dynamic4 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καντην ...οχι οτι θα δεις καποια διαφορα εμφανή βέβαια. Δλδ ποσο πηγε στο antutu? Στο antutu έφτασε 39706 καιστο cpu-Z ανέβηκε από τα 900+ στα 1858. Να σου πω screenshot δεν κάνει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Στο antutu έφτασε 39706 καιστο cpu-Z ανέβηκε από τα 900+ στα 1858. Να σου πω screenshot δεν κάνει ε? Μπορεί και καλύτερα! Εμενα εχει δείξει μεχρι 41900! Γιατι δεν κανει?! Μια χαρα βαλε να δουμε! Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μπορεί και καλύτερα! Εμενα εχει δείξει μεχρι 41900! Γιατι δεν κανει?! Μια χαρα βαλε να δουμε! Πως κάνει πατάω το power και το home και δεν βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πως κάνει πατάω το power και το home και δεν βγάζει Power & volume - πατάς. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Power & volume - πατάς. Ωραίος ναι πες μου τώρα και πως την βάζω εδώ πέρα χαχα sorry αλλά καινούργιος είμαι και δεν το έψαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxoust Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Power & volume - πατάς. THANKIN κανενα καλό camera app ξερεις; να βγαζει πολυ καλες φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo40 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Δεν παίζει με την καμία να βγάζει 21000 στο Antutu. Ή λάθος κάνεις, ή τρέχαν από πίσω 20 εφαρμογές, ή δεν είναι Jiayu S3... Έχεις δίκιο . Το δικό μου βγάζει 39524 και σε κατάταξη , ακριβώς κάτω απο το Galaxy S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Σαφεστατα, το paypal κανει την μετατροπη απο $ σε € με την δικη του ισοτιμια (παιρνει την προμηθεια του) οποτε θα πρεπει να βαζεις την τραπεζα σου να κανει την μετατροπη για να εχεις καλυτερη ισοτιμια βαση του fixing της ημερας, βεβαια αυτο εγκυμονει αλλους κινδυνους, αν κανεις πολλες αγορες σε $ Δηλαδή τι κινδύνους εγκυμονεί; Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetiboy Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια καλημερα σας....ρωτησα εχθες εαν ξερει κανεις τι δεικτη sar εχει το κινητο.....και δεν μου απαντησε κανεις.... Δηλαδη να το εκλαβω οτι δεν ξερει κανεις σωστα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια καλημερα σας....ρωτησα εχθες εαν ξερει κανεις τι δεικτη sar εχει το κινητο.....και δεν μου απαντησε κανεις.... Δηλαδη να το εκλαβω οτι δεν ξερει κανεις σωστα????? Το ίδιο sar με κάποιο επώνυμο κινητό που φοράει ίδιο SoC Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ρε παιδια εχεις κανενας αλλος προβλημα με υπερθεμανση σε παιχιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδια καλημερα σας....ρωτησα εχθες εαν ξερει κανεις τι δεικτη sar εχει το κινητο.....και δεν μου απαντησε κανεις....Δηλαδη να το εκλαβω οτι δεν ξερει κανεις σωστα????? Το ίδιο sar με κάποιο επώνυμο κινητό που φοράει ίδιο SoC κατα τη γνώμη μου , η συζήτηση περι SAR έχει, λήξει. Ο βασικός λόγος είναι η παρουσία των συσκευών σε Ευρώπη αλλά και Αμερική. Επίσης τελευταία φορά πριν την αποσιώπηση του θέματος (τυχαία; ) , υπήρχε έντονη αντιπαράθεση για το αρκετά υψηλό SAR , των Iphone, αλλά ίσως το κυριότερο: σου λέω εγώ πως είναι 0,6. Μπορείς να το μετρήσεις; και αν το πάμε λίγο παραπέρα, σου έχει πει κανείς το SAR του ασύρματου router; Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 10 έως 20 φορές κάτω από το GPRS. 100mW έναντι 2W... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 παιδια εχω κανει και γω παραγγελια αυτο το κινητο απο minideal και ειναι απο 14/3 Despatched to overseas και εχουμε 27/3 σημερα και δεν εχει αλλαξει κατι....ειναι φυσιολογικο;;; :( Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 παιδια εχω κανει και γω παραγγελια αυτο το κινητο απο minideal και ειναι απο 14/3 Despatched to overseas και εχουμε 27/3 σημερα και δεν εχει αλλαξει κατι....ειναι φυσιολογικο;;; :( Φυσιολογικό είναι,μην αγχώνεσαι.Και εμένα από 9/3 εμφανίστηκε προχθές,οπότε λογικά μέχρι την Δευτέρα θα έχει εμφανιστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Κατάσταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 13-03-2015 12:25 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 21-03-2015 06:51 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 25-03-2015 11:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27-03-2015 10:05 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ οπότε λογικά κατά την Τρίτη θα έχω το ειδοποιητήριο στο σπίτι στην Θεσ/νίκη Edited March 27, 2015 by freemind11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 κατα τη γνώμη μου , η συζήτηση περι SAR έχει, λήξει. Ο βασικός λόγος είναι η παρουσία των συσκευών σε Ευρώπη αλλά και Αμερική. Επίσης τελευταία φορά πριν την αποσιώπηση του θέματος (τυχαία; ) , υπήρχε έντονη αντιπαράθεση για το αρκετά υψηλό SAR , των Iphone, αλλά ίσως το κυριότερο: σου λέω εγώ πως είναι 0,6. Μπορείς να το μετρήσεις; και αν το πάμε λίγο παραπέρα, σου έχει πει κανείς το SAR του ασύρματου router; Αναρωτιέμαι αν και οι τραγουδιστές ρωτανε για το sar των ασυρματων μικροφωνων,..... Αυτο με τον ΔΕΙΚΤΗ_το τονιζω_ sar ειναι σαν αστειο που το λαμβανετε καποιοι σαν μετρηση, ειναι δεικτης κυριοι και ο καθενας μας εχει διαφορετικη ικανοτητα απορροφησης ενεργεια, διαφορετικη απορροφηση ακόμη και σε διαφορα μελη του σωματος του. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εξάλλου αριθμοί είναι που δεν μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsagan Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ,ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ VICKMAIL ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ TRUCK NUMPER .ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ??ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ?? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited March 27, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ,ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ VICKMAIL ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ TRUCK NUMPER .ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ??ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ?? http://Www.17track.net Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 χτες ανησύχησα για τη μπαταρία ομολογώ αλλά λογικό με τόσα προγράμματα να εγκαταστήσεις και να το...ψάξεις γενικά ξεζουμίτηκε σε 3-4 ώρες από το 60%. με πλήρη φόρτιση το βράδι με μέση όχι βαριά χρήση αυτή την ώρα είναι στο 71% και νομίζω είναι perfect... απίστευτο το ότι κλειδώνει gps δορυφόρους σε δευτερόλεπτα και το wifi του απλά πετάει... ακόμα δεν έχω βρει κάποιο κουσούρι.αξίζει τα λεφτά του στο έπακρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μπορει καποιος να μου δωσει Link απο οδηγο για μεταφορα των προγραμματων και Games στην sd; Δοκιμασα το SD FIX και το Link2SD αλλα χωρις επιτυχια. Στο SD FIX ενω γραφει οτι η διαδικασια ηταν επιτυχης, στο Link2sd μου αναφερει πως η καρτα εξομειωνεται απο την εσωτερικη μνημη. Υπαρχει καποιος τροποσ για μεταφορα των apps kai games στην sd; Ευχαριστω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 "Note that this only works with root access on Android 4.0.3 or later." Δηλαδη κανει για το δικο μας? :) http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer Δεν ξέρει κανένας αν μπορούμε να βάλουμε το xposed? Να το βάλω ή θα πάθω καμία ζημιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Δεν ξέρει κανένας αν μπορούμε να βάλουμε το xposed? Να το βάλω ή θα πάθω καμία ζημιά? Το δοκίμασα και φάνηκε να εγκαθίσταται χωρίς πρόβλημα. Το ερώτημα όμως είναι ποιο module θες να βάλεις πάνω από το xposed. Εγώ ήθελα (όπως και πολύς άλλος κόσμος, φαντάζομαι...) το gravitybox, το οποίο όμως δεν έπαιξε σωστά (τώρα... βρήκε η Jiayu να βγάλει customized rom για πρώτη φορά σε κινητό της... :mad:), οπότε και τα δύο ξηλώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 καλησπερα σας, μετα απο τη μελετη ολων σχεδον των 90κατι σελιδων κατεληξα οτι ακομα και τωρα το κινητο παραμενει η καλυτερη επιλογη στα λεφτα του. λεω να παραγγειλω το advanced με 3gb ram απο το vickmall που δινει και πολλα καλουδια (εκτος απο ακουστικα οπως καταλαβα), υπαρχει καποιο κουπονι προσφορας? υπαρχει καποια αλλη προταση να πεσει στο τραπεζι? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts