Jump to content

Jiayu S3

sam28
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κι εμενα απο minideal σημερα αποφασισς να φτασει ελλαδα.Για να δουμε.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

στο coolicool βλέπω την έκδοση με τα 3gb in stock. με 7 δολλάρια κουπονάκι που μου στειλαν πάει στα 209$ δηλαδή 180 ευρώ. υπάρχει περίπτωση να το βρω αργότερα πιο κάτω?

στο coolicool βλέπω την έκδοση με τα 3gb in stock. με 7 δολλάρια κουπονάκι που μου στειλαν πάει στα 209$ δηλαδή 180 ευρώ. υπάρχει περίπτωση να το βρω αργότερα πιο κάτω?

Πολυ καλη τιμη ειναι μην το σκέφτεσαι! Το μονο που μπορει να αλλάξει υπέρ σου αργότερα ειναι η ισοτιμία που τωρα ειναι χαλια για αγορες. Σαν τιμη ειναι σουπερ.

24-01-2015 Despatched to overseas (Country code: GR)

19-02-2015 Arrived at overseas (Country code: GR)

Αντε να δούμε πιστεύω μέχρι την Πέμπτη 26/2 το αργότερο να το έχω στα χέρια μου! Από minideal και εγώ.

Πες μου επειγοντως απο που ψωνιζεις δολλαρια.. Θελω κι εγω..

Εντάξει 5 ευρω επεσε εξω! Και αλλα 5-7 με την "ισοτιμία" που θα το βγάλουν , θα βγει 190 κατι ευρω. Παλι σπέσιαλ τιμη ειναι.

thankin ευχαριστιμενος απο την συσκευη εισαι??τελικα η μπαταρια ισχυει για 3000 χιλιαρικα που λεει??ειναι οντως 3000 η πιο κατω απο την ονομαστικη της τιμη??ποσες φορες το εχεις φορτισει μεχρι τωρα??σε ρωταω για να δω αν με τις τις φορτισεις εκφορτισεις στρωνει η μπαταρια τελικα και αν ισχυουν τα 3000 χιλιαρικα.

thankin ευχαριστιμενος απο την συσκευη εισαι??τελικα η μπαταρια ισχυει για 3000 χιλιαρικα που λεει??ειναι οντως 3000 η πιο κατω απο την ονομαστικη της τιμη??ποσες φορες το εχεις φορτισει μεχρι τωρα??σε ρωταω για να δω αν με τις τις φορτισεις εκφορτισεις στρωνει η μπαταρια τελικα και αν ισχυουν τα 3000 χιλιαρικα.

Μια χαρα ευχαριςτημενος. Η συςκευη για τα λεφτα της και οχι μονο ειναι κελεπούρι!

Οχι τώρα . Πως να ξερω σίγουρα τα mA? Πάντως σε 3 ωρες φορτίζει και εχει φορτιστεί 1000αρί άρα ισχύουν μάλλον τα 3000mA. Με τις φορτίσεις εχει στρώσει το να χάνεται η μπαταρία μετα το 14%. Οπως εχω γράφει το κινητο βγάζει με την οθονη στο αυτοματο 5.5-6 ωρες αναμμένη οθονη. Και πιστέψτε με την φωτεινότητα που εχει δεν θες παραπάνω . Στο φουλ τυφλώνει!

Σίγουρα θα ηθελα μια μπαταρία που μετα απο μια μερα ξεζουμισματος να μην χρειαζόταν να το φορτίσω! Ποιος δεν θα το ήθελε? αλλα εχω συνηθίσει.

Edited by THANKIN

μαλιστα οποτε κανει την ιδια ωρα φορτισης οπως το zte nubia z7 max που και αφτο κανει με 1000αρι φορτιστη την ιδια ωρα,,αρα ισχυει για τα 3000 χιλιαρικα μπαταρια και στο s3.

Στο πρωτο βιντεο που ανέβασα το EIS της κάμερας ηταν στο off ενω στα αλλα 2 ειναι on . Νομιζω η οποια θολούρα και αποσταθεροποίηση της εικόνας μειώνονται στα αλλα 2 βιντεο οσο μπορει βέβαια να χαθει απο το βιντεο που ειμαι εγω κινούμενος. Στο βιντεο όμως που ειμαι ακίνητος εχει σημαντική διαφορα απο το πρωτο.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μαλιστα οποτε κανει την ιδια ωρα φορτισης οπως το zte nubia z7 max που και αφτο κανει με 1000αρι φορτιστη την ιδια ωρα,,αρα ισχυει για τα 3000 χιλιαρικα μπαταρια και στο s3.

Παιδιά νομιζω ψειριζουμε και την μαϊμού! Σε αυτα τα λεφτα απο τις επώνυμες μάρκες παίρνεις κινητο με αναλυςη 400χ800 και εδω παίρνεις 5.5 με fld οθονη , που σερφάρεις με καταπληκτικές ταχύτητες, εχει αξιόλογη καμερα, και καταςκευη οχι για τα σκουπίδια, και το κοιτάμε στα "δόντια"!

Περεπιπτοντως για το πρωτο σηριαλ που ειχαμε αρχισει σχετικα με το gps το s3 κλειδωνει πιο γρηγορα απο το note 2!!!

Edited by THANKIN

με μια 3rd party εφαρμογη πιστευω και αναλυση στο βιντεο μπορεις να αλλαξεις και περισσοτερες ρυθμισεις θα μπορεις να κανεις αλλωστε μην ξεχνατε οτι δουλευουν ηδη πανω στο lollipop οποτε συντομα θα αλλαξει και η ποιοτητα βιντεο ελπιζω προς το καλυτερο . γιατι ο φακος αυτος τα σπαει και σε φωτο και βιντεο. το θεμα ειναι το firmware

Και το coolicool τόσο το έχει και μάλιστα δείχνει "in stock" (για το οποίο αμφιβάλω λιγάκι αλλά δεν αποκλείεται κιόλας). Στο antelife το δείχνει presell (για 26-2, σε 2 ημέρες δλδ).

Φίλος μου το παρήγγειλε ήδη και το περιμένει (και εγώ μαζί να πω την αλήθεια:X).

Βασίλης!

...

Παιδιά νομιζω ψειριζουμε και την μαϊμού! Σε αυτα τα λεφτα απο τις επώνυμες μάρκες παίρνεις κινητο με αναλυςη 400χ800 ...

...υπερβολές.

...υπερβολές.

υπερβολες?

για δες εδω!

5 άρα οθονη αναλυση 800Χ480 (οαάου!!)στην προνομιακή τιμή των 143 ευρω στον τσιγκουνη ή 229 απο τον Κωτσόβολο!!! :lol::lol::lol:

Edited by THANKIN

24-01-2015 Despatched to overseas (Country code: GR)

19-02-2015 Arrived at overseas (Country code: GR)

Αντε να δούμε πιστεύω μέχρι την Πέμπτη 26/2 το αργότερο να το έχω στα χέρια μου! Από minideal και εγώ.

Ομοιως και το δικο μου,

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 23-02-2015 08:47 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

πιστευω συντομα και κοντα μου...

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Ομοιως και το δικο μου,

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 23-02-2015 08:47 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

πιστευω συντομα και κοντα μου...

το δικό μου είναι πιο μπροστά χααχ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 27-01-2015 14:13 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 23-02-2015 07:17 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 24-02-2015 16:21 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

υπερβολες?

για δες εδω!

5 άρα οθονη αναλυση 800Χ480 (οαάου!!)στην προνομιακή τιμή των 143 ευρω στον τσιγκουνη ή 229 απο τον Κωτσόβολο!!! :lol::lol::lol:

χαχααχαχαχχααχ είναι για γέλοια

Apple :rocket:

υπερβολες?

για δες εδω!

...το ότι υπάρχουν επώνυμα κινητά με τέτοια ανάλυση δε σημαίνει ότι είναι και ο κανόνας. Συμφωνώ ότι για τα χρήματά του το JIAYU S3 στα χαρακτηριστικά του δεν έχει ανάλογο στην Ελλάδα, αλλά αυτό απέχει μακράν από το να ισχυριζόμαστε (πλέον) ότι δεν υπάρχουν επώνυμα αξιοπρεπή έστω κινητά στην κατηγορία τιμής στην αγορά (τελείως ενδεικτικά: Galaxy SIII Neo i9301).

...το ότι υπάρχουν επώνυμα κινητά με τέτοια ανάλυση δε σημαίνει ότι είναι και ο κανόνας. Συμφωνώ ότι για τα χρήματά του το JIAYU S3 στα χαρακτηριστικά του δεν έχει ανάλογο στην Ελλάδα, αλλά αυτό απέχει μακράν από το να ισχυριζόμαστε (πλέον) ότι δεν υπάρχουν επώνυμα αξιοπρεπή έστω κινητά στην κατηγορία τιμής στην αγορά (τελείως ενδεικτικά: Galaxy SIII Neo i9301).

Αυτο εχει απο 155 στα σκρουντζομαγαζα άρα εισαγωγής με το οποια θέματα κάλυψης εγγύησης , 249 στο επίσημο πλαίσιο και ειναι 4.8 1270χ720 4 πυρηνο με 1,5 ram , 8-1.9 κάμερες , μονής σιμ! Τι να πω αμεςα συγκρίσιμο!

Edited by THANKIN

Αυτο εχει απο 155 στα σκρουντζομαγαζα άρα εισαγωγής με το οποια θέματα κάλυψης εγγύησης , 249 στο επίσημο πλαίσιο και ειναι 4.8 1270χ720 4 πυρηνο με 1,5 ram , 8-1.9 κάμερες , μονής σιμ! Τι να πω αμεςα συγκρίσιμο!

...ποιός μίλησε για σύγκριση; Ξεκαθάρισα ότι δεν υφίσταται. Αλλά το να λες ότι οτιδήποτε διαθέσιμο στην αγορα είναι μέχρι τα 400x800 είναι μακράν από την πραγματικότητα. Και ανέφερα το συγκεκριμένο μόνο ως κάτι ανάλογο της δικής σου αναφοράς (επίσης μονόκαρτο) αλλά με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Παρεμπιπτόντως, η εγγύηση που δίνεται είναι η επίσημη διετής της αντιπροσωπείας. Προσωπικά δεν αγοράζω από Ελλάδα κινητά αλλά αποκλειστικά από Κίνα.

Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα η περαιτέρω αντιπαράθεση, εγώ απλά ανέφερα ότι υπερβάλλεις για το 400x800. Δεν θα επεκταθώ άλλο.

...ποιός μίλησε για σύγκριση; Ξεκαθάρισα ότι δεν υφίσταται. Αλλά το να λες ότι οτιδήποτε διαθέσιμο στην αγορα είναι μέχρι τα 400x800 είναι μακράν από την πραγματικότητα. Και ανέφερα το συγκεκριμένο μόνο ως κάτι ανάλογο της δικής σου αναφοράς (επίσης μονόκαρτο) αλλά με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά. Παρεμπιπτόντως, η εγγύηση που δίνεται είναι η επίσημη διετής της αντιπροσωπείας. Προσωπικά δεν αγοράζω από Ελλάδα κινητά αλλά αποκλειστικά από Κίνα.

Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα η περαιτέρω αντιπαράθεση, εγώ απλά ανέφερα ότι υπερβάλλεις για το 400x800. Δεν θα επεκταθώ άλλο.

δεν θα διαφωνισουμε , περα απο το θεμα της εγγυησης , που μην βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι τα σκρουτζομαγαζα που κανουν παραεισαγωγες , οταν πας στην επισημη αντιπροσωπεια , σου λενε αυτο το imei δεν έχει εισαχθει επισημα και τρως ακυρο, κατα τα λοιπα τα κινητα των μεγαλων εταιρειων σχεδον ολα ειναι υπερκοστολογημενα, σχεδον double price , τα φτηνα μενουν παντα ακριβα μεχρι να ξεπερασοτυν και τα ακριβα πιανουν την πραγματικη τιμης τους οταν βγει το επομενο μοντελο (και αν ...) :offtopic: