Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θυμάμαι ότι για τη μετάβαση από 4.4 σε 5.x χρειαζόταν οπωσδήποτε το SPFlashTool, καθώς άλλαζε ριζικά, απ' ό,τι φαίνεται, η δομή του filesystem, το partitioning κλπ.

Βλέπω τώρα ότι οι αλλαγές μεταξύ RC4/5 και ΜΜ ή και 7.x γίνονται μόνο με χρήση TWRP, οπότε υποθέτω ότι η 'νέα΄δομή του filesystem διατηρείται από το Android 5 και μετά και δεν έχει ξαναλλάξει. Καλό αυτό...!

Όσοι έχετε πάει σε 7.1.1, ποια έκδοση του TWRP ενδείκνυται να βάλει κανείς πριν προχωρήσει με την αναβάθμιση (είμαι ακόμα με RC5);

(οκ, ξέρω ότι κ ά π ο υ αναφέρεται και στις συνοδευτικές οδηγίες... :-)

οδηγίες πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν στο πρώτο μήνυμα του νήματος για την κάθε ROM στο XDA:

XDA. MAD Team. Nougat 7.0

Tα επιπεδα του ηχου σαν να ειναι λιγο χαμηλα σε σχεση με την Rc5 Yπαρχει κανενας τροπος να ανεβει λιγο η ενταση τους;

οι περισσότεροι περνάμε το Dolby Atmos: Dolby ATMOS [R6.5]

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν φορτίζει καν

και ας ελπίσουμε δεν είσαι θύμα USB πλακέτας :X

αλλιώς άλλαξε καλώδιο , φορτιστή και δες με την μαμίσια μπαταρία τί γίνεται (αν φορτίζει δλδ)

Ναι κι εγώ την 7.1 την πέρασα με την 2.8.7

αλλά οι developers προτείνουν να περαστεί με την 3.0.2

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως να περάσουμε την 3.0.2 ? Εχω 2.8.7 και RC5

αν θυμάμαι καλά, πως την έκανα:

την κατεβάζεις

την αποθηκεύεις στην SD του κινητού σου

μπαίνεις σε recovery

πατάς install

διαλέγεις τα image αρχεία

επιλέγεις την recovery που κατέβασες

τσεκάρεις το κουτάκι recovery

και κάνεις swype

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτό το περνάς μέσω της recovery με install?

και για να το απεγκαταστήσεις κάνεις το ίδιο με το uninstall?

Αυτό παίζει κανονικά σε 7.1.1 ?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως να περάσουμε την 3.0.2 ? Εχω 2.8.7 και RC5
Μπορείς να το κάνεις και με το Flashify (από το play store), εφόσον είναι root. Την κατεβάζεις και την αποθηκεύεις κάπου που να ξέρεις πώς να το βρεις το αρχείο .img και μετά μέσα από το flashify κάνεις flash recovery image.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Αυτό παίζει κανονικά σε 7.1.1 ?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς να το κάνεις και με το Flashify (από το play store), εφόσον είναι root. Την κατεβάζεις και την αποθηκεύεις κάπου που να ξέρεις πώς να το βρεις το αρχείο .img και μετά μέσα από το flashify κάνεις flash recovery image.

Μια χαρα παιζει ο Ατμος,

Ρε παιδια μια ερώτηση!!! έβαλα την 7.1.1 stable 5 και μου εμφάνισε την μπαρα αναζήτησης της Google την οποία όποτε την βλεπω με πιανουν τα νέυρα μου!!! πώς βγαίνει τελείως!!! να μην υπάρχει στην αρχική!!!

Ρε παιδια μια ερώτηση!!! έβαλα την 7.1.1 stable 5 και μου εμφάνισε την μπαρα αναζήτησης της Google την οποία όποτε την βλεπω με πιανουν τα νέυρα μου!!! πώς βγαίνει τελείως!!! να μην υπάρχει στην αρχική!!!
Μόνο με άλλο launcher. Έβαλα τον Nova, που τον είχα αγοράσει κιόλας, και είναι super.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Απλα εχω την εντυπωση οτι σε φουλ ενταση παραμορφωνει λιγο???

ε λογικό δεν είναι; αφού δίνει ένταση πέραν του εργοστασιακού ορίου που αντέχουν τα ηχεία της συσκευής. Σε ακουστικά πάλι έχει καλή απόδοση.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επειδή είπαμε η ROM είναι στηριγμένη αυθεντική της Google μόνο εγκαθιστώντας άλλον launcher για να κάνεις ότι παραμετροποιήσεις θέλεις.

using TapaTalk with my JiaYu S3 , 7.1.1

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση? ?? Είχα θέμα με την μπαταρία πήρα την γνωστή από ali όλα καλά για 1 μηνα περίπου και τώρα όλη μέρα να είναι στη φόρτιση δεν φορτίζει με τπτ! !!! Έχω δει ότι σε κάτι φορτιστές πρέπει να κουνάω το usb για μα πιάσει. .. Μάλλον πλακέτα φόρτισης ε? Και αν ναι επειδή έχω βρει 2 μια με μικρόφωνο και μια χωρίς ποιο να προτιμήσω? ??? Έχω διαβάσει ότι έχουν αλλάξει και κάποια παιδιά από δω υπάρχει κάποιο link που να ξέρουμε ότι ταιριαζει και δουλεύει σωστά? ??

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση? ?? Είχα θέμα με την μπαταρία πήρα την γνωστή από ali όλα καλά για 1 μηνα περίπου και τώρα όλη μέρα να είναι στη φόρτιση δεν φορτίζει με τπτ! !!! Έχω δει ότι σε κάτι φορτιστές πρέπει να κουνάω το usb για μα πιάσει. .. Μάλλον πλακέτα φόρτισης ε? Και αν ναι επειδή έχω βρει 2 μια με μικρόφωνο και μια χωρίς ποιο να προτιμήσω? ??? Έχω διαβάσει ότι έχουν αλλάξει και κάποια παιδιά από δω υπάρχει κάποιο link που να ξέρουμε ότι ταιριαζει και δουλεύει σωστά? ??

με άλλη μπαταρία δοκίμασες? γιατί κι η δική μου από το Aliexpress μετά από 1,5 μήνα δεν φορτίζει....ενώ η μαμίσια πάει μια χαρά

με άλλη μπαταρία δοκίμασες? γιατί κι η δική μου από το Aliexpress μετά από 1,5 μήνα δεν φορτίζει....ενώ η μαμίσια πάει μια χαρά

Όχι δεν δοκίμασα. .. θεώρησα ότι είναι καλύτερη μπαταρία. .. Οπότε να δω αν θα δουλέψει η μαμά. Το θέμα είναι πως η jiayu μου είχε ούτε η άλλως πρόβλημα

New original USB plug charge board with micorphone for Jiayu S3 cell phone + Free shipping

Εγώ πήρα αυτην την πλακέτα απο το AliExpress

Αν θέλει κούνημα το καλώδιο τότε πολύ πιθανό να είναι πλακέτα ...

Σ' αυτό το νήμα γίνεται συζήτηση για το νέο δορυφόρο Galileo και την εφαρμογή GPSTest (προσοχή, του barbeauDev), η οποία εμφανίζει και τους δορυφόρους του Galileo, με τριγωνικό σχήμα.

Από περιέργεια, την εγκατέστησα (είμαι ακόμη στην 5.1) αλλά βρήκα μόνο τους αμερικάνικους και τους ρώσικους δορυφόρους και όχι εκείνους του Galileo.

Αν και ο Mod λέει ότι οι MediaTek δεν έχουν συμβατότητα με τον Galileo, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουν, όσοι έχουν αναβαθμίσει σε 6 και 7, αν μπορούν να πιάσουν τον Galileo με τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

μπα δεν βγάζει Gallileo σε μένα με 7.1.1

Άρα, είναι θέμα Mediatek

Ναι κι εγώ την 7.1 την πέρασα με την 2.8.7

αλλά οι developers προτείνουν να περαστεί με την 3.0.2

Πέρασα την 7.1.1 με την TWRP 3.0.0.3 και όλα πήγαν μιά χαρά . Το τηλέφωνο δεν δουλεύει απλώς καλά , πετάει . Η 3.0.2 είναι πολύ τεμπέλα . :lol: . Σε όλες τις εργασίες την βρίσκω πολύ ποιο αργή απο την 3.0.0.3 . Και η 7.1.1 πολύ καλύτερη σε κατανάλωση μπαταρίας απο όλες τις προηγούμενες ρομ

Edited by george26

Αγαπητοί φίλοι του forum γεια σας.

Ξέρει κάποιος από εσάς να υπάρχει ετοιμαπαράδοτη σε Ελλάδα η σε Ευρώπη για γρήγορη παραλαβή η μπαταριά μας ( ή κάποια συμβατή ) ή/και η usb port ???

Σας ευχαριστώ από πριν.

Αγαπητοί φίλοι του forum γεια σας.

Ξέρει κάποιος από εσάς να υπάρχει ετοιμαπαράδοτη σε Ελλάδα η σε Ευρώπη για γρήγορη παραλαβή η μπαταριά μας ( ή κάποια συμβατή ) ή/και η usb port ???

Σας ευχαριστώ από πριν.

Δυσκολα....

Καλημέρα παίδες

Εάν θέλω να περάσω απο rc5 σε 7.1 stable 3 ή 5 αυτό γίνεται μέσω recovery μόνο,σωστά?

Έχω την twrp 3.0.2. Χρειάζεται ή όχι wipe data (πέρα από wipe cache dalvik)

Αξίζει τον κόπο τελικά?

Καλημέρα παίδες

Εάν θέλω να περάσω απο rc5 σε 7.1 stable 3 ή 5 αυτό γίνεται μέσω recovery μόνο,σωστά?

Έχω την twrp 3.0.2. Χρειάζεται ή όχι wipe data (πέρα από wipe cache dalvik)

Αξίζει τον κόπο τελικά?

Aκριβως οπως τα λες ειναι, αλλα χρειαζεται να καθαρισεις τα data, αλλιως θα κολλησει στο σημα

Επειδη και εγω ειχα την ιδια απορια με σενα, ενα θα σου πω. Δεν ξαναγυρισα πισω στην rc5

Aκριβως οπως τα λες ειναι, αλλα χρειαζεται να καθαρισεις τα data, αλλιως θα κολλησει στο σημα

Επειδη και εγω ειχα την ιδια απορια με σενα, ενα θα σου πω. Δεν ξαναγυρισα πισω στην rc5

Σε ευχαριστω. Θα δοκιμάσω και θα σου πω...