panos314 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Σου παραθετω την απάντηση που μου εδωσαν απο xda forum. Me : The chinese Rom is any better than the International rom that i have ?? Is it worth of doing the flash ?? ( H international rom είναι 13/02/2015) Metrino : Last KK chinese rom was made the seventh of may (7/5/2105) . Main improvements are camera quality (both pictures and videos ) battery indicator is more accurate, wifi signal is more stable as well as bluetooth. But before you touch anything, I suggest you waiting for a couple of weeks, Lollipop is coming (5.1 version) ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλ στην lollipop βλέπεις βελτίωση στις φωτο και ειδικότερα στην κάμερα σε ημιφως η εσωτερικούς χώρους ?? Δεν μιλάω για πρωι. Ακομα και η δύο κάμερες δεν έχουν τελειοποιηθει και δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbluegeo Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Φιλε μου επειδη εχω παραγγειλει κι εγω απο geekbuying, ποσες μερες εκανες να το παρεις στα χερια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Επιτέλους τέλος... 4 μέρες έκανα να διαβάσω 183 σελίδες! Μου έφυγαν τα μάτια! Στο θέμα μας τώρα. Ήμουν μεταξύ Elephone P7000, ECOO E04, Lenovo K3 Note και του Jiayu S3. Τελικώς πήρα το S3 από το Geekbuying και θέλω να πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Μέσα σε 183 σελίδες (μέχρι στιγμής) διάβασα για όλες τις παιδικές του αρρώστιες και πιστεύω ότι ναι μεν έχει θέματα, αλλά γενικώς ο περισσότερος κόσμος έχει θετικά σχόλια για το κινητό. Αφού θα έρθει και η Lolipop, δεν θα κάνω κανένα flashάρισμα άλλου custom rom, καθώς σε λίγο καιρό θα μπει η 5.1, όπου εκεί πράγματι θα δείξει τα δόντια του! Μέχρι να έρθει το κινητό και να πω εμπειρία, αλλά και ότι πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει (φτου, φτου), εις το επανιδείν! Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roumel Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Το "E" προέρχεται από το Edge και είναι πρακτικά 2G. Για 3G θα δεις... 3G, ή H, ή H+ και για 4G... οκ, 4G! Η εκνευριστική (για μένα τουλάχιστον) σημειολογία του Android 4.4, μαζί με τον τρόπο επιλογής μπάντας από τις ρυθμίσεις (μέχρι να βρεις πώς επιλέγεις 2G/3G/4G πρέπει να... μυρίσεις τα νύχια σου - και ακόμα δεν έχω βρει πώς μπορείς να του πεις να επιλέξει μια μπάντα κατά προτεραιότητα, ή να κλειδώσει σ' αυτήν, πιάνει δεν πιάνει καλά!) Ανάλογες "εξυπνάδες" και σε άλλες ρυθμίσεις (π.χ. για να ενεργοποιήσεις το GPS πρέπει να βάλεις το "Location" σε "High Accuracy" και για να το απενεργοποιήσεις, σε "Battery Saving")... Αν θέλεις να επιλέξεις προτιμώμενο για 4G/3G τουλάχιστον πας ρυθμίσεις>Quick>Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας>Υπηρεσία 4G/3G>Προτιμώμενος Τύπος δικτύου και επιλέγεις 4G ή 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ksaderfos26 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Επιτέλους τέλος... 4 μέρες έκανα να διαβάσω 183 σελίδες! Μου έφυγαν τα μάτια! Στο θέμα μας τώρα. Ήμουν μεταξύ Elephone P7000, ECOO E04, Lenovo K3 Note και του Jiayu S3. Τελικώς πήρα το S3 από το Geekbuying και θέλω να πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Μέσα σε 183 σελίδες (μέχρι στιγμής) διάβασα για όλες τις παιδικές του αρρώστιες και πιστεύω ότι ναι μεν έχει θέματα, αλλά γενικώς ο περισσότερος κόσμος έχει θετικά σχόλια για το κινητό. Αφού θα έρθει και η Lolipop, δεν θα κάνω κανένα flashάρισμα άλλου custom rom, καθώς σε λίγο καιρό θα μπει η 5.1, όπου εκεί πράγματι θα δείξει τα δόντια του! Μέχρι να έρθει το κινητό και να πω εμπειρία, αλλά και ότι πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει (φτου, φτου), εις το επανιδείν! Εγω φιλε μου παντως,απα minideal που το πηρα και το ειχαν setαρει απο μονοι τους,εδω κ μια βδομαδα που το εχω δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα! :D ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως,πιστευω οσοι ηταν διατεθιμενοι να διαθεσουν ενα budjet στα 200δολ. ολοι ηταν αναμεσα σε Jiayu S3 adv,Ecoo Eo4 κ elephone p7000!....εγω κ σε elephone p3000s adv! :P Μπορω να πω ομως οτι η επιλογη του jiayu ηταν σωστη! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roumel Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ναι αλλα εγω δεν μιλάω για το συμβολο των δεδομένων Τα ξέρω αυτα. Αυτό χωρίς να εχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα μου βγάζει στις κάρτες, την μια Ε και την αλλη G. Όταν έχω ενεργοποιημενο την επιλογή 3g/4g τότε μου βγαζει 3g/4g αντίσοιχα , πράγμα κατανοητό. Γιατί έχει διαφορά στο συμβολο των 2 καρτων δεν εχω καταλαβει ακομα. Επίσης εχω κατεβασει την εφαρμογή What's up για να βλέπω τα υπόλοιπά μου .. αλλα δεν μου δουλεύει...λεει ότι " Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές What's up. Εγώ έχω στην 1 θυρα καρτα vodafone και στην 2 θυρα what's up. Λέτε να βλέπει την θυρα 1 ?? Ξερει κανεις ? Είναι bug ? Για να λειτουργεί η εφαρμογή του What's up πρέπει η κάρτα να είναι στην πρώτη υποδοχή εγώ εκεί την έχω και λειτουργεί μια χαρά, επίσης κάπου είχα δει να το αναφέρει στις απαιτήσεις της εφαρμογής. Αν και οι δύο κάρτες μπορούν να έχουν 4G/3G δεν μπορούν να το κάνουν ταυτόχρονα , πρέπει εσύ να επιλέξεις ποια θα είναι 4G/3G και ή άλλη θα λειτουργεί με G και E. Τα σηματάκια τα βγάζει πάντα και σου δείχνουν τι σήμα πιάνει η κάθε κάρτα και ας μην έχει ενεργοποιημένα τα δεδομένα. Όταν ενεργοποιήσεις τα δεδομένα τότε πάνω δεξιά απο το σήμα θα δεις ένα μικρότερο σηματάκι που σου δείχνει οτι κατεβάζεις και ανεβάζεις δεδομένα και με τι σήμα. Με το 3G θα έχει ένα μικρο 3G ή H ή H+ και με το 4G ένα 4G. Για να επιλέξεις ποια κάρτα θα είναι 4G/3G πας ρυθμίσεις->Quick (είναι σαν tab πάνω πάνω)->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Υπηρεσία 4G/3G->Ενεργοποίηση 4G/3G και επιλέγεις την κάρτα που θέλεις, η άλλη θα λειτουργεί σε E και G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiaras Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 χαριζεται θηκη για το κινητο http://www.ebay.com/itm/Quality-Case-Jiayu-S3-Case-Flip-Cover-Leather-Case-For-Jiayu-S3-Phone-Black-/201280532212?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2edd412ef4 ακυρωθηκε η παραγγελια και μου εμεινε.οποιος ενδιαφερεται ας στειλει μηνυμα μενω στον πειραια. ...αδερφέ ευχαριστώ πολύ για την θήκη,να σε καλά!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 παιδια το JIAYU S3 Advance εχει καποια διαφορα με το JIAYU S3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 παιδια το JIAYU S3 Advance εχει καποια διαφορα με το JIAYU S3??? Στην μνήμη RAM. Το advanced έχει 3gb RAM και στο jiayu s3 σκέτο 2gb RAM Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Παιδιά η lolipop όταν βγει στη κυκλοφορία η επίσημη θα έρθει ως ενημέρωση στα κινητά μας που άλλοι έχουν gapps και άλλοι όχι ή θα πρέπει να τη περάσουμε εμείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπερα παιδια… εχω το εξης θεμα… καποιες φορες στις κλησεις μου κανουν παραπονα οτι ακουν τη φωνη τους οι ομιλητες και οτι δε με ακουν… μπορω να κανω κατι? Καπου ειχα διαβασει κατι αλλα δε θυμαμαι σελιδα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Ναι αλλα εγω δεν μιλάω για το συμβολο των δεδομένων Τα ξέρω αυτα. Αυτή είναι η "παραξενιά" του ΚΚ στην οποία αναφέρομαι, ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες ενδείξεις που ως τώρα ξέραμε για τα δεδομένα και για την 'απλή' σύνδεση, με δεδομένα κλειστά. Αν θέλεις να επιλέξεις προτιμώμενο για 4G/3G τουλάχιστον πας ρυθμίσεις>Quick>Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας>Υπηρεσία 4G/3G>Προτιμώμενος Τύπος δικτύου και επιλέγεις 4G ή 3G. Ευχαριστώ. Το ξέρω αυτό, αλλά σε παλιότερες εκδόσεις του Android είχες την έξτρα δυνατότητα να επιλέξεις π.χ. 3G ως προτιμώμενο δίκτυο, οπότε αν η λήψη δεν ήταν καλή, μπορεί να σε γύριζε και σε 2G προκειμένου να "πιάσει" καλύτερα, ή μπορούσες και να του έλεγες να μείνει σε 3G, βρέξει-χιονίσει. Στην μνήμη RAM. Το advanced έχει 3gb RAM και στο jiayu s3 σκέτο 2gb RAM Το Advanced υποστηρίζει επίσης και NFC (για τους λίγους μάλλον που ίσως του βρουν κάποια χρήση...) Καλησπερα παιδια… εχω το εξης θεμα… καποιες φορες στις κλησεις μου κανουν παραπονα οτι ακουν τη φωνη τους οι ομιλητες και οτι δε με ακουν… μπορω να κανω κατι? Καπου ειχα διαβασει κατι αλλα δε θυμαμαι σελιδα… Δες αυτό που έχει προταθεί κάπου πιο πίσω, Phone (dialer) -> Settings -> Other settings -> Noise reduction -> το ξε-τσεκάρεις (δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής ο ίδιος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά η lolipop όταν βγει στη κυκλοφορία η επίσημη θα έρθει ως ενημέρωση στα κινητά μας που άλλοι έχουν gapps και άλλοι όχι ή θα πρέπει να τη περάσουμε εμείς? Μακάρι να είναι ΟΤΑ να γλειτωσουμε και την φασαρία. Αλλά και πάλι με sp Flash Tools και αυτο είναι καλό. Εγώ έχω την λολιποπ και έχω περάσει και τα gapps έχω κάνει και ροοτ μια χαρά. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Παιδιά σχετικά με την εγκατάσταση των mediatek drivers στον υπολογιστή μας, έχω θέμα έχω vista και ενώ ο οδηγός εγκατάστασης πάει να μου κάνει το install μόλις βγαίνει το εγκατάσταση παρόλο που δεν είναι συμβεβλημένοι και πατάω να γίνει εγκατάσταση για ένα λεπτό δε κάνει τπτ και μου ξαναπετάει το μήνυμα για εγκατάσταση ανυπόγραφων drivers...όσες φορές και να το πατήσω δηλαδή μου βγάζει το μήνυμα αυτό και δε τους εγκαθιστεί. Τι κάνω? επίσης γνωρίζει κανείς αν το twrp for lolipop που βγήκε στο needrom μπορεί να περαστεί ενώ έχουμε android 4.4 ή χρειάζετε πρώτα να περάσουμε lolipop? Edited June 9, 2015 by bkan82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά σχετικά με την εγκατάσταση των mediatek drivers στον υπολογιστή μας, έχω θέμα έχω vista και ενώ ο οδηγός εγκατάστασης πάει να μου κάνει το install μόλις βγαίνει το εγκατάσταση παρόλο που δεν είναι συμβεβλημένοι και πατάω να γίνει εγκατάσταση για ένα λεπτό δε κάνει τπτ και μου ξαναπετάει το μήνυμα για εγκατάσταση ανυπόγραφων drivers...όσες φορές και να το πατήσω δηλαδή μου βγάζει το μήνυμα αυτό και δε τους εγκαθιστεί. Τι κάνω? επίσης γνωρίζει κανείς αν το twrp for lolipop που βγήκε στο needrom μπορεί να περαστεί ενώ έχουμε android 4.4 ή χρειάζετε πρώτα να περάσουμε lolipop? Δεν μπορείς να το περάσεις στην 4.4 το twrp για λολιποπ επειδή αλλάζει η κατανομή του χώρου στο τηλέφωνο είναι μόνο για λολιποπ προσοχή. Κατεβάστε εδώ τους driver και δοκίμασε πάλι. . . http://www.megafileupload.com/Ow6/SP_Flash_Tool_v3.1312.0.139___MT65xx_Drivers.zip Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haikostas Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά σχετικά με την εγκατάσταση των mediatek drivers στον υπολογιστή μας, έχω θέμα έχω vista και ενώ ο οδηγός εγκατάστασης πάει να μου κάνει το install μόλις βγαίνει το εγκατάσταση παρόλο που δεν είναι συμβεβλημένοι και πατάω να γίνει εγκατάσταση για ένα λεπτό δε κάνει τπτ και μου ξαναπετάει το μήνυμα για εγκατάσταση ανυπόγραφων drivers...όσες φορές και να το πατήσω δηλαδή μου βγάζει το μήνυμα αυτό και δε τους εγκαθιστεί. Τι κάνω? επίσης γνωρίζει κανείς αν το twrp for lolipop που βγήκε στο needrom μπορεί να περαστεί ενώ έχουμε android 4.4 ή χρειάζετε πρώτα να περάσουμε lolipop? Δες αυτο μπορει να σε βοηθησει σχετικα με την ολη διαδικασια Παράθεση My devices through the years: Ericsson T29s, Nokia 3510i, Sony Ericsson T610, Nokia 3220, Motorola RAZR V3, Sony Ericsson K750, Sony Ericsson P990, Nokia N82, Nokia X6, iPhone 4, Nokia lumia 630, Jiayu S3 Advanced(RIP),Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Για να λειτουργεί η εφαρμογή του What's up πρέπει η κάρτα να είναι στην πρώτη υποδοχή εγώ εκεί την έχω και λειτουργεί μια χαρά, επίσης κάπου είχα δει να το αναφέρει στις απαιτήσεις της εφαρμογής. Αν και οι δύο κάρτες μπορούν να έχουν 4G/3G δεν μπορούν να το κάνουν ταυτόχρονα , πρέπει εσύ να επιλέξεις ποια θα είναι 4G/3G και ή άλλη θα λειτουργεί με G και E. Τα σηματάκια τα βγάζει πάντα και σου δείχνουν τι σήμα πιάνει η κάθε κάρτα και ας μην έχει ενεργοποιημένα τα δεδομένα. Όταν ενεργοποιήσεις τα δεδομένα τότε πάνω δεξιά απο το σήμα θα δεις ένα μικρότερο σηματάκι που σου δείχνει οτι κατεβάζεις και ανεβάζεις δεδομένα και με τι σήμα. Με το 3G θα έχει ένα μικρο 3G ή H ή H+ και με το 4G ένα 4G. Για να επιλέξεις ποια κάρτα θα είναι 4G/3G πας ρυθμίσεις->Quick (είναι σαν tab πάνω πάνω)->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Υπηρεσία 4G/3G->Ενεργοποίηση 4G/3G και επιλέγεις την κάρτα που θέλεις, η άλλη θα λειτουργεί σε E και G. Αυτή είναι η "παραξενιά" του ΚΚ στην οποία αναφέρομαι, ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες ενδείξεις που ως τώρα ξέραμε για τα δεδομένα και για την 'απλή' σύνδεση, με δεδομένα κλειστά. Ευχαριστώ. Το ξέρω αυτό, αλλά σε παλιότερες εκδόσεις του Android είχες την έξτρα δυνατότητα να επιλέξεις π.χ. 3G ως προτιμώμενο δίκτυο, οπότε αν η λήψη δεν ήταν καλή, μπορεί να σε γύριζε και σε 2G προκειμένου να "πιάσει" καλύτερα, ή μπορούσες και να του έλεγες να μείνει σε 3G, βρέξει-χιονίσει. Το Advanced υποστηρίζει επίσης και NFC (για τους λίγους μάλλον που ίσως του βρουν κάποια χρήση...) Δες αυτό που έχει προταθεί κάπου πιο πίσω, Phone (dialer) -> Settings -> Other settings -> Noise reduction -> το ξε-τσεκάρεις (δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής ο ίδιος) Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. Αυτά όλα που λέτε τα γνωρίζω και τα έχω ήδη βρει. Εγώ άλλο ρωτάω. Ρωτάω γιατί εχει στην μια καρτα Το σύμβολο Ε και στην αλλη το G ?? Έχω κλειστό το 3g/4g. Εννοώ ...δεν θα επρεπε να ειναι και οι 2 καρτες G ?? ή Ε ?? Γιατί η μια Ε και η άλλη G ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Δες αυτο μπορει να σε βοηθησει σχετικα με την ολη διαδικασια Σορρυ λάθος ποστ. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. Αυτά όλα που λέτε τα γνωρίζω και τα έχω ήδη βρει. Εγώ άλλο ρωτάω. Ρωτάω γιατί εχει στην μια καρτα Το σύμβολο Ε και στην αλλη το G ?? Έχω κλειστό το 3g/4g. Εννοώ ...δεν θα επρεπε να ειναι και οι 2 καρτες G ?? ή Ε ?? Γιατί η μια Ε και η άλλη G ?? Εγώ έχω κλειστά τα δεδομένα στην πρώτη λέει 3g και είναι cosmote και στην Άλλη λέει g και είναι Q Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Σορρυ λάθος ποστ. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω κλειστά τα δεδομένα στην πρώτη λέει 3g και είναι cosmote και στην Άλλη λέει g και είναι Q Σου λεει 3g γιατι έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή 3g/4g για την κάρτα αυτή Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ρε παιδιά γιατίοταν πάω να περάσω την εφαρμογή my Vodafone μου λέει ότι δεν την υποστήριξη;;;;;;; τι συμβαίνει;;;;;;; Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ρε παιδιά γιατίοταν πάω να περάσω την εφαρμογή my Vodafone μου λέει ότι δεν την υποστήριξη;;;;;;; τι συμβαίνει;;;;;;; Άμα έχεις παλιά ρομ το δείχνει ή η κάρτα σιμ σου που είναι Vodafone δεν είναι στην πρώτη υποδοχή. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ρε παιδιά γιατίοταν πάω να περάσω την εφαρμογή my Vodafone μου λέει ότι δεν την υποστήριξη;;;;;;; τι συμβαίνει;;;;;;; Γιατί το playstore από τα gapps που έχεις περασμένα δεν την περιλαμβάνει. Δοκίμασε να φλασαρεις κάποια άλλα gapps αν θες να έχεις υποστήριξη για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Γιατί το playstore από τα gapps που έχεις περασμένα δεν την περιλαμβάνει. Δοκίμασε να φλασαρεις κάποια άλλα gapps αν θες να έχεις υποστήριξη για την συγκεκριμένη εφαρμογή. Η μπορεί να κατεβάσει την τελευταία έκδοση playstore δεν είναι δύσκολο Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gamion Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ρε παιδια στα πιο παλια βιντεο τα πληκτρα αφης κατω φαινοντουσαν με ποοολυ χαμηλο φωτισμο.... τωρα παρατηρω σε κατι προσφατα βιντεο που το δειχνουν με τα lollipop 5.1 και ειναι σαφως πιο φωτισμενα πληκτρα.... τι συμβαινει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ρε παιδια στα πιο παλια βιντεο τα πληκτρα αφης κατω φαινοντουσαν με ποοολυ χαμηλο φωτισμο.... τωρα παρατηρω σε κατι προσφατα βιντεο που το δειχνουν με τα lollipop 5.1 και ειναι σαφως πιο φωτισμενα πληκτρα.... τι συμβαινει? :confused: Διαβασε λιγο τα ποστ μου για τι λολιποπ Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts