Jump to content

Roumel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Roumel

  • Ημ. Γέννησης 13/12/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Roumel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα. Ευτυχής κάτοχος και εγώ τις συσκευής και μου έχει βγάλει να κάνει αναβάθμιση σε MIUI V9.2.1.0.NCFMIEK τώρα είμαι στη έκδοση MIUI V8.5.4.0 NCFMIED . Έχει περάσει κάνεις την συγκεκριμένη αναβάθμιση , αξίζει να την περάσω ή να μείνω σε αυτήν που είναι;
  2. Θα ήθελα την βοήθεια σας και τις απόψεις σας για τις παρακάτω συσκευές. Xiaomi Mi5S Plus Xiaomi Mi 5X Xiaomi Mi A1 Ποια από αυτές πιστεύετε ότι είναι καλύτερη αγορά αυτή την περίοδο και σε βάθος χρόνου; Επίσης ποια άλλη συσκευή θα προτείνατε εσείς;
  3. Roumel

    Jiayu S3

    Η συσκευή λειτουργεί με micro sim πηγαίνεις στο ανάλογο κατάστημα (Wind,Germanos,Vodafon) και σου κόβουν αυτή που έχεις ή αν είναι παλιά σου την αλλάζουν με καινούργια το κόστος της νέας κάρτας είναι συνήθως 5€
  4. Roumel

    Jiayu S3

    Για να λειτουργεί η εφαρμογή του What's up πρέπει η κάρτα να είναι στην πρώτη υποδοχή εγώ εκεί την έχω και λειτουργεί μια χαρά, επίσης κάπου είχα δει να το αναφέρει στις απαιτήσεις της εφαρμογής. Αν και οι δύο κάρτες μπορούν να έχουν 4G/3G δεν μπορούν να το κάνουν ταυτόχρονα , πρέπει εσύ να επιλέξεις ποια θα είναι 4G/3G και ή άλλη θα λειτουργεί με G και E. Τα σηματάκια τα βγάζει πάντα και σου δείχνουν τι σήμα πιάνει η κάθε κάρτα και ας μην έχει ενεργοποιημένα τα δεδομένα. Όταν ενεργοποιήσεις τα δεδομένα τότε πάνω δεξιά απο το σήμα θα δεις ένα μικρότερο σηματάκι που σου δείχνει οτι κατεβάζεις και ανεβάζεις δεδομένα και με τι σήμα. Με το 3G θα έχει ένα μικρο 3G ή H ή H+ και με το 4G ένα 4G. Για να επιλέξεις ποια κάρτα θα είναι 4G/3G πας ρυθμίσεις->Quick (είναι σαν tab πάνω πάνω)->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->Υπηρεσία 4G/3G->Ενεργοποίηση 4G/3G και επιλέγεις την κάρτα που θέλεις, η άλλη θα λειτουργεί σε E και G.
  5. Roumel

    Jiayu S3

    Αν θέλεις να επιλέξεις προτιμώμενο για 4G/3G τουλάχιστον πας ρυθμίσεις>Quick>Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας>Υπηρεσία 4G/3G>Προτιμώμενος Τύπος δικτύου και επιλέγεις 4G ή 3G.
  6. Roumel

    Jiayu S3

    Οι δύο κάρτες δεν μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα σε 4G/3G, και η δύο υποδοχές SIM υποστηρίζουν 4G/ 3G αλλά μόνο η μία θα λειτουργεί σε δεδομένα και κλήσεις και η άλλη μόνο για κλήσεις. Την πρώτη φορά που ενεργοποίησες την συσκευή με τις 2 κάρτες μέσα επέλεξες τι θα κάνει η κάθε κάρτα. Αν θέλεις να αλλάξεις ποια κάρτα θα είναι για δεδομένα, πηγαίνεις Ρυθμίσεις>Quick(η επιλογή quick είναι tab πάνω πάνω)>Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας>Υπηρεσία 4G/3G>Ενεργοποίηση 4G/3G και επιλέγεις την κάρτα που θέλεις περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα να κάνει την αλλαγή και είσαι έτοιμος. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να σε ακούνε καλύτερα στις κλήσεις πάτησε το εικονίδιο των κλήσεων μετα το αριστερό capacitive button για να μπείς στις ρυθμίσεις >άλλες ρυθμίσεις>>μείωση θορύβου μέσω διπλού μικροφώνου(ή noise reduction) και το ξε-τσεκάρεις. Σε εμένα δούλεψε και πλέον με ακούνε πολυ καλά. Τις άλλες τρεις επιλογές που αναφέρεις (BesSurround... το BesLoudness & BesAudEnh) τις έχω και τις τρεις ενεργοποιημένες και δεν έχω κανένα πρόβλημα στον ήχο ίσα ίσα που το ηχείο είναι και πάρα πολύ δυνατό.
  7. Roumel

    Jiayu S3

    Από την στιγμή που εμείς αγοράζουμε και αυτοί πωλούν είναι δικαίωμα μας να ζητήσουμε να γίνουν κάποια πράγματα εφόσον αυτά μπορούν να γίνουν και είναι υποχρέωση τους να τα κάνουν. Δεν υπάρχει καμία "επίθεση" , έκανα μια διευκρίνηση για το σχόλιο μου παραπάνω το όποιο εσύ σχολίασες ξεκινώντας με την φράση "αυτά είναι ελληναράδικες χαζομάρες". Κ για να μπούμε και στην ουσία του νήματος. την συσκευή την κατέχω περίπου μια εβδομάδα και οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι οι καλύτερες. Η οθόνη είναι εκπληκτική με καλή φωτεινότητα ακόμη και κάτω απο έντονο ήλιο. Προσωπικά μέσα στο σπίτι έχω την φωτεινότητα στο ελάχιστο και είναι απόλυτα ικανοποιημένος. τα χρώματα είναι πολυ καλά και μπορείς να τα επεξεργαστείς με τις ρυθμίσεις απο το Miravision. Το ηχείο είναι πολύ δυνατό ιδίως με τις ρυθμίσεις για την ενίσχυση του ήχου. Ένα πρόβλημα που αναφέρθηκε με τον ήχο λύνεται αν απενεργοποιήσεις το noise reduction. Από επιδόσεις είναι τέρας για τα χρήματα που κοστίζει δεν κολλάει πουθενά στο antutu πιάνει 41000. Η μπαταρία του κρατάει άνετα μια μέρα με έντονη χρήση (browsing , 3G/4G , παιχνίδια κ.α.) με απλή χρήση σε βγάζει πολύ περισσότερο. Το gps είναι πολύ καλό και ακριβές (για την λίγη ώρα που το δοκίμασα) Η φωτογραφική βγάζει ωραίες φωτογραφίες αν και αργεί να εστιάσει.
  8. Roumel

    Jiayu S3

    Ο συμφορίτης ρώτησε που και πως γράφουμε για το root και για την εγκατάσταση του playstore γι αυτό τον παρέπεμψα εκεί να δει, δεν τον έστειλα να δει σχόλια και γνώμες για την συσκευή, όποιος θέλει απόψεις για το κινητό είτε διαβάζει όλες τις σελίδες του νήματος εδώ η το γκουγκλάρει και βλέπει και review απο ξένες πηγές για να μην έχει να αντιμετωπίσει ελληναράδικες χαζομάρες.
×
×
  • Create New...