trelaunder Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Σήμερα αντιμετώπισα μια περίεργη κατάσταση στο Plus, για πρώτη φορά. Άνοιξα το GPS και το Navigon για να δρομολογήσω μια διαδρομή, ενώ η μπαταρία πρέπει να ήταν γύρω στο 50%, αν θυμάμαι καλά. Μόλις έγραψα τη διεύθυνση και ζήτησα τη δρομολόγηση, έσβησε το κινητό και όπως διαπίστωσα σε λίγο είχε αδειάσει η μπαταρία. Έχω χρησιμοποιήσει πλοηγούς αρκετές φορές και ξέρω ότι τρώνε μπαταρία αλλά όχι με τέτοιο άδειασμα. Έχει αντιμετωπίσει άλλος κάτι παρόμοιο; Τι μπορεί να συμβαίνει; πόσο καιρό έχεις το κιν? έχεις παρατηρήσει την μπαταρία μήπως έχει φουσκώσει? πιθανό η μπαταρία να είναι στα τελευταία της. και το δικό λίγο πριν φουσκώσει η μπαταρία έκλεινε ξαφνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το έχω κάτι λίγες μέρες πριν κλείσω 2 μήνες και, όχι, η μπαταρία, που μόλις φόρτισε πάλι στο 100%, δεν είναι φουσκωμένη. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εχει βαλει κάποιος την Cm12.1 http://www.needrom.com/download/jiayu-s3-cm12-1-2/ να μας πει εντυπώσεις? για κάποιον απλό χρήστη είναι μια χαρά για την ώρα. έχει κάποια θεματάκια και λένε οι developers οτι θα την πάνε ένα βήμα πιο πέρα και θα διορθωθεί. Τα πιο βασικά είναι πως δεν παίζουν τα data στην 2η ΣΙΜ, καμιά φορά "κολλάει" το USB Debugging και μένει μόνιμα στη λειτουργία "μόνο φόρτιση". Κάποιοι λένε οτι με την μπαταρία τα πάει πολύ καλά. Και κάποιοι πως σε άσχετες στιγμές σα να χάνει το δίκτυο, ειδικότερα WiFI. Υπάρχει αποκλειστικό θέμα στο XDA Forums CM12.1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIPE Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Είπα και εγώ να κάνω μια αναβάθμιση σε 5.1.1......αλλα μετά την σύνδεση με τον υπολογιστή δεν ανάβει το κινητό !!!τα βήματα που έκανα είναι : 1. First of all make a full backup from your data. 2. Install the preloader driver(e.g. All-MTK-USB-Driver-2014.rar). 3. Download and extract flashtool(e.g. Flashtool_20140812(v5.1428.05.000).rar) and the flashtool version of this rom. 4. Start the flash_tool.exe, load the scatter from the rom directory, make you sure all the rows are checked (preloader,lk,boot,recovery, ..etc.) 5. Power off the phone 6. Select the "firmware upgrade" and klick the green Download button. 7. Connect your phone to the computer, if your driver installed correctly, tha flash will start imediatly.****(εδώ έμεινε παγωτό)**** 8. Power on your phone. Τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Είπα και εγώ να κάνω μια αναβάθμιση σε 5.1.1......αλλα μετά την σύνδεση με τον υπολογιστή δεν ανάβει το κινητό !!!τα βήματα που έκανα είναι : 1. First of all make a full backup from your data. 2. Install the preloader driver(e.g. All-MTK-USB-Driver-2014.rar). 3. Download and extract flashtool(e.g. Flashtool_20140812(v5.1428.05.000).rar) and the flashtool version of this rom. 4. Start the flash_tool.exe, load the scatter from the rom directory, make you sure all the rows are checked (preloader,lk,boot,recovery, ..etc.) 5. Power off the phone 6. Select the "firmware upgrade" and klick the green Download button. 7. Connect your phone to the computer, if your driver installed correctly, tha flash will start imediatly.****(εδώ έμεινε παγωτό)**** 8. Power on your phone. Τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω ??? Το κινητό το συνδέεις με την μπαταρία έξω , μετά πατας download και μετά βάζεις τη μπαταρία….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIPE Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Το κινητό το συνδέεις με την μπαταρία έξω , μετά πατας download και μετά βάζεις τη μπαταρία….. τώρα εμφανίζει " privacy protection password to unlock " , βάζω το κωδικό και τίποτα ! η κάρτα sim σε άλλο κινητό είναι οκ, τι κωδικό θέλει τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Για το θέμα της φωνής του συνομιλητή, δοκίμασες στην εφαρμογή κλήσεων τις τρεις τελείες πανω δεξιά, ρυθμίσεις,λογαριασμοί κλήσης, και ξετικαρεις τη μείωση θορύβου; Το δοκιμασα αλλα εξακολουθεί να ακούγεται ετσι!!! αν ξαναπερασω με recovery την RC4 λετε να στρώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παιδιά βάλτε την rc4 και θα είστε εντάξει. Το 4.4 έχει προβλήματα με ιούς για αυτό σας κατεβάζει εφαρμογές μόνο του. προσωπικά έχω την rc5 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όσο αφορά τον φίλο που έχει πρόβλημα με το password protection υπάρχει λύση το έχω κάνει και εγώ αρκεί να ξέρεις το imei σου . Το γράφει πάνω στο κουτί του αλλά και πίσω από το κινητό αν βγάλεις την μπαταρία. Η λύση που έκανα εγώ είναι πέρασα rc4 με flashtool κάνοντας φόρματ πρώτα έπειτα αφού άνοιξε κανονικά το τηλ δεν έβλεπε της κάρτες αφού είχε χάσει το imei για να βάλεις πίσω το imei πας στον dialer και πατάς *#4634#* σου βγάζει ένα κουτί στο οποίο συμπληρώνειπ το imei και πάτα όκ αυτό ήταν ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όποιος θέλει βοήθεια ας στείλει να βρούμε χρόνο να το φτιάξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 καλησπερα παιδια τι ειναι αυτο το dolby atmos και το dsupersu που εχει μεσα στο needrom στο jiayu s3 rc4? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 καλησπερα παιδια τι ειναι αυτο το dolby atmos και το dsupersu που εχει μεσα στο needrom στο jiayu s3 rc4? dolby atmos: ηχητικά εφφε και βελτίωση ήχου. Εκτός από το Google, μια πρόχειρη ματιά ρίχνεις και εδώ: dolby@smartphones supersu: διαχείριση root Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Υπαρχει καποιος που εχει μπαταρια konpson και μπορει να την πουλησει? Προσπαθω τοσο καιρο να αγορασω μια και το alipay μου δινει διαρκως decline Sent from my S3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μπορεις αμα κανεις moneysafe card!! Περνεις μια καρτα 10€ μπαινεις στο σιτε την παραγγελνεις και σε 2 μερες ερχεται!! Και δεν εχει περιορισμους!! Απλα σε καθε φορτωση σου κραταει 4% του ποσου!! Αλλα μπορεις να παραγγειλεις απο παντου!! Και συνδεεται και στο paypal!!!! Εγω αυτην εχω και δεν εχω προβλημα!! Εφτασα 100 παραγγελιες απο ali και καμια 60 απο ebay!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ρε παιδια για να περασω την CM12 πρεπει να τα σβησω όλα απο μέσα??? και την περνάω με recovery?? αξίζει η όχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 παιδια μια ερωτηση μπορειτε να μου πειτε που βρισκεται το ημερολογιο η εφαρμογη στο κινητο??δεν την βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Απάντησα στο πμ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 παιδια μια ερωτηση μπορειτε να μου πειτε που βρισκεται το ημερολογιο η εφαρμογη στο κινητο??δεν την βρισκωΚατέβασε το Google Calendar από Play store. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korpel Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μπορεις αμα κανεις moneysafe card!! Περνεις μια καρτα 10€ μπαινεις στο σιτε την παραγγελνεις και σε 2 μερες ερχεται!! Και δεν εχει περιορισμους!! Απλα σε καθε φορτωση σου κραταει 4% του ποσου!! Αλλα μπορεις να παραγγειλεις απο παντου!! Και συνδεεται και στο paypal!!!! Εγω αυτην εχω και δεν εχω προβλημα!! Εφτασα 100 παραγγελιες απο ali και καμια 60 απο ebay!! Αυτη η καρτα ποσο κοστιζει για αγορα? 10€? Και αν ναι ππως μπορω να την βγαλω? Sent from my S3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Τελικά, το πρόβλημα με τη δική μου μπαταρία μάλλον εντοπίζεται στο ξαφνικό άδειασμα όταν φτάσει σε κάποιο ποσοστό γύρω στο 50-60%. Μετά το προχθεσινό περιστατικό (#5630), που νόμιζα ότι οφειλόταν στο GPS και το Navigon, παρακολουθούσα τη μπαταρία μέχρι σήμερα το μεσημέρι και προ ολίγου την είδα στο 1% (!!!). Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί παρόμοιο θέμα στα 2 νήματα και παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με το θέμα να βοηθήσει. Ξαναθυμίζω ότι έχω το κινητό 2 μήνες. Μήπως πρέπει να κοιτάξω για μπαταρία και αν ναι, για ποιαν; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_ok Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Τελικά, το πρόβλημα με τη δική μου μπαταρία μάλλον εντοπίζεται στο ξαφνικό άδειασμα όταν φτάσει σε κάποιο ποσοστό γύρω στο 50-60%. Μετά το προχθεσινό περιστατικό (#5630), που νόμιζα ότι οφειλόταν στο GPS και το Navigon, παρακολουθούσα τη μπαταρία μέχρι σήμερα το μεσημέρι και προ ολίγου την είδα στο 1% (!!!). Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί παρόμοιο θέμα στα 2 νήματα και παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με το θέμα να βοηθήσει. Ξαναθυμίζω ότι έχω το κινητό 2 μήνες. Μήπως πρέπει να κοιτάξω για μπαταρία και αν ναι, για ποιαν; To πάθαινα και γω στην αρχη. Δεν εχουν καλο κατασκευαστη οσο αφορα την μπαταρια. Την άλλαξα με άλλη original και πάει καλύτερα (μόνο το κλείσοιμο στο 15% αρκετες φορες που συμβάινει σε πολλούς). Πρόσφατα παρήγγειλα άλλη τυπου konpson. Ελπίζω σε λίγο περισσότερο διάρκεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 (edited) Άρα είναι κάτι που έχει συμβεί και σ' εσένα, αν και μέχρι τώρα δεν είχα αυτό το πρόβλημα στους 2 μήνες που το έχω. Από που αγόρασες την original και την Konpson; Αφού παράγγειλες και 2η, νομίζεις ότι είναι φρόνιμο να παραγγείλω και εγώ 2, μήπως συνεχίσει το πρόβλημα και με τις νέες; ΥΓ1 Σήμερα παρέλαβα τον φορτιστή Qualcomm Blitz Wolf QC2.0+2.4A από το Banggood και φορτίζω στα 2Α αλλά παραμένει ο ίδιος περίπου χρόνος φόρτισης (στις 2 ώρες περίπου έχει φορτίσει 47%). Μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ το μαμίσιο καλώδιο του κινητού και χρειάζεται άλλο στα 2Α; ΥΓ2 Κάπου διάβασα, αν θυμάμαι καλά, ότι η Jiayu έχει αποθήκη στην Αθήνα. Αληθεύει και, αν ναι, υπάρχουν στοιχεία; Edited April 13, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgtc13 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Ναι!! 10€ κοστιζει η καρτα και η αποστολη!!! Και μετα την φορτώνεις απο το περίπτερο!! Και 4% κραταει σε καθε φορτωση!! Δλδ στα 50€ σου κραταει 2€!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί παρόμοιο θέμα στα 2 νήματα και παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με το θέμα να βοηθήσει. Ξαναθυμίζω ότι έχω το κινητό 2 μήνες. Μήπως πρέπει να κοιτάξω για μπαταρία και αν ναι, για ποιαν; Μάλλον τετριμμένο αυτό που θα προτείνω και είμαι σίγουρος ότι θα το έχεις ήδη δοκιμάσει, καλού-κακού όμως... Το κλασσικό "battery calibration" το έχεις δοκιμάσει; Εμένα στις αρχές (όταν το είχα πρωτοπάρει με την 4.4.4 - αλλά και όταν πέρασα πάνω την 5.1.1 της jiayu.de) μου έκανε κάποια νουμεράκια με μη γραμμική εκφόρτιση (ιδίως αυτό από 15% και κάτω), αλλά με 1-2 "calibrations"... του περάσανε τελείως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Όχι, δεν έχω κάνει αφού δεν είχε χρειαστεί μέχρι σήμερα. Είδα πολλά, όμως, στο google play και δεν ξέρω ποιο είναι το πιο σωστό. Μπορείς να προτείνεις αυτό που χρησιμοποίησες; Επίσης, για καλώδιο USB στα 2Α έχεις κάποια πρόταση; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Μήπως φταίει ότι χρησιμοποιώ το μαμίσιο καλώδιο του κινητού και χρειάζεται άλλο στα 2Α; Αν συνοδευόταν από το πολύ λεπτό που είχε και το F1 και το G2F (αχ, τι κινητάρα!), τότε οπωσδήποτε άλλαξέ το. Οι φορτιστές και τα καλώδια που έδινε η Jiayu ήταν χάλια. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Δεν θα το έλεγα λεπτό αφού έχει διάμετρο 4 χλστ. περίπου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts