμελητέο θα έλεγα... :mad: Για τα υπόλοιπα (π.χ. PIP) δεν έχω δοκιμάσει... Για το "recent apps", δοκίμασε να εγκαταστήσεις κανένα antivirus, άσ' το να ενημερώσει τα virus definitions του και μετά βάλε το να σου κάνει μια πλήρη... απεντόμωση! :) Θα ήθελα να ελπίζω (δεν μπορώ να είμαι βέβαιος όμως...) ότι εκτός του ιδίου του "recent apps" μπορεί να τσακώσει και ό,τι είναι αυτό που το επαναφέρει αφού το απεγκαταστήσεις. Εκτός βέβαια και αν επισκέπτεσαι τακτικά κάποια "μολυσμένη" σελίδα και το "κολλάς" από εκεί - κάτι που είχα πάθει κι εγώ στο παρελθόν με ένα "μολυσμένο" site με downloads ταινιών που επισκεπτόμουν (μέχρι που ευτυχώς το αντελήφθησαν και το καθάρισαν οι admins της σελίδας...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Για κοιτάξτε αυτό.... http://www.needrom.com/download/rom-xtreme-rom-tf/ Λέτε να είναι η καλύτερη lolipop ως τώρα? τη κατεβάζω... Μόνο διάβασα αν είστε σε kitkat install μόνο από flash tools αν είστε ήδη σε lolipop μπορείτε μέσω της recovery version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Απ' ό,τι διάβαζα στο νήμα για το S3 στο xda-developers, την περίμεναν όλοι πώς και πώς, αλλά τελικά φαίνεται ότι έχει αρκετά προβληματάκια και όσοι την έβαλαν ξενέρωσαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Επιβεβαιωνω έχει Google launcher και νομίζω κολλάει 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίγουν οι εφαρμογές και γενικά δε βρήκα κάτι που δεν είχε η προηγούμενη... Κοινώς κακώς τη πέρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Να το παραλάβω λοιπόν και ... ίδωμεν !!! γνωμη μου ειναι να παραλάβεις πρωτα, να δεις πως λειτουργει, και μετα να δεις αν χρειαζεσαι αλλαγη σε ρομ. εγω το παρελαβα εδώ και σχεδόν 1 μήνα και ακομα δεν εχω βρει λογο αντικαταστασης, ολα δουλευουν ρολόι. Patience is virtue... Με την ευκαιρία να ρωτήσω (από περιέργεια και μόνο) όσους το έχετε πάρει πρόσφατα με τι ROM σας το έχουν στείλει...; Βλέπω τις εξής πιθανές περιπτώσεις: - Να το στέλνουν με την τελευταία KitKat (τέλη Απριλίου - αρχές Μαΐου), αν πρόκειται για έκδοση χωρίς gapps. - Να βάζει το εργοστάσιο την πολύ φρέσκια ΚΚ (Αυγούστου - για S3S) σε όσους παραγγείλουν μετά τα μέσα Αυγούστου. - Να το στείλουν με κάποια από τις νεώτερες Lollipop (?) - με ή χωρίς gapps (?) - Μιας και οι περισσότεροι το παραγγέλνουν με gapps προεγκατεστημένα, να στέλνουν τα μαγαζιά με τις ROM που είχαν ετοιμάσει οι ίδιοι με gapps, που συνήθως είναι σχετικά παλιές, συνήθως KitKat από Φεβρουάριο (μάλλον το πιο πιθανό σενάριο στην πράξη). Για να μην... τρομάξω πάντως και τον mikekgr, τα παραπάνω τα ρωτάω μόνο από... ακαδημαϊκό ενδιαφέρον. Αυτό που γράφει ο Alfakias74 είναι σωστό - δεν έχει περάσει κάποια ROM με κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα (τουλάχιστον από τις ΚΚ, με τις οποίες είναι και το πιο πιθανό ότι θα το στέλνουν - δεν ξέρω τι γίνεται με τις LP, οι οποίες θεωρούνται ακόμα beta και οι πρώτες τέτοιες τουλάχιστον θα τα είχαν τα προβληματάκια τους...) Οπότε με ό,τι και να το στείλουν, δε νομίζω πραγματικά να χρειαστεί κάποια αναβάθμιση - εκτός αν υπάρξει κάποιος καλός λόγος, όπως π.χ. το να βγει μια final (και απολύτως σταθερή) Lollipop (ή και CM12.1 που ελπίζουν κάποιοι :p) ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα του SAR είναι κάτι που έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές στα νήματα τα σχετικά με κινέζικα κινητά - και πάντα χωρίς κάποιο τελικό συμπέρασμα. Λίγες είναι οι κινέζικες εταιρίες που ανακοινώνουν το SAR - και δεν ξέρει κανείς και αν πρέπει να εμπιστευθεί τα λεγόμενά τους ή όχι. Επιπλέον, η Κίνα έχει δικές τους προδιαγραφές -και κλίμακα μέτρησης- για το SAR, ενώ αυτά που ακούμε εμείς εδώ... εις την Δύσιν αναφέρονται σε ευρωπαϊκή - ή και σε αμερικάνικη κλίμακα μέτρησης (ακόμα και εδώ, 2 διαφορετικές κλίμακες συναντάμε!) Οπότε και να ακούσεις κάποια τιμή, και σωστή να είναι, και πάλι δε θα ξέρεις πώς να την αξιολογήσεις! Η ως τώρα εμπειρία, περισσότερο από την προηγούμενη γενιά κινέζικων, με τα ΜΤ65XX SoC της Mediatek (το S3 έχει από τη νεώτερη γενιά των MT67XX), έχει δείξει ότι είχαν πολύ λογικές τιμές SAR, αρκετές φορές σε επίπεδα χαμηλότερα από αρκετά "επώνυμα". Δική μου αρχή πάντως είναι ότι από τη στιγμή που αποφασίζεις να πας σε κινέζικο κινητό, το SAR είναι μια από τις παραδοχές που πρέπει να κάνεις (ότι δε θα το ξέρεις πραγματικά και μπορεί να είναι υψηλό ή χαμηλό...). Αν αυτό είναι κάτι με το οποίο δεν μπορείς να ζήσεις, η επιλογή που μένει είναι να ανέβεις παραπάνω σε χρήματα και να πας για μια από τις "επώνυμες" συσκευές, για τις οποίες τουλάχιστον υπάρχουν κάποια πιο ευρέως γνωστά νούμερα (το κατά πόσον είναι και αυτά σωστά και αξιόπιστα είναι μια άλλη συζήτηση...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Έχει κανείς νέα για το τι γίνεται με την CM12 για το S3; Ή περιμένουμε -αν κι εφόσον- να βγάλουν νέα έκδοση Lollipop από Jiayu; Γιατί καλή προσπάθεια και των TF Developers, αλλά δεν ακόμη... Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Έχουμε κάτι σε screen motoring για την συσκευή μας; να παίζει δλδ η τιβί μου ότι το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Έχουμε κάτι σε screen motoring για την συσκευή μας; να παίζει δλδ η τιβί μου ότι το κινητό Screen mirroring θέλεις να πεις Ποια έκδοση έχεις? Λολιποπ η κιτ κατ? Δεν το έχεις ψάξει το κινητο ότι έχει ασύρματη οθόνη. Όλα τα τελευταία κινητά έχουν. Έχω το χρησιμοποιώ στην smart-tv samsung 42 3d Edited September 7, 2015 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ναι mirroring εννοούσα.κιτ κατ Έχω.το είδα στις εφαρμογές αλλά δεν εμφανίζει τπτ.μάλλον δεν το υποστηρίζει η τηλεόραση μου. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω μια Samsung 40αρα αλλά όχι hd ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να είναι smart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ναι mirroring εννοούσα.κιτ κατ Έχω.το είδα στις εφαρμογές αλλά δεν εμφανίζει τπτ.μάλλον δεν το υποστηρίζει η τηλεόραση μου. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω μια Samsung 40αρα αλλά όχι hd ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να είναι smart? Εμενα έχει. wifi.,Bluetooth, direct mod και ολα τα σχετικά web browser εφαρμογές παιχνίδια. Voice control έχει motion camera ανίχνευση κίνηση. Το Screen mirroring λειτουργεί με το wifi που έχει η tv και το κινητό. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Οκ κατανοητός.Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλησπερα στην παρεα.Ενδιαφερομουν σοβαρα να αγορασω το Jiayu S3 αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο εδω σαν να καταλαβα οτι υπαρχουν και λιγο καλυτερες επιλογες στην ιδια τιμη.Θα μπορουσατε να μου προτεινετε κατι?Το Kingzone Ζ1 ειναι καλη επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts