gorillaz_gr Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ίσως έχει ξανασυζητηθεί αλλά δεν το θυμάμαι. Έχω το S3 Plus και μέχρι τώρα οι δύο sim καρτοκινητής Wind που έχω από πέρυσι τέτοια εποχή (με γαλάζιο χρώμα και multi sim), δείχνουν μονίμως 3G ενώ άλλοι που κινούνται στην Αθήνα πιάνουν 4G. Πήγα σήμερα σε κατάστημα, στην αρχή ο υπάλληλος είπε ότι πρέπει να πιάνουν 4G και δεν ήθελε να τις αλλάξει. Τελικά, δέχτηκε να αλλάξει δοκιμαστικά τη μια με νέα (μπλε σκούρα και μόνο micro) αλλά παρά τις προσπάθειες που έκανε στο μόνιτορ του για έλεγχο του λογισμικού (αν και του είπα ότι εγκατέστησα την 22/2 την τελευταία έκδοση του S3 Plus) δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Είπε να την δοκιμάσω μέχρι την ΠΑ 11/3 που θα παραλάβει νέες (!!!). Από εκείνη τη στιγμή δεν άλλαξε η κατάσταση και δείχνει μονίμως 3G. Έχει αντιμετωπίσει άλλος παρόμοια κατάσταση;Αρχίζω να προβληματίζομαι μήπως στη μπάντα 800, που ήταν ένα από τα βασικά κριτήρια αγοράς του S3 Plus, δεν λειτουργεί ακόμη η Wind. από ότι θυμάμαι, σε όλες τις εταιρείες πρέπει να κάνεις μια διαδικασία είτε μέσω τηλ. κέντρου είτε μέσω SMS ώστε να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία 4G. Δεν είναι ντεφακτο ενεργοποιημένη. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Τελικά, το μυστήριο λύθηκε λίγο αργότερα. Ζήτησα από το γιο μου να δοκιμάσω με τη νέα κάρτα 4G που είχε αλλάξει πριν 2 βδομάδες στο καρτοκινητό του. Μόλις άνοιξε το κινητό, φάνηκε στη μπάρα η ένδειξη 4G με full σήμα. Συμπέρασμα: είτε οι υπάλληλοι στα καταστήματα δεν ξέρουν τι τους γίνεται είτε προσπαθούν να περάσουν στους πελάτες όποια άσχετη κάρτα έχουν. ΥΓ Σε ότι αφορά στην ενεργοποίηση που λες, εννοείται ότι την κάνει ο υπάλληλος, αφού βάλει την κάρτα στο κινητό, και στην περίπτωσή μου πάλευε στο μόνιτορ αρκετή ώρα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 παιδια πως αφαιρω την φωνητικη μπαρα στο κινητο στην οθονη στο android 5.1.1 δεν την θελω καθολου,,ειμαι με την γερμανικη 5.1.1 που πηγαινω στις ρυθμισεις?? ...μου απαντησε ενα παλικαρι αλλα δεν το βρισκω,,, πειτε μου ακριβως τις κινησεις στα ελληνικα αν γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 παιδια πως αφαιρω την φωνητικη μπαρα στο κινητο στην οθονη στο android 5.1.1 δεν την θελω καθολου,,ειμαι με την γερμανικη 5.1.1 που πηγαινω στις ρυθμισεις?? ...μου απαντησε ενα παλικαρι αλλα δεν το βρισκω,,, πειτε μου ακριβως τις κινησεις στα ελληνικα αν γινεται... Εγώ έβαλα το νοβα Launcher και την αφερεσα. Δεν ξέρω αν γίνεται με το στοκ Launcher. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6593962#post6593962 Εγώ ήμουν το παλικάρι. Το δοκίμασες έτσι όπως σου γράφω και σε δυσκόλεψαν τα αγγλικά; ή δεν το δοκίμασες καθόλου; Γιατί και ελληνικά να έχεις, "Show search bar" το δείχνει. Edited March 8, 2016 by apotsi Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6593962#post6593962 Εγώ ήμουν το παλικάρι. Το δοκίμασες έτσι όπως σου γράφω και σε δυσκόλεψαν τα αγγλικά; ή δεν το δοκίμασες καθόλου; Γιατί και ελληνικά να έχεις, "Show search bar" το δείχνει. πηγα στα αγγλικα ρυθμισεις μπηκα ρυθμισεις και εψαξα για το Show search bar απο πανω προς τα κατω αλλα δεν ειδα κατι ,,,ουτε στα developer options ειδα κατι...μηπως πρεπει να ενεργοποιησω το μενου andvanced options που εχει στις πληροφοριες τηλεφωνου επανω επανω???παντως σαν επεξηγηση ειναι εμφανιση μπαρας αναζητησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Πλήκτρο μενού από την κεντρική οθόνη, κάτω δεξιά Settings (Ρυθμίσεις) και απενεργοποιείς το Show search bar Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μου παρουσίασε και πάλι αυτό που θα σας γράψω. Ενώ ήταν σε αναμονή το τηλέφωνο, με πήρε κάποιος και επιτόπου άρχισε να βαράει συνεχόμενα ένας ήχος που έμοιαζε με πυροβολισμό επειδή προφανώς ήταν κολλημένο το τηλέφωνο, η οθόνη ήταν μαύρη και τα κουμπιά φαίνονταν αναμμένα με το λευκό φωτισμό. Το θέμα είναι ότι όση ώρα περίμενε ο άλλος που παίρνει τηλ, του χτυπάει κανονικά και νομίζει ότι δε το σηκώνω εγώ. Αμέσως μετά το τέλος της κλήσης αυτό το φαινόμενο σταμάτησε και το τηλέφωνο έκανε επαννεκίνηση απο μόνο του. Σας έχει συμβεί ;;;;;; Εμένα είναι η 4η φορά σε διάστημα 5 μηνών. Είναι άραγε κάποιο bug ή μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Με τί έκδοση λογισμικού είσαι; Επαναφορά εργ. ρυθμίσεων έχεις κάνει; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Είμαι με Xtreme 1.3 και Android 5.1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gismowap Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Καλώς σας βρήκα αρχικά. Το κινητό το έχω αγοράσει από το καλοκαίρι me android 4.4.4. Δεν ασχολήθηκα ποτέ να βάλω καινούρια rom μέχρι πριν λίγες μέρες που μου παρουσίασε το πρόβλημα που περιγράφουν και άλλοι πιο πάνω. Δεν φορτίζει δηλαδή όταν είναι ανοιχτό. Για να προσθέσω σε αυτό, ούτε σύνδεση μεσω usb με τον υπολογιστή γίνεται (δεν υπαρχει ούτε notification ούτε το λαμπάκι ανάβει). Τότε ξεκίνησα την διαδικασία για να φλασάρω rom από την sd φυσικά καθώς σύνδεση με pc είναι αδύνατη. Κάνω εγκατάσταση την recovery TWRP v2.8.4.0 λοιπόν, και απο εκεί πηγαίνω να κάνω install το αρχείο rc4_twrp.zip που έχω κατεβάσει από needrom. Όπως και με άλλες rom που προσπάθησα να εγκαταστήσω, έτσι και σε αυτή μου βγάζει failed με τα εξής παράπονα: Installing '/external_sd/rc4_twrp.zip'... Checking MD5 file... Skipping MD5 check: no MD5 file found This package is for device: h560; this device is H560 E:Error executing updater binary in zip '/external_sd/rc4_twrp.zip' Error flashing zip '/external_sd/rc4_twrp.zip' http://www.592zn Updating partition details... ...done Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... Υ.Γ. Προφανώς έχω δοκιμάσει άπειρα καλώδια και φορτιστές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μου παρουσίασε και πάλι αυτό που θα σας γράψω. Ενώ ήταν σε αναμονή το τηλέφωνο, με πήρε κάποιος και επιτόπου άρχισε να βαράει συνεχόμενα ένας ήχος που έμοιαζε με πυροβολισμό επειδή προφανώς ήταν κολλημένο το τηλέφωνο, η οθόνη ήταν μαύρη και τα κουμπιά φαίνονταν αναμμένα με το λευκό φωτισμό.Το θέμα είναι ότι όση ώρα περίμενε ο άλλος που παίρνει τηλ, του χτυπάει κανονικά και νομίζει ότι δε το σηκώνω εγώ.Αμέσως μετά το τέλος της κλήσης αυτό το φαινόμενο σταμάτησε και το τηλέφωνο έκανε επαννεκίνηση απο μόνο του.Σας έχει συμβεί ;;;;;; Εμένα είναι η 4η φορά σε διάστημα 5 μηνών. Είναι άραγε κάποιο bug ή μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο ; Είμαι με Xtreme 1.3 και Android 5.1 . χρησιμοποιείς εργοστασιακό ήχο κλήσεων ή κάποιον δικό σου; δοκίμασες να αλλάξεις ήχο; το οτι κάνει από μόνο του επανεκκίνηση ίσως να είναι HOTBOOT οπότε να χρειάζεται να του κάνεις και εσύ μία σωστή πλήρης επανεκκίνηση. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλώς σας βρήκα αρχικά. Το κινητό το έχω αγοράσει από το καλοκαίρι me android 4.4.4. Δεν ασχολήθηκα ποτέ να βάλω καινούρια rom μέχρι πριν λίγες μέρες που μου παρουσίασε το πρόβλημα που περιγράφουν και άλλοι πιο πάνω. Δεν φορτίζει δηλαδή όταν είναι ανοιχτό. Για να προσθέσω σε αυτό, ούτε σύνδεση μεσω usb με τον υπολογιστή γίνεται (δεν υπαρχει ούτε notification ούτε το λαμπάκι ανάβει). Τότε ξεκίνησα την διαδικασία για να φλασάρω rom από την sd φυσικά καθώς σύνδεση με pc είναι αδύνατη. Κάνω εγκατάσταση την recovery TWRP v2.8.4.0 λοιπόν, και απο εκεί πηγαίνω να κάνω install το αρχείο rc4_twrp.zip που έχω κατεβάσει από needrom. Όπως και με άλλες rom που προσπάθησα να εγκαταστήσω, έτσι και σε αυτή μου βγάζει failed Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... Υ.Γ. Προφανώς έχω δοκιμάσει άπειρα καλώδια και φορτιστές φίλε μου, εαν μιλάμε για το αρχείο που βρίσκεται στο θέμα του needrom για την RC4 , θα πρέπει να παρατηρήσεις πως αναφέρει ρητά ότι είναι για εγκατάσταση μόνο μέσω FLASHTOOLS. Και για να μην μιλάμε στον αέρα... εδώ η σωστή σελίδα: NeedRom RC4 Στο τέλος των οδηγιών υπάρχει ένα Link μέσω MegaUpload για το σωστό αρχείο .zip που μπορείς να περάσεις μέσω TWRP εφόσον όμως, έχεις εγκαταστήσει μία συμβατή TWRP. Εαν δεν μπορείς να το κάνεις με καλώδια, δοκίμασε να εγκαταστήσεις το αρχείο .img από την NeedRom TWRP 3.0 μέσω της εφαρμογής Rashr Που είναι δωρεάν στο GooglePlay. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 @ gismowap: Έχεις δοκιμάσει παρ' όλα αυτά να περάσεις ROM με το SP Flashtools; Ρωτάω γιατί τη διαδικασία την ξεκινάς με το τηλέφωνο σβηστό (και αποσυνδεδεμένο - το συνδέεις, σβηστό πάντα, με το που ξεκινήσεις τη διαδικασία φλασαρίσματος στο SPFt). Δεν μπορώ να σου πω ότι θα παίξει σίγουρα, είναι όμως ένα διαφορετικό σενάριο από π.χ. το να το συνδέσεις αναμμένο και να το δει σαν εξωτερική συσκευή αποθήκευσης, οπότε ίσως έχει και μια πιθανότητα να παίξει, παρά το πρόβλημα που έχει παρουσιάσει. Θα έλεγα να κάνεις μια δοκιμή (αν δεν την έχεις κάνει ήδη βέβαια!) Και μιας και η RC4 έχει βγει σε μορφή κατάλληλη για φλασάρισμα, και είναι και μια πολύ καλή ROM (αυτό μπορώ να το βεβαιώσω και εγώ), νομίζω ότι είναι καλή επιλογή για μια δοκιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Στο πρόβλημα που αναφέρω πιο πάνω να πω ότι στην μια κάρτα έχω ήχο που έστειλα με bluetooth στο τηλέφωνο και στην άλλη κάρτα χρησιμοποιώ έναν ήχο του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μου παρουσίασε και πάλι αυτό που θα σας γράψω. Ενώ ήταν σε αναμονή το τηλέφωνο, με πήρε κάποιος και επιτόπου άρχισε να βαράει συνεχόμενα ένας ήχος που έμοιαζε με πυροβολισμό επειδή προφανώς ήταν κολλημένο το τηλέφωνο, η οθόνη ήταν μαύρη και τα κουμπιά φαίνονταν αναμμένα με το λευκό φωτισμό. Το θέμα είναι ότι όση ώρα περίμενε ο άλλος που παίρνει τηλ, του χτυπάει κανονικά και νομίζει ότι δε το σηκώνω εγώ. Αμέσως μετά το τέλος της κλήσης αυτό το φαινόμενο σταμάτησε και το τηλέφωνο έκανε επαννεκίνηση απο μόνο του. Σας έχει συμβεί ;;;;;; Εμένα ειναι η 4η φορά σε διάστημα 5 μηνών. Είναι άραγε κάποιο bug ή μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο ; Δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα απολύτως εδώ και περίπου ένα χρόνο που το έχω άψογο σε όλα του. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Δε ξέρω τι μπορεί να είναι. Πάντως δεν είναι τυχαίο γιατί έχει ξαναγίνει όπως έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gismowap Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 φίλε μου, εαν μιλάμε για το αρχείο που βρίσκεται στο θέμα του needrom για την RC4 , θα πρέπει να παρατηρήσεις πως αναφέρει ρητά ότι είναι για εγκατάσταση μόνο μέσω FLASHTOOLS. Και για να μην μιλάμε στον αέρα... εδώ η σωστή σελίδα: NeedRom RC4 Στο τέλος των οδηγιών υπάρχει ένα Link μέσω MegaUpload για το σωστό αρχείο .zip που μπορείς να περάσεις μέσω TWRP εφόσον όμως, έχεις εγκαταστήσει μία συμβατή TWRP. Εαν δεν μπορείς να το κάνεις με καλώδια, δοκίμασε να εγκαταστήσεις το αρχείο .img από την NeedRom TWRP 3.0 μέσω της εφαρμογής Rashr Που είναι δωρεάν στο GooglePlay. σωστα το επισημαίνεις, αλλά το πρόσεξα αυτό και κατέβασα το σωστό αρχείο .zip. Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση την recovery TWRP 3.0 όπως έιπες με την εφαρμογή Rashr αλλά πάπαλα. Δεν μπουτάρει και κολλάει στο σημείο με το σήμα της jiayu. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνω απεγκατασταση της παλιάς recovery (αν και το κινητό δεν μπαίνει σε recovery mode); Προς ενημέρωση, οι γνώσεις μου δεν είναι αρκετές πάνω στο θέμα. Επίσης δοκίμασα όπως λέει ο w2o4ts να φλασάρω με spftools αλλά μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα: Όταν φορτώνω το scatter file (και έχω δοκιμάσει πολλές rom) η φάση κολλάει με ένα ταμπελάκι να γράφει "Processing...". Αυτό μου συνέβει σε δύο υπολογιστές που δοκίμασα με windows 7 (32 bit) και οι δύο, και πάντα το έτρεχα ως διαχειριστής το flass_tool.exe. Οπότε δεν κατάφερα να να φτασω στο σημείο για να συνδέσω καλώδιο με κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gismowap Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Τελικά κατάφερα να βρώ pc που να φορτώνει το scatter file χωρίς πρόβλημα και δοκίμασα να φλασάρω με καλώδιο με το κινητό κλειστό, και έχοντας φορτώσει τους USB VCOM Drivers για Mediatek, αλλά πάλι τίποτα. Μέσα στην απελπισία μου βρήκα το παλίο jiayu g3 που έχω καβάτζα το οποίο δεν ανοίγει με τίποτα. Φόρτιση όλο το βράδυ, καθάρισμα usb θύρας, βγάζω βάζω μπαταρία, ούτε λαμπάκι ανάβει ούτε τίποτα. Ευτυχώς που έχω ακόμα ένα jiayu g4 που παραδόξως δουλεύει...:p Σήμερα δοκίμασα ακόμα να κατεβάσω το jiayu app και να κατεβάσω απο εκεί recovery 2.8.4.0 και official rom από needrom http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/ την έκδοση για OTA και να κάνω local update από το κινητό και πάλι κρασάρισμα στο σημείο με το logo της jiayu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλώ. Μόλις έβγαλα τα ακουστικά, ακούγοντας ράδιο, και εμφανίζεται η Απενεργοποίηση και έκλεισε. Από εκείνη τη στιγμή, όσες φορές πατάω το power νιώθω τη δόνηση ότι παίρνει την εντολή αλλά δεν ανοίγει. Το άνοιξα, έβγαλα τη μπαταρία και την ξανάβαλα αλλά τζίφος. Καμιά ιδέα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 ΒΟΗΘΕΙΑ παρακαλώ. Μόλις έβγαλα τα ακουστικά, ακούγοντας ράδιο, και εμφανίζεται η Απενεργοποίηση και έκλεισε. Από εκείνη τη στιγμή, όσες φορές πατάω το power νιώθω τη δόνηση ότι παίρνει την εντολή αλλά δεν ανοίγει. Το άνοιξα, έβγαλα τη μπαταρία και την ξανάβαλα αλλά τζίφος. Καμιά ιδέα; βάλε να δεις αν φορτίζει (ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο από το κανονικό μέχρι να "ξυπνήσει" να δείξει πως φορτίζει...) . ίσως νομίζει πως είναι άδεια η μπαταρία. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα δοκίμασα ακόμα να κατεβάσω το jiayu app και να κατεβάσω απο εκεί recovery 2.8.4.0 και official rom από needrom http://www.needrom.com/download/jiayu-s3/ την έκδοση για OTA και να κάνω local update από το κινητό και πάλι κρασάρισμα στο σημείο με το logo της jiayu. στο S3 όλα αυτά (YiaYu App & Recovery); Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στο "κόλλημα" που χρειάζεται μία νέα ROM (μπορεί και 5-6 λεπτά) ώστε να προετοιμάσει όλες τις διεργασίες για να ξεκινήσει έτσι; Για ξαναδες τον οδηγό που έχω συμπληρώσει στην υπογραφή μου, μήηηηπως κάποιο βήμα κάνεις λάθος. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 βάλε να δεις αν φορτίζει (ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο από το κανονικό μέχρι να "ξυπνήσει" να δείξει πως φορτίζει...) . ίσως νομίζει πως είναι άδεια η μπαταρία. Να είσαι πάντα καλά. Μέσα στον πανικό μου δεν το σκέφτηκα αυτό. Τώρα δείχνει ότι φορτίζει και πήγε στο 1%. Πράγματι, η μπαταρία φαίνεται άδεια ενώ πριν από τη βόλτα με το ράδιο ήταν γύρω στο 50%. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Πράγματι, η μπαταρία φαίνεται άδεια ενώ πριν από τη βόλτα με το ράδιο ήταν γύρω στο 50%. <off-topic> Έχω πάθει χειρότερα στο παρελθόν, με ένα τάμπλετ και με ένα κινητό (όχι το S3). Τα είχα μόλις φορτίσει, ήταν στο 100% και από κόλλημα θεώρησαν ότι είναι άδεια! Και να τα έβαζα στη φόρτιση, δεν έπαιρναν ρεύμα για να ξεκολλήσουν, γιατί ήταν ήδη φουλ! Τελικά η λύση (το είχα πρώτα πάθει με το τάμπλετ και το ήξερα μετά, όταν το έπαθα και με το κινητό) ήταν να πατάω παρατεταμένα το power, να κάνει τη δόνηση (όπως το δικό σου) και να σβήνει (νομίζοντας ότι δεν έχει μπαταρία) άπειρες φορές, μέχρι πραγματικά να καταναλώσω έτσι ένα μέρος από τη φόρτιση και να του δώσω την ευκαιρία να τραβήξει λίγο ρεύμα! Πήγε η ένδειξη στο 1% (99-100% πρέπει να ήταν στην πραγματικότητα) και άναψε! Από τα πιο "χοντρά" κολλήματα που έχω πάθει με συσκευές του είδους - τουλάχιστον την πρώτη φορά, που δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω! </off-topic> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Γηράσκω αεί διδασκόμενος .... (ήδη έχει πάει στο 11% αλλά παραμένει η απορία μου πως άδειασε έτσι απότομα) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Μπορεί και να μην άδειασε στην πραγματικότητα, απλώς να νομίζει ότι άδειασε. Κάνε και ένα "battery calibration" όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, έτσι για να έχει καλύτερες πιθανότητες να έρθει στα ίσια του. Αν δεν έρθει (και η συσκευή έχει μείνει με λάθος "ιδέα" για το πραγματικό επίπεδο φόρτισης), μπορεί να δεις και πάλι την μπαταρία να κάνει τυχόν "πηδήματα" στην ένδειξή της κατά τη χρήση / εκφόρτιση. Δεν είναι τραγικό πάντως, συνήθως συνέρχεται μετά από 1-2 κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης (και κανένα "calibration" βοηθάει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Battery calibration εννοείς με κάποια εξωτερική εφαρμογή ή έχει το κινητό; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts