Barlost Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παιδιά καλημέρα. Είμαι με την RC5. Μπορώ να βάλω ήχο κλήσης εκτός της εταιρείας κινητής? και πώς? Υπαρχει η εφαρμογη zedge Εχεις βαλει την 7;;; αξιζει;;; δουλευει σωστα το τηλ ή θα μου κανει θεματα??? Αλλιως θα ξαναπερασω την rc 5 Mia χαρα ειναι η 7, αλλα θεωρω ενα κλικ καλυτερη την rc5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παιδιά καλημέρα. Είμαι με την RC5. Μπορώ να βάλω ήχο κλήσης εκτός της εταιρείας κινητής? και πώς? Εννοείς πέραν του να τον κατεβάσεις από την εταιρία κινητής; Μπορείς π.χ. να βάλεις οποιοδήποτε αρχείο ήχου της αρεσκείας σου στο φάκελλο Ringtones (υπάρχει στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ή και να μην υπάρχει μπορείς να τον δημιουργήσεις). Μπορεί να χρειαστεί και ένα reboot για να το δει, μπορεί και όχι (κάποιες φορές που δοκίμασα, το είδε με τη μία, κάποιες χρειάστηκε και reboot...) και ο νέος σου ήχος θα εμφανιστεί στη λίστα επιλογών για ringtone, μαζί με τους προεγκατεστημένους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Εχει δοκιμασει κανεις καποιο καλο,φθηνο και αξιοπιστο smartwatch για το κινητο μας? θα ηθελα παρακαλω και καποιο λινκ για τα χαρακτηριστικα ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Εχει δοκιμασει κανεις καποιο καλο,φθηνο και αξιοπιστο smartwatch για το κινητο μας? θα ηθελα παρακαλω και καποιο λινκ για τα χαρακτηριστικα ευχαριστω εκ των προτερων http://www.ebay.com/itm/2016-U80-Bluetooth-Sport-Smart-Watch-Bracelet-Phone-Mate-For-Iphone-Android-IOS-/172139091957?hash=item28144a17f5 Αυτό έχω πάρει , περισσότερο από περιέργεια , γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω σε ανοιχτή ακρόαση . Καλό είναι , με δυνατό μεγάφωνο και συνδέθηκε αμέσως με το τηλέφωνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλημέρα. Αγόρασα εχθές το κινητό μεταχειρισμένο. Πέρασα την 7.1.2. Όλα καλά αλλά δεν εμφανίζει σήμα LTE. Ξέρει κάποιος αν στις ρυθμίσεις/κάρτες sim/λειτουργεία Band, πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένες επιλογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλημέρα. Αγόρασα εχθές το κινητό μεταχειρισμένο. Πέρασα την 7.1.2. Όλα καλά αλλά δεν εμφανίζει σήμα LTE. Ξέρει κάποιος αν στις ρυθμίσεις/κάρτες sim/λειτουργεία Band, πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένες επιλογές; δε μας διευκρινίζεις, αν γενικότερα σου εμφανίζει κάποια ένδειξη για mobile internet... ή αν έχεις απλά ενα Χ, που σημαίνει είναι ανεργό το mobile internet. Από εκεί και πέρα πιθανόν να μην σου έχει αναγνωρίσει σωστά τα ΑΡΝ. Για να ελέγξεις και να ρυθμίσεις στο σωστό ΑΡΝ: 1) ρυθμίσεις 2) ... Περισσότερα (στην κατηγορία Ασύρματο και Δίκτυα) 3) Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας 4) Ονόματα σημείου πρόσβασης (για παράδειγμα αν είσαι Βονταφον, πρέπει να ορίσεις το internet.vodafone.gr , κάνοντας κλικ στο κυκλάκι δεξιά) ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα. Είμαι με την RC5. Μπορώ να βάλω ήχο κλήσης εκτός της εταιρείας κινητής? και πώς? με οποιαδήποτε εφαρμογή ringtone maker από το PlayStore, μπορεί να σε βοηθήσει να ορίσεις όποιον ήχο θες ως ήχο κλήσης ή και μυνήματος... Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Από την αρχή Η μου εμφανίζει η Ε. APN είναι επιλεγμένο το internet.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 http://www.ebay.com/itm/2016-U80-Bluetooth-Sport-Smart-Watch-Bracelet-Phone-Mate-For-Iphone-Android-IOS-/172139091957?hash=item28144a17f5 Αυτό έχω πάρει , περισσότερο από περιέργεια , γιατί δεν μου αρέσει να μιλάω σε ανοιχτή ακρόαση . Καλό είναι , με δυνατό μεγάφωνο και συνδέθηκε αμέσως με το τηλέφωνο :) Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου Σε γενικες γραμμες ολα πρεπει να κανουν ετσι δεν ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Από την αρχή Η μου εμφανίζει η Ε. APN είναι επιλεγμένο το internet.vodafone.grΣτην προηγούμενη συσκευή σου και με την ίδια SIM είχες, υποθέτω, 4G, έτσι; (φαντάζομαι ναι, απλά για να αποκλείσουμε και αυτό το ενδεχόμενο - να είναι η SIM παλιά και μη συμβατή με το 4G, ή ο πάροχος να μην έχει δώσει 4G πρόσβαση στη συνδρομή σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ήμουν και εγώ κάτοχος Jiayu S3 το οποίο δυστυχώς μου έσπασε πριν απο 1 εβδομάδα μετά απο πτώση. (Το αντικατέστησα με ένα Xiaomi 4 Note) Χαρίζω την καινούρια μπαταρία που είχα πάρει καθώς μου είναι άχρηστη πλέον. Η μπαταρία χρησιμοποιήθηκε μια εβδομάδα και αγοράστηκε από τον batariakia. Όποιος σκέφτεται να την αλλάξει, ας μου στείλει ένα PM. (περιοχή Βορειοανατολικά προάστια) Ευχαριστώ και δημόσια τον Trelos7 για την μπαταρία του κινητού που παρέλαβα σήμερα (κάλιο αργά παρά ποτέ ...). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george26 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Καλημέρα. Αγόρασα εχθές το κινητό μεταχειρισμένο. Πέρασα την 7.1.2. Όλα καλά αλλά δεν εμφανίζει σήμα LTE. Ξέρει κάποιος αν στις ρυθμίσεις/κάρτες sim/λειτουργεία Band, πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένες επιλογές; Ρυθμίσεις - Περισσότερα - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - Προτιμώμενος τύπος δικτύου . Και τσεκάρεις αυτό που θέλεις ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου Σε γενικες γραμμες ολα πρεπει να κανουν ετσι δεν ειναι?? Λογικά, ναι . Αλλά πάντα πρέπει να υπολογίζεις και το απρόοπτο :devil: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα. Είμαι με την RC5. Μπορώ να βάλω ήχο κλήσης εκτός της εταιρείας κινητής? και πώς? Εάν εννοείς τον ήχο που ακούει αυτός που σε παίρνει τηλέφωνο , όχι . Μόνο από την εταιρεία κινητής που έχεις , και νομίζω πως πρέπει και να πληρώσεις γι αυτή την υπηρεσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Η κάρτα ήταν 4g αλλά δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ σε συσκευή 4G και δεν ήξερα ότι πρέπει να στείλουμε ένα sms στο 1285 γράφοντας 4G ναι για να ενεργοποιήσουμε αυτή τη δυνατότητα! Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IntruDerakI Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Εχει δουλευυει η 7;;; αξιζει;;; δουλευει σωστα το τηλ ή θα μου κανει θεματα??? Αλλιως θα ξαναπερασω την rc 5 αν ειναι. Ευχαριστω Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Δουλεύω την 7.1.2 εδώ και 1,5 μήνα και είναι πολύ καλή rom. Βάλε αυτή καλύτερα Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Δουλεύω την 7.1.2 εδώ και 1,5 μήνα και είναι πολύ καλή rom. Βάλε αυτή καλύτερα Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει κάποιος οδηγός αναβάθμισης ( βήμα - βήμα ) από 5.1.1 σε 7.1.2 ? Τα εγκαθιστούμε όλα απο την αρχή ή περνάει σαν αναβάθμιση? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Υπάρχει κάποιος οδηγός αναβάθμισης ( βήμα - βήμα ) από 5.1.1 σε 7.1.2 ? Τα εγκαθιστούμε όλα απο την αρχή ή περνάει σαν αναβάθμιση? Ευχαριστώ πολύ!Στην πρώτη σελίδα τα έχει όλα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7017772#post7017772 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να περασω την 7.1.2 απο την rc5 εχοντας κατεβασμενα ολα τα αρχεια στην καρτα μου και ενω δεν ανοιγει καθολου το κινητο μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Υπάρχει κάποιος οδηγός αναβάθμισης ( βήμα - βήμα ) από 5.1.1 σε 7.1.2 ? Τα εγκαθιστούμε όλα απο την αρχή ή περνάει σαν αναβάθμιση? Ευχαριστώ πολύ! δες ςδω καλυτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=410401&page=525 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει με την αναβαθμιση στην 7.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει με την αναβαθμιση στην 7.1.2? σε ποια ρομ εισαι τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να περασω την 7.1.2 απο την rc5 εχοντας κατεβασμενα ολα τα αρχεια στην καρτα μου και ενω δεν ανοιγει καθολου το κινητο μου ? γιατί δεν ανοίγει; Αν δεν ανοίγει θα πρέπει να περάσεις πάλι την rc5 με flashtool. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 τελικα περασα επιτυχως την 7.1.2 απλα δεν ειμαι rooted παρολο που ακιλουθησα τις οδηγιες απο το πρωτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 τελικα περασα επιτυχως την 7.1.2 απλα δεν ειμαι rooted παρολο που ακιλουθησα τις οδηγιες απο το πρωτο ποστΌλα καλά και με το ροοτ.μια άλλη ερώτηση έχω τώρα.το adaway γιατί δεν λειτουργεί; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα καλά και με το ροοτ. Κάτι ακόμη 1.το adaway γιατί δεν λειτουργεί; 2.Πως μπορώ να ορίσω σαν αποθηκευτικό χώρο την κάρτα sd ; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 (edited) Όλα καλά και με το ροοτ.μια άλλη ερώτηση έχω τώρα.το adaway γιατί δεν λειτουργεί;Πρέπει να εγκαταστήσεις το BusyBox. Μετά θα λειτουργήσει κανονικά. Δες και τα FAQ εδώ https://forum.xda-developers.com/jiayu-s3/development/rom-unofficial-aosp-n-jiayu-s3-t3451923/post68457826 Edited August 12, 2017 by apotsi Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts