panos314 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Flashαρα στο κινητό του κουνιάδου (το είχε από την αγορά του μήνες πριν με την κινεζική 4.4.4 του καταστήματος, δεν έχει ιδέα) την 5.1.1. rc4. Όλα πήγαν καλά και το κινητό πετάει γενικότερα. Εξαιρετική rom. Αντιμετωπίζει όμως πάλι πρόβλημα με τη φόρτιση : συνεχίζει να φορτιζει αργά. Το δοκίμασα και με τον δικό μου φορτιστή του nexus, που είναι και quick charger, ενεργοποιωντας τις σχετικές ρυθμίσεις, αλλά ενώ ξεκινάει από τα 1700ma στη συνέχεια πέφτει σταδιακά πολύ χαμηλά. Κάποια πρόταση; Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Φλασαρε αυτό το αρχείο μεσω recovery και θα είσαι εντάξει. http://www.megafileupload.com/jd39/Fast+Charging_RC4.zip Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisss1 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει καποια θήκη, που να καλύπτει Μόνο το πίσω μέρος..έχω βρει Μόνο καπάκι μπαταρίας η σιλικόνη..:( Edited April 30, 2016 by chrisss1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα Μολις με επεσε το κινητο , στο πιο απαλο του πεσιμο ραγισε στην γωνια το γυαλι αλλα δεν λειτουργει το touch πλεον Απο που θα αγοραζω μονο το touch screen ή παει μαζι με την οθονη ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) Καλημερα και χρονια πολλα Μολις με επεσε το κινητο , στο πιο απαλο του πεσιμο ραγισε στην γωνια το γυαλι αλλα δεν λειτουργει το touch πλεον Απο που θα αγοραζω μονο το touch screen ή παει μαζι με την οθονη ? http://www.ebay.co.uk/itm/New-Original-Black-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Lens-Replacement-For-JIAYU-S3-/201444896938?hash=item2ee70d30aa:g:~w8AAOSwI-BWFjWf http://www.aliexpress.com/item/Black-Color-For-Jiayu-S3-Touch-Screen-Glass-Digitizer-Assembly-Replacement-5-5-inch-Moblie-Phone/32560958282.html?spm=2114.01010208.3.2.Ozzyzn&ws_ab_test=searchweb201556_9,searchweb201602_2_10034_507_10032_10020_10017_10005_10006_10021_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_7&btsid=c0268cb7-0042-4cac-bd54-92a6cb71f638 Χρόνια πολλά. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι αξιόπιστα, αλλά είναι φτηνά πάντως. Edited May 1, 2016 by jon_robocop Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση Εχει πεσει απο πολυ χαμηλα αλλα βρηκε στην γωνια και εκανε ραγισμα, λετε να θελει και οθονη ?Το κινητο αναβει κανονικα αλλα δεν μπορω να το λειτουργησω με τα δαχτυλα. Ποτε θελει και οθονη αντικατασταση ? Απο την φωτο μπορειτε να καταλαβετε ? https://www.dropbox.com/s/ayodbkgk56bmzyb/05010001.jpg?dl=0 Αν παρω το ασπρο αυτο ιδιο δεν ειναι ? http://www.ebay.com/itm/401113674892?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Απλα επειδη εχει πιο καλη βαθμολογια το λεω και για αλλαγη . Edited May 1, 2016 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση Εχει πεσει απο πολυ χαμηλα αλλα βρηκε στην γωνια και εκανε ραγισμα, λετε να θελει και οθονη ?Το κινητο αναβει κανονικα αλλα δεν μπορω να το λειτουργησω με τα δαχτυλα. Ποτε θελει και οθονη αντικατασταση ? Απο την φωτο μπορειτε να καταλαβετε ? https://www.dropbox.com/s/ayodbkgk56bmzyb/05010001.jpg?dl=0 Αν παρω το ασπρο αυτο ιδιο δεν ειναι ? http://www.ebay.com/itm/401113674892?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Απλα επειδη εχει πιο καλη βαθμολογια το λεω και για αλλαγη . Ναι, το ίδιο είναι. Όσον αφορά την lcd, αν σου φαίνεται ακέραια η εικόνα χωρίς να διαχέονται τα χρώματα η γενικά αν δεν παρατηρείς κάτι αφύσικο κάτω από το γυαλί, κατά 99% θέλει αλλαγή μόνο το digitizer. Εξάλλου αν πεις ν'αλλάξεις όλο το σετ digitizer+Lcd το κόστος ξεφεύγει και δε νομίζω ότι αξίζει να το ρισκάρεις. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 (edited) Τελευταιες μερες παρατηρω ενα τρεμοπεγμα στην οθονη αλλες φορες δυσδιακριτο αλλες πιο εντονο και ενοχλητικο. Συμβαινει σε καποιον αλλον; ειναι καποιο κακο προεορτιο; Edited May 2, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το είχα παρατηρήσει μόνο την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό, μετά δεν έχει τύχει να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Ναι, το ίδιο είναι. Όσον αφορά την lcd, αν σου φαίνεται ακέραια η εικόνα χωρίς να διαχέονται τα χρώματα η γενικά αν δεν παρατηρείς κάτι αφύσικο κάτω από το γυαλί, κατά 99% θέλει αλλαγή μόνο το digitizer. Εξάλλου αν πεις ν'αλλάξεις όλο το σετ digitizer+Lcd το κόστος ξεφεύγει και δε νομίζω ότι αξίζει να το ρισκάρεις. Θα πρεπει να τα αλλάξει και τα δυο.μην πάρεις ρίσκο να ξεκολησεις το γυαλί.με ενα 60 ή 70 θα τα βρεις.εντάξει θα μου πεις δεν δίνω αλλά 50 να παρω ενα καινουριο με τα ιδια χαρακτηριστικά.εσύ αποφασίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Θα πρεπει να τα αλλάξει και τα δυο.μην πάρεις ρίσκο να ξεκολησεις το γυαλί.με ενα 60 ή 70 θα τα βρεις.εντάξει θα μου πεις δεν δίνω αλλά 50 να παρω ενα καινουριο με τα ιδια χαρακτηριστικά.εσύ αποφασίζει. Παρηγγειλα χθες το touch μονο Γιατι τοτε το πουλαν ξεχωριστα ? Δεν αλλάζει μονο το touch ? Η οθονη μια χαρα παιζει απλα δεν δεχεται εντολες απο την αφη . Θα το παω σε γνωστο μου που δουλεια του ολη μερα ειναι να αλλαζει οθονες απο ταμπλετ και τηλεφωνα , με ενα 10ρικο θα την αλλαξει . Γιατι λες να δωσω 60 ή 70 ευρω? Edited May 3, 2016 by hammer Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazonas Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Παρηγγειλα χθες το touch μονο Γιατι τοτε το πουλαν ξεχωριστα ? Δεν αλλάζει μονο το touch ? Η οθονη μια χαρα παιζει απλα δεν δεχεται εντολες απο την αφη . Θα το παω σε γνωστο μου που δουλεια του ολη μερα ειναι να αλλαζει οθονες απο ταμπλετ και τηλεφωνα , με ενα 10ρικο θα την αλλαξει . Γιατι λες να δωσω 60 ή 70 ευρω?[/quote Σορρυ.νόμιζα πήρες το γυαλί μονο.ναι έτσι θα κανεις δουλεια. Edited May 3, 2016 by gazonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπέρα θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει καποια θήκη, που να καλύπτει Μόνο το πίσω μέρος..έχω βρει Μόνο καπάκι μπαταρίας η σιλικόνη..:( Μαζί με την παραγγελία του S3 Plus από το Banggood (16/1/16) έβαλα και δύο θήκες, μια σιλικόνης και μία Flip Cover που δεν φόρεσα ποτέ, αφού βολεύτηκα με την πρώτη. Η τιμή που την αγόρασα ήταν $4.99 και τώρα έχει $2.99 (!!!) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mst Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπερα, πως βαζουμε ενα ηχο κλησης σε συγκεκριμενη επαφη στο Jiayu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 παιδια το κινητο ξεκινησε να κατεβαζει αρχεια να κολλαει να κανει επανεκκινησεις και τα σχετικα και λεω να τολμησω να αλλαξω ρομ .. ειμαι ασχετος ομως.. μπηκα διαβασα τους οδηγους και λεω να παω σε RC5 . μεχρι εδω καλα .εχω την ρομ S3S. ποιες οδηγιες ακολουθω ομως ? TWRP Recovery ή spflash tool ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 παιδια το κινητο ξεκινησε να κατεβαζει αρχεια να κολλαει να κανει επανεκκινησεις και τα σχετικα και λεω να τολμησω να αλλαξω ρομ .. ειμαι ασχετος ομως.. μπηκα διαβασα τους οδηγους και λεω να παω σε RC5 . μεχρι εδω καλα .εχω την ρομ S3S. ποιες οδηγιες ακολουθω ομως ? TWRP Recovery ή spflash tool ? απο οτι καταλαω α εχεισ 4.4 kitkat σωστα: αν ναι για να πας στην ρσ5 πρεπει να χρησιμοποιησεισ spflash tool και να επιλεξεις firmware update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 απο οτι καταλαω α εχεισ 4.4 kitkat σωστα: αν ναι για να πας στην ρσ5 πρεπει να χρησιμοποιησεισ spflash tool και να επιλεξεις firmware update Τωρα εχω κι'αλλο προβλημα. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων μπας και στρωσει αλλα τιποτα. Κατεβασα το titanium backup για να παγωσω το luncher και τις εφαρμογες που κατεβαζε αλλα ενω ειναι ενεργοποιημενο το root στο titanium δεν το αναγνωριζει. Κατεβασα το malware bytes μπας να διαγραψω οτι βρει σαν ιο βρισκει ολα αυτα που κατεβαζει το κινητο απο μονο του αλλα οταν παταω διαγραφη μου λεει μη επιτυχης απεγκατασταση.. Υπαρχει περιπτωση να εχασε το root απο την επαναφορα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Πέρασε rc5 με flashtool και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι εύκολο να το κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Πέρασε rc5 με flashtool και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι εύκολο να το κάνεις χθες διαβασα σχεδον ολες τις σελιδες απο την αρχη και η αληθεια ειναι οτι μου φανηκαν βουνο . απευθειας την περνας, οχι πρωτα κατεβαζεις αλλη για να πας μετα στην αλλη , προσεχε μην κανεις αυτο και αυτο γιατι θα μπικαρι η συσκευη εγω την περασα ετσι και οχι ετσι ε και ζαλιστικα λιγο . σημερα ειδα και καποια βιντεακια στο youtube και νομιζω οτι τα ψιλο καταλαβα.. αλλα και παλι αν χρειαστω κατι θα σας ζαλισω οποτε ζητω προκαταβολικα μια μεγαλη συγγνωμη και ενα ακομα πιο μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 εκανα την διαδικασια ολη οπως ακριβως ελεγε στον οδηγο. με το που συνδεσα το κινητο με τον υπολογιστη εβγαλε μια μπαρα που φορτωνε.. ξαφνικα αυτη η μπαρα χωρις να ξερω αν φορτωσε η οχι εξαφανιστηκε. περιμενω εδω και 10 λεπτα να ξεκινησει κατι στο flashtool αλλα τιποτα μεχρι στιγμης... εκανα κατι λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Εχω δοκιμασει πολλες φορες και μερικες απο αυτες μου βγαζει αυτο BROM ERROR : S_COM_PORT_OPEN_FAIL (1013) [COM] Failed to open COM port. [HINT]: και απο κατω ενα ΟΚ και ενα HELP Edited May 4, 2016 by prazi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g9efthymios Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Τελικά βρέθηκε ξεκάθαρη λύση για την αργή φόρτιση; :blink: Εμένα χρειάζεται τουλάχιστον 5 ώρες για να φορτίσει από 0% μέχρι 100%. Επίσης το τελευταίο 15% πέφτει πολύ γρήγορα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Εχω δοκιμασει πολλες φορες και μερικες απο αυτες μου βγαζει αυτο BROM ERROR : S_COM_PORT_OPEN_FAIL (1013) [COM] Failed to open COM port. [HINT]: και απο κατω ενα ΟΚ και ενα HELP τελος καλο ολα καλα !!!!!! εφταιγε το προγραμμα του flashtool. οταν κατεβασα αλλη εκδοση το ετρεξε αυπευθειας.. πλεον ειμαι στην RC5 ... μια τελευταια ερωτηση.. εγω οταν ημουν στο flashtool πατησα firmware upgrade οπως μου ειπε ενα φιλαρακι εδω μεσα ... οτι ρομ θελω να περασω απο δω και περα θα τις περναω οπως περασα και αυτη ? χανονται ετσι αρχεια ? γιατι πριν την κανω ειχα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν ειχα τιποτα μεσα για να καταλαβω αν εχασα κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 τελος καλο ολα καλα !!!!!! εφταιγε το προγραμμα του flashtool. οταν κατεβασα αλλη εκδοση το ετρεξε αυπευθειας.. πλεον ειμαι στην RC5 ... μια τελευταια ερωτηση.. εγω οταν ημουν στο flashtool πατησα firmware upgrade οπως μου ειπε ενα φιλαρακι εδω μεσα ... οτι ρομ θελω να περασω απο δω και περα θα τις περναω οπως περασα και αυτη ? χανονται ετσι αρχεια ? γιατι πριν την κανω ειχα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν ειχα τιποτα μεσα για να καταλαβω αν εχασα κατι.. Οι RC έχουν μέσα τη λεγόμενη TWRP Recovery. Οπότε 99% δε θα χρειαστεί να κάνεις κάτι με τη βοήθεια των SP FlashTools. Θα βάζεις το αρχείο εγκατάστασης στην εσωτερική μνήμη, Θα μπαίνεις στη λεγόμενη Recovery και από εκεί θα κάνεις την εγκατάσταση. Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Στην rc5 που ειναι η επιλογη root; κατεβασα το titanium backup και λεει οτι δεν μπορει να αποκτησει προνομια root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ειναι ροοτ η ρσ5 πηγαινε στισ ρυθμισεισ σχετικα με το τηλεφωνο παντα 7 φορες συνεχομενεσ το τερμα κατω που λεει αριθμος εκδοσης επειτα πηγαινε ενα πισω και βρες το επιλογεσ για προγραμματιστες μπες μεσα και πηγαινε εκει που λεει προσβαση ροοτ μπεσ και διαλεξε εφαρμογες και abd εισαι πλεον ροοτ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts