kostasgtc13 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Η lοllipop που έχει το needrom είναι τελική??? Η ακόμα περιμένουμε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) τυχερακια...τελικα σημερα παρελαβες...δεν μου λες εσενα ηρθε απευθειας απο ολλανδια στην θεσσαλονικη;;;;γιατι κανονικα παει βενιζελος και μετα θεσσαλονικη...κουφαθηκα τωρα...κανε μου μια χαρη στειλε μου σε π.μ το track number σου να τσεκαρω τις ημερομηνιες με τις δικες μου...και επισης σου ηρθε με playstore εγκατεστημενο και δουλευει σωστα;; Καλημέρα φιλαράκο μου.Ναι το παρέλαβα την Παρασκευή (πήγα και το παρέλαβα) γιατί μου είχαν προγραμματισμένο ειδοποιητηριο για Δευτέρα και παραλαβή από Τρίτη.πήρα κάποια τηλ, έμαθα που είναι και πήγα και το παρέλαβα από τα συστήμενα. Το τηλέφωνο πετάει αδέρφια είναι μαματο και μας συγχαίρω όλους για την επιλογή μας.να είστε και όλοι εσείς καλά που μας βοηθάτε εμάς τους πιο άσχετους σε ότι πρόβλημα έχουμε και θα έχουμε. Σου στέλνω το tracking number με pm για να δεις αυτό που λες.Η ακολουθία πάντως είναι Βενιζέλος-κέντρο διανομής της πόλης Σου-κεντρο διανομής της περιοχής Σου-ειδοποιητηριο-παραλαβή. Επίσης ήρθε κανονικά με play store και παίζουν όλα κανονικά και υπέρ του δέοντος. Edited June 28, 2015 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παίδες πέταμα τo ease. Είναι bitcoin miner Αναφέρω και εγώ ότι μου εγκαταστάθηκε μόνο του αυτό το ease. Μάλιστα, μετά από 2 σβησίματα το ξαναείδα μέσα στις εφαρμογές μου. Από άδειες είχε τον....πωπό του. Μπορούσε να κάνει τα πάντα στη συσκευή. Με το τρίτο σβήσιμο δεν ξαναβγήκε. Το Dr. Web Light το σκάναρε χωρίς να το βρει επικίνδυνο. Βέβαια είχα ξεχάσει το "εγκατάσταση εφαρμογών εκτός play" ανοικτό. Συγνώμη ρε παιδιά, πως γίνεται και το φάγαμε όλοι μαζί??? Μήπως υπάρχει ευθύνη της Jiayu? Ακούσατε από κάποιον φίλο σας, με άλλη συσκευή να το "έφαγε" τώρα κοντά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Και εγώ το βρήκα διαβάζοντάς από εδώ, το πάγωσα από τιτανιουμ wipe cache και απεγκατασταση. Δείτε λίγο στις εφαρμογές σας έχει και εικονίδιο σαν δωρακι. Miner ήταν όπως γράψανε και τα παιδιά πιο πάνω. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 (edited) Εγώ παντως με την έκδοση KitKat S3SW 20150314-141844 δεν βλέπω πουθενά την εν λόγω εφαρμογή... Κάτι πρέπει να παίζει ίσως απο εφαρμογή που έχετε όλοι εγκαταστήσει, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Edited June 28, 2015 by Z3RatuL Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Κάποιος έχει να μου προτείνει έναν καλό dialer για τι τηλέφωνα μας; έχω τον x dialer αλλά θέλω μια αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εγώ παντως με την έκδοση KitKat S3SW 20150314-141844 δεν βλέπω πουθενά την εν λόγω εφαρμογή... Κάτι πρέπει να παίζει ίσως απο εφαρμογή που έχετε όλοι εκαταστήσει, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εγώ έχω την S3W 25/3. Με τις εφαρμογές παίζει μια πιθανότητα, αλλά είναι αδύνατο να βγάλουμε άκρη. Πρέπει να δουμε αν εμφανίστηκε και σε άλλες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Μηοως εγκαταστησατε καμια εφαρμογη στο PC? Και στην συνεχεια αυτη το μετεφερε στο κινητο?εμενα δεν μου εχει τυχει να βρω αυτη την εφαρμογη για να σας πω την αληθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Έχω μια υποψία για nova launcher ισως και τα παιδιά που το είχαν να είχαν βάλει το ιδιο? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Έχω μια υποψία για nova launcher ισως και τα παιδιά που το είχαν να είχαν βάλει το ιδιο? εγω τον έχω εγκατεστημένο, αλλα δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Σε εμένα πάντως δεν εμφανίστηκε κάποια τέτοια εφαρμογή και έχω εγκατεστημένο τον nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Πιστεύω πως αποκλείεται. Nova Launcher χρησιμοποιώ κι εγώ. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Κάποιος έχει να μου προτείνει έναν καλό dialer για τι τηλέφωνα μας; έχω τον x dialer αλλά θέλω μια αλλαγή contacts+ ....έχει και dialer εξτρά! εγώ από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτό! ..και ανά καιρούς ξαναψάχνω και πάλι στο ίδιο καταλήγω! :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Κάποιος έχει να μου προτείνει έναν καλό dialer για τι τηλέφωνα μας; έχω τον x dialer αλλά θέλω μια αλλαγήexdialer pro. Το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και δεν το αλλάζω. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εγώ έχω την S3W 25/3. Με τις εφαρμογές παίζει μια πιθανότητα, αλλά είναι αδύνατο να βγάλουμε άκρη. Πρέπει να δουμε αν εμφανίστηκε και σε άλλες συσκευές κι εγώ την ίδια rom 25/3 έχω μου εμφανίστηκε ξαφνικά χωρίς να κάνω πειραματισμούς με εφαρμογές. μου ζήτησε να ξεκινήσει στην εκκίνηση έφαγε σουτ...απεγκατάσταση και πριν μισή ωρα μου ξαναεμφανίστηκε.... τι παίζει κανας ιός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 exdialer pro. Το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα και δεν το αλλάζω. Ο pro τι διαφορά έχει από τον κανονικό; και εγώ αυτόν έχω τόσο καιρό αλλά τον βαρέθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpatzakas Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παιδιά όλοι εσείς που είχατε το ease μήπως έχετε κατεβάσει το PixWords;; ψιλιαζομαι ότι από αυτήν την εφαρμογή πέρασε στο κινητό μου αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Απλά είναι η τελευταία εφαρμογή που κατέβασα εδώ και μια βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παιδιά όλοι εσείς που είχατε το ease μήπως έχετε κατεβάσει το PixWords;; ψιλιαζομαι ότι από αυτήν την εφαρμογή πέρασε στο κινητό μου αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Απλά είναι η τελευταία εφαρμογή που κατέβασα εδώ και μια βδομάδα Εγω δεν την εχω αυτη την εφαρμογη ... Ειναι η δευτερη φορα που το διαγραφω το ease και ελπιζω να μην χρειαστει και τριτη .. Εχθες ελεγξα και το s3 του ξαδερφου μου και το ειχε και αυτος... Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες πέταμα τo ease. Είναι bitcoin miner μπορεις να το εξηγησεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariklis Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παιδιά όλοι εσείς που είχατε το ease μήπως έχετε κατεβάσει το PixWords;; ψιλιαζομαι ότι από αυτήν την εφαρμογή πέρασε στο κινητό μου αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Απλά είναι η τελευταία εφαρμογή που κατέβασα εδώ και μια βδομάδα Ούτε εγώ έχω το pixwords. Και στο xda που το έγραψα ακόμα ψάχνονται. 'Εχουν καταλήξει ότι είναι adware. Εμένα σταμάτησε τις επανεγκαταστάσεις. Το έβγαλε σε κανένα που να μην έχει S3W ή S3SW rom? Πρέπει να βρεθεί ποιο πρόγραμμα μας το έβαλε γιατί θα υπάρξει συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosfoti Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 παιδιά μήπως έχει κανένας άλλος θέμα με τα δεδομένα μου τρώει και με χρεώνη δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gamion Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Μολις σημερα παρέλαβα το κινητακι :D Πολυ ομορφο πολυ στιβαρο... Δεν το εχο ψαξει ακομα ομως γιατι εγινε ενα θεματακι και θελο την βοηθεια σας... Με το που το ανοιγω μολις το βγαζω απο το κουτι βλεπω εχει απο μονο του 55% μπαταρια.... Ολα καλα λεω... το ξανα κλεινω.. βαζω σιμ... Το ξανα ανοιγω και μου κανει ειδοποίηση για 1% μπαταρια... το Κλεινω το βαζω ησυχα ησυχα να φορτισει ξανα δειχνει 55% οταν εκλεισε και ηταν στον φορτιστη... Τωρα που το βλεπω ειναι στο 43% κλειστο και φορτιζει... Φταιει που δεν ειναι στρωμενη η μπαταρια ακομα? Τι τρεχει ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Μολις σημερα παρέλαβα το κινητακι :D Πολυ ομορφο πολυ στιβαρο... Δεν το εχο ψαξει ακομα ομως γιατι εγινε ενα θεματακι και θελο την βοηθεια σας... Με το που το ανοιγω μολις το βγαζω απο το κουτι βλεπω εχει απο μονο του 55% μπαταρια.... Ολα καλα λεω... το ξανα κλεινω.. βαζω σιμ... Το ξανα ανοιγω και μου κανει ειδοποίηση για 1% μπαταρια... το Κλεινω το βαζω ησυχα ησυχα να φορτισει ξανα δειχνει 55% οταν εκλεισε και ηταν στον φορτιστη... Τωρα που το βλεπω ειναι στο 43% κλειστο και φορτιζει... Φταιει που δεν ειναι στρωμενη η μπαταρια ακομα? Τι τρεχει ? :worry: κι εμενα στην αρχη κατι τετοια μου εκανε,μετα έστρωσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) Μέσα στα πολιτικά γεγονότα περιμένω και γω το κινητό μου! Ειρωνεία έτσι? το θέμα είναι ότι από το βράδυ του Σαββάτου σχεδόν χάθηκαν τα ίχνη του! Είχε φτάσει Ολλανδία στο αεροδρόμιο και από τα μεσάνυχτα 27 του μήνα, το χάος! Λέτε να μου το φάγανε οι μαμημένοι οι Ολλανδοί? :lol: Από το PostNL http://www.postnl.post/tracktrace εξαφανίστηκε το NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT και υπάρχει η προηγούμενη αναφορά στο 17track εμφανίστηκε ξανά η αναφορά NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT στα ΕΛΤΑ http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx ενώ έβγαζε ότι έφτασε στην Ολλανδία και στο αεροδρόμιο, τώρα δεν βγάζει τίποτα! τι έγινε? μου το φάγανε?:X Edit: Τώρα τα ΕΛΤΑ βγάζουν "ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 25-06-2015 16:55 ΟΛΛΑΝΔΙΑ" το Ολλανδικό, τίποτα νεότερο Edit2: στο PostNL μου βγάζει τώρα: No valid barcode was entered. Please check if your shipment barcode belongs to a registered mail item Edited June 29, 2015 by PopCorn1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gamion Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 (edited) κι εμενα στην αρχη κατι τετοια μου εκανε,μετα έστρωσε. Ευχαριστω πολύ :D Edited June 29, 2015 by Gamion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Μην ανησυχείς και εμένα έτσι έκανε και ξαφνικά εμφανίστηκε Ελλάδα.Δυστυχώς κάνει 5-6 περίπου Όχι να έρθει από Ολλανδία (εδώ είναι) αλλά να μαζευτούν και να τα πάρουν οι δικοί μας να τα ανοίξουν και να αρχίσουν τη διαλογή.αν ξεκινήσει η διαδικασία είναι γρήγορη.υπολογίζω Τέλος της εβδομάδα να το έχεις στα χέρια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts