Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς ή ευτυχώς η τεχνολογία προχωρά και αναγκαστικά κάποια στιγμή θα αλλάξουμε τηλέφωνο . Εγώ βρήκα αντικαταστάτη του S3 και το έχω στα χέρια μου εδώ και μερικές μέρες . Τα μείον που έχει είναι ότι δεν έχει υποδοχή κάρτας SD και το ότι για να αλλάξεις μπαταρία πρέπει να ξεκολλήσεις την οθόνη . Αλλά η έλλειψη επέκτασης με κάρτα μνήμης υπερκαλύπτεται από την μνήμη του τηλεφώνου . Και το AnTuTu benchmark δείχνει σχεδόν 73.000

Όλα τα άλλα δουλεύουν καλύτερα από το S3

https://m.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-S3-X626-5-5-Inch-4GB-64GB-Gold-385007.html

Σε ποιο τηλ αναφέρεσαι γιατί δεν ανοίγει το λινκ για να το δω;

Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και δεν έχουν ραδιόφωνο
Εδώ κάνεις λάθος γιατί και το ulefone T1 αλλά και το Vernee Mars Pro που προανέφερα έχουν Ραδιόφωνο προεγκατεστημένο.

Μια χαρά ανοίγει το link, τουλάχιστον στο destop

LeTV LeEco Le S3 X626 5.5 Inch 4G LTE Smartphone Helio X20 Deca Core 4GB RAM 64GB ROM

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ κάνεις λάθος γιατί και το ulefone T1 αλλά και το Vernee Mars Pro που προανέφερα έχουν Ραδιόφωνο προεγκατεστημένο.

για τα LeEco λέω

Έχουμε κανένα link για πλακετάκι usb + mic για το S3 μας;

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Τι από τα δύο τα έπαιξε; Το usb να υποθέσω...;

(νομίζω δεν έχουν ακουστεί ως τώρα πολλά κρούσματα για μικρόφωνο ή ακουστικό - ευτυχώς!)

πραγματι παρα πολυ καλα και ποιοτικα τηλεφωνα αλλα εχοθν 2 βασικα προβληματα

1ο δεν αναβαθμιζονται

2ο λειπει η 800 μπαντα

Η εργοστασιακή υποστήριξη με αφήνει αδιάφορο . Η υποστήριξη που περιμένω είναι από την κοινότητα , όπως άλλωστε έχει γίνει και με το jiaju s3 .

Όσο για την 800σάρα μπάντα προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα , και στις περιοχές που κινούμαι έχω σχεδόν πάντα 4G . Όπως φαίνεται στην παρακάτω Screenshot

https://i.imgur.com/fj3zDEE.jpg

Τι από τα δύο τα έπαιξε; Το usb να υποθέσω...;

(νομίζω δεν έχουν ακουστεί ως τώρα πολλά κρούσματα για μικρόφωνο ή ακουστικό - ευτυχώς!)

Δυστυχώς το μικρόφωνο είναι. Ακούγεται η γυναίκα μου σαν να μου μιλάει από πηγάδι (μερικές φορές βολεύει..."δε σε ακούω, αγάπη μου"... :lol:;) ).

Η εργοστασιακή υποστήριξη με αφήνει αδιάφορο . Η υποστήριξη που περιμένω είναι από την κοινότητα , όπως άλλωστε έχει γίνει και με το jiaju s3 .

Όσο για την 800σάρα μπάντα προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα , και στις περιοχές που κινούμαι έχω σχεδόν πάντα 4G . Όπως φαίνεται στην παρακάτω Screenshot

https://i.imgur.com/fj3zDEE.jpg

δεν διαφωνω για την official υποστιριξη αλλα δυστυχως δεν εχει υποστιριξη ουτε απο την κοινοτητα γιατι δυστυχως ξαναλεω

η leeco δεν δινει τον source code των τηλεφωνων της. αν το jiayu εχει υποστηριξη ωφειλεται στην mad team αλλα και στη ιδια την jiayu που εδωσε τον κωδικα στα παιιδια της mad team.

Δυστυχώς το μικρόφωνο είναι. Ακούγεται η γυναίκα μου σαν να μου μιλάει από πηγάδι (μερικές φορές βολεύει..."δε σε ακούω, αγάπη μου"... :lol:;) ).

Δεν νομιζω να βρεις ανταλλακτικο ευκολα πια

Αυτό βλέπω. Μπας και έχει κανένας κανένα χαλασμένο S3 για να πάρουμε το ανταλλακτικό από εκεί;

Έχουμε κανένα link για πλακετάκι usb + mic για το S3 μας;

Ο Ισπανός μάλλον έχει τρελαθεί :shock::shock::shock::shock:

https://www.ebay.com/itm/Plaque-de-recharge-port-usb-de-Recharge-microphone-USB-charge-board-Jiayu-S3/252554408773?hash=item3acd6a7345:g:yvoAAOSwuspY~wEo

Δίνω το δικό μου για 100 ευρώ :lol::lol::lol::lol::lol:

Edited by george26

Ο Ισπανός μάλλον έχει τρελαθεί :shock::shock::shock::shock:

https://www.ebay.com/itm/Plaque-de-recharge-port-usb-de-Recharge-microphone-USB-charge-board-Jiayu-S3/252554408773?hash=item3acd6a7345:g:yvoAAOSwuspY~wEo

Δίνω το δικό μου για 100 ευρώ :lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΡΕΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!! θα πάρω 3-4 να έχω. :lol::lol::lol:

Το μικρόφωνο είναι το πρόβλημα.

Το μικρόφωνο είναι το πρόβλημα.

έχω παλιά πλακέτα με χαλασμένη την θύρα usb αν σε ενδιαφέρει και μπορεί να αλλάξει μόνο το mic.

Έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία του s3 μου.Με όλα ανοικτά wifi, Bluetooth, δεδομένα και αρκετά τηλέφωνα, Facebook, messenger και γενικά σκληρή χρήση η μπαταρία μέχρι το μεσημέρι αντέχει και μάλιστα κλείνει μόνο του παρόλο που είναι στο 50%.

Οταν βάλω τον φορτιστή όμως και με κλειστό το τηλ η μπαταρία μου δείχνει 6% και φυσικά όταν το ανοίξω είναι επίσης στο 6%.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό.

Έχω 3 μπαταρίες (μαμά,kompson, και μια ακόμη πράσινη καινούργια) και συμβαίνει κάτι στις 3 στο ίδιο.Είμαι στην 7.1.2 της mados αλλά το είχα και στην rc5 που ήμουν και πριν.

Πίστευα πως είχα διορθωθεί το θέμα της μπαταρίας αλλά αυτό χειροτέρεψε.

Τι έγινε ρε παιδιά μ αφήνει σιγά σιγά ή μπορώ να το επαναφέρω στην πρότερη ζωή του; Έχω δοκιμάσει και calibration battery fix με την εν λόγω εφαρμογή αλλά τπτ.

Έχει κάποιος καμία λύση στο πρόβλημα μου που πιστεύω πως το έχουν κι άλλοι δλδ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις σας.

Ακούγεται σα να έχουν κρατήσει "λάθος" τιμές οι καταχωρητές που παρακολουθούν την μπαταρία στον σχετικό controller.

Και η εναλλαγή μπαταριών δε βοηθάει σε αυτές τις καταστάσεις - με το που πάει να "μάθει" τη συμπεριφορά μιας μπαταρίας τόσο ο hardware controller, όσο και το σχετικό κομμάτι του λειτουργικού (αυτό το οποίο προσπαθούμε να επηρεάσουμε με το "calibration"), του την αλλάζεις...

Δοκίμασε να αφήσεις την μπαταρία σου να εκφορτιστεί εντελώς, μέχρι να σβήσει το τηλέφωνο. Απόφυγε να το κάνεις "ταλαιπωρώντας" τη (με παιχνίδια, βίντεο και άλλη βαριά χρήση) στο τελευταίο κομμάτι (2-3% και κάτω) φόρτισής της - αν μπορείς, άσε τη να αδειάσει σχετικά... ειρηνικά.

Εν συνεχεία, φόρτισέ το μέχρι το 100%, βγάλε το από τη φόρτιση, κάνε του ένα "calilbration", σβήσ' το και ξαναβάλε το σβηστό για άλλη μισή-μία ώρα στο φορτιστή.

Με λίγη τύχη, ίσως ο controller "δει" ξανά τις σωστές τιμές για 0% και 100% και η κατάσταση βελτιωθεί (ή και διορθωθεί)...

Ακούγεται σα να έχουν κρατήσει "λάθος" τιμές οι καταχωρητές που παρακολουθούν την μπαταρία στον σχετικό controller.

Και η εναλλαγή μπαταριών δε βοηθάει σε αυτές τις καταστάσεις - με το που πάει να "μάθει" τη συμπεριφορά μιας μπαταρίας τόσο ο hardware controller, όσο και το σχετικό κομμάτι του λειτουργικού (αυτό το οποίο προσπαθούμε να επηρεάσουμε με το "calibration"), του την αλλάζεις...

Δοκίμασε να αφήσεις την μπαταρία σου να εκφορτιστεί εντελώς, μέχρι να σβήσει το τηλέφωνο. Απόφυγε να το κάνεις "ταλαιπωρώντας" τη (με παιχνίδια, βίντεο και άλλη βαριά χρήση) στο τελευταίο κομμάτι (2-3% και κάτω) φόρτισής της - αν μπορείς, άσε τη να αδειάσει σχετικά... ειρηνικά.

Εν συνεχεία, φόρτισέ το μέχρι το 100%, βγάλε το από τη φόρτιση, κάνε του ένα "calilbration", σβήσ' το και ξαναβάλε το σβηστό για άλλη μισή-μία ώρα στο φορτιστή.

Με λίγη τύχη, ίσως ο controller "δει" ξανά τις σωστές τιμές για 0% και 100% και η κατάσταση βελτιωθεί (ή και διορθωθεί)...

Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να το πάω κάτω από 10% γιατί όταν φτάσει στο 45% σβήνει από μόνο του και όταν το ανοίγω έχει 4-6%.

Όχι όχι δεν αλλάζω τις μπαταρίες συνέχεια αλλά τις έχω για έκτακτη ανάγκη φορτισμένες στο αμάξι και στο γραφείο.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά από το 6-100% φορτισμα θέλει ένα τρίωρο χωρίς γρήγορη φόρτιση και δυστυχώς λόγο δουλειάς δεν μπορώ να το έχω σε φόρτιση 3 ώρες και μάλιστα το μεσημέρι στο φουλ της δουλειάς.Η βλακεία που κάνω είναι ότι το φορτίζω για καμία ώρα και μέχρι 30-35% και το βγάζω πάλι.Όταν θα ξεφορτιστει πάλι θα το βάλω για καμία ωρίτσα και αυτό μέχρι το βράδυ.Ίσως απ' αυτό να το έχω μπερδέψει.το βράδυ όμως το αφήνω 6 ώρες συνεχόμενα για φόρτισης και το πρωί έχω πάλι 100%.

Τι μου προτείνεις λοιπόν να κάνω κάτω από αυτές τις συνθήκες;

Έχω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία του s3 μου.Με όλα ανοικτά wifi, Bluetooth, δεδομένα και αρκετά τηλέφωνα, Facebook, messenger και γενικά σκληρή χρήση η μπαταρία μέχρι το μεσημέρι αντέχει και μάλιστα κλείνει μόνο του παρόλο που είναι στο 50%.

Οταν βάλω τον φορτιστή όμως και με κλειστό το τηλ η μπαταρία μου δείχνει 6% και φυσικά όταν το ανοίξω είναι επίσης στο 6%.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό.

Έχω 3 μπαταρίες (μαμά,kompson, και μια ακόμη πράσινη καινούργια) και συμβαίνει κάτι στις 3 στο ίδιο.Είμαι στην 7.1.2 της mados αλλά το είχα και στην rc5 που ήμουν και πριν.

Πίστευα πως είχα διορθωθεί το θέμα της μπαταρίας αλλά αυτό χειροτέρεψε.

Τι έγινε ρε παιδιά μ αφήνει σιγά σιγά ή μπορώ να το επαναφέρω στην πρότερη ζωή του; Έχω δοκιμάσει και calibration battery fix με την εν λόγω εφαρμογή αλλά τπτ.

Έχει κάποιος καμία λύση στο πρόβλημα μου που πιστεύω πως το έχουν κι άλλοι δλδ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις σας.

Εχοντας δοκιμασει ολες σχεδον τις εφαρμογες που ειναι για την μπαταρια εχω να πω οτι δεν κανουν απολυτος τιποτα.

Με σιγουρια μπορω να πω ομως οτι υπαρχει διαφορα απο φορτιστη σε φορτιστη. Εξηγουμε:

Ειχα ενα τις πλακας, το φορτιζω, εδιχνε 100%, και μεσα σε μιση μερα επεσε στο 45%

Βαζω ενα καλυτερο, και μεσα σε μιση μερα με την ιδια χρηση ημουν στο 78%

Εκτος και αν ο φορτιστης σου εκαψε το διοδο ανορθωσης στην πλακετα, το οποιο δικαιολογει την "κουτσουρεμενη" φορτιση.

Ειναι εξαιρετικα σπανιο, αλλα δεν το αποκλειουμε

Και ο φορτιστής, και -απ' ό,τι διαβάζω και σε άλλα threads εδώ τριγύρω- και το καλώδιο (με το οποίο μπορεί να παίζει θέμα ποιότητας, αλλά και το να έχει πάθει ζημιά από φθορά - πάντα από τα όσα έχω διαβάσει, δεν έχω δει κάτι ανάλογο ο ίδιος).

Καλού κακού και μια δοκιμή με άλλο φορτιστή ή/και καλώδιο δε βλάπτει, για να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο, ότι τουλάχιστον το δοκίμασε!

@ timkos40

Αν έχεις καμιά εφεδρική συσκευή, όπου μπορείς να μεταφέρεις τη SIM σου για κάποιο διάστημα (π.χ. τη νύχτα, που δεν αναμένεται να κάνεις και ιδιαίτερη -έως καθόλου- χρήση), δοκίμασε και το να βγάλεις τελείως την μπαταρία και να αφήσεις τη συσκευή χωρίς καθόλου μπαταρία για καμιά ώρα (ή και παραπάνω)...

Και ο φορτιστής, και -απ' ό,τι διαβάζω και σε άλλα threads εδώ τριγύρω- και το καλώδιο (με το οποίο μπορεί να παίζει θέμα ποιότητας, αλλά και το να έχει πάθει ζημιά από φθορά - πάντα από τα όσα έχω διαβάσει, δεν έχω δει κάτι ανάλογο ο ίδιος).

Καλού κακού και μια δοκιμή με άλλο φορτιστή ή/και καλώδιο δε βλάπτει, για να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο, ότι τουλάχιστον το δοκίμασε!

@ timkos40

Αν έχεις καμιά εφεδρική συσκευή, όπου μπορείς να μεταφέρεις τη SIM σου για κάποιο διάστημα (π.χ. τη νύχτα, που δεν αναμένεται να κάνεις και ιδιαίτερη -έως καθόλου- χρήση), δοκίμασε και το να βγάλεις τελείως την μπαταρία και να αφήσεις τη συσκευή χωρίς καθόλου μπαταρία για καμιά ώρα (ή και παραπάνω)...

Οκ παιδες θα τα δοκιμάσω όλα αυτά που μου λέτε και θα ενημερώσω αύριο ή μεθαύριο.

Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

Παιδιά καλησπέρα.Σήμερα έπαθα και γω ζημιά με το βύσμα που συνδέουμε το καλώδιο φόρτισης.Μηπως υπάρχει καποιο διαθέσιμο η ολοκληρη η πλακέτα που είναι κολημένο το βύσμα?Ευχαριστω προκαταβολικα!