sokolataki Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Την έχω ήδη δοκιμάσει. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά για όποιον δεν χρειάζεται να τραβάει βίντεο. Το μόνο θέμα της είναι αυτό που λέει και ο devs δηλαδή δεν γράφει βίντεο δεν ηχογραφεί και nfc όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ο λόγος που προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει καμια nougat είναι πως κάθε φορά πρέπει να κατεβαζω ξανα τις εφαρμογές και να τις σεταρω... Όπως επίσης μου χάνονταν μέχρι τώρα όλα τα τηλέφωνα.. Υπάρχει τρόπος να αποθηκευσω τηλέφωνα και εφαρμογές και να τα επαναφερω μετά το φλασαρισμα; Τέλος για να περάσω από marshmallow σε nougat πρέπει να κάνω full wipe+install ή τί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Την έχω ήδη δοκιμάσει. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά για όποιον δεν χρειάζεται να τραβάει βίντεο. Το μόνο θέμα της είναι αυτό που λέει και ο devs δηλαδή δεν γράφει βίντεο δεν ηχογραφεί και nfc όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά. Μολις κρίνεις και για μπαταρία να μας πεις… ..επισης εχει 4G και στις δυο καρτες? Ευχαριστούμε (είσαι μεγάλη βοήθεια για πολλους εδώ μέσα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ο λόγος που προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει καμια nougat είναι πως κάθε φορά πρέπει να κατεβαζω ξανα τις εφαρμογές και να τις σεταρω... Όπως επίσης μου χάνονταν μέχρι τώρα όλα τα τηλέφωνα.. Υπάρχει τρόπος να αποθηκευσω τηλέφωνα και εφαρμογές και να τα επαναφερω μετά το φλασαρισμα; να αποδεχόσουν συγχρονισμό και αντίγραφα ασφαλείας μέσω του λογαριασμού google που έχεις θα ήταν μια καλή αρχή. Άντε με τις εφαρμογές να το καταλάβω αν και υπάρχουν άπειρες λύσεις πλέον, titanium backup, My backup Pro κλπ, αλλά για τα τηλέφωνα που συμπτωματικά το έχω ακούσει 4 φορές μέσα σε 3 μέρες δε με αφήνει αδιάφορο... Παιδιά θα σας πω το μυστικό, λέγεται συγχρονισμός επαφών με το λογαριασμό μας google. Επίσης για να λειτουργήσει σωστά, όταν αποθηκεύουμε νέα επαφή, (και ανάλογα την συσκευή) προσέχουμε να επιλέξουμε η αποθήκευση να γίνει "κάτω" από το λογαριασμό google Και όχι σε κάρτα SIM, τοπικά ή κάτι τέτοια μαντζούνια, που κάναμε στα 90ς. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 να αποδεχόσουν συγχρονισμό και αντίγραφα ασφαλείας μέσω του λογαριασμού google που έχεις θα ήταν μια καλή αρχή. Άντε με τις εφαρμογές να το καταλάβω αν και υπάρχουν άπειρες λύσεις πλέον, titanium backup, My backup Pro κλπ, αλλά για τα τηλέφωνα που συμπτωματικά το έχω ακούσει 4 φορές μέσα σε 3 μέρες δε με αφήνει αδιάφορο... Παιδιά θα σας πω το μυστικό, λέγεται συγχρονισμός επαφών με το λογαριασμό μας google. Επίσης για να λειτουργήσει σωστά, όταν αποθηκεύουμε νέα επαφή, (και ανάλογα την συσκευή) προσέχουμε να επιλέξουμε η αποθήκευση να γίνει "κάτω" από το λογαριασμό google Και όχι σε κάρτα SIM, τοπικά ή κάτι τέτοια μαντζούνια, που κάναμε στα 90ς. Σ' ευχαριστώ φίλε...Όπως τα λες αυτονόητα είναι όλα αυτά φτάνει να μπει κανείς στη διαδικασία να ψάξει και να δοκιμάσει μόνος του 5 πράγματα. Να 'σαι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Μολις κρίνεις και για μπαταρία να μας πεις… ..επισης εχει 4G και στις δυο καρτες? Ευχαριστούμε (είσαι μεγάλη βοήθεια για πολλους εδώ μέσα… οσο για την μπαταρια προσωπικα εχει ιδια αποδοση με αυτη που εχω στην RC5 αν και δεν το χρησιμοποιω σαν μονιμη ρομ για 4g και στις δυο καρτες δεν ξερω αφου η μια μου καρτα ειναι παλια και δεν ειναι 4g ετδι κσι σλλιως δεν τη χρησιμοποιω για data παντως αθτη που εεχω στην slot 2 μια χαρα ειναι. προσωπικα εχω μεινει στην rc5 αφου που ξερεις καποια στιγμη μπορει να χρειαστω να τραβηξω βιντεο. οι devs εχουν κανει πολυ δουλεια και ειμαι σιγουρος οτι θα καταφερουν να τν κανουν τελεια οποτε προτεινω να περιμενουμε λιγο ακομα εως οτου φυγουν οι παιδικες ασθενεις που εχει , τοτε θα μπορουμε ανετα να τη βαλουμε σαν κυρια ρομ (χρησιμοποιω dual boot) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Πολλοί λένε ότι η μπαταρία στο Nougat δεν αντέχει όσο στην LP και στην MM, κι αυτό γιατί το CPU governor κρατάει τα περισσότερα CPU σε 1690MHz δηλαδή full speed με αποτέλεσμα το γρηγορότερο drain. Επίσης όταν την έβαλα εγώ προσωπικά είδα ότι ναι μεν παίρνει φωτογραφίες και τις σώνει, είναι όμως χείριστης ποιότητας λόγω της μεγάλης συμπίεσης που γίνεται. Άρα πρέπει να φτιαχτεί κι αυτό. Το βίντεο ΟΚ περιμένουμε να το ενεργοποιήσουν. Τέλος απ' ότι κατάλαβα οι εφαρμογές δε μπορούν να πάνε στην κάρτα sd. Ούτε με το sdfix, ούτε με την επεξεργασία του αρχείου permissions.xml στο φάκελο /system/etc/ φτιάχνει. Εκτός αν γίνεται με ένα τρόπο που δε ξέρω ακόμη. Αυτά από 'μένα. Περιμένω επόμενο build να δούμε τι θα έχει φτιαχτεί. Προς στιγμή μένω στο αξιόπιστο LP RC5. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Καλημερα επειδη η μπαταρια αρχιζει να τα φτυνει μετα απο σχεδον 2 χρονια εχει κανενας φιλος κανενα αξιοπιστο link για αγορα μπαταριας? ευχαριστω και η ηλιθια ερωτηση της ημερας αν παρω 2 η δευτερη αν δεν ''δουλευτει'' θα αχρηστευτει ? Edited September 14, 2016 by jogoon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Έχει συζητηθεί το θέμα και το αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχει η ίδια και η Kopson. Αγόρασα την ίδια από vifocal, σε χαμηλή τιμή, και την αλλάζω με τη μαμίσια κάθε 2 μήνες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 και η ηλιθια ερωτηση της ημερας αν παρω 2 η δευτερη αν δεν ''δουλευτει'' θα αχρηστευτει ? Ένα κακό με τις μπαταρίες λιθίου είναι ότι σιγά σιγά η απόδοσή τους πέφτει ακόμα και αν βρίσκονται... στο ράφι του μαγαζιού. Γενικά έχουν ημερομηνία λήξεως (οκ, όχι κάτι τόσο συγκεκριμένο ίσως όσο μια ημερομηνία που θα γράφει κάπου πάνω της -αν και σαφώς θα είχε νόημα να έχουν κάτι τέτοιο! - αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ). Ελπίζω πάντως για κάποια χρόνια να είναι γενικά 'μάχιμες'... Έχει συζητηθεί το θέμα και το αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχει η ίδια και η Kopson. Αγόρασα την ίδια από vifocal, σε χαμηλή τιμή, και την αλλάζω με τη μαμίσια κάθε 2 μήνες. Μπράβο τιμή στο Vifocal $5.99! Η χαμηλότερη που έχω δει για αυτήν την μπαταρία! Το κακό αν εναλλάσσεις τις μπαταρίες είναι ότι κάθε μια τους πρέπει εκ νέου να "στρώσει" πάνω στο τηλέφωνο (στην πραγματικότητα μάλλον... το τηλέφωνο να "στρώσει" πάνω στην μπαταρία), οπότε κάθε φορά θες κάποιους πρώτους κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης, calibrations κλπ για να έχεις τη βέλτιστη απόδοση για το... υπόλοιπο των 2 μηνών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Μπράβο τιμή στο Vifocal $5.99! Η χαμηλότερη που έχω δει για αυτήν την μπαταρία! Το κακό αν εναλλάσσεις τις μπαταρίες είναι ότι κάθε μια τους πρέπει εκ νέου να "στρώσει" πάνω στο τηλέφωνο (στην πραγματικότητα μάλλον... το τηλέφωνο να "στρώσει" πάνω στην μπαταρία), οπότε κάθε φορά θες κάποιους πρώτους κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης, calibrations κλπ για να έχεις τη βέλτιστη απόδοση για το... υπόλοιπο των 2 μηνών. Τόσο την πήρα πριν 4-5 μήνες και έκανα οικονομία στο banggood που μου πλήρωσε την αξία, θεωρώντας, τότε, ότι έφταιγε η μπαταρία για την πτώση από τα 90 κάτι στο 0 (!!!). Μετά το φλασάρισμα του S3+, σε σωστή rom, επανήλθε η αρχική μπαταρία στα σωστά της και έτσι έχω 2 πλέον. Πάντως, τηρώ τη συμβουλή για δύο τουλάχιστον calibrations μετά από τις αντίστοιχες πρώτες φορτίσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk33 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 προσπαθησα να παρω και εγω την μπαταρια απο το Vifocal $5.99! με το paypal αλλα δεν γινετε η συναλλαγη μαλλον capital control εεε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 εμενα φιλος ουτε κινητο με αφησε να αγορασω ουτε μπαταρια. προφανως οι του pay pal εχουν μεινει στις παλιες διαταξεις. οι αγορες επιτρεπονται κανονικοτατα xρεωση χρεωστικης πιστωτικης επιτρεπεται ανετα, νομιζα μονο εγω ειμαι τρελος και αλλαξα password 2 φορες στο paypal :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Εμένα πέρασε κανονικά. Παρήγγειλα τρίτη μπαταρία, να έχω. Δεν βλέπω να το αλλάζω σύντομα, αν δεν βγει κανένα της προκοπής, που να έχει 800Mhz, ελέω Wind... Πως κλείνουμε μία από τις δύο SIM στο Nougat, ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Το κακό αν εναλλάσσεις τις μπαταρίες είναι ότι κάθε μια τους πρέπει εκ νέου να "στρώσει" πάνω στο τηλέφωνο (στην πραγματικότητα μάλλον... το τηλέφωνο να "στρώσει" πάνω στην μπαταρία), οπότε κάθε φορά θες κάποιους πρώτους κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης, calibrations κλπ για να έχεις τη βέλτιστη απόδοση για το... υπόλοιπο των 2 μηνών. Φαίνεται ότι γρουσούζεψα τη 2η μπαταρία που έβαλα προχθές στο S3+ και ενώ ξεκίνησε από 91% ξαφνικά χθες το απόγευμα άκουσα τον ήχο της πτώσης της στάθμης και είδα ότι ήταν στο 3%. Την έβαλα στο φορτιστή του κινητού και έδειχνε κανονική φόρτιση και το άφησα στο ρεύμαα τη νύχτα. Σήμερα το πρωί βρήκα τη φόρτιση στο 47% (!!!) και παρά το ότι το άφησα για 1 ώρα ακόμη δεν άλλαξε η κατάσταση. Θυμάμαι ότι αυτή την ένδειξη την είχε και πριν το φλασάρισμα τον ΙΟΥΛ. Να χρησιμοποιήσω τη διαγραφή με το calibration ή όχι; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Πως κλείνουμε μία από τις δύο SIM στο Nougat, ξέρει κανείς? δεν κλείνει. απλά. Sent from my S3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Να χρησιμοποιήσω τη διαγραφή με το calibration ή όχι; Ναι, αν και μάλλον στη φάση που είναι τώρα δε θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Μάλλον το χρησιμοποιείς ως έχει και όταν αδειάσει, κάνεις τον πλήρη κύκλο με το calibration. Υ.Γ: Από τον πολύ αναλυτικό οδηγό περί calibration που είχες ανεβάσει παλιότερα, κράτησα και χρησιμοποιώ ένα σημείο, το οποίο με έχει σώσει με ένα tablet (Teclast X98 Air III) που παρά τα root, calibration κλπ έχει μόνιμο πρόβλημα με τη φόρτιση: Αφού σταματήσει να φορτίζει ενώ είναι αναμμένο (άλλοτε δείχνοντας 100%, άλλοτε όμως και λιγότερο), με το που το βγάλω από τη φόρτιση συνήθως πέφτει στο 80-τόσο(!) Σύμφωνα με το tip από τον οδηγό σου λοιπόν, το ξαναβάζω στη φόρτιση σβηστό αυτήν τη φορά και το αφήνω καμιά ώρα τουλάχιστον, και αυτήν τη φορά, όταν ξανανάψει, δείχνει επιτέλους 100% (και όντως η φόρτιση κρατάει και σημαντικά περισσότερο απ' ό,τι αν δεν το 'κανα). Το παραθέτω για τις τυχόν... δύσκολες περιπτώσεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosm11 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπερα παιδια.. Ειμαι κατοχος του Jiayu s3 με εγκαταστημενη την rc5. Σημερα παρελαβα απο το ebay μια μπαταρια της Jiayu. Την εβαλα στο κινητο και μόλις με εβαλε στην εφαρμογη εκλεισε ξαφνικα. Επαναληφθηκε το ιδιο οταν το ξανα ανοιξα. Τη τριτη φορα ξεκινησε με τη βελτιοποιηση των εφαρμογων και στη συνέχεια εναρξη εφαρμογων. Δυστυχως δεν ξεκινουσε ποτέ γιατι επαναλαμβανε παλι τη βελτιοποιηση. Αυτο κανει συνεχεια κ εβγαλα τη μπαταρια. Δοκιμασα με τη μαμισια, παλι τα ιδια. Μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω? εχω μεινει χωρις κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπερα παιδια.. Ειμαι κατοχος του Jiayu s3 με εγκαταστημενη την rc5. Σημερα παρελαβα απο το ebay μια μπαταρια της Jiayu. Την εβαλα στο κινητο και μόλις με εβαλε στην εφαρμογη εκλεισε ξαφνικα. Επαναληφθηκε το ιδιο οταν το ξανα ανοιξα. Τη τριτη φορα ξεκινησε με τη βελτιοποιηση των εφαρμογων και στη συνέχεια εναρξη εφαρμογων. Δυστυχως δεν ξεκινουσε ποτέ γιατι επαναλαμβανε παλι τη βελτιοποιηση. Αυτο κανει συνεχεια κ εβγαλα τη μπαταρια. Δοκιμασα με τη μαμισια, παλι τα ιδια. Μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω? εχω μεινει χωρις κινητο δοκίμασε αν μπορείς να μπεις σε recovery να πάρεις κάνα αντίγραφο ασφαλείας και ξανα πέρασε RC 4 ή 5 με Flash Tools. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 δεν κλείνει. απλά. Sent from my S3 using Tapatalk Από παράλειψη, ή από πεποίθηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Γειά σας.. Να ρωτήσω κάτι στην rc5 μπορείς να βάλεις Dolby atmos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Από παράλειψη, ή από πεποίθηση? για την ώρα από εσκεμμένη παράλειψη, αν μπορούμε να το πούμε έτσι ;) Γειά σας.. Να ρωτήσω κάτι στην rc5 μπορείς να βάλεις Dolby atmos? τα ευκόλως εννοούμε παραλείπονται !!! (εννοείται. το Dolby Atmos, είναι φτιαγμένο για να μπαίνει σε οποιαδήποτε custom rom. Αρκεί να μην ξεχνά ο χρήστης να απενεργοποιεί τυχόν άλλες ρυθμίσεις βελτίωσης ήχου. Δε γίνεται να "τρέχουν" και οι δύο παραμετροποιήσεις...) Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsman8 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 τα ευκόλως εννοούμε παραλείπονται !!! (εννοείται. το Dolby Atmos, είναι φτιαγμένο για να μπαίνει σε οποιαδήποτε custom rom. Αρκεί να μην ξεχνά ο χρήστης να απενεργοποιεί τυχόν άλλες ρυθμίσεις βελτίωσης ήχου. Δε γίνεται να "τρέχουν" και οι δύο παραμετροποιήσεις...) Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.. Το είχα βάλει κανονικά απλά δεν ξέρω γτ δεν έβλεπα διαφορά έπαιζα με ισοσταθμιστη κινητού και αυτό και τώρα μια χαρά .. Ενώ από την αρχή κλείστος ήταν ο ισοσταθμιστης δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosm11 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπερα παιδια.. Ειμαι κατοχος του Jiayu s3 με εγκαταστημενη την rc5. Σημερα παρελαβα απο το ebay μια μπαταρια της Jiayu. Την εβαλα στο κινητο και μόλις με εβαλε στην εφαρμογη εκλεισε ξαφνικα. Επαναληφθηκε το ιδιο οταν το ξανα ανοιξα. Τη τριτη φορα ξεκινησε με τη βελτιοποιηση των εφαρμογων και στη συνέχεια εναρξη εφαρμογων. Δυστυχως δεν ξεκινουσε ποτέ γιατι επαναλαμβανε παλι τη βελτιοποιηση. Αυτο κανει συνεχεια κ εβγαλα τη μπαταρια. Δοκιμασα με τη μαμισια, παλι τα ιδια. Μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω? εχω μεινει χωρις κινητο Καλησπερα: Μπηκα σε recovery πηρα αντιγραφο ασφαλειας και ξαναπερασα την RC4 και RC5 με Flash Tools. Ολα καλα αλλα σημερα, οταν ομως η μπαταρια εφθασε στο 20% το κινητο έσβησε. Μου δημιουργησε παλι το ιδιο προβλημα ανοιγοντας το. Ξανα recovery και εγκατασταση RC4 και RC5. Μηπως ξερεις κανενας που οφειλεται το προβλημα και πως λυνεται? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά μετά από μερικές μέρες μπήκα ξανά. Το θέμα με τις μπαταρίες είναι γνωστό. Δεν φταίει το κινητό φταίνε οι μπαταρίες.μερικές από τις μπαταρίες έχουν πρόβλημα από κατασκευής τους για αυτό και οι περισσότεροι έχουν βγάλει την γνήσια μπαταρία και χρησιμοποιούν την konpson που δεν έχει προβλήματα όπως του φίλου πιο πάνω δηλαδή 20% σε 0 σε 1 λεπτό μέσα. Όσοι έχετε αυτές τις μπαταρίες καλό θα είναι να μην αφήνετε το κινητό να βρίσκεται κάτω από 30% διαφορετικά όταν πάτε να το άνοιξετε κλείνει από μπαταρία και δημιουργεί corruption στην μνήμη του τηλέφωνο. Η λύση για να το επαναφέρετε ειναι το flashtool αν λοιπόν έχετε τέτοιες μπαταρίες είτε δεν το αφήνετε να κατέβει κάτω από 30% είτε αγοράζετε μια konpson και καθάρισατε.προσωπικά είχα αγοράσει μπαταρία από vifocal και ήταν προβληματική. Αυτα από εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts