Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την cm 13 μπορεί κάποιος να μου πειτα βήματα πως κάνω copy paste εναν φάκελο πχ απο sd σε internal...?ευχαριστώ

πας διαχειρηση αρχειων.μπλε φακελος στο μενου.μπαινεις μεσα τσεκαρης τον φακελο που θες π.χ απο sd και πας στην μνημη του κιν. πατας τις 3 τελειες κατω αριστερα και διαλεγεις τη θα κανεις τον φακελο.

Σημειώστε επίσης πως το GPS ενεργοποιείται και όταν ανοίγεις το google play, που δεν συνέβαινε παλιότερα. Μήπως κάποια υπηρεσία της google δημιουργεί το πρόβλημα……

Αυτό μου το κάνει και εμένα πλέον, και ενω είμαι συνδεδεμένος με Wifi, μου ενεργοποιεί στιγμιαία και τα cell data. Και είμαι με RC4.

Βλέπω ανάλογα 'νούμερα' και στο τηλέφωνο ενός φίλου (ένα Xiaomi), όπου μάλιστα τα Google Play Services φαίνονται να προσπαθούν να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο GPS, με αποτέλεσμα ο κάτοχος να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει(!) Προσωρινή λύση το... force stop σε Play Services και Play Store(!)

Μάλλον κάποιο καινούριο... κατόρθωμα της Google, που ελπίζω να λυθεί σε επόμενη αναβάθμιση των εφαρμογών της...

Καλησπέρα σας,

νέο μέλος στην παρέα και καινούργιος στον χώρο του flashαρίσματος. Αποφάσισα προ ολίγων ημερών να ανεβάσω το εργοστασιακό 4.4.4 σε 5.1.1. Μετά από ατελείωτο ψάξιμο rootαρα το κινητό, μέσω Mobile Uncle πέρασα twrp και τελικά flashαρα την την γερμανική RC4 από το flash tool και από το recovery (άλλο πλέον λόγο του flash της rc4) πέρασα το dolby atmos και το supersu. Δυστυχώς μετά από αυτό διαπίστωσα ότι υπάρχει ελληνικό forum και ξεκίνησα το διάβασμα από την σελίδα 364 μέχρι και το τέλος. Το κινητό πετάει σε ταχύτητα συγκριτικά με πριν ΑΛΛΑ κάπου εκεί ξεκινάν οι ερωτήσεις και τα προβλήματα...

1) Ξεκινώντας να ρωτήσω, έκανα το flash από το flash tools σωστά; Γιατί διάβασα ότι έπρεπε να έχω την μπαταρία έξω και να την βάλω αφού συνδέσω το τηλέφωνο. Εγώ απλά έκανα flash συνδέοντας απευθείας στο pc μόλις ήταν έτοιμο το πρόγραμμα.

2) Παρατήρησα στην μια φορά που άφησα το κινητό να αδειάσει το πρόβλημα με το draining της μπαταρίας. Από το 15% έπεσε γρήγορα στο 5% και ούτε μισό λεπτό αργότερα έκλεισε. Διάβασα για calibration αλλά αυτό πρέπει να περιμένει κανα δυο τρεις μέρες για να γίνει...

3) Διάβασα από πολλούς ότι τους έστρωσε καλύτερα η RC5 και τους βοήθησε στο battery drain και σκέφτηκα μήπως μου καθίσει και εμένα οπότε βρήκα ένα link από τον sokolataki και προσπάθησα να το περάσω στο κινητό για να το flashάρω από το recovery. Αξίζει η RC5 ή το μόνο που θα κερδίσω είναι το fast charge (που καλά θα ήταν να υπάρχει αλλά και η έλλειψη του δεν με ενοχλεί. +ότι διάβασα πως υπάρχει update για την RC4 για fast charge αλλά κανένα link δεν λειτουργούσε).

4) Συνδέοντας το κινητό για να περάσω το RC5 διαπίστωσα πως το pc δεν το βλέπει πια. Ακούγετε ο ήχος της σύνδεσης αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα. Έκανα εναλλαγές ανάμεσα σε MTP και charge only, έκανα Disable driver signature enforcement και εγκατάσταση από sp driver 2.0 αλλά τζίφος.

5) Κάπου εκεί σκέφτηκα να κατεβάσω το RC5 απευθείας στο κινητό, μπας και φτιάξει και το θέμα μου με την σύνδεση στο pc. Δείχνει πως κατεβάζει και μετά δεν μπορώ να βρω το αρχείο πουθενά. Άλλαξα και download location στην sd και πάλι τίποτα. Απλά δεν αποθηκεύει τα αρχεία που κατεβάζω προφανώς... Τι κάνουμε εδώ;

6) Αξίζει να αναβαθμίσω την TWRP 2.8.7.0 τους rom μου; Αν ναι να υποθέσω προς προτείνετε την 3.0 που έχει αναφερθεί σε νωρίτερο ποστ...

7) Γιατί οι φωτογραφίες έχουν το ενοχλητικό aspect ratio του 4:3; Γίνεται να το αλλάξουμε κάπως;

8)Τέλος, όταν απαντούσαν σήμερα στις κλήσεις μου παρατήρησα μια δόνηση στην συσκευή. Στο 4.4 δεν υπήρχε και θα προτιμούσα να την εξαφανίσω και από εδώ...

Να αναφέρω ότι ναι μεν μου φαίνεται ελκυστική η επιλογή να πάω σε marshmallow, προτιμώ το κινητό μου να είναι σταθερό. Μέχρι τότε θέλω να μείνω σε lollipop. Συγνώμη αν σας κούρασα και σας ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε για να το διαβάσετε.

Edited by Spouk

πας διαχειρηση αρχειων.μπλε φακελος στο μενου.μπαινεις μεσα τσεκαρης τον φακελο που θες π.χ απο sd και πας στην μνημη του κιν. πατας τις 3 τελειες κατω αριστερα και διαλεγεις τη θα κανεις τον φακελο.

Ευχαριστώ για την απάντηση....όταν όμως παταω αντιγραφή μου αντιγράφει τον οποίο φάκελο έχω διαλέξει, στον ίδιο χώρο...δηλ αν είμαι στην εσωτερική μνήμη και πατήσω αντιγραφή μου λέει "οτι υπάρχει ηδη ένας φάκελος ίδιος κλπ και μου κανει αντιγραφή παλι στην εσωτερική εναν ίδιο....αυτό συμβαίνει και στην εξωτερική κάρτα...

Καλησπέρα σας,

νέο μέλος στην παρέα και καινούργιος στον χώρο του flashαρίσματος. Αποφάσισα προ ολίγων ημερών να ανεβάσω το εργοστασιακό 4.4.4 σε 5.1.1. Μετά από ατελείωτο ψάξιμο rootαρα το κινητό, μέσω Mobile Uncle πέρασα twrp και τελικά flashαρα την την γερμανική RC4 από το flash tool και από το recovery (άλλο πλέον λόγο του flash της rc4) πέρασα το dolby atmos και το supersu. Δυστυχώς μετά από αυτό διαπίστωσα ότι υπάρχει ελληνικό forum και ξεκίνησα το διάβασμα από την σελίδα 364 μέχρι και το τέλος. Το κινητό πετάει σε ταχύτητα συγκριτικά με πριν ΑΛΛΑ κάπου εκεί ξεκινάν οι ερωτήσεις και τα προβλήματα...

1) Ξεκινώντας να ρωτήσω, έκανα το flash από το flash tools σωστά; Γιατί διάβασα ότι έπρεπε να έχω την μπαταρία έξω και να την βάλω αφού συνδέσω το τηλέφωνο. Εγώ απλά έκανα flash συνδέοντας απευθείας στο pc μόλις ήταν έτοιμο το πρόγραμμα.

2) Παρατήρησα στην μια φορά που άφησα το κινητό να αδειάσει το πρόβλημα με το draining της μπαταρίας. Από το 15% έπεσε γρήγορα στο 5% και ούτε μισό λεπτό αργότερα έκλεισε. Διάβασα για calibration αλλά αυτό πρέπει να περιμένει κανα δυο τρεις μέρες για να γίνει...

3) Διάβασα από πολλούς ότι τους έστρωσε καλύτερα η RC5 και τους βοήθησε στο battery drain και σκέφτηκα μήπως μου καθίσει και εμένα οπότε βρήκα ένα link από τον sokolataki και προσπάθησα να το περάσω στο κινητό για να το flashάρω από το recovery. Αξίζει η RC5 ή το μόνο που θα κερδίσω είναι το fast charge (που καλά θα ήταν να υπάρχει αλλά και η έλλειψη του δεν με ενοχλεί. +ότι διάβασα πως υπάρχει update για την RC4 για fast charge αλλά κανένα link δεν λειτουργούσε).

4) Συνδέοντας το κινητό για να περάσω το RC5 διαπίστωσα πως το pc δεν το βλέπει πια. Ακούγετε ο ήχος της σύνδεσης αλλά δεν εμφανίζεται τίποτα. Έκανα εναλλαγές ανάμεσα σε MTP και charge only, έκανα Disable driver signature enforcement και εγκατάσταση από sp driver 2.0 αλλά τζίφος.

5) Κάπου εκεί σκέφτηκα να κατεβάσω το RC5 απευθείας στο κινητό, μπας και φτιάξει και το θέμα μου με την σύνδεση στο pc. Δείχνει πως κατεβάζει και μετά δεν μπορώ να βρω το αρχείο πουθενά. Άλλαξα και download location στην sd και πάλι τίποτα. Απλά δεν αποθηκεύει τα αρχεία που κατεβάζω προφανώς... Τι κάνουμε εδώ;

6) Αξίζει να αναβαθμίσω την TWRP 2.8.7.0 τους rom μου; Αν ναι να υποθέσω προς προτείνετε την 3.0 που έχει αναφερθεί σε νωρίτερο ποστ...

7) Γιατί οι φωτογραφίες έχουν το ενοχλητικό aspect ratio του 4:3; Γίνεται να το αλλάξουμε κάπως;

8)Τέλος, όταν απαντούσαν σήμερα στις κλήσεις μου παρατήρησα μια δόνηση στην συσκευή. Στο 4.4 δεν υπήρχε και θα προτιμούσα να την εξαφανίσω και από εδώ...

Να αναφέρω ότι ναι μεν μου φαίνεται ελκυστική η επιλογή να πάω σε marshmallow, προτιμώ το κινητό μου να είναι σταθερό. Μέχρι τότε θέλω να μείνω σε lollipop. Συγνώμη αν σας κούρασα και σας ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε για να το διαβάσετε.

για παμε ενα ενα

1 δεν υπαρχει προβλημα σωστα το εκανες διαφορετικα δεν θα γινοταν το φλασαρισμα

2 σοθ προτεινω να κανεισ 3 πληρης κυκλουσ φορτισης εκφορτισης τησ μπαταριας καθωσ και battery calibration καθε φορα

δλδ φορτιζεις το κινητο 100% κανεις battery callibration ( ψαξε στο playstore και κατεβασε την πρωτη εφαρμογη που θα σου βγαλει)

το αφηνεις να παει 0% και επειτα το ξανακανεις αυτο αλλες 2 φορες

ετσι η μπαταρια σου θα στρωσει

3 η RC5 εκτος απο τη γρηγορη φορτιση για μενα ειναι πιο γρηγορη αλλα εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας οποτε εσυ αποφασιζεις

4 δοκιμασε αλλη θυρα usb προσωπικα δεν μου εχει τυχει ποτε

5 ψαξε στο φακελο myfavorite και πες μου αν ειναι εκει (αν το κατεβασες με τον stock browser θα ειναι στο myfavorite)

6 ναι αξιζει η αναβαθμιση της TWRP

7 ναι μπορεις να το αλλαξεις απο τις ρυθμισεις της καμερας

8 ανοιγεις την εφαρμογη που περνεις τηλ πας πανς δεξια στις 3 τελειες επειτα ρυθμσεις κααι ξετικαρεις εκει που λεει "επισης δονηση για

κλησεις¨"

αν εχεις καποια απορια εδω ειμαστε

Υ.Γ 1 ναι σου προτεινω να μεινεισ σε λολιποπ μεχρι να φτιαξουν τις παιδικες αρρωστιες τησ ΜΜ

Υ.Γ 2 δεν μας κουρασες αυτη ειναι η δουλεια των φορουμ

Φοράω την rc5 και με την χρήση που το κάνω κρατάει ή πράσινη μπαταρία από το πρωί που το βγάζω από τον φορτιστή μέχρι το βράδυ. Αν πάρω την konpson με την ίδια χρήση πόσο παραπάνω θα κρατάει?

Φοράω την rc5 και με την χρήση που το κάνω κρατάει ή πράσινη μπαταρία από το πρωί που το βγάζω από τον φορτιστή μέχρι το βράδυ. Αν πάρω την konpson με την ίδια χρήση πόσο παραπάνω θα κρατάει?

Την ίδια διάρκεια θα εχεις ίσως ενα κλικ παραπανω αλλά έτσι κι αλλιως θα σου έλεγα αν την εχεις πολύ καιρό την μαμα μπαταρία σιγά σιγά θα πρέπει να εφοδιαστεις με μια δεύτερη ...συνιστω konpson πάντως όπως ειπές κι εσυ...

Την ίδια διάρκεια θα εχεις ίσως ενα κλικ παραπανω αλλά έτσι κι αλλιως θα σου έλεγα αν την εχεις πολύ καιρό την μαμα μπαταρία σιγά σιγά θα πρέπει να εφοδιαστεις με μια δεύτερη ...συνιστω konpson πάντως όπως ειπές κι εσυ...

Την έχω παραγγείλει ήδη αλλά ήθελα να μάθω πόση διαφορά έχει γιατί όλοι μιλούσαν για την konpson

Την έχω παραγγείλει ήδη αλλά ήθελα να μάθω πόση διαφορά έχει γιατί όλοι μιλούσαν για την konpson

Στην konpson δεν υπάρχει αυτό το απότομο κατέβασμα της τάσης απο το 15% μέχρι το σβήσιμο του τηλεφώνου , μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα . Κατά τα άλλα υπάρχει μια μικρή υπεροχή της konpson

Ας μη ξεγελιόμαστε ... εάν θέλουμε να έχουμε μεγάλη αυτονομία στο τηλέφωνό μας για πολλές -πολλές ώρες ( όπως και σε όλα τα κινητά ) πρέπει να έχουμε μία εφεδρική στην τσέπη μας , ή μία εξωτερική μεγάλης χωρητικότητας

Στην konpson δεν υπάρχει αυτό το απότομο κατέβασμα της τάσης απο το 15% μέχρι το σβήσιμο του τηλεφώνου , μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα . Κατά τα άλλα υπάρχει μια μικρή υπεροχή της konpson

Ας μη ξεγελιόμαστε ... εάν θέλουμε να έχουμε μεγάλη αυτονομία στο τηλέφωνό μας για πολλές -πολλές ώρες ( όπως και σε όλα τα κινητά ) πρέπει να έχουμε μία εφεδρική στην τσέπη μας , ή μία εξωτερική μεγάλης χωρητικότητας

ή να μην εχουμε βαρια ρομ, που φαινομενικα το αντροιντ 5 αρι και ολες οι γερμανικες ειναι ενεργοβορες.

Εβαλα σε ενα Jiayu , που φορουσε 4,4 την δικια μου μπαταρια που χρονισε, και κρατησε 1,5 μερα ανετα, ενω στο δικο μου με την RC5 ειμαι στην μια μερα και κατι ψιλα.

Εχω ενα αλλο jiayu G2F ( σκυλι μιλαμε ) με 2400 μπαταρια, και με 4,2 και κραταει σχεδον δυο μερες.

Μιας και μιλάμε για μπαταρίες, από τότε που έκανα rooted το S3 Plus και εγκατέστησα το Battery Calibration που πρότεινε ο gorillaz, παρατηρώ ότι οι τιμές που δίνει για τη μπαταρία είναι πάνω από 4100mV (αυτή τη στιγμή 87% και 4137mV).

Είναι πραγματικές αυτές οι τιμές;

:help:Τι το΄θελα και ειπα οτι ολα πανε καλα :X. Απο χθες το πρωι (χωρις προφανη λογο για μενα) ξεκινισε να μου βγαζει το μηνυμα "Δυστυχως, η εφαρμογη ταδε εχει σταματησει". Αρχισε με το Amazon και σταδιακα σχεδον οτι παω να ανοιξω απο εφαρμογες μου βγαζει αυτο το μηνυμα, μιλαμε απο App gratis και wind bank mobile ως MTK engineering mode και F2G app.

Εκανα εκκαθαριση πρωσορινης μνημης στο app του Google Play Store και Υπηρεσιες Google Play, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, και τελος ξαναπερασα την ROM αλλα απο zip της SD οχι με Flash tool, τιποτα :(

Εχετε καμια ιδεα πως διορθωνεται αυτη η κατασταση?:help: Ειμαι με την RC4

Edited by johnsot-1

Ευχαριστώ για την απάντηση....όταν όμως παταω αντιγραφή μου αντιγράφει τον οποίο φάκελο έχω διαλέξει, στον ίδιο χώρο...δηλ αν είμαι στην εσωτερική μνήμη και πατήσω αντιγραφή μου λέει "οτι υπάρχει ηδη ένας φάκελος ίδιος κλπ και μου κανει αντιγραφή παλι στην εσωτερική εναν ίδιο....αυτό συμβαίνει και στην εξωτερική κάρτα...

εγω κανω μονο μετακινησεις .αντιγραφει δεν εχω κανει.εισαι εχει καποιο bug η εφαρμογη.γενικος υπαρχει ενα προβλημα στην ρομ.θα τα φταιξουν φανταζομαι σιγα σιγα.

:help:Τι το΄θελα και ειπα οτι ολα πανε καλα :X. Απο χθες το πρωι (χωρις προφανη λογο για μενα) ξεκινισε να μου βγαζει το μηνυμα "Δυστυχως, η εφαρμογη ταδε εχει σταματησει". Αρχισε με το Amazon και σταδιακα σχεδον οτι παω να ανοιξω απο εφαρμογες μου βγαζει αυτο το μηνυμα, μιλαμε απο App gratis και wind bank mobile ως MTK engineering mode και F2G app.

Εκανα εκκαθαριση πρωσορινης μνημης στο app του Google Play Store και Υπηρεσιες Google Play, επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, και τελος ξαναπερασα την ROM αλλα απο zip της SD οχι με Flash tool, τιποτα :(

οταν το περασα με "βρωμικο τροπο" απο ΚΚ σε rc4 μου το εκανε σε καθε επαννεκινηση του κινητου, και μαλιστα ελεγε. Δυστυχως η εφαρμογη ρυθμισεις ( γενικα ) σταματησε να λειτουργει. Μονο αυτο, αλλα μετα απο 2 δευτερολεπτα εσβηνε και συνεχιζε κανονικα. Ισως αν το εκανα φορματ, αλλα βαριεμαι να σου πω την αληθεια, εφοσον δεν συναντω κανενα λειτουργικο προβλημα

Κατέβασε από Google Play άλλο διαχειριστή αρχείων πχ ES File Explorer.

Ο ενσωματωμένος λειτουργεί πολύπλοκα.

Στάλθηκε από το s3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ακούγεται σαν corruption της εσωτερικής μνήμης (το έχω ξαναδεί και σε άλλες συσκευές). Πιστεύω ότι με ένα flash-άρισμα της ROM (με SPFlashTools) θα φτιάξει.

Λογικά θα έπρεπε να φτιάξει και με το αντίστοιχο installation που έκανες από recovery, αλλά θα έπρεπε να έχεις κάνει όλα τα... διαθέσιμα wipes προηγουμένως (τα είχες κάνει...?)

Σε κάθε περίπτωση, και μιας και η συσκευή ακούγεται μη χρησιμοποιήσιμη όπως είναι, δοκίμασε και μία με το SPFT και πες μας αν έγινε κάτι...

Καλησπέρα ...όταν θελωνα περάσω απο μια Ρομ σε μια αλλη ,πχ απο CM σε AOSPA, μπορω να πάω κατευθείαν στο update η πρεπει ν περάσω την πρωτη έκδοση και μετα να πάω στο update...? Ευχαριστω

Εχω παρατηρήσει μετά την εγκατάσταση της Xtreme Rom και μέχρι τώρα με την 2.1 οτι το σήμα της κινητής τηλεφωνίας παίζει πάρα πολυ .... Είμαι στην wind. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα ;Ευχαριστώ

Καλησπέρα ...όταν θελωνα περάσω απο μια Ρομ σε μια αλλη ,πχ απο CM σε AOSPA, μπορω να πάω κατευθείαν στο update η πρεπει ν περάσω την πρωτη έκδοση και μετα να πάω στο update...? Ευχαριστω

Μπορείς να το κάνεις Αμέσως

Μου ακούγεται σαν corruption της εσωτερικής μνήμης (το έχω ξαναδεί και σε άλλες συσκευές). Πιστεύω ότι με ένα flash-άρισμα της ROM (με SPFlashTools) θα φτιάξει.

Λογικά θα έπρεπε να φτιάξει και με το αντίστοιχο installation που έκανες από recovery, αλλά θα έπρεπε να έχεις κάνει όλα τα... διαθέσιμα wipes προηγουμένως (τα είχες κάνει...?)

Σε κάθε περίπτωση, και μιας και η συσκευή ακούγεται μη χρησιμοποιήσιμη όπως είναι, δοκίμασε και μία με το SPFT και πες μας αν έγινε κάτι...

Τελικα περασα την xtreme απο zip γιατι το flashtool δεν δεχοταν το scatter file για να την φλασαρω, αλλα και παλι εχω ενα προβλημα με bootloop οταν κανει επανεκινηση μετα την ενημερωση του Adaway. Δυο φορες μου το εκανε και ξαναπερασα την ROM, τωρα δειχνει να δουλευει :) αλλα χωρις το Adaway :(

Τελικα περασα την xtreme απο zip γιατι το flashtool δεν δεχοταν το scatter file για να την φλασαρω, αλλα και παλι εχω ενα προβλημα με bootloop οταν κανει επανεκινηση μετα την ενημερωση του Adaway. Δυο φορες μου το εκανε και ξαναπερασα την ROM, τωρα δειχνει να δουλευει :) αλλα χωρις το Adaway :(

Μιας και ανέφερες τη μαγική λέξη bootloop να αναφέρω κι εγώ τη δική μου εμπειρία που για να το λύσω έκανα μέχρι και format, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, η λύση ήταν, ΤΙΠΟΤΑ! Το κινητό από ένα σημείο και μετά έστρωσε από μόνο του και τώρα λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να είχε πρόβλημα το power button και εν τέλει να ξεκόλλησε από το πολύ σκάλισμα που του έκανα. Τώρα το δουλεύω με double tap για άνοιγμα και screen off εφαρμογή για σβήσιμο οθόνης. Κακά τα ψέμματα, αν έχει ένα αδύναμο σημείο η συσκευή αυτή είναι τα φυσικά πλήκτρα, φτωχά σε άισθηση και λεπτεπίλεπτα.

Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Μετά το τέλος της άδειας ήρθε ή ώρα να αλλάξω την πλακέτα του USB. Ή φόρτιση σε εξωτερικό φορτιστή δεν είναι τόσο πρόβλημα που λύνεται με μία έξτρα μπαταρία. Το βασικό πρόβλημα είναι ή σύνδεση με τον Υ/Η για μεταφορά αρχείων αλλά και flashαρισμα....

Έχει αλλάξει κάποιος την πλακέτα του USB; Έχω κάποιες απορίες:

Α) αν το έκανε μόνος του με βασικές γνώσεις, αν ειναι εύκολο δηλαδή.

Β) αν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο χειρισμό...

Γ) ποια πλακέτα και από που πήρε και αν είναι ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα...

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να το κάνεις Αμέσως

Ευχαριστώ για την απάντηση...να ρωτησω κάτι ακόμα απο εδώ γιατί προσπαθώ να κάνω ανάρτηση στο xda και δεν μου τη δημοσιοποιεί(δεν ξέρω γιατί ...παρότι έχω κανει κανονικά εγγραφή κλπ...)στην aospa (paranoid..εχεις data και στις δυο σιμ?είμαι στην cm 13 και θέλω να την δοκιμασω ,ειδα οτι είσαι πολύ ευχαριστημένος....ευχαριστώ...

Ευχαριστώ για την απάντηση...να ρωτησω κάτι ακόμα απο εδώ γιατί προσπαθώ να κάνω ανάρτηση στο xda και δεν μου τη δημοσιοποιεί(δεν ξέρω γιατί ...παρότι έχω κανει κανονικά εγγραφή κλπ...)στην aospa (paranoid..εχεις data και στις δυο σιμ?είμαι στην cm 13 και θέλω να την δοκιμασω ,ειδα οτι είσαι πολύ ευχαριστημένος....ευχαριστώ...

Ναι έχεις και στις 2 κάρτες. Εγώ προσωπικά έχω θέμα με όλες τις mm γιατί δεν ποιανω καλό 3g σήμα έχω γυρίσει πίσω σε rc5 αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε όλοι πρόβλημα με το σήμα. Εγώ έχω επειδή στην περιοχή που είμαι έχει χαμηλό σήμα και οι mm το κάνουν χειρότερο

Έχω ένα Jiayu S3 advanced, με Αndroid 5.1.1, και αριθμό έκδοσης:JY-S3_Jiayu_Germany 20151127-194529 και σήμερα προσπαθώντας να συνδέσω το κινητό μου στον υπολογιστή μου (που τρέχει windows 10, 32-bit) για να μεταφέρω αρχεία από και προς την κάρτα sd, δεν μπορώ να δω το κλασσικό μήνυμα "Σύνδεση σε υπολογιστή μέσω USB" όπου εκεί μετά πατώντας πάνω στο μήνυμα αυτό σου προτείνει να επιλέξεις αν θα συνδεθείς σαν "συσκευή πολυμέσων ΜΤΡ" ή σαν "κάμερα ΡΤΡ". Δεν υπάρχει καμμία αντίδραση από μέρους του υπολογιστή, ούτε καν ο χαρακτηριστικός ήχος όταν συνδέετα μια USB συσκευή. Παρ'όλα αυτά η συσκευή δείχνει ότι φορτίζεται όταν την συνδέω στην USB. Επίσης πηγαίνοντας στο κινητό σε "Ρυθμίσεις" και μετά "Αποθηκευτικός χώρος" και μετά πατώντας το touch κάτω αριστερά κουμπί του κινητού, εμφανίζει (χωρίς δυνατότητα επιλογής) "Σύνδεση υπολογιστή μ..", που μέσω αυτής της επιλογής θα μπορούσα να ενεργοποιήσω την σύνδεση μέσω usb με τον υπολογιστή μου.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη....