freemind11 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 και δεν έχουν ραδιόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Δυστυχώς ή ευτυχώς η τεχνολογία προχωρά και αναγκαστικά κάποια στιγμή θα αλλάξουμε τηλέφωνο . Εγώ βρήκα αντικαταστάτη του S3 και το έχω στα χέρια μου εδώ και μερικές μέρες . Τα μείον που έχει είναι ότι δεν έχει υποδοχή κάρτας SD και το ότι για να αλλάξεις μπαταρία πρέπει να ξεκολλήσεις την οθόνη . Αλλά η έλλειψη επέκτασης με κάρτα μνήμης υπερκαλύπτεται από την μνήμη του τηλεφώνου . Και το AnTuTu benchmark δείχνει σχεδόν 73.000 Όλα τα άλλα δουλεύουν καλύτερα από το S3 https://m.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-S3-X626-5-5-Inch-4GB-64GB-Gold-385007.htmlΣε ποιο τηλ αναφέρεσαι γιατί δεν ανοίγει το λινκ για να το δω; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και δεν έχουν ραδιόφωνοΕδώ κάνεις λάθος γιατί και το ulefone T1 αλλά και το Vernee Mars Pro που προανέφερα έχουν Ραδιόφωνο προεγκατεστημένο. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Σε ποιο τηλ αναφέρεσαι γιατί δεν ανοίγει το λινκ για να το δω; Μια χαρά ανοίγει το link, τουλάχιστον στο destop Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Σε ποιο τηλ αναφέρεσαι γιατί δεν ανοίγει το λινκ για να το δω; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk LeTV LeEco Le S3 X626 5.5 Inch 4G LTE Smartphone Helio X20 Deca Core 4GB RAM 64GB ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Σε ποιο τηλ αναφέρεσαι γιατί δεν ανοίγει το λινκ για να το δω; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ κάνεις λάθος γιατί και το ulefone T1 αλλά και το Vernee Mars Pro που προανέφερα έχουν Ραδιόφωνο προεγκατεστημένο. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για τα LeEco λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Έχουμε κανένα link για πλακετάκι usb + mic για το S3 μας; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Τι από τα δύο τα έπαιξε; Το usb να υποθέσω...; (νομίζω δεν έχουν ακουστεί ως τώρα πολλά κρούσματα για μικρόφωνο ή ακουστικό - ευτυχώς!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 πραγματι παρα πολυ καλα και ποιοτικα τηλεφωνα αλλα εχοθν 2 βασικα προβληματα 1ο δεν αναβαθμιζονται 2ο λειπει η 800 μπαντα Η εργοστασιακή υποστήριξη με αφήνει αδιάφορο . Η υποστήριξη που περιμένω είναι από την κοινότητα , όπως άλλωστε έχει γίνει και με το jiaju s3 . Όσο για την 800σάρα μπάντα προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα , και στις περιοχές που κινούμαι έχω σχεδόν πάντα 4G . Όπως φαίνεται στην παρακάτω Screenshot https://i.imgur.com/fj3zDEE.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Τι από τα δύο τα έπαιξε; Το usb να υποθέσω...; (νομίζω δεν έχουν ακουστεί ως τώρα πολλά κρούσματα για μικρόφωνο ή ακουστικό - ευτυχώς!)Δυστυχώς το μικρόφωνο είναι. Ακούγεται η γυναίκα μου σαν να μου μιλάει από πηγάδι (μερικές φορές βολεύει..."δε σε ακούω, αγάπη μου"... :lol:;) ). Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Η εργοστασιακή υποστήριξη με αφήνει αδιάφορο . Η υποστήριξη που περιμένω είναι από την κοινότητα , όπως άλλωστε έχει γίνει και με το jiaju s3 . Όσο για την 800σάρα μπάντα προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα , και στις περιοχές που κινούμαι έχω σχεδόν πάντα 4G . Όπως φαίνεται στην παρακάτω Screenshot https://i.imgur.com/fj3zDEE.jpg δεν διαφωνω για την official υποστιριξη αλλα δυστυχως δεν εχει υποστιριξη ουτε απο την κοινοτητα γιατι δυστυχως ξαναλεω η leeco δεν δινει τον source code των τηλεφωνων της. αν το jiayu εχει υποστηριξη ωφειλεται στην mad team αλλα και στη ιδια την jiayu που εδωσε τον κωδικα στα παιιδια της mad team. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Δυστυχώς το μικρόφωνο είναι. Ακούγεται η γυναίκα μου σαν να μου μιλάει από πηγάδι (μερικές φορές βολεύει..."δε σε ακούω, αγάπη μου"... :lol:;) ). Δεν νομιζω να βρεις ανταλλακτικο ευκολα πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Αυτό βλέπω. Μπας και έχει κανένας κανένα χαλασμένο S3 για να πάρουμε το ανταλλακτικό από εκεί; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) Έχουμε κανένα link για πλακετάκι usb + mic για το S3 μας; Ο Ισπανός μάλλον έχει τρελαθεί :shock::shock::shock::shock: https://www.ebay.com/itm/Plaque-de-recharge-port-usb-de-Recharge-microphone-USB-charge-board-Jiayu-S3/252554408773?hash=item3acd6a7345:g:yvoAAOSwuspY~wEo Δίνω το δικό μου για 100 ευρώ :lol::lol::lol::lol::lol: Edited November 1, 2017 by george26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ο Ισπανός μάλλον έχει τρελαθεί :shock::shock::shock::shock: https://www.ebay.com/itm/Plaque-de-recharge-port-usb-de-Recharge-microphone-USB-charge-board-Jiayu-S3/252554408773?hash=item3acd6a7345:g:yvoAAOSwuspY~wEo Δίνω το δικό μου για 100 ευρώ :lol::lol::lol::lol::lol:ΤΡΕΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!! θα πάρω 3-4 να έχω. :lol::lol::lol: Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 ο apotsi έχει Π.Μ. :) Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Αν χαλασε μονο η θυρα φορτισης ειναι ευκολο να κολληθει καινουργια. Να αλλαχτει η θυρα και οχι η πλακετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Το μικρόφωνο είναι το πρόβλημα. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Το μικρόφωνο είναι το πρόβλημα. έχω παλιά πλακέτα με χαλασμένη την θύρα usb αν σε ενδιαφέρει και μπορεί να αλλάξει μόνο το mic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία του s3 μου.Με όλα ανοικτά wifi, Bluetooth, δεδομένα και αρκετά τηλέφωνα, Facebook, messenger και γενικά σκληρή χρήση η μπαταρία μέχρι το μεσημέρι αντέχει και μάλιστα κλείνει μόνο του παρόλο που είναι στο 50%. Οταν βάλω τον φορτιστή όμως και με κλειστό το τηλ η μπαταρία μου δείχνει 6% και φυσικά όταν το ανοίξω είναι επίσης στο 6%.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Έχω 3 μπαταρίες (μαμά,kompson, και μια ακόμη πράσινη καινούργια) και συμβαίνει κάτι στις 3 στο ίδιο.Είμαι στην 7.1.2 της mados αλλά το είχα και στην rc5 που ήμουν και πριν. Πίστευα πως είχα διορθωθεί το θέμα της μπαταρίας αλλά αυτό χειροτέρεψε. Τι έγινε ρε παιδιά μ αφήνει σιγά σιγά ή μπορώ να το επαναφέρω στην πρότερη ζωή του; Έχω δοκιμάσει και calibration battery fix με την εν λόγω εφαρμογή αλλά τπτ. Έχει κάποιος καμία λύση στο πρόβλημα μου που πιστεύω πως το έχουν κι άλλοι δλδ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις σας. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Ακούγεται σα να έχουν κρατήσει "λάθος" τιμές οι καταχωρητές που παρακολουθούν την μπαταρία στον σχετικό controller. Και η εναλλαγή μπαταριών δε βοηθάει σε αυτές τις καταστάσεις - με το που πάει να "μάθει" τη συμπεριφορά μιας μπαταρίας τόσο ο hardware controller, όσο και το σχετικό κομμάτι του λειτουργικού (αυτό το οποίο προσπαθούμε να επηρεάσουμε με το "calibration"), του την αλλάζεις... Δοκίμασε να αφήσεις την μπαταρία σου να εκφορτιστεί εντελώς, μέχρι να σβήσει το τηλέφωνο. Απόφυγε να το κάνεις "ταλαιπωρώντας" τη (με παιχνίδια, βίντεο και άλλη βαριά χρήση) στο τελευταίο κομμάτι (2-3% και κάτω) φόρτισής της - αν μπορείς, άσε τη να αδειάσει σχετικά... ειρηνικά. Εν συνεχεία, φόρτισέ το μέχρι το 100%, βγάλε το από τη φόρτιση, κάνε του ένα "calilbration", σβήσ' το και ξαναβάλε το σβηστό για άλλη μισή-μία ώρα στο φορτιστή. Με λίγη τύχη, ίσως ο controller "δει" ξανά τις σωστές τιμές για 0% και 100% και η κατάσταση βελτιωθεί (ή και διορθωθεί)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Ακούγεται σα να έχουν κρατήσει "λάθος" τιμές οι καταχωρητές που παρακολουθούν την μπαταρία στον σχετικό controller. Και η εναλλαγή μπαταριών δε βοηθάει σε αυτές τις καταστάσεις - με το που πάει να "μάθει" τη συμπεριφορά μιας μπαταρίας τόσο ο hardware controller, όσο και το σχετικό κομμάτι του λειτουργικού (αυτό το οποίο προσπαθούμε να επηρεάσουμε με το "calibration"), του την αλλάζεις... Δοκίμασε να αφήσεις την μπαταρία σου να εκφορτιστεί εντελώς, μέχρι να σβήσει το τηλέφωνο. Απόφυγε να το κάνεις "ταλαιπωρώντας" τη (με παιχνίδια, βίντεο και άλλη βαριά χρήση) στο τελευταίο κομμάτι (2-3% και κάτω) φόρτισής της - αν μπορείς, άσε τη να αδειάσει σχετικά... ειρηνικά. Εν συνεχεία, φόρτισέ το μέχρι το 100%, βγάλε το από τη φόρτιση, κάνε του ένα "calilbration", σβήσ' το και ξαναβάλε το σβηστό για άλλη μισή-μία ώρα στο φορτιστή. Με λίγη τύχη, ίσως ο controller "δει" ξανά τις σωστές τιμές για 0% και 100% και η κατάσταση βελτιωθεί (ή και διορθωθεί)...Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να το πάω κάτω από 10% γιατί όταν φτάσει στο 45% σβήνει από μόνο του και όταν το ανοίγω έχει 4-6%. Όχι όχι δεν αλλάζω τις μπαταρίες συνέχεια αλλά τις έχω για έκτακτη ανάγκη φορτισμένες στο αμάξι και στο γραφείο. Δεν ξέρω για εσάς αλλά από το 6-100% φορτισμα θέλει ένα τρίωρο χωρίς γρήγορη φόρτιση και δυστυχώς λόγο δουλειάς δεν μπορώ να το έχω σε φόρτιση 3 ώρες και μάλιστα το μεσημέρι στο φουλ της δουλειάς.Η βλακεία που κάνω είναι ότι το φορτίζω για καμία ώρα και μέχρι 30-35% και το βγάζω πάλι.Όταν θα ξεφορτιστει πάλι θα το βάλω για καμία ωρίτσα και αυτό μέχρι το βράδυ.Ίσως απ' αυτό να το έχω μπερδέψει.το βράδυ όμως το αφήνω 6 ώρες συνεχόμενα για φόρτισης και το πρωί έχω πάλι 100%. Τι μου προτείνεις λοιπόν να κάνω κάτω από αυτές τις συνθήκες; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία του s3 μου.Με όλα ανοικτά wifi, Bluetooth, δεδομένα και αρκετά τηλέφωνα, Facebook, messenger και γενικά σκληρή χρήση η μπαταρία μέχρι το μεσημέρι αντέχει και μάλιστα κλείνει μόνο του παρόλο που είναι στο 50%. Οταν βάλω τον φορτιστή όμως και με κλειστό το τηλ η μπαταρία μου δείχνει 6% και φυσικά όταν το ανοίξω είναι επίσης στο 6%.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Έχω 3 μπαταρίες (μαμά,kompson, και μια ακόμη πράσινη καινούργια) και συμβαίνει κάτι στις 3 στο ίδιο.Είμαι στην 7.1.2 της mados αλλά το είχα και στην rc5 που ήμουν και πριν. Πίστευα πως είχα διορθωθεί το θέμα της μπαταρίας αλλά αυτό χειροτέρεψε. Τι έγινε ρε παιδιά μ αφήνει σιγά σιγά ή μπορώ να το επαναφέρω στην πρότερη ζωή του; Έχω δοκιμάσει και calibration battery fix με την εν λόγω εφαρμογή αλλά τπτ. Έχει κάποιος καμία λύση στο πρόβλημα μου που πιστεύω πως το έχουν κι άλλοι δλδ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις σας. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχοντας δοκιμασει ολες σχεδον τις εφαρμογες που ειναι για την μπαταρια εχω να πω οτι δεν κανουν απολυτος τιποτα. Με σιγουρια μπορω να πω ομως οτι υπαρχει διαφορα απο φορτιστη σε φορτιστη. Εξηγουμε: Ειχα ενα τις πλακας, το φορτιζω, εδιχνε 100%, και μεσα σε μιση μερα επεσε στο 45% Βαζω ενα καλυτερο, και μεσα σε μιση μερα με την ιδια χρηση ημουν στο 78% Εκτος και αν ο φορτιστης σου εκαψε το διοδο ανορθωσης στην πλακετα, το οποιο δικαιολογει την "κουτσουρεμενη" φορτιση. Ειναι εξαιρετικα σπανιο, αλλα δεν το αποκλειουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Και ο φορτιστής, και -απ' ό,τι διαβάζω και σε άλλα threads εδώ τριγύρω- και το καλώδιο (με το οποίο μπορεί να παίζει θέμα ποιότητας, αλλά και το να έχει πάθει ζημιά από φθορά - πάντα από τα όσα έχω διαβάσει, δεν έχω δει κάτι ανάλογο ο ίδιος). Καλού κακού και μια δοκιμή με άλλο φορτιστή ή/και καλώδιο δε βλάπτει, για να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο, ότι τουλάχιστον το δοκίμασε! @ timkos40 Αν έχεις καμιά εφεδρική συσκευή, όπου μπορείς να μεταφέρεις τη SIM σου για κάποιο διάστημα (π.χ. τη νύχτα, που δεν αναμένεται να κάνεις και ιδιαίτερη -έως καθόλου- χρήση), δοκίμασε και το να βγάλεις τελείως την μπαταρία και να αφήσεις τη συσκευή χωρίς καθόλου μπαταρία για καμιά ώρα (ή και παραπάνω)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Και ο φορτιστής, και -απ' ό,τι διαβάζω και σε άλλα threads εδώ τριγύρω- και το καλώδιο (με το οποίο μπορεί να παίζει θέμα ποιότητας, αλλά και το να έχει πάθει ζημιά από φθορά - πάντα από τα όσα έχω διαβάσει, δεν έχω δει κάτι ανάλογο ο ίδιος). Καλού κακού και μια δοκιμή με άλλο φορτιστή ή/και καλώδιο δε βλάπτει, για να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο, ότι τουλάχιστον το δοκίμασε! @ timkos40 Αν έχεις καμιά εφεδρική συσκευή, όπου μπορείς να μεταφέρεις τη SIM σου για κάποιο διάστημα (π.χ. τη νύχτα, που δεν αναμένεται να κάνεις και ιδιαίτερη -έως καθόλου- χρήση), δοκίμασε και το να βγάλεις τελείως την μπαταρία και να αφήσεις τη συσκευή χωρίς καθόλου μπαταρία για καμιά ώρα (ή και παραπάνω)...Οκ παιδες θα τα δοκιμάσω όλα αυτά που μου λέτε και θα ενημερώσω αύριο ή μεθαύριο. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskone Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Παιδιά καλησπέρα.Σήμερα έπαθα και γω ζημιά με το βύσμα που συνδέουμε το καλώδιο φόρτισης.Μηπως υπάρχει καποιο διαθέσιμο η ολοκληρη η πλακέτα που είναι κολημένο το βύσμα?Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts