kostas1s Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ρυθμίσεις --> Περισσότερα --> Ασύρματο και Δίκτυα --> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -- > Ενεργοποίηση "Περιαγωγή Δεδομένων". Εξαρτάται όμως και ποιό λειτουργικό έχεις στο κινητό. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει η επιλογη "περιαγωγη δεδομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Με τί λειτουργικό είσαι; Μήπως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος, γιατί εγώ είμαι με την τελευταία 7.1.2 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει η επιλογη "περιαγωγη δεδομενων. πιο ειναι το προβλημα σου να σε βοηθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1s Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Δεν υπαρχει η επιλογη "περιαγωγη δεδομενων" για να μπορεσω να την ενεργοποιησω. Το λειτουργικο ειναι 4.4.4 Πρεπει ν το αναβαθμησω για να μπορεσω να ενεργοποιησω τη περιαγωγη δεδομενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Δεν υπαρχει η επιλογη "περιαγωγη δεδομενων" για να μπορεσω να την ενεργοποιησω. Το λειτουργικο ειναι 4.4.4 Πρεπει ν το αναβαθμησω για να μπορεσω να ενεργοποιησω τη περιαγωγη δεδομενων? Δεν θυμάμαι που βρίσκονται οι ρυθμίσεις στο 4.4 αλλά κάπου πρέπει να είναι. Στο 7 υπάρχει φυσικά. Να υποθέσω έχεις Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Στην 7.1.2 πως διαλέγουμε τις συχνότητες που θέλουμε για να μην αργεί η εναλλαγή δεδομένων ; Επίσης εμένα δε βλέπω να έχει engineering mode. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Στην 7.1.2 πως διαλέγουμε τις συχνότητες που θέλουμε για να μην αργεί η εναλλαγή δεδομένων ; Επίσης εμένα δε βλέπω να έχει engineering mode. Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο engeineering mode το έψαχνα και εγώ. Για τα band modes Μπορείς να τα βρεις στις "Κάρτες SIM" --> Λειτουργία Band. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Καλημέρα, έχω το εξής θέμα. Το έχω στο φορτιστή και πέφτει η μπαταρία σιγά σιγά. Όταν το φορτίσω κλειστό, φορτίζει μέχρι το 80% περίπου και θέλει όλη νύχτα.. Παρήγγειλα και μια νέα μπαταρία να δούμε.. Μπορεί να φταίει και το USB port?? Ευχαριστώ Sent from my S3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Καλημέρα, έχω το εξής θέμα. Το έχω στο φορτιστή και πέφτει η μπαταρία σιγά σιγά. Όταν το φορτίσω κλειστό, φορτίζει μέχρι το 80% περίπου και θέλει όλη νύχτα.. Παρήγγειλα και μια νέα μπαταρία να δούμε.. Μπορεί να φταίει και το USB port?? Ευχαριστώ Sent from my S3 using TapatalkΈχεις δοκιμάσει με άλλον φορτιστή; Ίσως λίγο πιό δυνατό; 1,5Α ή 2Α. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 ναι έχω δοκιμάσει...3 διαφορετικους.. αυτό ξεκινησε ξαφνικά το Σάββατο, οπότε κάτι άλλο είναι και όχι ο φορτιστής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 ναι έχω δοκιμάσει...3 διαφορετικους.. αυτό ξεκινησε ξαφνικά το Σάββατο, οπότε κάτι άλλο είναι και όχι ο φορτιστής.. άλλαξε και USB καλώδιο.εμένα αυτό έφταιγε.και πάρε κάποιο καλό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Καλημέρα, έχω το εξής θέμα. Το έχω στο φορτιστή και πέφτει η μπαταρία σιγά σιγά. Όταν το φορτίσω κλειστό, φορτίζει μέχρι το 80% περίπου και θέλει όλη νύχτα.. Παρήγγειλα και μια νέα μπαταρία να δούμε.. Μπορεί να φταίει και το USB port?? Ευχαριστώ Sent from my S3 using Tapatalk Πολύ πιθανό... και το δικό κου κάπως έτσι ξεκίνησε... όταν το έχεις συνδεδεμένο ανάβει το led; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbaran Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Πολύ πιθανό... και το δικό κου κάπως έτσι ξεκίνησε... όταν το έχεις συνδεδεμένο ανάβει το led;Ανάβει και σε κάτι φάσεις είδα τώρα ότι σβήνει και ξανανέβει αμέσως πάλι.. Κάτι παίζει στάνταρ.. Εσύ το άλλαξες τελικά;; βρίσκεις εύκολα εδώ;; Sent from my V80_SE using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Ανάβει και σε κάτι φάσεις είδα τώρα ότι σβήνει και ξανανέβει αμέσως πάλι.. Κάτι παίζει στάνταρ.. Εσύ το άλλαξες τελικά;; βρίσκεις εύκολα εδώ;; Sent from my V80_SE using Tapatalk το πιθανότερο είναι το usb πλακετάκι, το πήρα από έξω αλλά το αλλάζει πολύ εύκολα, αρκεί να ξέρεις τα βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Ανάβει και σε κάτι φάσεις είδα τώρα ότι σβήνει και ξανανέβει αμέσως πάλι.. Κάτι παίζει στάνταρ.. Εσύ το άλλαξες τελικά;; βρίσκεις εύκολα εδώ;; Sent from my V80_SE using Tapatalk Σε μενα σε 3 φορτιστες που ειχα το εκανε στους 2!!!Στον αλλο φορτιζε κανονικα!!!Μολις αλλαξα τα καλωδια φορτιζε παλι και στους 3 κανονικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 καλώδιο παιδιά αλλάξτε.Εγώ πήρα από eBay καινούργια αντίσταση καλύτερη για φόρτιση νομίζω 22 η 24 μονάδες.δεν θυμάμαι τώρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skargas Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, να αναβαθμίσω το jiayu s3+,...έχει την κιτκατ 4.4.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, να αναβαθμίσω το jiayu s3+,...έχει την κιτκατ 4.4.... Έχω ανεβάσει οδηγό εδώ αλλά είσαι βέβαιος ότι είναι 4.4 για τι το δικό μου ήταν 5.1 αν θυμάμαι καλά. Ποιον επεξεργαστή έχεις; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skargas Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Έχω ανεβάσει οδηγό εδώ αλλά είσαι βέβαιος ότι είναι 4.4 για τι το δικό μου ήταν 5.1 αν θυμάμαι καλά. Ποιον επεξεργαστή έχεις; Έχεις δίκιο. Η 5.1 είναι. Το κινητό είναι της κόρης μου και έχει διάφορα προβλήματα, και σκέφτομαι να το αναβαθμίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Έχεις δίκιο. Η 5.1 είναι. Το κινητό είναι της κόρης μου και έχει διάφορα προβλήματα, και σκέφτομαι να το αναβαθμίσω. Υπάρχουν πολλές δοκιμασμένες rom στο xda. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimpouri3 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλησπερα μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει; Εχω την rc5 5.1.1 ολα οκ απο τοτε που την εβαλα εκτος απο την καμερα εχει υπερβολικο lag σε σημειο που δεν μπορεις καν να βγαλεις φωτογραφια... Παρομοιο προβλημα μου κανει μερικες φορες και στο YouTube οχι παντα...ενω βλεπω κανονικα αρχιζει και παιζει το video με διακοπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IntruDerakI Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλημερα παιδια εχω και εγω το προβλημα που αναφερθηκε σε καποια ποσυ πιο πριν!!! Ξαφνικα εκει που δουλευει το κινητο ολα κομπλε μαυριζει η οθονη και πρεπι να παιζεις με το start button για να ξανα λειτουργησει!!! Αν κανω ξανα εγκατασταση την rc5 (με αυτη εχω το τηλ) θα φτιαξει ή παω για οθονη;;; ευχαριστω πολυ Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλημερα παιδια εχω και εγω το προβλημα που αναφερθηκε σε καποια ποσυ πιο πριν!!! Ξαφνικα εκει που δουλευει το κινητο ολα κομπλε μαυριζει η οθονη και πρεπι να παιζεις με το start button για να ξανα λειτουργησει!!! Αν κανω ξανα εγκατασταση την rc5 (με αυτη εχω το τηλ) θα φτιαξει ή παω για οθονη;;; ευχαριστω πολυ Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και μενα με το κανει αλλα στις κλησεις, και οχι παντα. Αν ηταν οθονη δεν θα σου δουλευε καθολου. Νομιζω ειναι θεμα λειτουργικου και οχι υλικου ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει; Εχω την rc5 5.1.1 ολα οκ απο τοτε που την εβαλα εκτος απο την καμερα εχει υπερβολικο lag σε σημειο που δεν μπορεις καν να βγαλεις φωτογραφια... Παρομοιο προβλημα μου κανει μερικες φορες και στο YouTube οχι παντα...ενω βλεπω κανονικα αρχιζει και παιζει το video με διακοπες. Σε φουλ υψηλη αναλυση εχει θεματακια αν εννοοεις αυτο. Οσο για την καμερα, μαλλον στο λειτουργικο σου εντοπιζεται το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IntruDerakI Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 (edited) Εχεις δουλευει η 7;;; αξιζει;;; δουλευει σωστα το τηλ ή θα μου κανει θεματα??? Αλλιως θα ξαναπερασω την rc 5 αν ειναι. Ευχαριστω Edited August 10, 2017 by IntruDerakI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsaros7 Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Παιδιά καλημέρα. Είμαι με την RC5. Μπορώ να βάλω ήχο κλήσης εκτός της εταιρείας κινητής? και πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts