gorillaz_gr Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Battery calibration εννοείς με κάποια εξωτερική εφαρμογή ή έχει το κινητό; εξωτερική εφαρμογή και πρέπει να είσαι root. BatteryFix (google_play) Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Δε ξέρω τι μπορεί να είναι. Πάντως δεν είναι τυχαίο γιατί έχει ξαναγίνει όπως έγραψα.δοκίμασε να περάσεις τους ήχους κλήσης στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και όχι να τους διαβάζει το τηλέφωνο από την κάρτα μνήμηες κάθε φορά που θα δέχεται μιά κλήση. Και αφού τους περάσεις, να "του ξαναδείξεις" ποιόν ήχο θα χρησιμοποιεί, από την εσωτερική μνήμη πλέον. Ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 εξωτερική εφαρμογή και πρέπει να είσαι root. BatteryFix (google_play) Ευχαριστώ. Αφού δεν είμαι rooted δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την εφαρμογή. Ας ολοκληρωθεί η φόρτιση (στο 50% τώρα) και βλέπουμε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ευχαριστώ. Αφού δεν είμαι rooted δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την εφαρμογή. Ας ολοκληρωθεί η φόρτιση (στο 50% τώρα) και βλέπουμε. παιδιά, μην επαναλαμβανόμαστε. Οι ROM μας, έχουν ενσωματωμένο το ROOT, πρέπει να το ενεργοποιήσετε! στην LolliPop είναι το μενού "Ρυθμίσεις->Επιλογές για προγραμματιστές->Πρόσβαση root" στις ΚΚ , δεν το θυμάμαι απέξω, αλλά σε κάποια μνμ πιο πάνω αναφέρεται. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Εγώ δεν βρίσκω την Πρόσβαση root έτσι όπως λες (έχω το S3 Plus) και δεν θυμάμαι να υπήρχε πριν κάνω την αναβάθμιση στις 22/2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Παρακολουθώντας κατά καιρούς και το νήμα του S3+, βλέπω (προς σχετική μου έκπληξη, είναι αλήθεια), ότι οι ROM που έχουν βγει γι' αυτό (και από τη jiayu.cn και από τη jiayu.de) φαίνεται να έχουν αρκετές διαφορές από τις αντίστοιχες για το S3. Οπότε όντως πράγματα που θεωρούμε δεδομένα στο S3 ενδέχεται να μην παίζουν στο plus. Λογικά πάντως S3 και S3+ δεν πρέπει να έχουν τις τρελλές διαφορές, οπότε θα περίμενα σύντομα π.χ. κάποιο port των RC4 / RC5 της jiayu.de - και ευτυχώς από (περιστασιακές επίσης) ματιές που ρίχνω και στο xda-developers, φαίνεται να υπάρχει σχετική κινητικότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 δοκίμασε να περάσεις τους ήχους κλήσης στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και όχι να τους διαβάζει το τηλέφωνο από την κάρτα μνήμηες κάθε φορά που θα δέχεται μιά κλήση. Και αφού τους περάσεις, να "του ξαναδείξεις" ποιόν ήχο θα χρησιμοποιεί, από την εσωτερική μνήμη πλέον. Ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ. Το έκανα μόλις τώρα. Ο ένας ήχος κλήσης ήταν του τηλεφώνου για την κάρτα Sim 2. Για την κάρτα Sim 1 όμως είδα ότι υπήρχε ο ίδιος ήχος κλήσης και στη μνήμη του τηλεφώνου αλλά και στην κάρτα micro sd. Διέγραψα το αρχείο mp3 λοιπόν από την sd και τώρα είναι μόνο στη μνήμη του τηλεφώνου. Ελπίζω να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Έχοντας περάσει εδώ και ένα μήνα στην RC4 από τη μαμα rom του S3 και με μέτριες σχετικά εντυπώσεις έως τώρα, μπορεί κάποιος από τους "προχωρημένους" χρήστες του φόρουμ να προτείνει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στις επιλογές για προγραμματιστές που έχει πλέον το κινητό, που θα μου προσφέρει κάτι περισσότερο, πέρα από την αρκετά καλύτερη διάρκεια μπαταρίας που έχω παρατηρήσει; Ευχαριστώ in advance...:) Υ.Γ. Η RC5 είναι λέει διαθέσιμη μέσω ΟΤΑir στο jiayu.de. Μπορούν δηλαδή να την πάρουν μονο οι κάτοχοι του S3+ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gismowap Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. Τελικά το πρόβλημα ήταν άσχετο με software. Αποφάσισα να το ανοίξω για να δω τι παίζει μέσα, και μετά από ένα εξονυχιστικό καθάρισμα στην usb board που βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού και κυρίως στο σημείο της σύνδεσης του micro usb connector, και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στις πέντε ενώσεις με την πλακέτα με καρφίτσα, όλα δούλεψαν ρολόι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια. Τελικά το πρόβλημα ήταν άσχετο με software. Αποφάσισα να το ανοίξω για να δω τι παίζει μέσα, και μετά από ένα εξονυχιστικό καθάρισμα στην usb board που βρίσκεται στο κάτω μέρος του κινητού και κυρίως στο σημείο της σύνδεσης του micro usb connector, και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στις πέντε ενώσεις με την πλακέτα με καρφίτσα, όλα δούλεψαν ρολόι! :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: Μπράβο! και σημαντική πληροφορία για να κρατάμε όσο γίνεται πιο καθαρές τις συσκευές μας! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υ.Γ. Η RC5 είναι λέει διαθέσιμη μέσω ΟΤΑir στο jiayu.de. Μπορούν δηλαδή να την πάρουν μονο οι κάτοχοι του S3+ ; τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις, τις παίρνουν άμεσα, όσοι έχουν γίνει συνδρομητές στην JiaYu.de ή αν έχουν αγοράσει μέσω αυτών την συσκευή τους. Για τους υπόλοιπους, εφόσον δε διαρρεύσει με άλλο τρόπο, θα βγει για ελεύθερο κατέβασμα η RC5 μόλις είναι έτοιμη η RC6. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Έχοντας περάσει εδώ και ένα μήνα στην RC4 από τη μαμα rom του S3 και με μέτριες σχετικά εντυπώσεις έως τώρα, μπορεί κάποιος από τους "προχωρημένους" χρήστες του φόρουμ να προτείνει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή στις επιλογές για προγραμματιστές που έχει πλέον το κινητό, που θα μου προσφέρει κάτι περισσότερο, πέρα από την αρκετά καλύτερη διάρκεια μπαταρίας που έχω παρατηρήσει; Ευχαριστώ in advance...:) Πες μας όμως και για τι ψάχνεις. Καλύτερο performance για παράδειγμα...; Κάποια οπτικά "καλούδια" ίσως...; (στο thread των RCn στο xda, γίνεται ατελείωτη συζήτηση για κάποια layers και themes που υποστηρίζουν οι ROM, υποτίθεται με θεαματικά αποτελέσματα, αλλά επειδή δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε, δεν το έψαξα ποτέ...) Υ.Γ. Η RC5 είναι λέει διαθέσιμη μέσω ΟΤΑir στο jiayu.de. Μπορούν δηλαδή να την πάρουν μονο οι κάτοχοι του S3+ ; τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις, τις παίρνουν άμεσα, όσοι έχουν γίνει συνδρομητές στην JiaYu.de ή αν έχουν αγοράσει μέσω αυτών την συσκευή τους. Για τους υπόλοιπους, εφόσον δε διαρρεύσει με άλλο τρόπο, θα βγει για ελεύθερο κατέβασμα η RC5 μόλις είναι έτοιμη η RC6. Να προσθέσω ότι μπορεί να γραφτεί κανείς συνδρομητής στη jiayu.de, αλλά έχει ένα κόστος €30 (ή κάτι τέτοιο, νομίζω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAGARASB Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Σήμερα το πρωι και μετά από 10 μήνες με το S3 και την kit kat αποφάσισα και πήγα στην RC4. Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις είναι άριστες. Στο Antutu χθες με Kit Kat έκανε σκορ 41284 και σήμερα με RC4 έκανε 51134. Νομίζω πολύ εντυπωσιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Η αλήθεια είναι πως ότι χρειάζομαι μου το δίνει το κινητό, αν διορθωθούν και τα bugs της rc4 τότε θα φυσάει. Όταν βέβαια πριν 1+ χρόνο επελεξα το s3, το έκανα κυρίως για τον 64bit επεξεργαστή του και τις δυνατότητες που θα μου έδινε σε συνδυασμό με το lollipop. Απλά σε σχέση με το kitkat μόνο στην μπαταρία είδα βελτίωση, άντε ίσως και στο gps... Από την αλλη με την rc4 αποσυνδεεται συχνά από το wifi του σπιτιού μου και βγάζει συχνά και αυτό το μήνυμα με τον launcher. Τώρα τι διαφορετικό βλέπει το Antuntu και δινει +10000 πόντους δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 επειδη ψαχνω και δεν μπορω να το βρω σε καποιο post καποιος ειχε πει στο engineer mode απενεργοποιουμε κάποιες μπαντες ετσι ωστε μετα απο επανεκίνηση να πίανει γρηγορα σήμα ξερει κάποιος ποιες είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 επειδη ψαχνω και δεν μπορω να το βρω σε καποιο post καποιος ειχε πει στο engineer mode απενεργοποιουμε κάποιες μπαντες ετσι ωστε μετα απο επανεκίνηση να πίανει γρηγορα σήμα ξερει κάποιος ποιες είναι?Engineer mode --> Telephony --> Band Mode -->SIM1 (εφόσον έχεις δύο) --> ξετσεκάρεις τα Band 38,39,40,41 (προς το τέλος). Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Engineer mode --> Telephony --> Band Mode -->SIM1 (εφόσον έχεις δύο) --> ξετσεκάρεις τα Band 38,39,40,41 (προς το τέλος). Ψάχνω να βρω την Engineer Mode (περισσότερο από περιέργεια) αλλά δεν τη βρίσκω στις εφαρμογές (έχω το S3 Plus, αν έχει σημασία). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Στο S3 το έχει μέσα στα Developer Options (RC4). Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ευχαριστώ. Δηλαδή πρέπει να έχεις περάσει την RC4. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Όχι, απλά σου έγραψα που είναι σε εμένα που έχω την RC4. Εσύ ποιά έκδοση έχεις; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Όχι, απλά σου έγραψα που είναι σε εμένα που έχω την RC4. Εσύ ποιά έκδοση έχεις; Lollipop 5.1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ψάχνω να βρω την Engineer Mode (περισσότερο από περιέργεια) αλλά δεν τη βρίσκω στις εφαρμογές (έχω το S3 Plus, αν έχει σημασία). Δοίμασε να γράψεις στον dialer (της 'μαμάς' του - σε περίπτωση που έχεις εγκαταστήσει κάποιον άλλον) αυτό: *#*#5429873#*#* ή αν δε δουλέψει, αυτό: *#*#3646633#*#* Αν κανένα από τα δύο δε σε βάλει στο Eng. mode, ψάξε στο play store για "mtk engineering mode". Έχει διάφορες μικρές εφαρμογούλες που απλά κάνουν αυτό, σου ανοίγουν το eng. menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 (Είχα γράψει το post αλλά τη στιγμή που θέλησα να το ανεβάσω, κόπηκε το ίντερνετ για μισή ώρα και αναγκάζομαι να το ξαναγράψω). Ευχαριστώ πολύ. Δούλεψε με το 1ο. Με την ευκαιρία, υπάρχουν και άλλα τέτοια κόλπα με τα οποία μπορούμε να μάθουμε περισσότερο το κινητό μας; (Βάζω μπελάδες στο κεφάλι μου, αλλά ότι μαθαίνεις, για καλό είναι) Περιηγήθηκα λίγο και στη SIM1 βρήκα τσεκαρισμένες στη GSM Mode τις EGSM900, DCS1800, PCS1900, GSM850. Στη SIM2 α) στη GSM Mode τις ίδιες, 2) στη UMTS Mode τις WCDMA-IMT-2000, WCDMA-PCS-1900, WCDMA-AWS-1700, WCDMA-CLR-850, WCDMA-GSM-900 και 3) στη LTE Mode τις 1, 3, 5, 7, 20, 38-41. Γεννήθηκαν, λοιπόν, οι εξής απορίες, έχοντας κάρτες 4G της Wind και στις 2 θέσεις: 1. Η sim1 δεν δέχεται 4G αφού δεν έχει την μπάντα 800 (η κάρτα που έχω είναι 4G χωρίς χρόνο και δείχνει G στη μπάρα, ενώ η κάρτα στη θέση 2 δείχνει 4G): 2. Πρέπει να ξετσεκάρω τις μπάντες 38-41 από τη sim2, όπως προτείνει ο apotsi; Υπάρχουν και άλλες προτάσεις βελτίωσης της λειτουργίας του κινητού, χωρίς να είναι rooted; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Κάπου έχει και ένα αρκετά ενδιαφέρον Testing Mode ή κάπως έτσι, αλλά πάει καιρός που το είχα δει... Όντως κάτι περίεργο έχουν κάνει με την κατανομή από τις μπάντες στις SIM! Το βλέπω και στο δικό μου (S3). Το καλό πάντως είναι ότι τα S3 είναι από τα λίγα απωανατολίτικα (αρκετών επωνύμων συμπεριλαμβανομένων!) που υποστηρίζουν την 800άρα 4G μπάντα! Έχω απενεργοποιήσει κι εγώ τις 4G μπάντες που... περισσεύουν για τη χώρα μας και το αποτέλεσμα είναι θεαματικο: το 4G κλειδώνει *αμέσως*! *Νομίζω* όμως ότι χωρίς root οι αλλαγές που έχεις κάνει στο Engineering Mode δε μένουν όταν βγεις - μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, δοκίμασέ το. Σημείωση: Πολλές από τις αλλαγές αυτού του τύπου θέλουν και reboot για να εφαρμοστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Η αλήθεια είναι πως ότι χρειάζομαι μου το δίνει το κινητό, αν διορθωθούν και τα bugs της rc4 τότε θα φυσάει. Όταν βέβαια πριν 1+ χρόνο επελεξα το s3, το έκανα κυρίως για τον 64bit επεξεργαστή του και τις δυνατότητες που θα μου έδινε σε συνδυασμό με το lollipop. Απλά σε σχέση με το kitkat μόνο στην μπαταρία είδα βελτίωση, άντε ίσως και στο gps... Από την αλλη με την rc4 αποσυνδεεται συχνά από το wifi του σπιτιού μου και βγάζει συχνά και αυτό το μήνυμα με τον launcher. Τώρα τι διαφορετικό βλέπει το Antuntu και δινει +10000 πόντους δεν ξέρω... Αν αφήσουμε στην άκρη ερωτήματα περί αξιοπιστίας του Antutu, σίγουρα κάτι που βλέπει είναι αυτό που έγραψες παραπάνω, ότι το λειτουργικό πλέον υποστηρίζει την 64bitη αρχιτεκτονική του hardware (σε αντίθεση με το 4.4 -αλλά και τις πρώτες 5.x που είχαν βγει για το S3, που ήταν όλα 32bitα). Διαφορά επίσης κάνει (αλλά πιστεύω περισσότερο στην εμπειρία του χρήστη, εκκίνηση / εναλλαγή εφαρμογών, παρά σε καθαρό performance) και η εξ ορισμού υιοθέτηση του ART στο 5.x (στο 4.4 ήταν προεπιλεγμένο το 'κλασικό' Dalvik, ενώ -σε διάφορες συσκευές με Android- και κάποιοι που δοκίμασαν να γυρίσουν σε ART έλεγαν ότι δεν είδαν ιδιαίτερες διαφορές - πιθανότατα το 4.4 το υποστήριζε αλλά δεν ήταν στην πραγματικότητα βελτιστοποιημένο γι΄ αυτό...) Θύμισέ μου αν θέλεις τι βγάζει ο launcher. Εγώ, για να πω την αλήθεια, δεν έχω πρόβλημα με αυτόν γιατί... έχω εγκαταστήσει άλλον (αν και πρέπει να ομολογήσω ότι από το λίγο που τον είδα, αυτός ο -ελαφρώς 'πειραγμένος'- που βάζουν στις RCn φαίνεται αξιοπρεπέστατος και ίσως κακώς δεν του έχω δώσει μια... ευκαιρία!) Για τις αποσυνδέσεις από το wifi, ρίξε μια ματιά στα threads για το S3 στο xda-developers (έχει ένα γενικό για S3 και ένα που αφορά τις RCn ROMs). Κάποιοι εκεί έχουν 'σηκώσει' από πιο πρόσφατες ROM της 'μαμάς' jiayu.cn το modem και το έχουν πακετάρει για φλασάρισμα με οποιαδήποτε (άλλη) Lollipop. Όσοι τα έχουν δοκιμάσει, αναφέρουν βελτίωση σε πράγματα όπως λήψη σήματος τηλεφωνίας, wifi κλπ. Είχα βάλει κι εγώ ένα τέτοιο 'πάνω' από την RC2 πριν 1-2 μήνες, αλλά απ' ό,τι έχω δει πιο πρόσφατα, έχει βγει και πιο φρέσκο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 (edited) Κάπου έχει και ένα αρκετά ενδιαφέρον Testing Mode ή κάπως έτσι, αλλά πάει καιρός που το είχα δει... Όντως κάτι περίεργο έχουν κάνει με την κατανομή από τις μπάντες στις SIM! Το βλέπω και στο δικό μου (S3). Το καλό πάντως είναι ότι τα S3 είναι από τα λίγα απωανατολίτικα (αρκετών επωνύμων συμπεριλαμβανομένων!) που υποστηρίζουν την 800άρα 4G μπάντα! Έχω απενεργοποιήσει κι εγώ τις 4G μπάντες που... περισσεύουν για τη χώρα μας και το αποτέλεσμα είναι θεαματικο: το 4G κλειδώνει *αμέσως*! *Νομίζω* όμως ότι χωρίς root οι αλλαγές που έχεις κάνει στο Engineering Mode δε μένουν όταν βγεις - μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, δοκίμασέ το. Σημείωση: Πολλές από τις αλλαγές αυτού του τύπου θέλουν και reboot για να εφαρμοστούν. Ευχαριστώ και πάλι για τις χρήσιμες συμβουλές. Ξετσεκάρισα τις 4 τελευταίες, πάτησα Set και ΟΚ, βγήκα από το Engineer Mode και ξαναμπήκα και δεν παρέμειναν τσεκαρισμένες :) Δεν βρήκα κάτι σχετικό με Testing Mode αλλά στο World Mode είδα ότι έχει FDD CSFB Modem και TDD CSFB Modem, ήταν στο Auto και επέλεξα το 1ο αφού είμαστε στην Ευρώπη και όχι στην Ασία. ΥΓ Επανέρχομαι στην 1η απορία σχετικά με τη sim1 (#5402), αν γνωρίζεις κάτι πάνω σ' αυτό ή κάποιος άλλος. Edited March 12, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts