Jump to content

jter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

jter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά δυστυχώς το link δεν λειτουργεί πλέον. Μήπως σου είναι εύκολο να το ανεβάσεις ξανά; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. jter

    Jiayu S3

    Πηγαίνεις Ρυθμίσεις --> Σχετικά με το τηλέφωνο και πατάς πολλές φορές πάνω στον αριθμό έκδοσης. Μετά από αυτό αν γυρίσεις στο προηγούμενο μενού θα σου εμφανίσει και το "Επιλογές για προγραμματιστές"
  3. jter

    Jiayu S3

    Δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο εικονίδιο. Το ανθρωπάκι του android εμφάνιζε... Δεν θυμάμαι αν φαινόταν στις εφαρμογές απο το μενου του τηλεφώνου. Δοκίμασες το System App Safe Remover?
  4. jter

    Jiayu S3

    Το είχε και το δικό μου αυτό. Δυστυχώς δεν λύνεται οριστικά με την απεγκατάταση... Μετά απο λίγο καιρό εμφανίζεται ξανά. Είναι κάποιο trojan (Spy.Agent.NQ νομίζω μου το έβγαλε το ESET Mobile Security) το οποίο εμφανίζεται σαν εφαρμογή συστήματος με όνομα hunger. Αυτό, σε μένα τουλάχιστον, κάθε φορά που έμπαινα internet ενεργοποιούσε την εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές και μια άλλη ρύθμιση νομίζω στις επιλογές για προγραμματιστές με αποτέλεσμα να βάζει στη συνέχεια ότι εφαρμογή θέλει. π.χ. το recents app Τελικά κατάφερα να το ξεφορτωθώ με το System App Safe Remover (θέλει να είσαι root)
×
×
  • Create New...